CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
οχι βρε μονο ζαρτιερα .... φοραω και καλτσα δικτυωτη με φιογκακι[περιμενεις τον μαστορα με την ζαρτιερα και το μπειμπι ντολ;;;;]
οχι βρε μονο ζαρτιερα .... φοραω και καλτσα δικτυωτη με φιογκακι[περιμενεις τον μαστορα με την ζαρτιερα και το μπειμπι ντολ;;;;]
οχι βρε μονο ζαρτιερα .... φοραω και καλτσα δικτυωτη με φιογκακι
αστα ακομα να ερθει ο μαστορας κι εχω παγωσει με την ζαρτιερα και το μπειμπι ντολ.
οχι βρε μονο ζαρτιερα .... φοραω και καλτσα δικτυωτη με φιογκακι
καφεδακι δεν εχεις πιει ?
ειπα "οχι βρε ΜΟΝΟ ζαρτιερα αλλα ΚΑΙ δυκτιωτη" τι δεν καταλαβες?
μη πιεις αλλους ..ετσι σε θελω...τσαμπουκα...
ειμαι απο τις 4 ξυπνιος με 3 φραπεδες σκετους..
μη πιεις αλλους ..
κατσε να εθω να σε ξεκουρασω λιγο
κουκλε με τεσσερεις καφεδες θα εχεις εσυ πτωση οχι μονο της πιεσης αλλα και του αλλου ...ναι καλα τωρα εφτιαξα τον 4ο...γμσ τα...το κεφαλι μου εχει γινει τουμπανο...ειχα τηλεφωνημα και πρεπει να μεινω ξυπνιος γιατι ειχαμε πτωση της πιεσης και πρεπει να ειμαι ετοιμος μηπως και γινει τιποτα αναπαντεχο..
κουκλε με τεσσερεις καφεδες θα εχεις εσυ πτωση οχι μονο της πιεσης αλλα και του αλλου ...
σωσταρε συ ο πατερας μ ειχε προβλημα τα ξημερωματα του επεσε η πιεση...και εφυγα πατητος για το νοσοκομειο..
τωρα δουλευει μονο το πανω κεφαλι...πρεπει να ειμαστε σοβαροι σε τετοιες καταστασεις...
σωστα
ευχομαι περαστικα ..
τι θα κανουμε με σενα ?Tρελα να γλυφεις γυναικεια ποδαρακια ενω φορανε καλτουλα διχτυωτη να σου κανουν παιχνιδια με τα ποδαρακια σε ευαισθητα σημεια.
γεια σας απο την καταπληκτικη ροδο
γεια σας απο την καταπληκτικη ροδο
καλε ΑΣΤΕΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ξεσπαθωσε η αννουλα!