Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.322
- Πόντοι
- 1.446
Η Λόλα κάνει διάλλειμα αυτόν τον καιρό; Ποιός ξέρει.
Κάτι είχε αναφέρει ότι θα κάνει διάλλειμα από τα show, εγώ πάντως έκανα κανονικά session τον Δεκέμβριο
Η Λόλα κάνει διάλλειμα αυτόν τον καιρό; Ποιός ξέρει.
Όχι για session λέω, απλά δεν απάντησε στο τηλέφωνο πρόσφατα.Κάτι είχε αναφέρει ότι θα κάνει διάλλειμα από τα show, εγώ πάντως έκανα κανονικά session τον Δεκέμβριο
Όχι για session λέω, απλά δεν απάντησε στο τηλέφωνο πρόσφατα.
Πάμε γι'άλλα.Ενταξει ρε φίλε για τη Λόλα μιλάς όσο να το κάνεις λίγο busy θα είναι εδώ έχουν δουλειά κάτι τσόκαρα που αν δεν ήταν σε έξαρση η τάση για λίγο πιο Kinky καταστάσεις ούτε για ταμίες στον Σκλαβενίτη δε θα τις έπαιρναν. Κανονικά ενεργή ειναι η Λόλα, η Νανά αποσύρθηκε. Το γράφω αυτό επειδή αυτές οι δυο ξεκίνησαν περίπου την ίδια περίοδο δεν κάνω σύγκριση.
Θέλω να πάω σαν τρελος
Τι χώρο έχει;Την πρωτη φορά δυσκολα να σε δεχτει στο χωρο της
Γιατί δεν τα λέτε φανερά να βλέπουν και οι άλλοι...δεν το λέω ειρωνικά...απλά ρωτάωΚαλύτερα ΡΜ φίλε.
Και μετα λετε γιατι δε γαματε οι Ελληνες. Αν ειστε φλωρουμπες και δινετε λεφτα για να σας στραποναρουν, ποια γυναικα θα σας παρει στα σοβαρα? Μαλθακοπουληδες φλωροι, ευτυχως βρισκουν και οι Ελληνιδες αλβανους και ξεδινουν
Ρε σάλτα από δω, εσύ παίζει να είσαι ο μεγαλύτερος μαλάκας και μισογύνης.Και μετα λετε γιατι δε γαματε οι Ελληνες. Αν ειστε φλωρουμπες και δινετε λεφτα για να σας στραποναρουν, ποια γυναικα θα σας παρει στα σοβαρα? Μαλθακοπουληδες φλωροι, ευτυχως βρισκουν και οι Ελληνιδες αλβανους και ξεδινουν
Γιατι βριζεις ρε τυπε? Αφου να σε βριζουν γουσταρεις, κανε το ρολο σου.Ρε σάλτα από δω, εσύ παίζει να είσαι ο μεγαλύτερος μαλάκας και μισογύνης.
Εσύ γιατί μπαίνεις σε νήμα για bdsm αφού είσαι άσχετος,τζάμπαΡε σάλτα από δω, εσύ παίζει να είσαι ο μεγαλύτερος μαλάκας και μισογύνης.
Γιατι βριζεις ρε τυπε? Αφου να σε βριζουν γουσταρεις, κανε το ρολο σου
Εσύ γιατί αφού δεν ασχολείσαι με το bdsm μπαίνεις και γράφεις μαλακίες? τζάμπα μαλάκας και όχι μάγκας, κρυφός πισογλέντης είσαι, για αυτό μπαίνεις και διαβάζεις για να λουκάρεσαι μόνο σου ,επειδή δεν έχεις φράγκα να πας με αφέντρα μπαίνεις διαβάζεις για να μαλακίζεσαι, ούτε στον ύπνο σου δεν μπορείς να δεις την λόλαΡε σάλτα από δω, εσύ παίζει να είσαι ο μεγαλύτερος μαλάκας και μισογύνης.
Δουλεύει. Βέβαια την έχω καλέσει 3 φορές και μου το κλείνει.Δουλεύει αυτή την περίοδο γνωρίζει κανείς;
Θα έχει πέσει δουλειά λογικά...Δουλεύει. Βέβαια την έχω καλέσει 3 φορές και μου το κλείνει.