Εμένα εκτός τον εμετό που μου προκαλούν γενικά, μου ανεβάζουν την πίεση και θέλω να τους χέσω όταν μιλάνε για το παρελθόν τώρα στα παρά πέντε του τάφου αλλά μέχρι σήμερα ήταν όλοι δήθεν μια μεγάλη οικογένεια. Πολιτικοί, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι κλπ.Το πόσο στα παπάρια μας η Ροζίτα Σώκου δε λέγεται. Μια ζωή αναγούλα και εμετό μου προκαλούσε η φάτσα της, η φωνή της, ακόμα και το όνομά της σκέτο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ΜΕΛΙΝΑ πιπωνε τον ντασεν να ταινιες απο το ταλεντο του ΖΥΛ σε μια ηθοποιο που το μονο που
ηξερε ηταν το γαμησι.
ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ δες τους γαμους και τους δεσμους και θα καταλαβεις
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΙΩΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΡΥΘΜΟΣ ΠΟΛΥΒΟΛΟΥ
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Η Μερκούρη δεν είχε καθόλου θηλυκότητα. Όταν είχε μπει στο Υπουργείο Πολιτισμού σαν υπουργός του ΠΑΣΟΚ είχε πει το αμίμητο " Εδω που κατουράνε?"
Πουθενά δεν μου άρεσε, σε καμμία ταινία της, ούτε στη Στέλλα. Μακράν μεγαλύτερο ταλέντο η Ελλη Λαμπέτη. Απορώ πως έκανε διεθνή καριέρα η Μερκούρη όταν έχεις ένα φαινόμενο ηθοποιίας που λεγόταν Λαμπέτη.
Την ίδια πιθανόν σύγκριση θα έκανα με τους Παπαμιχαήλ - Χορν. Ο Δημητρης Χορν ήταν ντιστεγκέ τυπος, τζέντλεμαν με τα όλα του. Ο Παπαμιχαήλ πολύ καλός αλλά όχι Χορν.
Η Βουγιούκλω δεν ηταν ταλέντο η συγχωρεμένη. Δεν ξέρω γιατί η Σωκου λέει τέτοιες αρλούμπες. Όλοι το ξέρανε. Στο θέατρο τα σπαγε, φαινόταν από ένα χιλιόμετρο πως δεν ήταν ηθοποιός.
Στις ταινίες έβγαινε καλή γιατί κάνανε την ίδια σκηνή 50 φορές μέχρι να το πετυχουν.
Και ο Αγγελόπουλος δεν μου άρεσε. Τωρα τι του βρίσκανε και λέγανε πως ήταν μεγάλος σκηνοθέτης... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Ο Φωσκολος.... ξακουστός να λένε και να ξαναλένε τα ίδια και τα ίδια για να βγει το επεισόδιο στη ΛΑΜΨΗ...
" Γιάγκο! Είμαι έγγυος!"
" Βίρνα μιλάς σοβαρά? Μου πες τωρα πως είσαι έγγυος?"
" Ναι Γιάγκο! Είμαι έγγυος!"
" Μα τι ακούν τα αυτιά μου? Είσαι σιγουρα έγγυος?"
" Ναι Γιάγκο, όπως το άκουσες..."
" Μα τι μου λες τωρα Βίρνα? Πως είναι δυνατόν να είσαι έγγυος?"
" Μόλις έκανα τεστ εγκυμοσύνης Γιάγκο! Ναι είμαι σίγουρα έγγυος!"
" Δεν μπορώ να το πιστέψω Βίρνα!"
Λήξις επεισοδίου....
Πουθενά δεν μου άρεσε, σε καμμία ταινία της, ούτε στη Στέλλα. Μακράν μεγαλύτερο ταλέντο η Ελλη Λαμπέτη. Απορώ πως έκανε διεθνή καριέρα η Μερκούρη όταν έχεις ένα φαινόμενο ηθοποιίας που λεγόταν Λαμπέτη.
Την ίδια πιθανόν σύγκριση θα έκανα με τους Παπαμιχαήλ - Χορν. Ο Δημητρης Χορν ήταν ντιστεγκέ τυπος, τζέντλεμαν με τα όλα του. Ο Παπαμιχαήλ πολύ καλός αλλά όχι Χορν.
Η Βουγιούκλω δεν ηταν ταλέντο η συγχωρεμένη. Δεν ξέρω γιατί η Σωκου λέει τέτοιες αρλούμπες. Όλοι το ξέρανε. Στο θέατρο τα σπαγε, φαινόταν από ένα χιλιόμετρο πως δεν ήταν ηθοποιός.
Στις ταινίες έβγαινε καλή γιατί κάνανε την ίδια σκηνή 50 φορές μέχρι να το πετυχουν.
Και ο Αγγελόπουλος δεν μου άρεσε. Τωρα τι του βρίσκανε και λέγανε πως ήταν μεγάλος σκηνοθέτης... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Ο Φωσκολος.... ξακουστός να λένε και να ξαναλένε τα ίδια και τα ίδια για να βγει το επεισόδιο στη ΛΑΜΨΗ...
" Γιάγκο! Είμαι έγγυος!"
" Βίρνα μιλάς σοβαρά? Μου πες τωρα πως είσαι έγγυος?"
" Ναι Γιάγκο! Είμαι έγγυος!"
" Μα τι ακούν τα αυτιά μου? Είσαι σιγουρα έγγυος?"
" Ναι Γιάγκο, όπως το άκουσες..."
" Μα τι μου λες τωρα Βίρνα? Πως είναι δυνατόν να είσαι έγγυος?"
" Μόλις έκανα τεστ εγκυμοσύνης Γιάγκο! Ναι είμαι σίγουρα έγγυος!"
" Δεν μπορώ να το πιστέψω Βίρνα!"
Λήξις επεισοδίου....
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Απορώ πως έκανε διεθνή καριέρα η Μερκούρη όταν έχεις ένα φαινόμενο ηθοποιίας που λεγόταν Λαμπέτη.
Ειπαμε επειδη ηταν εβραια!
Οποιος ξερει θα καταλαβει.....
Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Πες τα ρε Ροζιτάρα...νωρίς τα θυμήθηκε μεν, καμιά εικοσαετία μετά το θάνατό τους μόνο, αλλά για σπάνια φορά στη ζωή της έχει και κάπου δίκιο
Η μοιραία γυναικάρα σεξ σύμπολ (τι να πει κι η Ειρήνη Παππά τότε...) Μερκούρη, που από τα νιάτα της έμοιαζε με 40άρα, που προσπαθούσε φιλότιμα με την τραβεστοτσιγαροφωνάρα της να καταστρέψει όσες ταινίες έπαιζε
ο Τζον Νταλ , που πρέπει όταν πρωτοείδε το "Πέρσι στο Μάριενμπαντ" να γούσταρε τόσο που τράβηξε 5-6 στις τουαλέτες του σινεμά και αποφάσισε να του αποτίει φόρο τιμής από εκεί και στο εξής στις περίφημες χορευτικές σεκάνς του
ο Αγγελόπουλος, που αν αποφάσιζε να ασχοληθεί με τη φωτογραφία θα έκανε μια καλή καριέρα, αλλά προτίμησε να αντιγράφει με ελληνικό τρόπο ύφος-ιδέες-εικόνες ξένων ογκόλιθων (βλ. Ντόλτσε Βίτα, Νοσταλγία κλπ). Ομφαλοσκόπος, νάρκισσος "κοιτάξτε τι πλάνα φκιάνω", ανερμάτιστος από την αρχή ως το τέλος, με το τίποτα/κενό ως σήμα κατατεθέν του
Η μοιραία γυναικάρα σεξ σύμπολ (τι να πει κι η Ειρήνη Παππά τότε...) Μερκούρη, που από τα νιάτα της έμοιαζε με 40άρα, που προσπαθούσε φιλότιμα με την τραβεστοτσιγαροφωνάρα της να καταστρέψει όσες ταινίες έπαιζε
ο Τζον Νταλ , που πρέπει όταν πρωτοείδε το "Πέρσι στο Μάριενμπαντ" να γούσταρε τόσο που τράβηξε 5-6 στις τουαλέτες του σινεμά και αποφάσισε να του αποτίει φόρο τιμής από εκεί και στο εξής στις περίφημες χορευτικές σεκάνς του
ο Αγγελόπουλος, που αν αποφάσιζε να ασχοληθεί με τη φωτογραφία θα έκανε μια καλή καριέρα, αλλά προτίμησε να αντιγράφει με ελληνικό τρόπο ύφος-ιδέες-εικόνες ξένων ογκόλιθων (βλ. Ντόλτσε Βίτα, Νοσταλγία κλπ). Ομφαλοσκόπος, νάρκισσος "κοιτάξτε τι πλάνα φκιάνω", ανερμάτιστος από την αρχή ως το τέλος, με το τίποτα/κενό ως σήμα κατατεθέν του
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
δεν εχει αδικο ασχημη σαν γυναικα κακη ηθοποιος
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Ρε μαλάκα, καλά είμασταν όσο ήσουν εξαφανισμένος. Ποιός καριόλης σε αμόλησε και άρχισες να μας τα πρήζεις πάλι;
Εγω γραφω εδω μεσα σε διαφορα θεματα εσυ μολις ακουσες για εβραιους πεταχτηκες!
Εβραιοφασιστας εισαι?
Θιχτηκες εεεεε........
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.956
- Πόντοι
- 12.756
Εγω γραφω εδω μεσα σε διαφορα θεματα εσυ μολις ακουσες για εβραιους πεταχτηκες!
Εβραιοφασιστας εισαι?
Θιχτηκες εεεεε........
Τι σου εκαναν οι Εβραιοι τυπε ?
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Oλοι οι πρωθυπουργοι στην Ελλαδα εβραιοι ηταν και ειναι,οπως και ολα τα εβραιο-κομματα ολοι και ολες σε υψηλες θεσεις του συστηματος εβραιοι και μασωνοι η και τα δυο!
Ολοι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ δηλαδη που καταστρεφουν την Ελλαδα μεχρι εξαφανισεως χωρας και λαου!
Μαθε για το Κ.Ι.Σ τι δουλεια κανει στην Ελλαδα........πληρωνει φορους?
Και πολλα αλλα.......
Επισκέπτης
Η γυναικα στα 90 της τα ειπε και ξαλαφρωσε
Η γυναικα στα 90 της τα ειπε και ξαλαφρωσε
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Και μετά πήρες τα χάπια σου.
Το ονομα μπεναρογια σου λεει κατι.......
Ξερω 'γω μηπως ειναι εβραιο-κουμουνι......
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Και μετά πήρες τα χάπια σου.
Σε ταϊσε γαλα η γυναικα σου σημερα?
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Εσύ τι πετάγεσαι ρε αιγομπήχτη; Έχεις καμιά Εβραία γίδα στη στάνη σου;
Πιες το γαλατακι σου και πηγαινε για νανι
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Το ονομα μπεναρογια σου λεει κατι.......
Ξερω 'γω μηπως ειναι εβραιο-κουμουνι......
Ειναι γνωστος εβραιολαγνος ο πιξι, εκτος απο τιμημενος κατσικαρεας
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
σκατά στο τάφο της μερκούρη
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Εβραίοι κακοί άνθρωποι, οχτροί, Σιωνιστές τρομοκρατες των εθνών, Αμερικάνοι φονιάδες των λαών, ζαχαροπλάστες φονιάδες των δοντιών....
MASTURBATION GOES CLOUD.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Γιατι ρε φίλε τέτοιο μένος?
ΕΝτάξει δεν ήταν και καμμία σπουδαία ηθοποιός, αλλά όχι και σκατά στον τάφο της...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 7K