You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η χαρά της πούτσας..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 70
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Στη λέξη νυμφομανής...αποτέλεσμα στη δεύτερη σελίδα του google...είναι το ακόλουθο..
bourdela.com - Σεξ & Μπουρδελοκαταστάσεις: Η χαρά της πούτσας..
Μητρομανής ή νυμφομανής θεωρείται η γυναίκα που έχει υπερβολική ή παθολογική επιθυμία για συνουσία.Καθώς ο όρος παρερμηνεύεται συχνά, ...
- 103k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
bourdela.com - Σεξ & Μπουρδελοκαταστάσεις: Η χαρά της πούτσας..
Μητρομανής ή νυμφομανής θεωρείται η γυναίκα που έχει υπερβολική ή παθολογική επιθυμία για συνουσία.Καθώς ο όρος παρερμηνεύεται συχνά, ...
- 103k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Να προσθεσω και γω την δικια μου εμπειρια μιας πιπομανους!
Η γκομενα ειχε εμμονη να με πιπώνει αλλα οταν λεμε συνεχεια εννοώ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Πιπα μονο πιπα λεμε, ηταν η πιο ευτυχισμενη περιοδο της ζωης μου.
Η γκομενα ειχε εμμονη να με πιπώνει αλλα οταν λεμε συνεχεια εννοώ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Καλά περνούσες κουφαλίτσα.. ;)Να προσθεσω και γω την δικια μου εμπειρια μιας πιπομανους!
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Παρεπιπτόντως θα ήθελα να γνωρίσω μια τέτοια
Πρόσεχε τι ευχεσαι φίλε.
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εντάξει ρε tomito, να τη γνωρίσει είπε το παιδί, όχι να την παντρευτεί!Πρόσεχε τι ευχεσαι φίλε.
Καλά αφού επιμένειςΓια πείτε τίποτε ρε παιδιά
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν σεξομανείς γυναίκες ή αν υπάρχουν πρέπει να είναι πολύ σπάνιες περιπτώσεις.
Έχουν πολύ διαφορετική προσέγγιση στο θέμα sex από ότι εμείς για να είναι μανιακές με αυτό.
Υ.Γ. Τυχαία έχουν γραφτεί τόσα threads για τις ελλεινίδες?
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
ειχα γνωρισει μια παντρεμενη και της τον εκανα ΚΟΥΒΑ,Παιδιά έχετε εμπειρίες με σεξομανείς γυναίκες?
Για πείτε μου
Παρεπιπτόντως θα ήθελα να γνωρίσω μια τέτοια
μαζι με μπινελικια και ξυλικι.
Οσον αφορα τις αλλες πιστευω ο καθε αντρας ειναι στο χερι του(γλωσσα,καυλι του,συμπεριφορα του)να τις κανει να σπαρταρουν σαν ψαρια
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη είναι σεξομανής αλλά διαβάστε εδώ.
www.yupi.gr/sex/c2933/200_Orgasmoys_th_Mera.html]200 Οργασμούς τη Μέρα[/url]
www.yupi.gr/sex/c2933/200_Orgasmoys_th_Mera.html]200 Οργασμούς τη Μέρα[/url]
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Υπάρχουν Ninja.... Τώρα, ρε συ ΑΒ66, τι να σου λέω... Πάντως, μιλάμε για πήδημα μέχρι τελικής πτώσης (και να είσαι σίγουρος ότι θα πέσεις εσύ)!
Για να στο αναλύσω περαιτέρω, σεξομανή γυναίκα θα θεωρούσα κάποια που θα γούσταρε να γαμιέται με πολλούς, διαφορετικούς και συνέχεια. Αυτός πιστεύω ότι είναι και πάνω κάτω ο ορισμός. Τώρα αν κανείς γνωρίσει μία γκόμενα και της κάνει το τρελό γαμήσι και αυτή είναι μέσα στην καύλα συνέχεια δεν είναι σεξομανής απλά έχετε στο σεξ τέλεια χημεία. Πας σε μία καλή παραλία ή σε ένα club που μετράει και αν έχεις λίγες καύλες θα πήδαγες χωρίς δεύτερη σκέψη 1 στις 3 ή 4 γυναίκες που θα έβλεπες (αν είχες τη δυνατότητα εκείνη τη στιγμή). Πόσες γυναίκες πιστεύεις πως θα λειτουργούσαν αντίστοιχα?Υπάρχουν Ninja.... Τώρα, ρε συ ΑΒ66, τι να σου λέω... Πάντως, μιλάμε για πήδημα μέχρι τελικής πτώσης (και να είσαι σίγουρος ότι θα πέσεις εσύ)!
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 876
- Πόντοι
- 96
Η μονη λυση για να ικανοποιησεις μια σεξομανη,ειναι να πάσχεις και εσυ απο την ίδια ασθένεια,η όποια στους άντρες δεν ξέρω αν μπόρει να εμφανίστει.
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Απ' όσο ξέρω και με τους προηγούμενους γκόμενους που είχε κάνανε τρελά πηδήματα, άρα μάλλον είναι σεξομανήςΓια να στο αναλύσω περαιτέρω, σεξομανή γυναίκα θα θεωρούσα κάποια που θα γούσταρε να γαμιέται με πολλούς, διαφορετικούς και συνέχεια. Αυτός πιστεύω ότι είναι και πάνω κάτω ο ορισμός. Τώρα αν κανείς γνωρίσει μία γκόμενα και της κάνει το τρελό γαμήσι και αυτή είναι μέσα στην καύλα συνέχεια δεν είναι σεξομανής απλά έχετε στο σεξ τέλεια χημεία. Πας σε μία καλή παραλία ή σε ένα club που μετράει και αν έχεις λίγες καύλες θα πήδαγες χωρίς δεύτερη σκέψη 1 στις 3 ή 4 γυναίκες που θα έβλεπες (αν είχες τη δυνατότητα εκείνη τη στιγμή). Πόσες γυναίκες πιστεύεις πως θα λειτουργούσαν αντίστοιχα?
ΓΑΜΑΤΟ αδερφε..Η μονη λυση για να ικανοποιησεις μια σεξομανη,ειναι να πάσχεις και εσυ απο την ίδια ασθένεια,η όποια στους άντρες δεν ξέρω αν μπόρει να εμφανίστει.
Υπάρχει θεμα...και μάλιστα βλέπει το ζήτημα και μέσα από την επιστημονική ματιά (εργαστηριακά)..
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,22962.0]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,22962.0[/url]
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,22962.0]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,22962.0[/url]
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Μπορείς να πάψεις να το πιστεύειςΕγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν σεξομανείς γυναίκες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 0