You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Χρυσή Αυγή στο Δήμο της Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
οκ φιλάρα!Τζέιμς, τα είπαμε και τις προάλλες.
Και συμφωνήσαμε σαν καλά παιδιά να μην κάνουμε άσκοπο spamming.
Χωρίς να υπονοώ τίποτα κακό για σένα, γίνεται να μου απαντήσει ο άλλος που ρώτησα και όχι εσύ;
Έχω τους λόγους μου.
είπα και γω τη γνώμη μ ου...αλλά αν δεν κάνω λάθος απάντησε ήδη.
γιατί δεν του απαντάς εκ νέου?
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ΠΩΣ θα γίνει αυτό στην πράξη;
Μιλάμε για κάτι εκατομμύρια ανθρώπους, ξέρεις.
Επιτόπου έλεγχος σε Ομόνοια,Βάθη,Σύνταγμα,Βικτώρια.Όπου αστυνομικός βλέπει ξένο να ζητά τα χαρτιά του και αν πάει να αντισταθεί ή να φύγει βίαια προσαγωγή για αποτυπώματα και εξακρίβωση στοιχείων.
οκ φιλάρα!
είπα και γω τη γνώμη μ ου...αλλά αν δεν κάνω λάθος απάντησε ήδη.
γιατί δεν του απαντάς εκ νέου?
Μα του απάντησα.
Και μένω έκπληκτος διότι ο george δηλώνει ΚΚΕ, που, απ'όσο ξέρω, δεν ανήκει στην υπόγα.
Επιτόπου έλεγχος σε Ομόνοια,Βάθη,Σύνταγμα,Βικτώρια.Όπου αστυνομικός βλέπει ξένο να ζητά τα χαρτιά του και αν πάει να αντισταθεί ή να φύγει βίαια προσαγωγή για αποτυπώματα και εξακρίβωση στοιχείων.
Είσαι 20 χρονών, έτσι;
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Σιγα σιγα δεν με πειραζει...Ας γινει κατι προς την σωστη κατευθυνση και στην πορεια βλεπουμε. Αλλωστε πως ηρθαν? ολοι μαζι? Το εκατομμυρια που λες το βρισκω υπερβολικο παντωςΠΩΣ θα γίνει αυτό στην πράξη;
Μιλάμε για κάτι εκατομμύρια ανθρώπους, ξέρεις.
Επισκέπτης
όχι ρε μόρτη!
χαλάρωσε!
οι αφγανοπάκιδες να φύγουν!
αυτές ας μείνουν και να φέρουν και τις κόρες τους μια και οι ίδιες σίτεψαν τόσα χρόνια εδώ!
ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!!! Ησύχασα! Θα κοιμηθώ ήσυχος.
Σιγα σιγα δεν με πειραζει...Ας γινει κατι προς την σωστη κατευθυνση και στην πορεια βλεπουμε. Αλλωστε πως ηρθαν? ολοι μαζι? Το εκατομμυρια που λες το βρισκω υπερβολικο παντως
Η άποψή σου παραμένει ακόμα στο επίπεδο της σχολικής έκθεσης ιδεών.
Γίνεται να είσαι κάπως συγκεκριμένος;
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Είσαι 20 χρονών, έτσι;
Και αν είναι 20 χρονών;Αυτό ήμουν έτοιμος να σου στείλω τώρα.Και αν είναι όντως 20 τότε μπράβο του που σε μικρότερη ηλικία σκέτεται έτσι.
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
χμμμ.απέλαση?
λέω γω τώρα....
μήπως γνωρίζει κατί πόσο κοστίζει το πήγαινε-έλα των παράνομων μεταναστών?αν δε σταματήσει η εισροή λύση δεν υπάρχει.δε φεύγουν,θα έρχονται..τόσα χρόνια αυτό γίνεται..
σωστά!
προτεραιότητα λοιπόν είναι η σωστή διαφύλλαξη των συνόρων μας! ;)
συμφωνούμε?
δεύτερο βήμα το τι κάνουμε μ αυτούς που μας καβαντζώθηκαν!
οπότε οι "μελέτες" και οι "προτάσεις" περί κέντρων υποδοχής μεταναστών και οι καλύτερες συνθήκες που προτείνει η κυρία Αλ σαλέχουμ, μάλλον απέχουν απ αυτά τα 2, άρα στον αέρα μιλάμε. μια και πολιτική βούληση δεν υπάρχει!
συνεπώς και η υποκριτική ερώτηση τύπου "τι θα τους κάνουμε όλους αυτούς, ή πόσο κοστίζει να τους στείλουμε πίσω" δεν υφίσταται.
συμφωνούμε?
Υ.Γ.πατάς το "παράθεση" και γράφεις την απάντησή σου σ αυτόν που θες να απαντήσεις αντί να αντιγράφεις τα λεγόμενά του.Είναι πιο εύκολο και πιο σαφές! ;)
Επισκέπτης
κι ομως, δεν εχει αδικο ο κυριος fethryΣιγα σιγα δεν με πειραζει...Ας γινει κατι προς την σωστη κατευθυνση και στην πορεια βλεπουμε. Αλλωστε πως ηρθαν? ολοι μαζι? Το εκατομμυρια που λες το βρισκω υπερβολικο παντως
με αυτα και με τα αλλα, και με τον συνεχη αποπροσανατολισμο απο τα ΜΜΕ και τα κομματα της αριστερας, οι "φιλοξενουμενοι" μας ανερχονται σε πανω απο 2 εκατομμυρια αυτη τη στιγμη! ποσοστο ισο με το 20% περιπου του συνολικου πληθυσμου! Δεν ειναι απλα μια ιστοριουλα κατατρεγμενων οπως μας την παρουσιαζουν αλλα ενα τεραστιο και κρισιμο ζητημα εθνικης σημασιας!
και ειμαι περιεργος ναακουσω και την γνωμη του κυριου fethry επ'αυτου του προβληματος και τις προτασεις του για τη λυση του
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τα εχουμε ξαναπει αυτα...Αυτο που δεν μπορεις να καταλαβεις ειναι οτι δεν ειναι φυλετικο το θεμα μου. Και το να αντιμετωπιζεις ανθρωπιστικα ενα τετοιο θεμα ειναι τουλαχιστον επιφανειακη προσσεγγιση. Κοιτα λιγο τον τιτλο του θρεντ και βλεπεις μονο το ενα απο τα προβληματα. Περαν της γκετοποιησης της αθηνας, εχεις σκεφτει ποσοι ασχετοι ηρθαν εδω και εγιναν εγκληματιες τελικα, με την δικη σου ανοχη?Μα του απάντησα.
Και μένω έκπληκτος διότι ο george δηλώνει ΚΚΕ, που, απ'όσο ξέρω, δεν ανήκει στην υπόγα.
Και αν είναι 20 χρονών;Αυτό ήμουν έτοιμος να σου στείλω τώρα.Και αν είναι όντως 20 τότε μπράβο του που σε μικρότερη ηλικία σκέτεται έτσι.
Καλά, μπορεί να θέλει να πάρουμε και την Πόλη, αυτό όμως δεν σημαίνει και οτι θα την πάρουμε.
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Η Χρυσή Αυγή όπως έχει επισημάνει χρειάζεται οικονομική ενίσχυση για αυτό τον λόγο απο ΕΕ.Και για να βοηθήσουν ο καλύτερος τρόπος εκβιασμού είναι να δώσουμε σε όλους αυτούς διαβατήρια να ταξιδεύουν ελεύθερα στις υπόλοιπες Ευρωπαικές χώρες να νιώσουν στο πετσί τους για τι πρόβλημα μιλάμε.Και να δεις μετά για πότε θα σκιστούν.
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Δωσε μου ενα pattern του τι ακριβως θελεις και θα σου πω. Εννοεις το τεχνικο μερος?Η άποψή σου παραμένει ακόμα στο επίπεδο της σχολικής έκθεσης ιδεών.
Γίνεται να είσαι κάπως συγκεκριμένος;
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.470
- Πόντοι
- 6.305
Μα αυτό λέω.Δεν υπάρχει πολιτική βούληση.Και βέβαια το ζήτημα είναι η φύλαξη των συνόρων!χμμμ.
σωστά!
προτεραιότητα λοιπόν είναι η σωστή διαφύλλαξη των συνόρων μας! ;)
συμφωνούμε?
δεύτερο βήμα το τι κάνουμε μ αυτούς που μας καβαντζώθηκαν!
οπότε οι "μελέτες" και οι "προτάσεις" περί κέντρων υποδοχής μεταναστών και οι καλύτερες συνθήκες που προτείνει η κυρία Αλ σαλέχουμ, μάλλον απέχουν απ αυτά τα 2, άρα στον αέρα μιλάμε. μια και πολιτική βούληση δεν υπάρχει!
συνεπώς και η υποκριτική ερώτηση τύπου "τι θα τους κάνουμε όλους αυτούς, ή πόσο κοστίζει να τους στείλουμε πίσω" δεν υφίσταται.
συμφωνούμε?
Υ.Γ.πατάς το "παράθεση" και γράφεις την απάντησή σου σ αυτόν που θες να απαντήσεις αντί να αντιγράφεις τα λεγόμενά του.Είναι πιο εύκολο και πιο σαφές! ;)
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
οκΜα του απάντησα.
δε σε πρόλαβα!
πληκτρολογούσαμε ταυτόχρονα μάλλον.
και το κατάλαβα ότι θέλεις μια εξ...αριστερών άποψη.
απλά εκπλήσομαι μερικές φορές που ορισμένοι έχετε ταυτίσει την έννοια της δεξιάς με τον πατριωτισμό (ή πατριδοκαπηλεία όπως λέτε) και την αριστερά με αίσθημα αηδίας σε κάθε λέξη έθνους,πατρίδας,Ελλάδας κοκ.
ο Γιώργος λοιπόν είναι ένα λαμπρό παράδειγμα αριστερού που δεν ανήκει σ αυτήν την κατηγορία και μπράβο του.
συνεχίστε αγαπητέ μου φέθρυ.
Δωσε μου ενα pattern του τι ακριβως θελεις και θα σου πω. Εννοεις το τεχνικο μερος?
Εγώ δεν είπα οτι θέλω κάτι τέτοιο.
Εσύ που το θέλεις όμως, δεν πρέπει και να μας εξηγήσεις πως θα γίνει τεχνικά;
Και κρατάω πάντα το οτι είσαι ΚΚΕ, όπως μας έλεγες τις προάλλες.
Επισκέπτης
προφανως τους θεωρειτε κουτοφραγκους τους ευρωπαιους!Η Χρυσή Αυγή όπως έχει επισημάνει χρειάζεται οικονομική ενίσχυση για αυτό τον λόγο απο ΕΕ.Και για να βοηθήσουν ο καλύτερος τρόπος εκβιασμού είναι να δώσουμε σε όλους αυτούς διαβατήρια να ταξιδεύουν ελεύθερα στις υπόλοιπες Ευρωπαικές χώρες να νιώσουν στο πετσί τους για τι πρόβλημα μιλάμε.Και να δεις μετά για πότε θα σκιστούν.
δεν εχετε υπ οψιν σας ετσι και κανουμε τετοια μαγκια , για ποτε θα ακυρωθουν τα Ελληνικα ταξιδιωτικα εγγραφα! και μετα εχετε σκεφτει τι θα γινει? θα εχετε 2 εκατομμυρια λαθραιους ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ τους οποιους δεν θα μπορειτε ΕΣΕΙΣ μετα να τους διωξετε! Ειναι τοσο πονηρη αυτη η προταση (της αριστερας βεβαιως βεβαιως) που αγγιζει τα ορια της συνομωσιας!
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
συμφωνούμε λοιπόν.Μα αυτό λέω.Δεν υπάρχει πολιτική βούληση.Και βέβαια το ζήτημα είναι η φύλαξη των συνόρων!
για να διαβάσουμε κι αυτούς που διαφωνούνε....
Υ.Γ. τα κατάφερες βλέπω με την παράθεση!