Νέα

Η ανεργία και η εκμετάλλευση θερίζουν τη νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η επαγγελματικη σας κατασταση αυτη τη περιοδο ?

• Άνεργος ψάχνομαι

Ψήφοι: 6 50,0%
  • Δουλευω κανονικα (700-1200ευρω το μήνα)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Δουλευω φουλ (1200 ευρω και βαλε το μήνα)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ψευτοδουλευω (700 ευρω και κάτω το μήνα)

Ψήφοι: 2 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
-εσυ ρε ΤΡΟΛΛΛ δεν ειπες περι εθελοντικης ασφαλισης???

εεε και?? τι σχέση έχει η ΕΝΡΟΝ στην υπόθεση??

υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ιδιωτικής ασφάλισης στην Ευρώπη (την πολιτισμένη μιλάμε) και την Αμερική...

διαφορά εποπτείας, διαφορά σε εγγυήσεις και πολλά πολλά άλλα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.504
Πόντοι
2.606
οι εισφορες είναι 18% εργαζόμενος 24% εργοδότης... σε ένα με 3000 μισθό οι κρατησεις του είναι 540 ευρώ τον μήνα και ο εργοδότης πληρώνει αλλα 720... το όλον 1260...

δηλαδή σε συνολική αμοιβή 3720 τα 1260 πάνε ΙΚΑ...

αυτά...
ΜΕ αυτο το ποστ απαντηση προφανως δεν καταλαβες τι σου εγραψα!παει αυτο....
-Σε αυτο τωρα εδω....θεωρεις τις κρατησεις απο τον μισθο σου -δικα σου χρηματα-και θεωρητικα ετσι ειναι...ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ που τα χρηματα αυτα ειναι δικα σου στην σφαιρα της θεωριας και δεν τα ειδες ποτε στην τσεπη σου -πρακτικα-δεν ειναι δικα σου η για να στο κανω ποιο καλα ΔΕΝ ΣΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ,οπως τα 950ε ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΖΕΣΤΑ!ΣΤΗΝ πραξη ο εργοδοτης εχει συμφωνησει να σου δινει 3000ε τα αλλα ουσιαστικα ειναι δικα του κερατιατικα....τραβα παιξε αλλου μπαλιτσα τωρα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.504
Πόντοι
2.606
εεε και?? τι σχέση έχει η ΕΝΡΟΝ στην υπόθεση??

υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ιδιωτικής ασφάλισης στην Ευρώπη (την πολιτισμένη μιλάμε) και την Αμερική...

διαφορά εποπτείας, διαφορά σε εγγυήσεις και πολλά πολλά άλλα...
Καλομελετα,πηδαμε σταδια με ταχυτητα φωτος,αν εχεις καταλαβει....
ΥΓ ...ΔΕΝ μπορω να καταλαβω πως δινεις τοσο μεγαλη εμπιστοσυνη σε ενα συστημα(καπιταλισμο) που ουσιαστικα στηριζει την προκοπη του στην καταπατηση αυτης και την εκμεταλλευση!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΜΕ αυτο το ποστ απαντηση προφανως δεν καταλαβες τι σου εγραψα!παει αυτο....
-Σε αυτο τωρα εδω....θεωρεις τις κρατησεις απο τον μισθο σου -δικα σου χρηματα-και θεωρητικα ετσι ειναι...ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ που τα χρηματα αυτα ειναι δικα σου στην σφαιρα της θεωριας και δεν τα ειδες ποτε στην τσεπη σου -πρακτικα-δεν ειναι δικα σου η για να στο κανω ποιο καλα ΔΕΝ ΣΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ,οπως τα 950ε ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΖΕΣΤΑ!ΣΤΗΝ πραξη ο εργοδοτης εχει συμφωνησει να σου δινει 3000ε τα αλλα ουσιαστικα ειναι δικα του κερατιατικα....τραβα παιξε αλλου μπαλιτσα τωρα!

λάθος... ο εργοδότης έχει συμφωνήσει να του κοστίζω τον χρόνο ένα ποσό ... το που θα το δίνει δεν τον κόφτει και πολύ πολύ... θα μπορύσε να μου τα έδινε στο χέρι και να κάνω κουμάντο εγώ..

για παράδειγμα θα μπορούσα να δουλεύω με μπλοκάκι... τότε θα μου έδινε 4300 τον μήνα για δώδεκα μήνες και θα πλήρωνα τα πάντα εγώ (ασφάλειες, εφορίες κλπ κλπ κλπ).. δεν το έκανα γιατί είμαι πολλά χρόνια ΙΚΑ - ΤΣΜΕΔΕ και δεν με συμφέρει να πάω με διαδοχική ασφάλιση...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλομελετα,πηδαμε σταδια με ταχυτητα φωτος,αν εχεις καταλαβει....
ΥΓ ...ΔΕΝ μπορω να καταλαβω πως δινεις τοσο μεγαλη εμπιστοσυνη σε ενα συστημα(καπιταλισμο) που ουσιαστικα στηριζει την προκοπη του στην καταπατηση αυτης και την εκμεταλλευση!

λάθος.. ο καπιταλισμός δεν στηρίζει την προκοπή του στην καταπάτηση της εμπιστοσύνης αλλά στην επικράτηση κοινωνικής ειρήνης και  ηρεμίας και για τον λόγο αυτό κάνει όποτε απαιτείται και οπου απαιτείται τις αναγκαίες διορθωτικές ενέργειες...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.504
Πόντοι
2.606
έτσι μπράβο... για να καταλαβαίνουν μερικοί..
-Δηλαδη στο τελος του μηνα λεει στη γυναικα του,"ΓΥΝΑΙΚΑ πηρα 6.500 αλλα θα περασουμε με 3.500 γιατι τα αλλα ειναι κρατησεις"  :jerking: :jerking: :jerking:...ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ,ΝΑ ΣΑΣ  :fuck1: Ο ΠΕΛΑΤΗΣ (παντα δικιο) ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΑΣ(αγχος) και ολα τα δημοσιο ιδιωτικα -αγγουρια που σκανε καθε τοσο....Λογαριασμοι-χαρατσια-πιπες-μισθοδοσια και και και ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 950Ε απο την πονεμενη σας ( :fuck1:) τσεπουλα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.504
Πόντοι
2.606
λάθος... ο εργοδότης έχει συμφωνήσει να του κοστίζω τον χρόνο ένα ποσό ... το που θα το δίνει δεν τον κόφτει και πολύ πολύ... θα μπορύσε να μου τα έδινε στο χέρι και να κάνω κουμάντο εγώ..

για παράδειγμα θα μπορούσα να δουλεύω με μπλοκάκι... τότε θα μου έδινε 4300 ενα ΑΡΧΙΔΙ τον μήνα για δώδεκα μήνες και θα πλήρωνα τα πάντα εγώ (ασφάλειες, εφορίες κλπ κλπ κλπ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΤΑ 950 ΜΟΥ .. δεν το έκανα γιατί είμαι πολλά χρόνια ΙΚΑ - ΤΣΜΕΔΕ και δεν με συμφέρει να πάω με διαδοχική ασφάλιση...
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

Επισκέπτης
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ που τα χρηματα αυτα ειναι δικα σου στην σφαιρα της θεωριας και δεν τα ειδες ποτε στην τσεπη σου -πρακτικα-δεν ειναι δικα σου η για να στο κανω ποιο καλα ΔΕΝ ΣΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ,οπως τα 950ε ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΖΕΣΤΑ!ΣΤΗΝ πραξη ο εργοδοτης εχει συμφωνησει να σου δινει 3000ε τα αλλα ουσιαστικα ειναι δικα του κερατιατικα....τραβα παιξε αλλου μπαλιτσα τωρα!

Α να γεια σου..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
-Δηλαδη στο τελος του μηνα λεει στη γυναικα του,"ΓΥΝΑΙΚΑ πηρα 6.500 αλλα θα περασουμε με 3.500 γιατι τα αλλα ειναι κρατησεις"  :jerking: :jerking: :jerking:...ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ,ΝΑ ΣΑΣ  :fuck1: Ο ΠΕΛΑΤΗΣ (παντα δικιο) ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΑΣ(αγχος) και ολα τα δημοσιο ιδιωτικα -αγγουρια που σκανε καθε τοσο....Λογαριασμοι-χαρατσια-πιπες-μισθοδοσια και και και ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 950Ε απο την πονεμενη σας ( :fuck1:) τσεπουλα!

έχουμε περάσει και από κει μεγάλε μην μας το παίζεις και ήρωας..

από την άλλη όμως...

πολλά έξοδα περνάνε στην δουλειά
τιμολόγια/αποδείξεις κόβουμε όποτε γουστάρουμε (σε συνεργασία με τον πελάτη φυσικά ή/και τον προμηθευτή)
ΦΠΑ αν γουστάρουμε αποδίδουμε
υπάλληλο τον έχουμε με 3.60

ααα ναι και μην μου πείς για περαιώσεις και λοιπές παπαριές γιατί θα σου απαντήσω ότι είναι εθελοντικές και αν είσαι καθαρός και εντάξει έχει κάθε δικαιωμα (και μαγκιά σου) να τους πείς να πάνε να γαμηθούνε...

και ότι χαράτσια πέφτουν στους επαγγελματίες άλλα τόσα πέφτουν στους μισθωτούς.. οι οποίοι και δεν μπορούν να κρυψουν από κάπου αλλού να πατσίσουν την διαφορά...

Επισκέπτης

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν..

Επισκέπτης
και ότι χαράτσια πέφτουν στους επαγγελματίες άλλα τόσα πέφτουν στους μισθωτούς.. οι οποίοι και δεν μπορούν να κρυψουν από κάπου αλλού να πατσίσουν την διαφορά...

Μπα??
Πόσες έκτακτες εισφορές πλήρωσες την περασμένη χρονιά??

Επισκέπτης
λάθος.. ο καπιταλισμός δεν στηρίζει την προκοπή του στην καταπάτηση της εμπιστοσύνης αλλά στην επικράτηση κοινωνικής ειρήνης και  ηρεμίας και για τον λόγο αυτό κάνει όποτε απαιτείται και οπου απαιτείται τις αναγκαίες διορθωτικές ενέργειες...

Επικό ποστ..
Συναγωνίζεται επάξια αυτά του μόρτη..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μπα??
Πόσες έκτακτες εισφορές πλήρωσες την περασμένη χρονιά??

αν θυμάμαι καλά 4.500 περίπου κάποια εισφορά αλλά δεν θυμάμαι για που...

χωρια φυσικά για το σπίτι και το εξοχικό...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δε ρώτησα πόσο πλήρωσες, αλλά πόσες πλήρωσες.

το χαράτσι και αυτήν που δεν θυμάμαι πως και γιατί αλλά την πλήρωσα.. ααα ναι και κατι ακόμη για τα ακίνητα ΤΑΠ κάτι τέτοιο...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.504
Πόντοι
2.606
-Τι ξεκωλιασμα ειναι αυτο στο βολλευ ρε πουστη μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom