CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΓλύκα μου μεφτιαξες για μια ακόμη φορά!!!!!
Που σε βρίσκω να τη βρούμε???
σκεψου καλα τι πας να κανεις ??????????
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΓλύκα μου μεφτιαξες για μια ακόμη φορά!!!!!
Που σε βρίσκω να τη βρούμε???
Το πολυ πολυ να παη για μαλι και να φυγη .......... κουρεμενοςΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
τελικα γατε δε σε πηραν απο κοντα μου, οσο κι αν προσπαθησαν ... ελπιζω να μη σου χαλασαν την ουρα ετσι οπως σε τραβαγαν .....Το πολυ πολυ να παη για μαλι και να φυγη .......... κουρεμενος
Δεν ειμαι απιστος γατοςτελικα γατε δε σε πηραν απο κοντα μου, οσο κι αν προσπαθησαν ... ελπιζω να μη σου χαλασαν την ουρα ετσι οπως σε τραβαγαν .....
ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΑΧΗ
Δεν ειμαι απιστος γατος
η ουρα μια χαρα ειναι στην θεση της σε χαιρετα
Βρε ατακτο μικρο μη βαζεις τετοια, τετοια ωρα και γινομε/τε πυραυλος ;) ;)ωραια τελεια
ε μα τι αλλο να κανω ?Βρε ατακτο μικρο μη βαζεις τετοια, τετοια ωρα και γινομε/τε πυραυλος ;) ;)
Θα αντεξουμε ως το βραδυ ομωςε μα τι αλλο να κανω ?
εμενα μ αρεσει να σας νοιωθω πυραυλους και αυτος ειναι ο στοχος μου ..ολα κι ολα
.......... χμ .....λες οχι ?Θα αντεξουμε ως το βραδυ ομως
Για κανονισε κατι πρεπη να γινη.......... χμ .....λες οχι ?
θα δω τι μπορω να κανω ....
εισαι γλυκας ..σε ευχαριστω πολυΑννα εχεις πμ..πες αν ειναι οκ.. ;) ;)
Αν οχι, να ξερεις οτι δεν ξεχνω την σημερινη ημερομηνια και οτι σου ειπα...
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Στο στομα τιποτα ομως χαμενα φυγανεπου ειχαμε μεινει ? ααααααααααααααα
στη σταση που μ αρεσει ....
του ενος ....του αλλου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΣΦΥΝΑΚΙΣτο στομα τιποτα ομως χαμενα φυγανε
Τι σφηνακι κατ'ευθειαν απο την πηγη στην καταναλωσητου ενος ....του αλλου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΣΦΥΝΑΚΙ
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ και το θελω αποωε (οπως καθε μερα αλλοστε)Τι σφηνακι κατ'ευθειαν απο την πηγη στην καταναλωση
ετσι δεν μπορη να πατηση καλα αλλα σαν σταση ειναι καληΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ και το θελω αποωε (οπως καθε μερα αλλοστε)
αλλα ι αυτη η σταση ειναι τελειααααααααααααααα
ετσι κι αλλιως μ αρεσει να τις αλλαζω ολες ....ετσι δεν μπορη να πατηση καλα αλλα σαν σταση ειναι καλη