giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
σιγουρα αλλιως δεν εχει νοημαετσι κι αλλιως μ αρεσει να τις αλλαζω ολες ....
σιγουρα αλλιως δεν εχει νοημαετσι κι αλλιως μ αρεσει να τις αλλαζω ολες ....
εισαι γλυκας ..σε ευχαριστω πολυ
μισσο μαζευω τα σαπουνακια που μου επεσαν και ερχομαι ...ειμαι και απροσεκτητιποτα κοριτσι μου.. ;)
να προσεχεις τις κακοτοπιες και "αυτες" που πλασσαρονται για "φιλες" σου...
φιλακια
μισσο μαζευω τα σαπουνακια που μου επεσαν και ερχομαι ...ειμαι και απροσεκτη
καλα θα τον παρω ...............το χρονο μουμωρο μου παρε τον χρονο σου...κανενα προβλημα..ειπαμε οσο πιο πολλα τοσο το καλυτερο ...μαλλον το γρηγοροτερο!!
Αννα τι παιρνης παλικαλα θα τον παρω ...............
γατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΑννα τι παιρνης παλι
....... ..........Αννα εδω ειμαι δεν φευγω... παρε τον οσο θες... τον χρονο σου...
Το χερι μας δινουμεγατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
χα χα χα χα ...
δε ξερεις τι παιρνω ?
μα αυτο που δινεται εσεις τα αγορια βρε κουκλεεεεεε
γατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
χα χα χα χα ...
δε ξερεις τι παιρνω ?
μα αυτο που δινεται εσεις τα αγορια βρε κουκλεεεεεε
....... ..........
τετοια αφθονια ?
εισαι σιγουρος κουκλε ?
οσο θελω μπορω να ....
τοσο καλα που μου ρχετε να γραψω και κριτικη ...τοσο καβλας το παλικαρι που ακομα να συνελθω γατε ...1 ωραΤι εγινε Αννα το γιορτασες καλα εχθες το βραδυ το εδωσες να καταλαβη.........
οσο χρονο θες ...εδω ειμαι μαναρι μου και το ξερειςρε παιδια τι δινουμε και τα παιρνει η Αννουλα;;χαχα
μωρο μου...μην ξεχνας τα κυβικα μου!!!
αν εχεις να μου αφιερωσεις χρονο γιατι να μην στον αξιοποιησω;;;
Αυτο ειναι οχι 10-20 λεπτα και τελος ετσι το ευχαριστιεσετοσο καλα που μου ρχετε να γραψω και κριτικη ...τοσο καβλας το παλικαρι που ακομα να συνελθω γατε ...1 ωρα
το καταευχαριστηθηκα και αλλη 1 ωρα .... κολασηηηηηηηηηηηηη
καλα εγω ετσι κι αλλιως πριν την μια ωρα δε σταματαω τιςΑυτο ειναι οχι 10-20 λεπτα και τελος ετσι το ευχαριστιεσε
Συνελθε πρωτα και μετα γραψε την κριτικη
Να ξεζουμιστη για τα καλακαλα εγω ετσι κι αλλιως πριν την μια ωρα δε σταματαω τις
ε και μετα .......
μηπως εισαι ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ και σου αρεσει να ανακατεβεις την τραπουλα???ετσι κι αλλιως μ αρεσει να τις αλλαζω ολες ....
Δηλαδηαχ ρε 58 μας δουλευη,,,,,,,,,,,,
Μωρη κουφαλιτσα ετσι τον θελης ε ετσι το ευχαριστιεσεαχ ρε 58 μας δουλευη,,,,,,,,,,,,