You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η άτακτη Αννούλα μας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
παλι βρεχει ... ε?
ελεος πια με αυτη τη βροχη
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
το ξερω αυτο ΛυκακιΝα ξερεις οτι ολη η Κρητη σ'αγαπα!!!
Ενας κρητικος σ'αγαπα πανω απο ολους... ;) ;) ;)
κι εγω τους αγαπαω ολους
και περισσοτερο εναν
το ξερω αυτο Λυκακι
κι εγω τους αγαπαω ολους
και περισσοτερο εναν
Να δειχνεις την αγαπη σου γιατι ο ενας στεναχωρειται και κλαιει αν του φερεσαι ασχημα, σκεψου λογου χαρη οτι τον στεναχωρησες πολυ χθες το βραδυ και με τα ποστ και με το κειμενο κατω απο το αβαταρ και με την αλλαγη της φωτο του αβαταρ...
Υ.Γ. τι διφορουμενο κειμενακι ειναι αυτο???
[εννοω το κειμενο κατω απο το αβαταρ]
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
γιατι δε βρισκεις ?Τρελενομαι να κανω deep throat αλλα δεν εχω βρει και καμμια να μου κανει γενικως ρε γαμωτο
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ατυχια στο σεξ δε παιζει ...Mια χαρα ανθρωπος ειμαι ουτε ασχημος ουτε κακος χαρακτηρας ουτε στον ερωτα κανω κατι που στην αλλη δεν θα αρεσει δεν πιεζω απλα δεν εχω γνωριμιες η δεν ξερω ειμαι ατυχος γενικως.
ψαξ το καλυτερα και θα το βρεις βρε κουκλε...
απλα βρες την καταλληλη που θα της αρεσει
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο ....Aπλα εχω γαμο αλλα ποιος ειναι πιστος και αν στο σεξ εχεις καποια πραγματα και παραπονα αστα βρε παιδι να εισαι καλα που ασχοληθηκες.
προσωπικα πιστευω οτι ειναι καλο να μην αφηνουμε αποθυμενα ....
υπαρχουν εδω φορουμ και θεματα σχετικα με αυτο που ψαχνεις ...αρκετοι θα σε βοηθησουν απο τα παλιοτερα μελη...
ψαξε στο φορουμ "σεξ γενικα" εχει αρκετα θεματακια γυρω απο αυτο που ψαχνεις και αρκετους γνωστες, νομιζω θα σε κατευθύνουν....
καλη επιτυχια
(και οταν το βρεις ...στειλε μου εδω ενα μηνυματακι, θα χαρω ειλικρινα)
δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο ....
προσωπικα πιστευω οτι ειναι καλο να μην αφηνουμε αποθυμενα ....
υπαρχουν εδω φορουμ και θεματα σχετικα με αυτο που ψαχνεις ...αρκετοι θα σε βοηθησουν απο τα παλιοτερα μελη...
ψαξε στο φορουμ "σεξ γενικα" εχει αρκετα θεματακια γυρω απο αυτο που ψαχνεις και αρκετους γνωστες, νομιζω θα σε κατευθύνουν....
καλη επιτυχια
(και οταν το βρεις ...στειλε μου εδω ενα μηνυματακι, θα χαρω ειλικρινα)
Μπραβο ρε μωρο...σωστη κατευθυνση...ετσι μπραβο...
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
και μενα με βοηθησαν και με βοηθουν ακομα..Μπραβο ρε μωρο...σωστη κατευθυνση...ετσι μπραβο...
οποτε.υποχρεωση μου
(βεβαια εχασα ενα βαθυ αλλα κερδισα σεβασμο )
και μενα με βοηθησαν και με βοηθουν ακομα..
οποτε.υποχρεωση μου
(βεβαια εχασα ενα βαθυ αλλα κερδισα σεβασμο )
καλα κανεις...και παλι μπραβο σου...
[ακομα να ερθει ο μαστορας;;]
Αννα καθε ανθρωπως αξιζει σεβασμο ασχετα το τη κανει ερωτικα στο κρεββατι του,το θεμα ειναι να εισαι γενικως σωστος σαν αθρωπος εγω απλα ψαχνω μια γυναικα που θα μπορω να περναω λιγο ομορφα ξεφευγωντας απο την κολοκαθημερινοτητα και σαν γυναικα να ειναι και ερωτικα φωτια και ειναι και λιγο βιτσιοζα να ειναι θερμη και οχι κομπλεξαρα να σε κανει να νιωθεις στον ερωτα βασιλιας εστω και λιγο να εισαι καλα παντα ΑΝΝΟΥΛΑ.
Αννα καθε ανθρωπως αξιζει σεβασμο ασχετα το τη κανει ερωτικα στο κρεββατι του,το θεμα ειναι να εισαι γενικως σωστος σαν αθρωπος εγω απλα ψαχνω μια γυναικα που θα μπορω να περναω λιγο ομορφα ξεφευγωντας απο την κολοκαθημερινοτητα και σαν γυναικα να ειναι και ερωτικα φωτια και ειναι και λιγο βιτσιοζα να ειναι θερμη και οχι κομπλεξαρα να σε κανει να νιωθεις στον ερωτα βασιλιας εστω και λιγο να εισαι καλα παντα ΑΝΝΟΥΛΑ.
+10000....βεβαια τον σεβασμο τον κερδιζεις δεν τον απαιτεις...σε ολα τα αλλα συμφωνω κι επ'αυξανω...
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
αστα ακομα να ερθει ο μαστορας κι εχω παγωσει με την ζαρτιερα και το μπειμπι ντολ.καλα κανεις...και παλι μπραβο σου...
[ακομα να ερθει ο μαστορας;;]
αστα ακομα να ερθει ο μαστορας κι εχω παγωσει με την ζαρτιερα και το μπειμπι ντολ.
πυροσβεστης σου κανει;;;
βαλε κι εσυ ενα σεντονακι, μια κουβερτουλα..
[περιμενεις τον μαστορα με την ζαρτιερα και το μπειμπι ντολ;;;;]
αστα ακομα να ερθει ο μαστορας κι εχω παγωσει με την ζαρτιερα και το μπειμπι ντολ.
αντι να σου φτιαξει το κλιματιστικο θα φτιαξει εσενα!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις