giannis.glykos127
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
οχιSex κάνει??
οχιSex κάνει??
έχει κάνει τον κύκλο της και κάνει session με άτομα που ξέρει.Θα έχει πέσει δουλειά λογικά...
Στο μήνυμά μου είπε να την πάρω τηλ, άσχετα που δεν το σήκωσε.έχει κάνει τον κύκλο της και κάνει session με άτομα που ξέρει.
Κάνε υπομονή και όταν θα έχει χρόνο θα την δεις.Στο μήνυμά μου είπε να την πάρω τηλ, άσχετα που δεν το σήκωσε.
Γενικά προτιμώ τις πιτσιρίκες, απλά ακούω καλά λόγια για αυτή και έχω περιέργεια να τη δω έστω και μια φοράΚάνε υπομονή και όταν θα έχει χρόνο θα την δεις.
Πιτσιρίκα δεν είναι αλλά αξίζει να την δεις.Γενικά προτιμώ τις πιτσιρίκες, απλά ακούω καλά λόγια για αυτή και έχω περιέργεια να τη δω έστω και μια φορά
Είναι επαγγελματικές όλες οι φωτογραφίες οπότε έχουν επεξεργαστεί, ,ψηλή δεν είναι αλλά δεν με χάλασε καθόλου ,είναι όμορφη ,έμπειρη και πήγαινε με κλειστά μάτια. Έχει βάλει και βυζάκια μικρά ,προσεκτική σε όλα της.Είναι όπως στις φωτό;
Είναι επαγγελματικές όλες οι φωτογραφίες
οχι στο site τηςΥπάρχουν και ερασιτεχνικές.
Πήγαινε αξίζει η λόλαΥπάρχουν και ερασιτεχνικές.
Ξερεις αν η lola κανει και cuckold φαση? ή αν κανει και trio με trans?Πήγαινε αξίζει η λόλα
Ακριβή πολύ,120 το λιγότερο συν τα υπόλοιπαΠόσο στοιχίζει το session μαζί της;
Στο same place ξεκίνησεΜπορεί κάπποιος να μου στείλει το link της; Μιλάμε για τη mistress Lola που ξεκίνησε από τη mistress Σεμίρα;
Τι εννοείς σύν τα υπόλοιπα;;;Πόσο πάει δηλ;Ακριβή πολύ,120 το λιγότερο συν τα υπόλοιπα