Επισκέπτης
εσυ τετοιες μαλακιες να λες στους νεους αντι να τους συμβουλευεις να μην ποσταρουν ερασιτεχνικες φωτο..εκανες αλλη μια χαριτωμενια σημερα..ευγε..Που εισαι ρε πλεζεργκιβερ να την ποσταρεις στο θρεντ με τα μπικινι?
εσυ τετοιες μαλακιες να λες στους νεους αντι να τους συμβουλευεις να μην ποσταρουν ερασιτεχνικες φωτο..εκανες αλλη μια χαριτωμενια σημερα..ευγε..Που εισαι ρε πλεζεργκιβερ να την ποσταρεις στο θρεντ με τα μπικινι?
εδώ φιλαράκο την πάτησα.... μου κάνανε παρατήρηση ότι το (φορουμ μπικινι) θέλει μονό επαγγελματικές φωτογραφήσεις
Eανα αλλη μια χαριτωμενια? Κατ'αρχην δεν ειπα σε κανενα να ποσταρει. Ξεκουβαλα λιγο..εκανες αλλη μια χαριτωμενια σημερα..ευγε..
Φιλε συγνωμη, γελασα απλως και προφανος σε πηρα στο λαιμο μου. Δεν εγινε σκοπιμα :-*εδώ φιλαράκο την πάτησα.... μου κάνανε παρατήρηση ότι το (φορουμ μπικινι) θέλει μονό επαγγελματικές φωτογραφήσεις
αυτο ισχυει ΠΑΝΤΟΥ φιλε..οχι μονο στο θρεντ μπικινι..ο mod σε παρεπεμψε να διαβασεις τους κανονες λειτουργιας του φορουμ..καλο θα ηταν να αφιερωσεις 5 λεπτα για να ξερεις τι επιτρεπεται & τι δεν επιτρεπεται..εδώ φιλαράκο την πάτησα.... μου κάνανε παρατήρηση ότι το (φορουμ μπικινι) θέλει μονό επαγγελματικές φωτογραφήσεις
φανατικος ημουν. ενταξει ηταν παντα παλιοφατσαΚαλα στην πρωτη φωτο εχει πεσει το τρελο και απιστευτο φωτοσοπ και ειναι και πετσι και κοκαλο.......παιδι μου μπεβερλι εβλεπες? απο τοτε ηταν λες και ειχε τρακαρει με φορτηγο η μουρη της δε βλεποτανε......
Ναι αλλά η Κέλυ μας έχει βυζάρεςα κ η κελλυ κελεκιδου (με την οποια συνταξιδευαμε ενα φεγγαρι)
συναγωνιζεται με την βανδη στην ομορφια
Οτι δοκιμάζω ξέρωΚαι η Κοκκινου εχει βυζαρες και φυσικες μαλιστα.......χα.....της κελ κελ ειναι φυσικες?ε?ε?ε?
Κοντή?? ΠΠΟ εννοείς ή.........τι να σου πω κρητικε μου... εγω ξερω οτι κ τα αγορια της παρεας που την ειδανε τοτε εχασαν πασα ιδεα
κατ αρχην ειναι τοσο κοντη που φοβασαι μην την πατησεις χαχαχα
φυσικα της κοκκινου? πλακα κανεις ε?