Νέα

Η "αθυρόστομη" Ροζίτα Σώκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλό είναι καμιά φορά να ακούγονται και οι αντίθετες απόψεις και μαγκιά της της Ροζίτας που τα λέει έξω απ τα δόντια. Προσωπικά η Μελίνα δεν μ άρεζε ποτέ και απορούσα πως την είχαν κάνει και ελληνικό είδωλο

www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/305833/rozita-sokou-i-eleeini-melina-oi-vromotainies-tis-alikis-kai-o-geloios-aggelopoulos/]http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/305833/rozita-sokou-i-eleeini-melina-oi-vromotainies-tis-alikis-kai-o-geloios-aggelopoulos/[/url]

Παραλήρημα Ροζίτας Σώκου: Η ελεεινή Μελίνα, οι βρωμοταινίες της Αλίκης και ο γελοίος Αγγελόπουλος!
29/08/201310:05285

«Ο Δαλιανίδης κατέστρεψε τον ελληνικό κινηματογράφο - Όταν έβλεπα τη Μελίνα να παίζει, ντρεπόμουν που ήμουν γυναίκα..»
«Η Μερκούρη ήταν ελεεινή ηθοποιός! Η Βουγιουκλάκη διαλύθηκε από τις βρωμοταινίες που γύρισε...Ο Αγγελόπουλος ήταν γελοίος...».

Η Ροζίτα Σώκου, στα 90 της, μιλάει στο περιοδικό «ΕΓΩ» και σοκάρει με τις δηλώσεις της, αφού δε διστάζει να μιλήσει ανοιχτά και να κάνει κριτική, ακόμα και σε ανθρώπους μαζικής αποδοχής, όπως η Μελίνα Μερκούρη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος και ο Γιάννης Δαλιανίδης.

Για τη Μελίνα Μερκούρη:

«Ήταν ελεεινή ηθοποιός. ΜΙλώ ανεξάρτητα από ό,τι ηθικό της έχω προσάψει. Στη "Μήδεια" ήταν ανυπόφορη. Είχε νευριάσει, θυμάμαι με την Ντένη Βαχλιώτη, που της είχε κάνει ένα υπέροχο κοστούμι, που αυτή τη στιγμή εκτίθεται στο Τόκυο. Για να της πάει κόντρα, αγόρασε στην Αμερική ένα πολύ λαικό κοστούμι. Όμως, σύμφωνα με το συμβόλαιο, έπρεπε στην πρόβα τζενεράλε να φορέσει της Ντένης. Πήγαινε λοιπόν μπροστά της, σήκωνε το κοστούμι και φυσούσε τη μύτη της για να δείξει πόσο την περιφρονεί...

Μονο στη "Στέλλα" ήταν καλή, γιατί είχε προσαρμόσει ο Κακογιάννης το ρόλο στο δικό της στυλ. Έκανε τον εαυτό της. Αυτό το ύφος είχε και στην πραγματικότητα. Ήταν πολύ κακή ηθοποιός. Έκανε νάζια επί σκηνής. Όταν την έβλεπα να παίζει, ντρεπόμουν που ήμουν γυναίκα...»

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Ήταν μεγάλο ταλέντο, αλλά ήθελε να αρέσει στον κόσμο. Την πρωτοείδα μαθήτρια του Εθνικού και είπα "Τι φαινόμενο είναι αυτό το κορίτσι"! Ύστερα διαλύθηκε από τις βρωμοταινίες που γύρισε. Εγω όλες αυτές τις ταινίες δεν τις θεωρώ κινηματογράφο».

Σε ερώτηση για το αν της αρέσει ο Δαλιανίδης και ο Φώσκολος είπε

«Ο Δαλιανίδης κατέστρεψε τον ελληνικό κινηματογράφο. Οι ταινίες είχαν το χάλι τους. Είδατε καμία ταινία να πάει στις Κάννες; Με τον Γιάννη δεν μιλούσαμε ποτέ για κινηματογράφο. Όταν πρωτοήρθα από την Ιταλία, είδα τον "Κατήφορο" και έγραψα "Ασφαλώς όσοι χειροκρότησαν, ήταν συγγενείς.Τι αηδία ήταν αυτή η ταινία". Και του Φώσκολου ήταν γελοία. Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με αυτό που λέμε τέχνη».

Για τον Αγγελόπουλο

«Δε μου άρεσε καθόλου. Ήταν γελοίος. Δεν ήξερε να γράψει διάλογο. Άκουγες ένα παιδί τεσσάρων ετών να λέει: "Κατά βάθος, αγαπούσαμε τη μαμά μας". Τα παιδιά δεν αγαπούν κατά βάθος. Είναι αστεία φράση».

Επισκέπτης
www.gossip-tv.gr/showbiz/story/275606/i-nea-apisteyti-epithesi-tis-rozitas-sokoy-stin-melina-merkoyri]http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/275606/i-nea-apisteyti-epithesi-tis-rozitas-sokoy-stin-melina-merkoyri[/url]

Η νέα απίστευτη επίθεση της Ροζίτας Σώκου στην Μελίνα Μερκούρη!

Σοκάρει ξανά με τις δηλώσεις της η Ροζίτα Σώκου αφού για μια ακόμη φορά δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά και κάνει κριτική σε ανθρώπους όπως η Μελίνα Μερκούρη!

«Ήταν ελεεινή ηθοποιός. Μιλώ ανεξάρτητα από ότι ηθικό της έχω προσάψει. Στη Μήδεια ήταν ανυπόφορη Είχε νευριάσει θυμάμαι με τη Ντένη Βλαχιώτη που της είχε κάνει ένα υπέροχο κοστούμι, που αυτή την στιγμή εκτίθεται στο μουσείο του Τόκιο. Για να της πάει κόντρα αγόρασε στην Αμερική ένα πολύ λαϊκό κοστούμι. Όμως σύμφωνα με το συμβόλαιο έπρεπε στην πρόβα Τζενεράλε να φορέσει της Ντένης. Πήγαινε λοιπόν μπροστά της σήκωνε το κουστούμι και φύσαγε τη μύτη της για να δείξει πόσο την περιφρονεί. Μόνο στην Στέλλα ήταν καλή γιατί είχε προσαρμόσει ο Κακογιάννης το ρόλο στο δικό της στυλ. Έκανε τον εαυτό της. Αυτό το ύφος είχε και στην πραγματικότητα. Ήταν πολύ κακή ηθοποιός. 'Έκανε νάζια επί σκηνής. Όταν την έβλεπα να παίζει ντρεπόμουν που ήμουν γυναίκα», λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη της στο περιοδικό Εγώ και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Η ίδια μάλιστα μιλά για την περίοδο που βρέθηκαν μαζί στην Ιταλία. « Ήμουν εγκυμονούσα στην Ιταλία. Τότε ο Ντασέν ήθελε να γυρίσει το «Νόμο» στην Κρήτη και είχαν ανάγκη από μία μικρή κοπελίτσα να παίξει την χωριατοπούλα. Πηγαίναμε να δούμε τις οντισιόν. Η Μελίνα έλεγε «Αυτή είναι πολύ νόστιμη! Δεν τη θέλω. Αυτή τα λέει πολύ καλά. Να μας λείπουν οι θεατρινάρες»! Τις απέρριπτε όλες κάθε μέρα. Καμιά φορά όμως η ζωή εκδικείται. Καταφθάνει ο Ντασέν μία ημέρα και λέει «Δε θα ψάξουμε άλλο εμείς την κοπέλα, αποφάσισε να ασχοληθεί η παραγωγή. Τελικά δώσανε το ρόλο της κοπέλας στο μεγαλύτερο όνομα της Ευρώπης τότε την Τζίνα Λολομπρίτζιντα, όπου βεβαίως άλλαξαν το σενάριο και πρωταγωνίστρια έγινε η χωριατοπούλα. Η Τζίνα γνωρίζοντας ότι η Ελληνίδα τα έχει με το Ντασέν έλαβε τα μέτρα της και έφερε το δικό της φωτογράφο, ο οποίος έβγαλε τραγικά τη Μελίνα στο φιλμ».

Τέλος, η Ροζίτα Σώκου αναφέρει: «Έξι μήνες μετά το θάνατο του Κένεντι η Τζάκι είχε πάει στην Ισπανία και για λόγους πολιτικούς είχε βάλει ένα ισπανικό καπέλο και είχε χορέψει ένα κλασσικό χώρο. Τη βλέπει η Μελίνα και μου λέει «Κοίταξε την ηλίθια. Είχε την τύχη να της σκοτώσουν τον τέτοιο άνδρα και αντί να βάλει τις πλερέζες, να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να ζητάει δικαιοσύνη που θα την έκανε σταρ -γιατί είναι το μόνο που κάνει σταρ μία γυναίκα- χορεύει το ζώον». Οπότε όταν ήρθε η Χούντα είπα «Είχε την τύχη η Μελίνα να της σκοτώσουν τέτοια πατρίδα της και κατόπιν τούτου έβαλε τις πλερέζες και την εκμεταλλεύθηκε για να γίνει σταρ». Κάποια στιγμή μου είπε «Εγώ δε θα τελείωνα ποτέ το σχολείο. Οι μπράβοι του πατέρα μου πήγαιναν με τα πιστόλια και εκβίαζαν τους καθηγητές».

Πηγή:

Επισκέπτης
οπως λεω παντα γουστα ειναι αυτα , σε αλλους αρεσουμε σε αλλους οχι
αλλα μεσα απο τις δηλωσεις αυτές βγαζει και μια εμπαθεια  :)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
γαμάτα τα έχωσε η Ροζιτα  :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οπως λεω παντα γουστα ειναι αυτα , σε αλλους αρεσουμε σε αλλους οχι
αλλα μεσα απο τις δηλωσεις αυτές βγαζει και μια εμπαθεια  :)

πάντα εμπαθής ήταν αυτή τα λόγια της δεν έχουν καμμία αξία :idiot:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
τυποι ζει ακομα η ροζιτα σωκου;    :zombie:
απο κεκτημενη ταχυτητα μαλλον  :rockon:

Επισκέπτης
Εχει το δικαιωμα να ΟΜΙΛΕΙ...τα ξερει απο μεσα και απο εξω...και λιγα ειπε...λαθος ειδωλα που κατασκευασαν οι πολιτικες περιστασεις και τα ΜΜΕ της εκαστοτε εποχης...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αν εξαιρεσεις του χαρακτηρισμους σε ολα εχει δικιο.ολα τα ατομα που ανεφερε δεν εδωσαν κατι το σπουδαιο στον κινηματογραφο.αντε καποιες ταινιες αμφιλεγομενες του αγγελοπουλου που διακριθηκαν αλλα προσωπικα εμενα με καποιες εξαιρεσεις δεν μου αρεσε ως σκηνοθετης.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
εμπαθής που την λέει σε όλους και πλέον τα λόγια του δεν έχουν αξία...

αυτή η φήμη κυκλοφορεί στους διαδρόμους για τον kosnik26  :S
και οχι μονο.Ειναι και μπαζογαμης,πρεζογαμης,βλεπει παντου κλωνους και ειναι και ολιγον ΠΟΥΣΤΗΣ :zfuck:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Εχει το δικαιωμα να ΟΜΙΛΕΙ...τα ξερει απο μεσα και απο εξω...και λιγα ειπε...λαθος ειδωλα που κατασκευασαν οι πολιτικες περιστασεις και τα ΜΜΕ της εκαστοτε εποχης...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
πάντα εμπαθής ήταν αυτή τα λόγια της δεν έχουν καμμία αξία :idiot:

ΜΕΛΙΝΑ πιπωνε τον ντασεν να ταινιες απο το ταλεντο του ΖΥΛ σε μια ηθοποιο που το μονο που
ηξερε ηταν το γαμησι.
ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ δες τους γαμους και τους δεσμους και θα καταλαβεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΙΩΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΡΥΘΜΟΣ ΠΟΛΥΒΟΛΟΥ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Το πόσο στα παπάρια μας η Ροζίτα Σώκου δε λέγεται. Μια ζωή αναγούλα και εμετό μου προκαλούσε η φάτσα της, η φωνή της, ακόμα και το όνομά της σκέτο.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Για τη Μελίνα Μερκούρη:

«Ήταν ελεεινή ηθοποιός.

Όταν την έβλεπα να παίζει, ντρεπόμουν που ήμουν γυναίκα...»

Αυτη την εκαναν και ειδωλο και ονομα επειδη ηταν ΕΒΡΑΙΑ (κρυπτο-εβραια).
Αλλα εσεις τα κοροιδα νομιζετε οτι ηταν Ελληνιδα οπως και ολοι οι πρωθυπουργοι στην Ελλαδα που ειναι εβραιοι τους νομιζετε για Ελληνες επειδη αυτο σας λενε τα <<εγκυρα>> ΜΜΕ τους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom