economy man
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.660
- Πόντοι
- 1.296
Καλή τιμουλα σαν εσκορτΘα σου στοιχήσει 150 ευρώ μαζί με το ξενοδοχείο
Καλή τιμουλα σαν εσκορτΘα σου στοιχήσει 150 ευρώ μαζί με το ξενοδοχείο
Για στειλε ινμποξ πληροφορίες για το σεσσιονειναι με διαφορα οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αθηνα. ειναι απιστευτη σε όλα της .
Έχει σταματήσει έτσι λένεΞέρει κανείς γτ είναι down το σάιτ;
Ώπα, γιατί μεγάλη μαλακία να σταματήσει κάποια να εργάζεται σε αυτόν το χώρο; Θέλεις να μας το αναλύσεις λίγο;Αν ισχύει μεγάλη μαλακια
Μαλάκια γτ ήταν από τις καλές και έχουμε έλλειψηΏπα, γιατί μεγάλη μαλακία να σταματήσει κάποια να εργάζεται σε αυτόν το χώρο; Θέλεις να μας το αναλύσεις λίγο;
Και τι έγινε; Μαλακία θα ήταν αν πάθαινε κάτι κακό, από τη στιγμή που έφυγε από αυτόν το χώρο, και εφόσον προχωρά σε κάτι καλύτερο, καλώς έπραξε, κι ας ξεβολεύονται μερικοί. Μπορεί να ήταν από τις καλές, μπορεί από τις κακές, δεν ξέρω, δε με απασχολεί, τη Λόλα που γνώρισα, όταν τη γνώρισα, και πριν ξεκινήσει τα dominatrix sessions, αυτήν θυμάμαι και αυτήν ξέρω.Μαλάκια γτ ήταν από τις καλές και έχουμε έλλειψη
επιλογή της ήτανΜαλάκια γτ ήταν από τις καλές και έχουμε έλλειψη
δεν είναι παγίδα η πορνεία πάντα,αρκεί να γίνεται υπό ανθρώπινες συνθήκεςΚαι τι έγινε; Μαλακία θα ήταν αν πάθαινε κάτι κακό, από τη στιγμή που έφυγε από αυτόν το χώρο, και εφόσον προχωρά σε κάτι καλύτερο, καλώς έπραξε, κι ας ξεβολεύονται μερικοί. Μπορεί να ήταν από τις καλές, μπορεί από τις κακές, δεν ξέρω, δε με απασχολεί, τη Λόλα που γνώρισα, όταν τη γνώρισα, και πριν ξεκινήσει τα dominatrix sessions, αυτήν θυμάμαι και αυτήν ξέρω.
Ας είναι λοιπόν αυτή καλά όπου κι εάν είναι, να περνάει όμορφα τη ζωή της, και να απολαμβάνει το προνόμιο του να μπορείς να ξεφύγεις από τούτη τη δουλειά δίχως πολλά στραβοπατήματα.
Δε διαφωνώ σε αυτό, αλλά όπως πιθανώς γνωρίζεις, πολλές εθίζονται στο εύκολο χρήμα, και το εύκολο χρήμα είναι παγίδα για πολλά δεινά.επιλογή της ήταν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν είναι παγίδα η πορνεία πάντα,αρκεί να γίνεται υπό ανθρώπινες συνθήκες
Το δεινό είναι ότι οι ιερόδουλες,όπως οι ΛΟΑΤΚΙ και οι Ρομά,είναι περιθωριοποιημένες κοινωνικές ομάδες.Δε διαφωνώ σε αυτό, αλλά όπως πιθανώς γνωρίζεις, πολλές εθίζονται στο εύκολο χρήμα, και το εύκολο χρήμα είναι παγίδα για πολλά δεινά.
Και όχι μόνο αυτές οι ομάδες, αλλά αντιλαμβάνομαι τι θέλεις να πεις. Σε κάθε περίπτωση, ας είναι καλά εκεί που είναι, και ας απολαμβάνει αυτά που επιθυμείΤο δεινό είναι ότι οι ιερόδουλες,όπως οι ΛΟΑΤΚΙ και οι Ρομά,είναι περιθωριοποιημένες κοινωνικές ομάδες.
Αυτό.Και όχι μόνο αυτές οι ομάδες, αλλά αντιλαμβάνομαι τι θέλεις να πεις. Σε κάθε περίπτωση, ας είναι καλά εκεί που είναι, και ας απολαμβάνει αυτά που επιθυμεί