CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.504
- Πόντοι
- 2.606
-εσυ ρε ΤΡΟΛΛΛ δεν ειπες περι εθελοντικης ασφαλισης???τι σχέση εχει ρε μαλάκα η ΕΝΡΟΝ με την υπόθεση... δεν ζούμε στο Αμέρικα... στην Ευρώπη ζούμε...
κρετίνε...
-εσυ ρε ΤΡΟΛΛΛ δεν ειπες περι εθελοντικης ασφαλισης???τι σχέση εχει ρε μαλάκα η ΕΝΡΟΝ με την υπόθεση... δεν ζούμε στο Αμέρικα... στην Ευρώπη ζούμε...
κρετίνε...
-εσυ ρε ΤΡΟΛΛΛ δεν ειπες περι εθελοντικης ασφαλισης???
ΜΕ αυτο το ποστ απαντηση προφανως δεν καταλαβες τι σου εγραψα!παει αυτο....οι εισφορες είναι 18% εργαζόμενος 24% εργοδότης... σε ένα με 3000 μισθό οι κρατησεις του είναι 540 ευρώ τον μήνα και ο εργοδότης πληρώνει αλλα 720... το όλον 1260...
δηλαδή σε συνολική αμοιβή 3720 τα 1260 πάνε ΙΚΑ...
αυτά...
Καλομελετα,πηδαμε σταδια με ταχυτητα φωτος,αν εχεις καταλαβει....εεε και?? τι σχέση έχει η ΕΝΡΟΝ στην υπόθεση??
υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ιδιωτικής ασφάλισης στην Ευρώπη (την πολιτισμένη μιλάμε) και την Αμερική...
διαφορά εποπτείας, διαφορά σε εγγυήσεις και πολλά πολλά άλλα...
ΜΕ αυτο το ποστ απαντηση προφανως δεν καταλαβες τι σου εγραψα!παει αυτο....
-Σε αυτο τωρα εδω....θεωρεις τις κρατησεις απο τον μισθο σου -δικα σου χρηματα-και θεωρητικα ετσι ειναι...ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ που τα χρηματα αυτα ειναι δικα σου στην σφαιρα της θεωριας και δεν τα ειδες ποτε στην τσεπη σου -πρακτικα-δεν ειναι δικα σου η για να στο κανω ποιο καλα ΔΕΝ ΣΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ,οπως τα 950ε ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΖΕΣΤΑ!ΣΤΗΝ πραξη ο εργοδοτης εχει συμφωνησει να σου δινει 3000ε τα αλλα ουσιαστικα ειναι δικα του κερατιατικα....τραβα παιξε αλλου μπαλιτσα τωρα!
Καλομελετα,πηδαμε σταδια με ταχυτητα φωτος,αν εχεις καταλαβει....
ΥΓ ...ΔΕΝ μπορω να καταλαβω πως δινεις τοσο μεγαλη εμπιστοσυνη σε ενα συστημα(καπιταλισμο) που ουσιαστικα στηριζει την προκοπη του στην καταπατηση αυτης και την εκμεταλλευση!
-Δηλαδη στο τελος του μηνα λεει στη γυναικα του,"ΓΥΝΑΙΚΑ πηρα 6.500 αλλα θα περασουμε με 3.500 γιατι τα αλλα ειναι κρατησεις" ...ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ,ΝΑ ΣΑΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ (παντα δικιο) ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΑΣ(αγχος) και ολα τα δημοσιο ιδιωτικα -αγγουρια που σκανε καθε τοσο....Λογαριασμοι-χαρατσια-πιπες-μισθοδοσια και και και ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 950Ε απο την πονεμενη σας ( ) τσεπουλα!έτσι μπράβο... για να καταλαβαίνουν μερικοί..
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑλάθος... ο εργοδότης έχει συμφωνήσει να του κοστίζω τον χρόνο ένα ποσό ... το που θα το δίνει δεν τον κόφτει και πολύ πολύ... θα μπορύσε να μου τα έδινε στο χέρι και να κάνω κουμάντο εγώ..
για παράδειγμα θα μπορούσα να δουλεύω με μπλοκάκι... τότε θα μου έδινε4300ενα ΑΡΧΙΔΙ τον μήνα για δώδεκα μήνες και θα πλήρωνα τα πάντα εγώ (ασφάλειες, εφορίες κλπ κλπ κλπ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΤΑ 950 ΜΟΥ .. δεν το έκανα γιατί είμαι πολλά χρόνια ΙΚΑ - ΤΣΜΕΔΕ και δεν με συμφέρει να πάω με διαδοχική ασφάλιση...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ που τα χρηματα αυτα ειναι δικα σου στην σφαιρα της θεωριας και δεν τα ειδες ποτε στην τσεπη σου -πρακτικα-δεν ειναι δικα σου η για να στο κανω ποιο καλα ΔΕΝ ΣΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ,οπως τα 950ε ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΖΕΣΤΑ!ΣΤΗΝ πραξη ο εργοδοτης εχει συμφωνησει να σου δινει 3000ε τα αλλα ουσιαστικα ειναι δικα του κερατιατικα....τραβα παιξε αλλου μπαλιτσα τωρα!
-Δηλαδη στο τελος του μηνα λεει στη γυναικα του,"ΓΥΝΑΙΚΑ πηρα 6.500 αλλα θα περασουμε με 3.500 γιατι τα αλλα ειναι κρατησεις" ...ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ,ΝΑ ΣΑΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ (παντα δικιο) ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΑΣ(αγχος) και ολα τα δημοσιο ιδιωτικα -αγγουρια που σκανε καθε τοσο....Λογαριασμοι-χαρατσια-πιπες-μισθοδοσια και και και ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 950Ε απο την πονεμενη σας ( ) τσεπουλα!
λάθος... ο εργοδότης έχει συμφωνήσει να του κοστίζω τον χρόνο ένα ποσό ... το που θα το δίνει δεν τον κόφτει και πολύ πολύ... θα μπορύσε να μου τα έδινε στο χέρι και να κάνω κουμάντο εγώ..
και ότι χαράτσια πέφτουν στους επαγγελματίες άλλα τόσα πέφτουν στους μισθωτούς.. οι οποίοι και δεν μπορούν να κρυψουν από κάπου αλλού να πατσίσουν την διαφορά...
λάθος.. ο καπιταλισμός δεν στηρίζει την προκοπή του στην καταπάτηση της εμπιστοσύνης αλλά στην επικράτηση κοινωνικής ειρήνης και ηρεμίας και για τον λόγο αυτό κάνει όποτε απαιτείται και οπου απαιτείται τις αναγκαίες διορθωτικές ενέργειες...
Μπα??
Πόσες έκτακτες εισφορές πλήρωσες την περασμένη χρονιά??
αν θυμάμαι καλά 4.500 περίπου κάποια εισφορά αλλά δεν θυμάμαι για που...
χωρια φυσικά για το σπίτι και το εξοχικό...
Δε ρώτησα πόσο πλήρωσες, αλλά πόσες πλήρωσες.
το χαράτσι και αυτήν που δεν θυμάμαι πως και γιατί αλλά την πλήρωσα.. ααα ναι και κατι ακόμη για τα ακίνητα ΤΑΠ κάτι τέτοιο...
Δε μιλάω για τ'ακίνητα.
Για έκτακτες εισφορές με βάση το εισόδημα λέμε.
Πόσες??
δύο.μία...
για λέγε εσύ