Νέα

Η Χρυσή Αυγή στο Δήμο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
1)Πω πω κ αυτό το ξέρεις,αμαν πια πουθενά δεν σε πιάνει κανείς!!! :cheesy:
Σοβαρά τώρα: τί περίμενες να έλεγαν δηλαδή,είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ σήμερα να βγει κ να πει: αποτύχαμε(για όλα η κακιά η δεκσιά πταίει);;;
2)Το παμέ αυτό,σύμφωνοι...
ηταν υποχρεωτικο μαθημα η ιστορια του κ.κ  :grin: :grin: :grin: :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Άντε πάλι:
ΔΕΝ ζήτησε ο ίσιος "δέκα νεκρούς και εκατό τραυματίες" στις διαδηλώσεις;
Θες τώρα να μου πεις οτι εννοούσε τους ...δεξιούς διαδηλωτές;

Όσο για τις απαντήσεις που λες, όντως τις έλαβα.
Μου απάντησες ευθαρσώς πως είσαι ΥΠΕΡ κάποιων βασανιστηρίων (που επίσης σαφώς ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ο νόμος) για κάποιες ειδικές περιπτώσεις κρατουμένων.
Που σε αδίκησα λοιπόν;

Ηλίθιο κατασκευασμα...
Ό,τι και να γράψω του γαμάς τη μάνα στη διαστρέβώση - έτσι κάνανε διάλογο στο Μπουλκές προφανώς...
Αυτό που έγραψα ήταν εκτίμηση απωλειών και δεν αφορά αριστερούς αλλά ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ...
Αν εσύ ταυτίζεις στο μυαλό σου τις δυο έννοιες, κάτι που προσωπικά δεν κάνω, δεν φταίει κανείς.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ηλίθιο κατασκευασμα...
Ό,τι και να γράψω του γαμάς τη μάνα στη διαστρέβώση - έτσι κάνανε διάλογο στο Μπουλκές προφανώς...
Αυτό που έγραψα ήταν εκτίμηση απωλειών και δεν αφορά αριστερούς αλλά ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ...
Αν εσύ ταυτίζεις στο μυαλό σου τις δυο έννοιες, κάτι που προσωπικά δεν κάνω, δεν φταίει κανείς.

Δεν το έγραψες γενικά για παρανομούντες.
Το έγραψες την επομένη της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου απο τον Κορκονέα (για τον οποίο κλαψομούνιαζες τόσο καιρό οτι "αδικήθηκε ενδεχομένως")και όταν όλη η Αθήνα πλην πουστρακίων σαν και σένα ήταν στους δρόμους διαμαρτυρόμενη.
Άσε τις παπαριές λοιπόν.
Αλλά θα μου πεις, ποιος έχασε τα αρχίδια του ώστε να τα βρεις εσύ και να πεις "ναι, αυτά έλεγα τότε"....

Υ.Γ. Δεν υπάρχει Μπουλκές, υπάρχει Μπούλκες ηλίθιε.
Στα ταχύρρυθμα αντικομμουνιστικά μαθήματα που έιχες το νου σου;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν το έγραψες γενικά για παρανομούντες.
Το έγραψες την επομένη της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου απο τον Κορκονέα (για τον οποίο κλαψομούνιαζες τόσο καιρό οτι "αδικήθηκε ενδεχομένως")και όταν όλη η Αθήνα πλην πουστρακίων σαν και σένα ήταν στους δρόμους διαμαρτυρόμενη.
Άσε τις παπαριές λοιπόν.
Αλλά θα μου πεις, ποιος έχασε τα αρχίδια του ώστε να τα βρεις εσύ και να πεις "ναι, αυτά έλεγα τότε"....

Υ.Γ. Δεν υπάρχει Μπουλκές, υπάρχει Μπούλκες ηλίθιε.
Στα ταχύρρυθμα αντικομμουνιστικά μαθήματα που έιχες το νου σου;

Συνεχίζες τη διαστρέβλωση σταλινίσκε...
Και όσο για το Μπούλκες ομολογώ ότι τα σλάβικά μου δεν είναι καλά αλλά το πρόβλημά σου είναι το που μπαίνει ο τόνος ή το τί γινόταν εκεί;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Συνεχίζες τη διαστρέβλωση σταλινίσκε...
Και όσο για το Μπούλκες ομολογώ ότι τα σλάβικά μου δεν είναι καλά αλλά το πρόβλημά σου είναι το που μπαίνει ο τόνος ή το τί γινόταν εκεί;

Γιατί δεν μας ποστάρεις Ο ΙΔΙΟΣ αυτό που έγραφες τότε να δούμε ποιος είναι ο διαστρεβλωτής και ποιος όχι;
Σε προκαλώ!
Θα το κάνεις ή θα κάνεις πάλι την κοτούλα, όπως κάθε φορά;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γιατί δεν μας ποστάρεις Ο ΙΔΙΟΣ αυτό που έγραφες τότε να δούμε ποιος είναι ο διαστρεβλωτής και ποιος όχι;
Σε προκαλώ!
Θα το κάνεις ή θα κάνεις πάλι την κοτούλα, όπως κάθε φορά;

Έχεις το φάκελό μου σαν καλό δεσμοφύλακας σε γκούλαγκ, κάνε το εσύ...
Και μιας και θα μας δείξεις πόσο καλός ρουφιάνος είσαι, ρίξε και τα ποστς που κάνω πουστίτσες, που βρίζω τους γονείς σου και άλλα απίθανα...
Έλα, κάνε με σκόνη...
Μιας και μέχρι στιγμής το καλαμάκι το έχω μόνο για να πίνω φραπέ, θρασύπουστα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και μιας και θα μας δείξεις πόσο καλός ρουφιάνος είσαι, ρίξε και τα ποστς που κάνω πουστίτσες, που βρίζω τους γονείς σου και άλλα απίθανα...
Έλα, κάνε με σκόνη...

ρε σύ ισιε τι κάθεσαι και ασχολείσαι  με τον πάπια.. αφού ξέρεις ότι η τακτική τους είναι να απομονώνουν μία λέξη και να γράφουν ένα πορνογράφημα γύρω από αυτήν...
κλασσική γκαιμπελίστικη τακτική που κληροδότησε στα σταλινάκια ο σύμμαχος τους αδόλφος..

γράψε τον στα παλαιότερα των υποδημάτων σου.. (δεν λέω κάπου αλλού διότι νομίζω ότι ο εκεί χώρος είναι πολύτιμος και προορίζεται για την αναγραφήν σημαντικωτέρων ηλιθίων)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Έλα, κάνε με σκόνη...

Ώστε είμαι "ρουφιάνος" που σε ξεσκεπάζω, όταν τη μια το παίζεις έγκριτος, θεσμικός και κοινοβουλευτικός, και την άλλη έξαλλος "αγανακτισμένος" που ζητάς νεκρούς και τραυματίες;
Περίμενε λοιπόν, έρχεται το επίμαχο ποστ.
Και θα καταπιείς και πάλι τη γλώσσα σου, όπως την κατάπιες και τις προάλλες που το ποστάρισε ο υπερποντικός και ψέλλιζες διάφορα του τύπου "δεν το εννοούσα έτσι κλπ".

Όσο για τους γονείς μου, τους αποκάλεσες ΝΑΙ Η ΟΧΙ "ικανούς ινστρούχτορες που μου ενστάλαξαν μίσος";
Φόρα -έστω και για το θεαθήναι- μια φορά τα παντελόνια σου και απάντησε!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ρε σύ ισιε τι κάθεσαι και ασχολείσαι  με τον πάπια.. αφού ξέρεις ότι η τακτική τους είναι να απομονώνουν μία λέξη και να γράφουν ένα πορνογράφημα γύρω από αυτήν...
κλασσική γκαιμπελίστικη τακτική που κληροδότησε στα σταλινάκια ο σύμμαχος τους αδόλφος..

γράψε τον στα παλαιότερα των υποδημάτων σου.. (δεν λέω κάπου αλλού διότι νομίζω ότι ο εκεί χώρος είναι πολύτιμος και προορίζεται για την αναγραφήν σημαντικωτέρων ηλιθίων)

Καλά, εσύ είσαι πολύ άντρας λέμε που ποστάρεις τις γυμνές φωτογραφίες διάφορων δυστυχισμένων γυναικών που είχαν την ατυχία να σου κάτσουν.
Και με το τελευταίο πάλι, να το πιστεύουμε μόνο αν θέλουμε.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ώστε είμαι "ρουφιάνος" που σε ξεσκεπάζω, όταν τη μια το παίζεις έγκριτος, θεσμικός και κοινοβουλευτικός, και την άλλη έξαλλος "αγανακτισμένος" που ζητάς νεκρούς και τραυματίες;
Περίμενε λοιπόν, έρχεται το επίμαχο ποστ.
Και θα καταπιείς και πάλι τη γλώσσα σου, όπως την κατάπιες και τις προάλλες που το ποστάρισε ο υπερποντικός και ψέλλιζες διάφορα του τύπου "δεν το εννοούσα έτσι κλπ".

Όσο για τους γονείς μου, τους αποκάλεσες ΝΑΙ Η ΟΧΙ "ικανούς ινστρούχτορες που μου ενστάλαξαν μίσος";
Φόρα -έστω και για το θεαθήναι- μια φορά τα παντελόνια σου και απάντησε!

Τί ψέλισσα μωρή πούστρα;
Εξήγησα τί εννοούσα και η πλάκα είναι ότι καθόμουν και το εξηγούσα σε σταλινικούς που θεωρούν τους μπάτσους θεμιτό στόχο τρομοκρατικών χτυπημάτων και που υποστηρίζουν ενεργά οργανωμένα μπάχαλα..
Κάστε ψάξε ρε ψυχάκια και πες μου που λέω ότι θέλω αριστερούς νεκρούς!
Εκτός αν ομολογείς ότι αυτή που κάνανε τα μπάχαλα και οι τρομοκράτες είναι αριστεροί....
Και όχι μωρή πούστρα, δεν είχε κατέβει όλη η αθήνα και ας είχανε μαζέψει οι ινστρούχτορες και βάζανε μπροστά παιδάκια, κατά την πάγια τακτική τους...

Όσο για τους γονείς σου, βάλε το ποστ μωρή κλαρίτα που λέω ότι "οι γονείς του φέθρυ είναι έτσι και αλλιώς"...
Που είχες ακούσει τόση γαμωμάνα και έκανες τουμπεκί και τώρα το παίζεις σκληρός μαγκίτης σιχαμένε!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλά, εσύ είσαι πολύ άντρας λέμε που ποστάρεις τις γυμνές φωτογραφίες διάφορων δυστυχισμένων γυναικών που είχαν την ατυχία να σου κάτσουν.

τι να κάνουμε αγαπητέ μου... βλέπετε ότι εσείς οι προοδευτικοί είσαστε φάν του Χασάν...

Και με το τελευταίο πάλι, να το πιστεύουμε μόνο αν θέλουμε.

δεν ζήτησα κάτι τέτοιο και μεταξύ μας την άποψη σας επί του θέματος την έχω γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων μου (ο χώρος των όρχεων μου είναι πολύτιμος ώστε να αναλωθεί δια την αναγραφήν των απόψεων σας και προορίζεται δια την αναγραφήν απόψεων και θέσεων στελεχών υψηλοτέρας βαθμίδος)...

nick699

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
παιδια μην τσακωνεστε δωστε την ελλαδα στους μεταναστες να ηρεμησουν και τα κουμουνια και ολα θα παν προς το καλυτερο :kissass:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
1. Όσο για τους γονείς σου, βάλε το ποστ μωρή κλαρίτα που λέω ότι "οι γονείς του φέθρυ είναι έτσι και αλλιώς"...

2.Που είχες ακούσει τόση γαμωμάνα και έκανες τουμπεκί και τώρα το παίζεις σκληρός μαγκίτης σιχαμένε!

1.  Ποιανών τους γονείς εννοούσες ως "ικανούς ινστρούχτορες" κλπ. Των ...άλλων; Όπως τότε με τον παππού σου, που όλοι οι άλλοι του ΚΚΕ ήταν εγκληματίες και δικαιολογούσες το οτι πήγαν εξορία, εκτός απο κείνον;

2. Έκανα τουμπεκί;
Γι αυτό ήμουνα έξω απο το σάιτ για δυο χρόνια;
Είσαι σίγουρος οτι θυμάσαι καλά, μαλακιστήρι;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τι να κάνουμε αγαπητέ μου... βλέπετε ότι εσείς οι προοδευτικοί είσαστε φάν του Χασάν...

Εσύ που είσαι τόσο "προχωρημένος" λοιπόν, βάλε και καμμιά αντίστοιχη φωτογραφία συγγενή σου.
Δεν θα με εκπλήξει.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
.... και την άλλη έξαλλος "αγανακτισμένος" που ζητάς νεκρούς και τραυματίες;

Αν οι νεκροί ήταν αναρχικοί, θα συμφωνούσα. Η πλειοψηφία της κοινής γνώμης θα ήταν υπέρ της χρήσης όπλων εναντίων αναρχικών που προσπαθούν να σκοτώσουν κόσμο. Για παράδειγμα, ποιος θα ήταν εναντίον με το να ανοίξουν πυρ οι αστυνομικοί προς τους αναρχικούς – δολοφόνους της Μαρφίν???

Είναι γνωστό, ότι μετά την πυρπόληση της Μαρφίν, επιτέθηκαν ακόμα και στους πυροσβέστες που πήγαν να σβήσουν τη φωτιά και να απεγκλωβίσουν τους δύστυχους εργαζομένους.  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εσύ που είσαι τόσο "προχωρημένος" λοιπόν, βάλε και καμμιά αντίστοιχη φωτογραφία συγγενή σου.
Δεν θα με εκπλήξει.

και που ξέρεις αν έχω βάλει ή όχι ??? από ότι έχεις δεί δεν έχω αναφέρει ΚΑΝΕΝΑ όνομα ή στοιχείο των όσων φωτό δημοσιεύω και είναι προσεγμένες σε τρόπο ώστε να μην αναγνωρίζωνται πρόσωπα...

αρα και να έχω βάλει εμπίπτουν στις ίδιες αρχές δημοσίευσης..

βάλε και σύ την φωτό του Χασάν σου τώρα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
1.  Ποιανών τους γονείς εννοούσες ως "ικανούς ινστρούχτορες" κλπ. Των ...άλλων; Όπως τότε με τον παππού σου, που όλοι οι άλλοι του ΚΚΕ ήταν εγκληματίες και δικαιολογούσες το οτι πήγαν εξορία, εκτός απο κείνον;

Αμφισβητείς ότι υπήρξαν γονείς που μετέδωσαν μίσος στα παιδιά τους και τα έκαναν σαν τα μούτρα τους, ιδίως αν δεν είχαν αυτόνομη προσωπικότητα;

2. Έκανα τουμπεκί;
Γι αυτό ήμουνα έξω απο το σάιτ για δυο χρόνια;
Είσαι σίγουρος οτι θυμάσαι καλά, μαλακιστήρι;

Ναι μωρή, τουμπεκί έκανες και γυρνούσες σαν την τρελή και μου την έλεγες γιατί δεν εγκαλώ αυτούς που σε περνούσαν γενέες 14...
Και οι γαμωμάνες πέφτανε πολύ καιρό πριν φύγεις αλλά δεν σε είδα τότε να απειλείς με καλαμάκια και άλλες αηδίες...
Τώρα κάνεις το μαγκίτη αλλά δεν χρειάζεται να σε βρίσει κανείς έτσι για να σε ξεφτιλίσει- τα καταφέρνεις μια χαρά και μόνος σου.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν οι νεκροί ήταν αναρχικοί, θα συμφωνούσα. Η πλειοψηφία της κοινής γνώμης θα ήταν υπέρ της χρήσης όπλων εναντίων αναρχικών που προσπαθούν να σκοτώσουν κόσμο. Για παράδειγμα, ποιος θα ήταν εναντίον με το να ανοίξουν πυρ οι αστυνομικοί προς τους αναρχικούς – δολοφόνους της Μαρφίν???

Είναι γνωστό, ότι μετά την πυρπόληση της Μαρφίν, επιτέθηκαν ακόμα και στους πυροσβέστες που πήγαν να σβήσουν τη φωτιά και να απεγκλωβίσουν τους δύστυχους εργαζομένους. 

Αν το δεκέμβρη του 08 οι μπάτσοι μπούκαραν σε καμια γιάφκα ή σε κανά πολυτεχνείο που χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο οι κατσαπλιάδες, δεν θα είχαμε και νεκρούς;
Ε, αυτό είπα...
Απλό είνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom