Νέα

Η χειρότερη πουστιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συγγενής μου λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα μου ( 17 ετών ήμουν το 1991 )έπεισε τον παππού μου να υποθηκεύσει κάποια κτήματα τα οποία θα πέρναγαν ( μετα το θάνατο του παππού ) σε εμένα και την οικογένειά μου . Επι 15 χρόνια με κορόιδευε ενώ είχε τα χρήματα να βγάλει την υποθήκη και φέτος κατάφερα βάζοντας από την τσέπη μου ένα πολύ μεγάλο ποσό να τα πάρω πίσω. Στα τόσα χρόνια αυτός ο συγγενής έπεσε έξω επιχειρηματικά, έφυγε από ελλάδα και γύρισε φέτος ως φυγόδικος . Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον κορυδαλλό αφού ως καλός πολίτης ενημέρωσα την αστυνομία για το που βρίσκεται .
ΕΤΣΙ γαμάς κάποιον που σε γάμησε πρώτος αλλά δε θα σταματήσω να τους γαμάω οικογενειακώς μέχρι να πεθάνω. Πουστιά ???

chrusargos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ποια είναι η χειρότερη πουστιά που
α.- σας έχουν κάνει;
β.- έχετε κάνει;

α) τον καιρό που ήμουν στη σχολή εφέδρων αξιωματικών (ΥΕΑ στο στρατό ξηράς) με κεράτωσε η γκόμενα που τα είχαμε 4 χρόνια σχεδόν, μου το είπε στην ψύχρα τότε

β) μια περίοδο που είχα γαμήσει σε ένα απόγευμα 2 κοπέλες (μια ψευτοσχέση μου και μία πρώην μου) σε απόσταση 2-3 ωρών και τις 2 ακάποτα από τον κώλο και ήμουν και καλά το πιστό παιδί. Αλλά λόγω απογοήτευσης είχα σαπίσει τότε κι εγώ

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
ρε φιλε ακις35 τι λες???????????????πας καλα???????????????
για να σου πολύ απλά πόσο λάθος είσαι ένα έχω να σου πω.....Μεγάλωσα στην Ελασσόνα (επαρχιακή πόλη) με 10,000 κόσμο όπου όλοι λίγο πολύ με ξερουν γιατί δυστυχώς έκανα εκπομπή σε έναν από τους σταθμούς της πόλης...
όλα ήταν πολύ οικογενειακά στην σχέση μας... μπαινοβγαίναμε ο ένας στα σπίτια του άλλου...
κατάλαβες???????????????????

μην μου λες πως το έβλεπα με την συγκεκριμένη....
Μόνο εγώ ξέρω.

Και μόνο εγώ ξερω πόσο ένιωσα στο πετσί μου την αδικία....
Συγγνώμη δεν ήθελε να προσβάλω τα συναισθήματα σου  αλλά δικά σου λόγια την έχουν ήδη χαρακτηρηση
Από την άλλη μεριά σίγουρα είναι παρά πολύ άσχημο να συμβαίνουν αυτά και να μαθεύονται στον περιβάλλοντα σου χώρο ποσό μάλλον και ειδικά στην επαρχία.
Μήπως όντος για αυτό τον λόγω ,λέω μήπως δαγκωτό πρέπει να το δεις έτσι όπως στο έγραψα Δηλ. να αντιστρεψεις την κοινη λογικη του συνηθισμενου και να αναπτηξης εστο στον περιτριγηρο σου αυτην την αποψη που είναι αγνωστη σε πολλους αρα και μη αναλυσημη
Δεν επιμένω οι σκέψεις δικιές σου είναι.
Οσο για το μνημηνιο για τις αδερφες μας και τις μαναδες μας στα αληθεια δεν το ηξερες;;Ετσι είναι. Αλλα έτσι και ξαναπείς τίποτα για αυτές θα χεστόυμε
Ξανασκέψου το

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
mounitsokinigos δεν ειδα για τα οικογενιακα που εγραψες οντος με αυτα στην μεση διαφορετικά

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
χοντρές πουστιες ρε μάγκες..

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
η μεγαλυτερη πουστια-ες που μου ρχονται τωρα-ετσι για να χουμε να λεμε- ειναι το γεγονος οτι εχω φαει 2 φορες γκομενα απο ενα κολλητο μου...το καλο-αγνο της υποθεσης ηταν οτι ποτε ο φιλος μου αυτος δεν το πηρε σοβαρα..φυσικα δεν μου κρατησε ουτε καν κακια...ισως γιατι ημασταν σχετικα μικροι σε ηλικια...η' ισως δεν το θεωρησε εκεινος ασχημο...για να μαι ακριβης και εγω δεν το κανα σκοπιμα ...να γαμησω ηθελα..(οπως και εκεινες μαζι μου)..δεν το κανω επιδη ηθελα να του τις φαω...

γενικα ισως να μην ηταν καν πουστια... :sunglasses:

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Συγγενής μου λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα μου ( 17 ετών ήμουν το 1991 )έπεισε τον παππού μου να υποθηκεύσει κάποια κτήματα τα οποία θα πέρναγαν ( μετα το θάνατο του παππού ) σε εμένα και την οικογένειά μου . Επι 15 χρόνια με κορόιδευε ενώ είχε τα χρήματα να βγάλει την υποθήκη και φέτος κατάφερα βάζοντας από την τσέπη μου ένα πολύ μεγάλο ποσό να τα πάρω πίσω. Στα τόσα χρόνια αυτός ο συγγενής έπεσε έξω επιχειρηματικά, έφυγε από ελλάδα και γύρισε φέτος ως φυγόδικος . Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον κορυδαλλό αφού ως καλός πολίτης ενημέρωσα την αστυνομία για το που βρίσκεται .
ΕΤΣΙ γαμάς κάποιον που σε γάμησε πρώτος αλλά δε θα σταματήσω να τους γαμάω οικογενειακώς μέχρι να πεθάνω. Πουστιά ???
λιωστον το πουστη

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ειμαι σε στρατιωτικο νοσοκομειο εγχειρισμενος απο σκωληκοειδιτη μαζι με ενα αρχιδι-δεν θα τον πετυχω πουθενα εστω και μετα απο 16 χρονια?-και ο λεγαμενος με παρακαλαει να του δανεισω 5.000 δρχ και μεχρι Τεταρτη μεσημερι θα μου τα επεστρεφε.Του λεω Τεταρτη τα θελω οπωσδηποτε για να πληρωσω το αεροπορικο εισιτηριο.Οσο τον ειδατε εσεις αλλο τοσο τον ειδα και εγω και εψαχνα μετα σαν μαλακας να βρω δανεικα για να φυγω.Δεν ειμαι εκδικητικος γενικοτερα αλλα αν τον πετυχω πουθενα τη γαμησε :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
καλα μην την ψάχνετε,στον στρατό παιζει ΤΡΕΛΗ ΠΟΥΣΤΙΑ!

chrysargos_666

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
1
Πόντοι
0
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ Ε-ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΓΚΕΙ - ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΡΓΟΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ!

"Είμαι ένας κύριος 35 ετών, κοκκινοτρίχης, πετυχημένος από Γλυφάδα. Δεν μου αρέσει τίποτα το ενεργητικό στο σεξ. Έχω πολύ άγρια χαρακτηριστικά, αρρενωπό, σκληρόσαρκο πρόσωπο λυσσασμένου πούμα. Λατρεύω τα πισθάγκωνα δεσίματα, το γονάτισμα και να με αποκαλούν μιλαίδη. Στο σεξ βγάζω κραυγές και λατρεύω το νότισμα του προσώπου με "όμβρο πηχτού γάλακτος"... Αν κατάλαβες τη φάση, αγαπάς την τέχνη και σ' αρέσει η "πισωβελονιά" (η κορύφωση της αντρικής παρέας) τότε μη με αφήνεις μόνη!"

ΔΕΚΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΥΣΤΙΑ, ΠΟΛΥ ΧΑΡΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Πολλή χάρη έχεις το παλικάρι.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Έχω πολύ άγρια χαρακτηριστικά, αρρενωπό, σκληρόσαρκο πρόσωπο λυσσασμένου πούμα.
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Λατρεύω τα πισθάγκωνα δεσίματα, το γονάτισμα και να με αποκαλούν μιλαίδη
:2funny:  :2funny:  :2funny: Χ100000

Αν κατάλαβες τη φάση, αγαπάς την τέχνη και σ' αρέσει η "πισωβελονιά" (η κορύφωση της αντρικής παρέας) τότε μη με αφήνεις μόνη!

:2funny:  :2funny:  :2funny: Χ 100000000000000000000000000000000

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΤΕΛΙΚΑ.. ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ειλικρινά θεωρώ ότι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ είναι γνήσιο ταλέντο, το οπόιο πρέπει να διαφυλάξουμε όλοι μας. Κυρίως ο ΙΔΙΟΣ, με το να εκθέτει τις ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ με μέτρο.

Αυτά τα λέω με όλο (και κάτι παραπάνω) τον δέοντα σεβασμό προς το πρόσωπό ΤΟΥ

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Μέγα ιεροκύρηκα της αποκάλυψης. Δεν σε είχα δει με το 666αρι σου, μεγιά.

το παληκάρι στην αγγελία ίσως θέλει να συναντήσει τον ''Πεοκρούστη'' (κάτι παρόμοιο με τον Προκρούστη) από άλλη αγγελία, επίσης αγωνιστική, που όμως για λόγους δεοντολογίας και επειδή πολύ φοβούμαι ότι θα πέσει ράπισμα από ψηλά για λόγους clopy-right δεν τη βάζω.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
παλικαρια λεγεται οτι καποιοι για τις πουστιες που κανουν καποια μερα θα το πληρωσουν...ερχεται η θεια δικη...παντως χωρις πλακα ξερω καποιες περιπτωσεις που οι φταιχτες πληρωσαν καποιο τιμημα,εστω και ας μην ειχε μεγαλη διαρκεια για καποιους..

Αν είναι να περιμένεις κάτι από κάποιον ξέχνα το.Αν θες να γίνει κάτι κάνε το μόνος σου.Αν τώρα περιμένεις από την τύχη να τιμωρήσει τους "κακούς¨ τότε μάλλον έχει ρεπό γιατί όπου και να κοιταξώ γύρω μου γίνεται της Πόπης(όχι δεν δίνω το τηλ της σε PM :) ) Ας αρχίσει ο καθενας να τακτοποιεί τα δικά του πουτανάκια / μαλάκες να δεις για πότε θα ηρεμήσουν....Από όταν άρχισα να το εφαρμόζω αυτό και εγώ ησύχασα και fanclub δημιούργησα.Μήπως να δημιουργήσουμε ενά Vengeance Community;;;

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
akis 35 πολυ σωστος.
πουστιες γενικα δεν κανω αν και πολυ θα ηθελα..εχω μια λιστα στο μυαλο μου με ατομα που αξιζουν μεγαλο σκισιμο αλλα παντα λεω δεν γαμιεται και τους συγχωρω..για παραδειγμα εχω σκεφτει να ριξω οξυ μπαταριας στο αμαξι ενος παλιου ενοικιαστη μου που αφησε απληρωτους λογαριασμους τηλεφωνου και με κυνηγαγε η δεη,πηρε τα πομολα απο ολες τις πορτες του σπιτιου και γενικα αφησε πολλες καταστροφες..δυστυχως αν φερεσαι καλα στις μερες μας σε πατανε..μεχρι στιγμης δεν εχω κανει τιποτα αλλα υπαρχουν μερες που μετανιωνω

οχι υγρα μπαταριας δεν κάνουν αρκετη ζημια. δοκίμασε ΡΕΜΟΥΒΕΡ χρωματος (paint remover) σου προτεινω το NITROMORS που ξεβαφει τα παντα και σιλικονη στις κλειδαριες

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
Δεν θα ξεχασω αυτο που μου εκανε μια που ημουν τρελα καψουρης μαζι της. Ενω ειχε γινει φαση και συνεχιζαμε να πηδιομαστε, εκεινη ελεγε οτι δε θελει σχεση και τετοια. ενα βραδυ ειχαμε παει σε ενα σπιτι και μειναμε εκει και εκεινη, γνωριζοντας οτι ειμαι καψουρης και οτι αυτο θα με καταρακωνε, πηδηχτηκε με αλλον στο διπλανο δωματιο και φωναζε κιολας... Αφου δεν την καθαρισα... απο τότε βεβαια δεν ξαναεπετρεψα σε καμια καριολα να μου κανει οτιδηποτε. Τελικα καλο μου εκανε γιατι τετοιοι μαλακες ειμαστε οι αντρες. Ποσοι και ποσοι δεν εχουν φτασει στην αυτοκτονια η το εγκλημα για ενα μουνι. θυμοσαστε προ 10ετις σχεδον το παιδι (ήταν προτιερης ή μπαρμαν σε καποιο κλαμπ νομιζω) που ειχε σκοτωσει μια αιγυπτια που ηταν μοντελο?? το εδειχναν τοτε συνεχεια οι ειδησεις αυτη ειχε ενα RX7 καμπριο και σιγουρα ηταν του μεροκαματου. τι να κανει το παληκαρι θολωσε και την καθαρισε... και μετα λενε πως φταιει ο φονιας (Διονυσίου)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom