Νέα

Η Χρυσή Αυγή στο Δήμο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
προφανως τους θεωρειτε κουτοφραγκους τους ευρωπαιους!
δεν εχετε υπ οψιν σας ετσι και κανουμε τετοια μαγκια , για ποτε θα ακυρωθουν τα Ελληνικα ταξιδιωτικα εγγραφα! και μετα εχετε σκεφτει τι θα γινει? θα εχετε 2 εκατομμυρια λαθραιους ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ τους οποιους δεν θα μπορειτε ΕΣΕΙΣ μετα να τους διωξετε!  Ειναι τοσο πονηρη αυτη η προταση (της αριστερας βεβαιως βεβαιως) που αγγιζει τα ορια της συνομωσιας!

Μα τι λέει ο βλαξ;;;;

Δεν έχει ακούσει ότι είμαστε χώρα Σένγκεν;;;;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
προφανως τους θεωρειτε κουτοφραγκους τους ευρωπαιους!
δεν εχετε υπ οψιν σας ετσι και κανουμε τετοια μαγκια , για ποτε θα ακυρωθουν τα Ελληνικα ταξιδιωτικα εγγραφα! και μετα εχετε σκεφτει τι θα γινει? θα εχετε 2 εκατομμυρια λαθραιους ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ τους οποιους δεν θα μπορειτε ΕΣΕΙΣ μετα να τους διωξετε!  Ειναι τοσο πονηρη αυτη η προταση (της αριστερας βεβαιως βεβαιως) που αγγιζει τα ορια της συνομωσιας!
υπάρχει βέβαια και ο άλλος τρόπος!
Να μην τους δώσουμε διαβατήριο αλλά απλώς μια άδεια παραμονής! :rockon: :rockon:
έτσι θα μπορούν να πάνε σε όποια χώρα της ΕΕ θέλουν, χωρίς τον κίνδυνο που λες! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μα τι λέει ο βλαξ;;;;

Δεν έχει ακούσει ότι είμαστε χώρα Σένγκεν;;;;
μα ειστε τοσο ηλιθιος?
εδω η κυβερνηση σας τα εχει καταφερει τοσο καλα, που κινδυνευουμε να ΜΗΝ ειμαστε χωρα του ευρω! Το σεγκεν πιστευετε οτι θα τους πειραξει?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ δεν είπα οτι θέλω κάτι τέτοιο.
Εσύ που το θέλεις όμως, δεν πρέπει και να μας εξηγήσεις πως θα γίνει τεχνικά;
Και κρατάω πάντα το οτι είσαι ΚΚΕ, όπως μας έλεγες τις προάλλες.
Λοιπον ακου να δεις, πρωτα παιρνεις μια αποφαση προς καποια κατευθυνση, και μετα την υλοποιεις, αναλογα με τα μεσα και τους πορους που εχεις. Για να σου δωσω εγκυρη απαντηση σε αυτο που με ρωτας θα πρεπει να εχω προσβαση σε αυτες τις πληροφοριες. Η πολιτικη του ΚΚΕ για τους μεταναστες ξερεις ποια ειναι? Θα προτιμουσα ακομα, να μην χρησιμοποιεις την λεξη "ειναι" αλλα "ψηφιζει". Δεν καθοριζομαι σαν Γιωργος απο το ΚΚΕ...

Εντιτ Θα χαιρομουν ιδιαιτερα αν μου απαντουσες και στο προηγουμενο ποστ

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπον ακου να δεις, πρωτα παιρνεις μια αποφαση προς καποια κατευθυνση, και μετα την υλοποιεις, αναλογα με τα μεσα και τους πορους που εχεις. Για να σου δωσω εγκυρη απαντηση σε αυτο που με ρωτας θα πρεπει να εχω προσβαση σε αυτες τις πληροφοριες. Η πολιτικη του ΚΚΕ για τους μεταναστες ξερεις ποια ειναι? Θα προτιμουσα ακομα, να μην χρησιμοποιεις την λεξη "ειναι" αλλα "ψηφιζει". Δεν καθοριζομαι σαν Γιωργος απο το ΚΚΕ...

Οκ για το "ψηφίζει".
Αλλά ακόμα δεν μου εξήγησες το τεχνικό μέρος.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
:offtopic:
ξέρει κανείς να μου πει το τεχνικό μέρος της απέλασης των ρουμανοτσιγκάνων απ τον Σαρκοζί? :rolleyes:

Επισκέπτης
:offtopic:
ξέρει κανείς να μου πει το τεχνικό μέρος της απέλασης των ρουμανοτσιγκάνων απ τον Σαρκοζί? :rolleyes:
ειναι απλο.... τους εδωσε τα λεφτα για τα εισητηρια τους και δρομο.... και αμα τους αρεσει!

καλυτερο βεβαια ειναι το τεχνικο μερος των αποφασεων που εφαρμοζει η Ιταλια! εκει να δειτε γλεντια!

αυτο θα πει πολιτικοι με @@ και οχι @@ πολιτικοι!

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Οκ για το "ψηφίζει".
Αλλά ακόμα δεν μου εξήγησες το τεχνικό μέρος.
Σου ειπα δεν εχω τα μεσα να το σχεδιασω αυτο, ουτε τις πληροφοριες. Θα τους εστελνα στις πατριδες τους με φορτηγα πλοια? θα τους εβγαζα διαβατηρια να πανε σε αλλες χωρες? Δεν μπορω να το ξερω αυτο. Να εισαι σιγουρος παντως οτι αν μπορουσα θα το εκανα χωρις απαραιτητα να ειναι αυτη η κατευθυνση (της απελασης). Εσυ εχεις λυση να προτεινεις ή εισαι στο "ας τους αφησουμε ετσι και να μην τους πειραζουμε"?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σου ειπα δεν εχω τα μεσα να το σχεδιασω αυτο, ουτε τις πληροφοριες. Θα τους εστελνα στις πατριδες τους με φορτηγα πλοια? θα τους εβγαζα διαβατηρια να πανε σε αλλες χωρες? Δεν μπορω να το ξερω αυτο. Να εισαι σιγουρος παντως οτι αν μπορουσα θα το εκανα χωρις απαραιτητα να ειναι αυτη η κατευθυνση (της απελασης). Εσυ εχεις λυση να προτεινεις ή εισαι στο "ας τους αφησουμε ετσι και να μην τους πειραζουμε"?

Στο ξαναλέω.
Εγώ ΔΕΝ πρότεινα κάτι τέτοιο.
Εσύ το πρότεινες.
Άρα πρέπει να μας πεις και πως μπορείς να το κάνεις.
Στα σοβαρά όμως.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Αυτό που λες δεν ξέρω πως απευθύνεται σε εμένα. Εγώ είμαι με τη Χρυσή Αυγή γιατί δεν θέλω κανένα παράνομο στη χώρα μου.Δεν θέλω όλους τους λαθρέμπορους στην Ερμού,δεν θέλω τους Αλβανούς και πακιστανούς που μου χουν κάνει γκ΄ςτο την Αθήνα,δεν θέλω αυτούς που ναι βαποράκια σε όλο το κέντρο και δεν θέλω τις μαυρες πρεζούδες που κάνουν πιάτσα στην Αθηνάς.

Υπάρχει κανένας άλλος που μίλησε ποτέ για όλα αυτά;Κανένας που πρότεινε μια λύση;

Και όχι δεν πολέμησαν οι προγονοί μας να αποφύγουμε απο τη μια τη σκλαβιά του Μουσολίνι και του Χιτλερ αλλά να ζούμε στη σκλαβιά των παρασίτων που με το έτσι θέλω γκετοποιούν πόλεις και χωριά.Δεν είμαστε εμείς ρε γαμώτο ξένοι στον τόπο μας ούτε θα πρέπει να καταπίνουμε όλους αυτούς τους τρισάθλιους.

καλα μεγαλε εχεις φαει μεγαλη παραμυθα εσυ!!!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ειναι απλο.... τους εδωσε τα λεφτα για τα εισητηρια τους και δρομο.... και αμα τους αρεσει!

καλυτερο βεβαια ειναι το τεχνικο μερος των αποφασεων που εφαρμοζει η Ιταλια! εκει να δειτε γλεντια!

αυτο θα πει πολιτικοι με @@ και οχι @@ πολιτικοι!
συγνώμη απ τους αναγνώστες για το 2  :offtopic: αλλά....

εμείς γιατί δεν τους δίνουμε από 1 εισητήριο και να πάνε στην πατρίδα τους αφού δεν τους χρειαζόμαστε?
από 100 ευρώ κατά μ.ο. ο καθένας επί 1 εκατομ. περίπου λαθραίους...χμμμ :think:
μας κάνει 100 εκατομ.

είναι πολλά τα λεφτά μάλλον ε? :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ. εκτός κι αν τους χρειαζόμαστε τελικά για την ανάπτυξη της νέας Ελλάδας του GIORGOSSSSSSSSS! :P :rolleyes:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Στο ξαναλέω.
Εσύ το πρότεινες.
Στα σοβαρά όμως.
Μαλιστα...Το φορτηγα πλοια και πισω στις πατριδες τους σου κανει ή οχι?

Επισκέπτης
Στο ξαναλέω.
Εσύ το πρότεινες.
Στα σοβαρά όμως.
Δηλαδη επειδη δεν μπορει να σας το εξηγησει το ψευδωνυμο george234 σημαινει για το μυαλουδακι σας οτι δεν γινεται?

δειτε τα παραδειγματα της Γαλλιας και της Ιταλιας να δειτε αν γινεται η οχι και σταματηστε επιτελους να παιζετε την κολοκυθια! δεν σας κανει να φαινεστε εξυπνοτερος, το αντιθετο θα ελεγα...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Υ.Γ. εκτός κι αν τους χρειαζόμαστε τελικά για την ανάπτυξη της νέας Ελλάδας του GIORGOSSSSSSSSS! :P :rolleyes:

Στν ΟΝΕ παντως μπήκαμε (όπως μπήκαμε) κυρίως χάρη στη ΦΤΗΝΗ και ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ εργασία των μεταναστών....

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Αυτό το λες στα ίσια σαν άντρας πρόσωπο με πρόσωπο;;ή μόνο στο Internet??Όταν βρίζεις αν θες οι βρισιές να έχουν νόημα θα πρέπει να δείχνεις τη φάτσα σου.Αλλά που να καταλάβεις εσύ από τετοια;Φαντάζομαι σορτσάκι φοράς γιατί το παντελόνι είναι πολύ βαρύ για σένα.

ο διαλογος δεν ειναι μορφη επικοινωνίας που οριζεται μονο απο την φυσικη επαφη και παρουσια των συμμετεχοντων... αλλα εσεις που οταν βρισκετε τα σκουρα ακομα και σε υβρεις καταφευγετε στην απειλη "για πες τα μου στην μαπα μου μπροστα αυτα" ετσι εχετε μαθει γιατι αυτοι που λεγονται ταγοι σας ετσι ξερουν μονο να επιλυουν τις διαφορες τους!!
αρα δεν μου κανει καμια εντυπωση και η αντιδραση σου...

με οποιον δασκαλο καθησεις...

αλλα οι απειλες απο το περιθωριο απλα δεν εχουν βαρυνουσα σημασια.

Επισκέπτης
συγνώμη απ τους αναγνώστες για το 2  :offtopic: αλλά....

εμείς γιατί δεν τους δίνουμε από 1 εισητήριο και να πάνε στην πατρίδα τους αφού δεν τους χρειαζόμαστε?
από 100 ευρώ κατά μ.ο. ο καθένας επί 1 εκατομ. περίπου λαθραίους...χμμμ :think:
μας κάνει 100 εκατομ.

είναι πολλά τα λεφτά μάλλον ε? :grin: :grin: :grin:

η αλλιως τα εξοδα  των ετησιων ταξιδιων του κυριου Παγκαλου και κανενος δυο ακομη υπουργων....

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Όχι όλοι οι αριστεροί.
Αυτοί που οι κόρες τους δεν έμειναν έγκυες
και οι γαμπροί τους είχαν ξεσκιστεί στη μαλακία
σε δοκιμαστικούς σωλήνες
για τις τεχνητές γονιμοποιήσεις
αλλά οι κόρες δεν γκαστρώνονταν
επειδή τους απέμενε ελάχιστη μήτρα από τις εκτρώ
αυτοί ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ
για να έρθουν κι άλλα ΠΑΚΙΑ,
γιατί τους έλυσαν το θέμα τις υπογεννητικότητας,
καθιστώντας τις συγκεκριμένες κόρες έγκυες ...

πολυ περιθωριο μαζευτηκε εδω μεσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom