βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Τώρα συνεννοηθήκαμε κολασμένε συγγραφέα.
ρε συ την έκανε ο σπίνος πήγε στο αντρόγυνο?Τώρα συνεννοηθήκαμε κολασμένε συγγραφέα.
ρε συ την έκανε ο σπίνος πήγε στο αντρόγυνο?
πέρασες καλά μωρή λουμπίνα?Ω θεοί του έρωτα, ω κολασμένοι δαίμονες της ηδονής, τι χαρά !!!
Τι χαρά, μα τι χαρά, που σκίζει η βάρκα τα νερά !!!
πέρασες καλά μωρή λουμπίνα?
όλα καλά τα λες αλλά δεν μας είπες πέρασες καλά με το αντρόγυνο?Φίλτατε Αρίων1955
Θρυλικέ ρήτορα του κομμουνιστικού ερωτισμού και λατρεμένε κιθαρωδέ της προλεταριακής ηδονής. Επινοητή διθυραμβικών αλλά και δροσερά πρόστυχων κινηματικών τοποθετήσεων.
Μη δείχνεις ανέραστος ποιητής, ενώ είσαι ένας νομάδας της ηδονής.
Ξέρω, σε ενοχλούν οι αριστοκράτες του έρωτα, οι κερδοσκόποι του σέξ και είσαι ένας μαχητής της πάλης των ευταξιών του λεγόμενου ορθού ερωτισμού, κόντρα σε κάθε παρά φύση (κατά την άποψή σου) πράξη, που προσβάλει τη δική σου προσέγγιση της αδιατάραχτης ερωτικής αταξίας.
Όμως λατρεμένε μου, ποτέ μην λες ποτέ. Ακόμη και αυτός που σου δίνει την έμπνευση, ο Αρίων, Λέσβιος ήταν…
Σε σέβομαι αφάνταστα Ταιναρίωνα μπουρδελιάρη και φιλοδέλφινε ιδεολόγε μύστη.
Όμως ωιμέ εσύ κι εγώ φαίνεται πως φωνάζουμε από δύο διαφορετικές κορυφές και μάταια προσπαθούμε να ακουστούμε.
Εσύ ένας υποτελής της «18ης Μπρυμαίρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη» κι εγώ ένας ποταπός αδίστακτος φεουδάρχης ηδονικών εμπειριών.
Ας προχωρήσουμε σε μια Μαρξιστικών αρχών συμφωνία τιμημένε υμνητή του Απόλλωνα. Ας καταλήξουμε σε μία αρχή: «Από τον καθένα ανάλογα με τις δυνατότητες του, στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του».
Συμφωνείς ροδαλέ σφυροδρεπανοφόρε..?
μου θημηζει το μικπο σπιτι στο λειδαδει
eva mendez