Νέα

Η Χρυσή Αυγή στο Δήμο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν ισχύει λοιπόν και είναι ¨'αντρας¨ θα έπρεπε να παραιτηθεί..Σωστά?

Λάθος.
Μέγα λάθος.
1000000% λάθος !!!

Η ηγεσία επιλέγει ποιούς θα βάλει στην καρέκλα.
Η ηγεσία τους διαπλάθει μέσα από την προπαγάνδα της και την "παιδεία" της.

Για τα 30.000.000 των Σοβιετικών πολιτών που πέθαναν στην Σταλινικά ΕΣΣΔ,
αν ήταν όπως τα λες εσύ, θα έφταιγαν οι πράκτορες που τους συνελάμβαναν,
οι σιδηροδρομικοί που τους μετέφεραν και οι στρατιώτες που τους μπουζούριαζαν
ή έστω οι αντίστοιχοι αρχηγοί της NKVD , του Στρατού κτλ.
Έφταιγε ομως η κεφαλή, ο Στάλιν.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Απομνημονεύματα;
'Εγραψε ο Χίτλερ απομνημονεύματα;
Πότε;
Μετά το 1945 που αυτοκτόνησε;
Ο Γκαίρινγκ;
Ο Νταίνιτς;;;
Ο Στράιχερ;;;

ΣΚΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

Οι πολλοί που το επιβεβαίωσαν πάλι;;;

ΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ;;;
ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΜΙΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΝΟΜΑ;;;;
ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ;;;
ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ;;;

Ούτε ένα όνομα;
Ούτε ένα βιβλίο;;;

Ο Χίτλερ σαφώς κατηγορούσε τους Εβραίους στο "Ο αγών μου"
(δεν περιμένω από πυστρόνια των Εξαρχείων να το έχουν διαβάσει,
αυτές οι πούστρες δεν έχουν διαβάσει κανένα βιβλίο-ποτέ)
αλλά ότι δεν ήταν άνθρωποι ...

ποιος γαμιόλης το έγραψε;;;

που στο διάολο το έγραψε ;;;;
Λες μαλακιες...
Δες αυτο για αρχη , ειναι προπαγανδιστικη ταινια του 1940 και θα σου βρω ονοματα σε λιγο γιατι η μνημη μου με τα γερμανικα δεν με υποστηριζει

Επισκέπτης
Ρε παπάρα Λάκη για πες μας και τι έγραψε ο Φύρερ σου για τις πουτάνες στο "Αγών μου" και αν πρέπει οι άριοι να συνευρίσκονται μαζί τους ......

Εγώ καταρχήν δεν έχω ούτε φύρερ, ούτε αρχηγό.
Είμαι αφεντικό.

Εσύ έχεις αρχηγό και εικόνισμα των Ανδρέα,
γιατί χωρίς αυτόν θα ήσουν ακόμη στο χωριό σου,
να φτυαρίζεις σκατά και θα σκούπιζες τον κώλο σου με εφημερίδα,
ενώ τώρα το παίζεις χλίδας στα ΒΠ ,
με παχουλό μισθό από το Δημόσιο (όντας καργιόλι του ΠΑΣΟΚ)
και ξέχασες το ... παρελθόν σου ...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.470
Πόντοι
6.305
Οι λαθρομεταναστες πρεπει να παρουν τον πουλο γιατι σε γενικες γραμμες ειναι προβλημα? Και αν οχι προτεινε αλλη λυση.
Όποιος άνθρωπος είναι σε μια χώρα και δεν έχει να φάει, δημιουργεί πρόβλημα.είτε ξένος, είτε ντόπιος.το ζήτημα δνε είναι να φύγουν,αλλ.α να μην έρθουν ξανά.και με την κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα αυτό είναι πρόβλημα.πάντως με την οικονομική κρίση δε νομίζω πως πλέον η ελλάδα είναι ο παράδεισος.οι περισσότεροι εξ αυτών θέλουν να φύγουν στη δύση.και σου το λέω διότι έχω περιθάλψει αρκετόύς ως ιατρός σε νοσοκομείο της πάτρας..

Επισκέπτης
προπαγανδιστικη ταινια του 1940

Τίποτε σοβαρό υπάρχει;
Ο Χίτλερ πάντως που ήταν κεφαλή των Ναζί ,
μόνο ένα βιβλίο έγραψε,
το οποίο έχω διαβάσει
και δεν θυμάμαι να γράφει πουθενά ότι δεν είναι άνθρωποι οι εβραίοι ...

[size=14pt]Να αρχίσω να βάζω εγώ εδάφια απο το ΤΑΛΜΟΥΔ
σχετικά με το τι διδάσκουν ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;;;;[/size]

Και να δούμε ποιός είναι πιο φασίστας/ρατσιστής;;;;

π.χ. (ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ)

[size=8pt]-«Μια κόρη αλλοθρήσκων και τριών ακόμη ετών είναι δυνατόν να διακορεύεται».
-«Αθώος δολοφονίας, εφ’ όσον ο σκοπός είναι η δολοφονία Χριστιανού».
-«Οι Χριστιανοί επλάσθησαν, δια να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε».
-«Αι γεννήσεις των Χριστιανών πρέπει να ελαττωθούν αριθμητικώς».
-«Οι καλύτεροι των Γκόϊμ (κτήνη Χριστιανοί) πρέπει να φονεύονται».
[/size]

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.470
Πόντοι
6.305
Λάθος.
Μέγα λάθος.
1000000% λάθος !!!

Θα διαφωνήσω..όταν δε σε αφήνουν να κάνεις το έργο σου ή είσαι αντίθετος με όσα σου αναθέτουν παραιτείσαι!!!!!
αλλιώς είσαι συνυπέυθυνος..και δε μιλώ βέβαια για τα στρατιωτάκια του χίτλερ ή του στάλιν, αλά για υπουργούς,στρατηγούς κτλ..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κλασικό ψοφίμι ο lakis.
Εμφανίζεται κανένα βράδυ όταν τον πονάει η σούφρα του, το πάιζει νταής, και μετά εξαφανίζεται για κανα μήνα, διότι η κυρά με την παντόφλα δεν τον αφήνει.

Υ.Γ. Για τις καθημερινές ...συνήθειες του ειδώλου σου του Μεταξά θα μας πεις ποτέ, lakis?

:2funny: :2funny: :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Οι λαθρομεταναστες πρεπει να παρουν τον πουλο γιατι σε γενικες γραμμες ειναι προβλημα? Και αν οχι προτεινε αλλη λυση.
Όποιος άνθρωπος είναι σε μια χώρα και δεν έχει να φάει, δημιουργεί πρόβλημα.είτε ξένος, είτε ντόπιος.το ζήτημα δνε είναι να φύγουν,αλλ.α να μην έρθουν ξανά.και με την κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα αυτό είναι πρόβλημα.πάντως με την οικονομική κρίση δε νομίζω πως πλέον η ελλάδα είναι ο παράδεισος.οι περισσότεροι εξ αυτών θέλουν να φύγουν στη δύση.και σου το λέω διότι έχω περιθάλψει αρκετόύς ως ιατρός σε νοσοκομείο της πάτρας..
Λυση δεν εδωσες, το προβλημα παραμενει με απροβλεπτη συνεχεια. Οταν εσυ ή καποιος αλλος προτεινει αλλη λυση θα το συζητησω σοβαρα. Μεχρι τοτε το μονο μου μπορει να γινει ειναι να παρουν τον πουλο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Λυση δεν εδωσες, το προβλημα παραμενει με απροβλεπτη συνεχεια. Οταν εσυ ή καποιος αλλος προτεινει αλλη λυση θα το συζητησω σοβαρα. Μεχρι τοτε το μονο μου μπορει να γινει ειναι να παρουν τον πουλο.

Πως το εννοείς δηλαδή αυτό το "να πάρουν τον πούλο" που τόσο εύκολα -σαν να είναι το απλούστερο- λες;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.470
Πόντοι
6.305
george234 εντάξει έφυγαν..ποιός θα τους εμποδίσει να ξανάρθουν?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τίποτε σοβαρό υπάρχει;
Ο Χίτλερ πάντως που ήταν κεφαλή των Ναζί ,
μόνο ένα βιβλίο έγραψε,
το οποίο έχω διαβάσει
και δεν θυμάμαι να γράφει πουθενά ότι δεν είναι άνθρωποι οι εβραίοι ...

[size=14pt]Να αρχίσω να βάζω εγώ εδάφια απο το ΤΑΛΜΟΥΔ
σχετικά με το τι διδάσκουν ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;;;;[/size]

Και να δούμε ποιός είναι πιο φασίστας/ρατσιστής;;;;

π.χ. (ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ)

[size=8pt]-«Μια κόρη αλλοθρήσκων και τριών ακόμη ετών είναι δυνατόν να διακορεύεται».
-«Αθώος δολοφονίας, εφ’ όσον ο σκοπός είναι η δολοφονία Χριστιανού».
-«Οι Χριστιανοί επλάσθησαν, δια να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε».
-«Αι γεννήσεις των Χριστιανών πρέπει να ελαττωθούν αριθμητικώς».
-«Οι καλύτεροι των Γκόϊμ (κτήνη Χριστιανοί) πρέπει να φονεύονται».
[/size]
Ο χιτλερ φυσικα δεν θα εγραφε τιποτα για αυτα, ηταν πολιτικος. Η προπαγανδα ειναι στον γερμανικο λαο και πρεπει αν σε ενδιαφερει να την ψαξεις. Με τι ιδεολογια γινοταν νομιζεις οι εκτελεσεις σε γυναικοπεδα (οχι μονο εβραιων) και η βιομηχανια θανατου στα στρατοπεδα συγκεντωσης? Αλλωστε εδω ο Πλευρης βγαινει και λεει οτι ειναι υπανθρωποι, για τους ναζι αμφιβαλλεις?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.473
Πόντοι
4.965
ο κάθε Αφγανοπακιστανοιρακινοκάτι ίσως να καθότανε στο σπιτάκι του αν οι δυτικές φυλές βαρβάρων δεν άλωναν χρόόόόνια τώρα τα εδάφη της Ανατολής για ίδιο όφελος και συντήρηση ενός μοντέλου διαβίωσης που έχει ούτως ή άλλως ημερομηνία λήξης. Η γαρνιτούρα της δημοκρατίας ψαλλιδοκωλίζει όμορφα ένα προσωπείο υποκρισίας και εθελοτυφλισμού, είναι εξάλλου πιο εύκολο.
Κι η Γελλάδα μας έχει στείλει κατά το γνωστό ''κάτς μαϊμού'' στρατά στην Ανατολή (κοστίζουν κιόλας καθημερινά, αλλά ποιο είναι το όφελος για μένα; για σένα;), επομένως ένα παράπλευρο συστατικό που πρέπει να δεχθούμε είναι ότι πιθανόν όπου έχει πόλεμο/ ανέχεια/ προκαλούμενη δυσχέρεια, να υπάρχουν και πρόσφυγες προς όλες τις κατευθύνσεις. Αναγκαστικά έχουμε συμμετοχή, μα με τις παραχωρήσεις εναέριου χώρου σε μαχητικά, μα με τη Σούδα στην Κρήτη, και λοιπά. Κέρδος μας; (γκούλπ εδώ)
Τώρα στα πάτρια χωρία, θα πρέπει πραγματικά η Χρυσοί κόπροι του Αυγεία να φτιάξουν ανδριάντα στους παράνομους πρόσφυγες / μετανάστες. Δίχως τούτους θα έπρεπε να πλάσσουν έναν άλλο εχθρό, ακόμη, παραπανίσιο αφού τα στανταράκια τους έχουν πολυπαιχτεί, εχθρός όποιος δεν ομιλεί ελληνικά. Αυτοί είναι εχθροί με όλους, οι καθαροί, οι αιματολογικές εξετάσεις τους είναι πραγματικά ένα μίγμα από μάρμαρο, Άρη, 1967, και μπόλικη κουραδομαγκιά, α και εθνόσημα, πηλίκια, εμβατήρια.

Η πικρή βέβαια αλήθεια για όλους μαύρους, λευκούς, κίτρινους, κοκκινόδερμους και πάει λέγοντας είναι ότι καταλήγουν κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο στο χώμα, έχουν το ίδιο αίμα και καταλήγουν στην ίδια αστρόσκονη κατά την εκδήλωση ενός σούπερ-νόβα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
george234 εντάξει έφυγαν..ποιός θα τους εμποδίσει να ξανάρθουν?
δηλ δεν μπορούμε ως χώρα να διαφυλλάξουμε τα σύνορά μας?

υπάρχει πιστεύεις η πολιτική βούληση, αλλά η αδυναμία έχει καταντήσει την Ελλάδα οχετό της Ασίας?
αυτό πιστεύεις?

Επισκέπτης
Mια ερώτηση: Όταν λέτε να φύγουν οι μετανάστες λέτε και τις ρωσιδο-ουκρανεζες κλπ. πουτάνες? :think: :think:
Θα γυρίσουμε στις στριντζομούνες ελληνίδες του πάλαι ποτέ, που άν τους έπιανες τ βυζί σε βριζανε? :headbang:
Και άμα μειωθεί ή προσφορά δεν θα ανεβάσουν τις τιμές και θα πουν τα βλαστάρια του ένδοξου τόπου μας το μουνί μουνάκι?
Ε, ρε, γλέντια...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
απέλαση?
λέω γω τώρα....

Τζέιμς, τα είπαμε και τις προάλλες.
Και συμφωνήσαμε σαν καλά παιδιά να μην κάνουμε άσκοπο spamming.
Χωρίς να υπονοώ τίποτα κακό για σένα, γίνεται να μου απαντήσει ο άλλος που ρώτησα και όχι εσύ;
Έχω τους λόγους μου.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Mια ερώτηση: Όταν λέτε να φύγουν οι μετανάστες λέτε και τις ρωσιδο-ουκρανεζες κλπ. πουτάνες? :think: :think:
Θα γυρίσουμουμε στις πάλαι ποτε στριντζομούνες ελληνίδες? :headbang:
όχι ρε μόρτη!
χαλάρωσε!
οι αφγανοπάκιδες να φύγουν! :grin:
αυτές ας μείνουν και να φέρουν και τις κόρες τους μια και οι ίδιες σίτεψαν τόσα χρόνια εδώ!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom