Νέα

Η Χρυσή Αυγή στο Δήμο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
2. Έκανα τουμπεκί;
Γι αυτό ήμουνα έξω απο το σάιτ για δυο χρόνια;Είσαι σίγουρος οτι θυμάσαι καλά, μαλακιστήρι;

Αυτό γιατί συνέβη εάν επιτρέπεται; Εννοώ είχε να κάνει με τιμωρία από το site, με αυτοεξορία να υπάρξει ηρεμία; Με τι; Προαιρετική φυσικά η απάντηση

nick699

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Αν οι νεκροί ήταν αναρχικοί, θα συμφωνούσα. Η πλειοψηφία της κοινής γνώμης θα ήταν υπέρ της χρήσης όπλων εναντίων αναρχικών που προσπαθούν να σκοτώσουν κόσμο. Για παράδειγμα, ποιος θα ήταν εναντίον με το να ανοίξουν πυρ οι αστυνομικοί προς τους αναρχικούς – δολοφόνους της Μαρφίν???

Είναι γνωστό, ότι μετά την πυρπόληση της Μαρφίν, επιτέθηκαν ακόμα και στους πυροσβέστες που πήγαν να σβήσουν τη φωτιά και να απεγκλωβίσουν τους δύστυχους εργαζομένους.  
φιλαρακι αυτοι στην μαρφιν δεν καηκαν απο αναρχικους για αλλους λογους καηκαν και απο αλλους καηκαν!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αμφισβητείς ότι υπήρξαν γονείς που μετέδωσαν μίσος στα παιδιά τους και τα έκαναν σαν τα μούτρα τους, ιδίως αν δεν είχαν αυτόνομη προσωπικότητα;

Ναι μωρή, τουμπεκί έκανες και γυρνούσες σαν την τρελή και μου την έλεγες γιατί δεν εγκαλώ αυτούς που σε περνούσαν γενέες 14...
Και οι γαμωμάνες πέφτανε πολύ καιρό πριν φύγεις αλλά δεν σε είδα τότε να απειλείς με καλαμάκια και άλλες αηδίες...
Τώρα κάνεις το μαγκίτη αλλά δεν χρειάζεται να σε βρίσει κανείς έτσι για να σε ξεφτιλίσει- τα καταφέρνεις μια χαρά και μόνος σου.

Είσαι ψεύτης ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ που λες.
Και το ξέρεις.
Αλλά υπάρχουν αρκετά παλαιότερα μέλη του σάιτ που θυμούνται.
Και θυμούνται και τις δικές σου πουστιές.

dillinger

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αν το δεκέμβρη του 08 οι μπάτσοι μπούκαραν σε καμια γιάφκα ή σε κανά πολυτεχνείο που χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο οι κατσαπλιάδες, δεν θα είχαμε και νεκρούς;
Ε, αυτό είπα...
Απλό είνα.

Γειά σε όλους!!!!
Μακάρι ρε φίλε να έπαιρνε μπροστά η αστυνομία αλλά μπα...ρημαδιό το Πολυτεχνείο, λαμπόγυαλο τα μαγαζιά του κόσμου

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Είσαι ψεύτης ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ που λες.
Και το ξέρεις.
Αλλά υπάρχουν αρκετά παλαιότερα μέλη του σάιτ που θυμούνται.
Και θυμούνται και τις δικές σου πουστιές.

Ποιες πουστιές μωρή καριόλα;
Ακόμη ζαλισμένος από τους πούτσους που έτρωγες προ διετίας είσαι;
Πες τις πουστιές μου...
Για να δούμε.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αν το δεκέμβρη του 08 οι μπάτσοι μπούκαραν σε καμια γιάφκα ή σε κανά πολυτεχνείο που χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο οι κατσαπλιάδες, δεν θα είχαμε και νεκρούς;
Ε, αυτό είπα...
Απλό είνα.

...και αυτό που λές σωστό είναι. Εγώ όμως λέω ότι σε καταστάσεις σαν αυτή της Μαρφίν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν όπλα εναντίον των αναρχικών - δολοφόνων. Όταν η ζωή πολιτών βρίσκεται σε κίνδυνο η αστυνομία οφείλει να τους προστατεύσει, κάτι που δεν έγινε, με τεράστια ευθύνη του Π. Παυλόπουλου...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
...και αυτό που λές σωστό είναι. Εγώ όμως λέω ότι σε καταστάσεις σαν αυτή της Μαρφίν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν όπλα εναντίον των αναρχικών - δολοφόνων. Όταν η ζωή πολιτών βρίσκεται σε κίνδυνο η αστυνομία οφείλει να τους προστατεύσει, κάτι που δεν έγινε, με τεράστια ευθύνη του Π. Παυλόπουλου...
καλά υπάρχει ακόμα κάποιος που αρνείται την ομοιότητα φασιστοειδών αριστερών και δεξιών??
για τους αναρχικούς που περιγράφεις τα λόγια είναι περιττά..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ίσιος στις 7-12-2008, όταν ακόμα είναι σε εξέλιξη η μεγάλη διαδήλωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου:

"Δεν θέλει τανκς Ανεπιθύμητε...
Θέλει μια γαμημένη πολιτική απόφαση ότι ναι, θα έχω και 10 νεκρούς (διότι παραπάνω δεν θα έχεις...) και καμια εκατοστή χωρίς δόντια και κόκκαλα...
Αλλά σύσσωμη η αντιπολίτευση παίζει το πουλάκι της και προσδοκά πολιτικά οφέλη...

Διότι με μια συμφωνία κυρίων κωστάκη και γιωργάκη, την ανοχή καράτζαφέρη και αλέκας και με απονομωμένο τον αλέκο (πόσες φορές πρέπει πια να πέσει η μάσκα του τσύριζα..) να δεις τί ωραία που μπαίνει τάξη σε 2-3 ώρες...
Αλλά πού;"
[/u][/b]

Την ίδια μέρα (7-12-2008), αργότερα, ο ίδιος ίσιος μονολογεί:

"Υπαρχουν και ορια ρε φιλε ομως...
Δεν διαβασα οτι ο 15χρονος περπατουσε αμεριμνος στον δρομο και τον δολοφονησαν εν ψυχρω.Εδω μιλαμε για ομαδα 30 ατομων που επιτεθηκε να λιντσαρει περιπολικο...Αυτα δεν γινονται ουτε σε τριτοκοσμικες χωρες.
Οταν λοιπον εμπλεκεσαι σε τετοιες διαμαχες λογικο ειναι να εχεις αποδεκτει οτι ενδεχεται να φας και καμια σφαιρα...Τι επρεπε να γινει δηλαδη?Να σπασουν το περιπολικο να μισερωσουν τους αστυνομικους και να φυγουν κυριλε μετα?
Σε καμια πολιτισμενη χωρα του κοσμου δεν υπαρχουν τετοιες καταστασεις τουλαχιστον σε τοσο μεγαλη εκταση..."

Στις δε 3-11-2010, και ενώ τον ρωτάμε τι κακό έκανε ο κομμουνιστής παππούς του και εστάλη στη Μακρόνησο, απαντά:

«Στη μακρόνησο στάλησαν κυρίως αγνοί κομμουνιστές που όσο να ναι, τα εγκληματάκια τους τα έκαναν αλλά δεν τους λες και πορωμένους...
Τα πραγματικά καθάρματα ως συνήθως ξέφυγαν...»

Όχι τίποτα άλλο, αλλά μη μας περνάει και για ντιπ αμερικανάκια ο χασοδίκης.
ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρώτα το σάιτ.
Εγώ δεν είμαι ρεσεψιόν.

Διακρίνω μια αδυναμία να απαντήσεις κανονικα; Άμα δεν θέλεις πες το. Τι ποστάρεις εξυπνάδες περί ρεσεψιον;

Εγώ πάντως πιστεύω ότι ήταν αυτοεξορία. Και παρατηρώ ότι επέστρεψες κολλητά μετά από την αποχώρηση αυτών που λέει ο ίσιος ότι σου την έλεγαν ακατάπαυστα. Που και με εμένα το ίδιο γινόταν τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα με τον Περσόνα αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία

dillinger

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλά υπάρχει ακόμα κάποιος που αρνείται την [size=16pt]ομοιότητα φασιστοειδών αριστερών και δεξιών[/size]??
για τους αναρχικούς που περιγράφεις τα λόγια είναι περιττά..

Σωστός!!!

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Διακρίνω μια αδυναμία να απαντήσεις κανονικα; Άμα δεν θέλεις πες το. Τι ποστάρεις εξυπνάδες περί ρεσεψιον;

Εγώ πάντως πιστεύω ότι ήταν αυτοεξορία. Και παρατηρώ ότι επέστρεψες κολλητά μετά από την αποχώρηση αυτών που λέει ο ίσιος ότι σου την έλεγαν ακατάπαυστα. Που και με εμένα το ίδιο γινόταν τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα με τον Περσόνα αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία

Ρε σεις, έχει φύγει κι ο memosan?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Άμα δεν ξέρεις μη μιλάς.
Και μην αρχίζεις τις εικασίες.
Σιγά μην κώλωνα μπροστά στον περσόνα ή στον πλέζουρα, υπάρχουν πολλά παλαιά μέλη που μπορούν να σε βεβαιώσουν επ αυτού.
Αλλά δεν προτίθεμαι να μιλήσω για απόντες.
Αν ποτέ επιστρέψουν στο σάιτ, βλέπουμε.
Αυτό επιβάλλει η ηθική μου, αν έχεις ακουστά τον όρο.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ίσιος στις 7-12-2008, όταν ακόμα είναι σε εξέλιξη η μεγάλη διαδήλωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου:

Θέλει μια γαμημένη πολιτική απόφαση ότι ναι, θα έχω και 10 νεκρούς (διότι παραπάνω δεν θα έχεις...) και καμια εκατοστή χωρίς δόντια και κόκκαλα...
Αλλά σύσσωμη η αντιπολίτευση παίζει το πουλάκι της και προσδοκά πολιτικά οφέλη...

Διότι με μια συμφωνία κυρίων κωστάκη και γιωργάκη, την ανοχή καράτζαφέρη και αλέκας και με απονομωμένο τον αλέκο (πόσες φορές πρέπει πια να πέσει η μάσκα του τσύριζα..) να δεις τί ωραία που μπαίνει τάξη σε 2-3 ώρες...
Αλλά πού;"
[/u][/b]

+1.000
Τα είπες μια χαρά ίσιε....ΟΥΔΈΝ ΣΧΟΛΙΟ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

....και άσε να κλαίνε τα ΣΥΡΙΖΑκια.....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

+1...
Η πλάκα είναι ότι αυτοί που έχουν λυσσάξει για τους "10 νεκρούς" τότε φαντασιώνονταν λαϊκή εξέγερση με πολλά περισσότερα θύματα και συνέπειες...

Αλλά πού;"
[/u][/b]

Δεν διαβασα οτι ο 15χρονος περπατουσε αμεριμνος στον δρομο και τον δολοφονησαν εν ψυχρω.Εδω μιλαμε για ομαδα 30 ατομων που επιτεθηκε να λιντσαρει περιπολικο...Αυτα δεν γινονται ουτε σε τριτοκοσμικες χωρες.
Οταν λοιπον εμπλεκεσαι σε τετοιες διαμαχες λογικο ειναι να εχεις αποδεκτει οτι ενδεχεται να φας και καμια σφαιρα...Τι επρεπε να γινει δηλαδη?Να σπασουν το περιπολικο να μισερωσουν τους αστυνομικους και να φυγουν κυριλε μετα?
Σε καμια πολιτισμενη χωρα του κοσμου δεν υπαρχουν τετοιες καταστασεις τουλαχιστον σε τοσο μεγαλη εκταση..."

Στις δε 3-11-2010, και ενώ τον ρωτάμε τι κακό έκανε ο κομμουνιστής παππούς του και εστάλη στη Μακρόνησο, απαντά:

«Στη μακρόνησο στάλησαν κυρίως αγνοί κομμουνιστές που όσο να ναι, τα εγκληματάκια τους τα έκαναν αλλά δεν τους λες και πορωμένους...
Τα πραγματικά καθάρματα ως συνήθως ξέφυγαν...»

Όχι τίποτα άλλο, αλλά μη μας περνάει και για ντιπ αμερικανάκια ο χασοδίκης.
ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ!

Πουστραααααααααααααααακο, δεν αρνήθηκα ποτέ τί είπα...
Βέβαια δεν παραθέτεις και τη σειρά που τα είπα ούτε και άλλα ποστς μου που όταν πλέον είχε καταστεί σαφές το σκηνικό με τον πιτσιρικά έλεγα ότι ο κορκονέας πρέπει να τιμωρηθεί...
Μα πόσο μαλάκας μπορείς να γίνεις;
Συνέχισε να ψάχνεις και άλλα ποστς μου ηλίθιε.

Όσο για τους κομμουνιστές στην εξορία, αλήθεια, τελικά που κινδύνευε η ζωή τους περισσότερο, στη Μακρόνησο, στο Γράμμο ή στο Μπουλκές;
Και ποιον έπρεπε να φοβούνται περισσότερο, τον χωροφύλακα ή τον σύντροφο πολιτικό επίτροπο;
Και ναι ρε παπατα, το 1946, η συμμετοχή στο κκε ήταν ποινικό αδίκημα και είχε συνέπειες...
Και σήμερα έχει αλλά όχι ποινικές, μονάχα ταχύτερο εγκεφαλικό εκφυλισμό και πρόωρη γεροντική αννοία.

dillinger

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0

Αλλά πού;"
[/u][/b]

ΚΟΤΕΣ!!!!!!
Για να μην γράφει την άλλη μέρα η Ελευθεροτυπία...όμηροι των ΜΜΕ.
Κι όποιος είναι προχό, να περάσει να του δώσω τα τιμολόγια που στοίχισαν οι επισκευές.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Άμα δεν ξέρεις μη μιλάς.
Σιγά μην κώλωνα μπροστά στον περσόνα ή στον πλέζουρα, υπάρχουν πολλά παλαιά μέλη που μπορούν να σε βεβαιώσουν επ αυτού.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τί δεν είχες κωλώσει ρε ΚΟΤΑΡΑ που σου έσκιζαν το σόι και την έλεγες σε μένα γιατί δεν σε υπερασπιζόμουν;
Τώρα άρχισες τα περί καλαμακίων σε εμένα προφανώς γιατί είμαι χαμηλών τόνων και νομίζεις ότι αν ποτέ συναντηθούμε θα με έχεις με δυο φάπες- και όντως έτσι είναι- στην πρώτη σφαλιάρα θα σε παρακαλάω για έλεος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Αλλά για πες μας για τις πουστιές μου να μαθαίνουν οι νέοι...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άμα δεν ξέρεις μη μιλάς.

Τον έχω fethry. Δεν τον έχω λες; Και δεν σου ζήτησα να μιλήσεις για άλλους. Για εσένα είπα. Αλλά αποδεκτό το ότι δεν επιθυμείς.

Έως τώρα ο πιο παλιός που έχει πει για εσένα είναι ο str81977. Άμα πουν και άλλοι όλες οι απόψεις δεκτές...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

ναι, φαίνεται από τη χρονική στιγμή που επέστρεψες

αν ποτέ επιστρέψουν στο σάιτ θα ξαναφύγεις κοτομπουκιά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom