Νέα

Η ανεργία και η εκμετάλλευση θερίζουν τη νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η επαγγελματικη σας κατασταση αυτη τη περιοδο ?

• Άνεργος ψάχνομαι

Ψήφοι: 6 50,0%
  • Δουλευω κανονικα (700-1200ευρω το μήνα)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Δουλευω φουλ (1200 ευρω και βαλε το μήνα)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ψευτοδουλευω (700 ευρω και κάτω το μήνα)

Ψήφοι: 2 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
-Να αρχισεις να κλανεις καλυτερα μπας και εξαερωσεις!
-Εγω ρε ο μαλακας ,950ε το ΔΙΜΗΝΟ!
-ΣΟΥ ερχεται δυσκολα λοιπον η 200ρου στο διμηνο?
-ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....ΟΛΟΥΣ!

και είναι πολλά ρε μαλάκα 475 ευρώ τον μήνα για σύνταξη και περίθαλψη και για κοινωνική πολιτική ??????

ψίχουλα είναι... αει σύρε να κάνεις καμμιά πράξη να δείς τι θα έπαιρνες αν τα έβαζες στην τράπεζα με 2% ετήσιο τόκο να δείς τι βγαίνει και τι παίρνεις...

Επισκέπτης
αμα θελησουμε την αποψη των φτωχοσωγαμπρων που βρεθηκαν λογω γαμου τα τελευταια 5 χρονια στα Ν.Π. θα τη ζητησουμε. μεχρι τοτε μαθε μπαλιτσα ακουγοντας τους παλαιοτερους.

Ρε ληγούρη
στον επόμενο James Bond
να συνενοηθούμε να πάμε στο ίδιο σινεμά,
να σου έχω ένα πληρωμένο εισιτήριο να μπεις χωρίς να πληρώσεις,
να το δεις το έργο ανθρώπινα.
Μη στραβώνεσαι με τα avi που είναι τραβηγμένα με κινητά ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
-Για ρωτα και μια που το πες ,το κουνιαδακι σου,τι κοντρα πιπετα του τραβανε οι φαρμακεμποροι (εικονογραφηση αν δεν καταλαβες  :pipa1: :pipa2:) ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ 10 γριες οτι υπαρχει σε χαπι και αυτοι με την σειρα τους να το πουλανε σαν μαντζουνι βολιβιας με πασπαλισμα σκονης μετεωριτη!....ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ...ΤΗΝ ΦΑΛΗΡΙΣΑΝΕ ,ΤΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗ ΣΚΑΤΟΥΛΙΕΡΑ ΣΑΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΚΑΛΤΣΑ  :fuck1: :zfuck:....
ΥΓ....Δες το sicko -αν και φανταζομαι το χεις δει-να παρεις ιδεες!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να πας να βρείς χρήμα να την πληρώσεις... εγώ ότι έδωσα έδωσα... από σήμερις τέρμα...

τα πάντα μεταφέρθηκαν εκτός...

σημερα βγαζω ωραιους νομους. αν εχεις τα παντα εξω να πας και συ κλοτσηδον εξω δια νομου χωρις συνταξη μουνακι  :dancing:
οποιος γερος μενει εδω να πλερωνει. και οχι κλαψα "εγω τοσα χρονια τα πληρωσα". σταρχιδια μας, στα φαγανε δεν ακουσες? και εφαγες και συ. τωρα πληρωνουμε εμεις και δε θα τρως απο τα δικα μας.

Επισκέπτης
-Για ρωτα και μια που το πες ,το κουνιαδακι σου,τι κοντρα πιπετα του τραβανε οι φαρμακεμποροι (εικονογραφηση αν δεν καταλαβες  :pipa1: :pipa2:) ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ 10 γριες οτι υπαρχει σε χαπι και αυτοι με την σειρα τους να το πουλανε σαν μαντζουνι βολιβιας με πασπαλισμα σκονης μετεωριτη!....ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ...ΤΗΝ ΦΑΛΗΡΙΣΑΝΕ ,ΤΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗ ΣΚΑΤΟΥΛΙΕΡΑ ΣΑΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΚΑΛΤΣΑ  :fuck1: :zfuck:....
ΥΓ....Δες το sicko -αν και φανταζομαι το χεις δει-να παρεις ιδεες!

Ο τράνυ με το κουνιαδάκι έκαναν αυτοκάθαρση με το γνωστό τρόπο.
Έριξαν το ανάθεμα σε όλους τους υπόλοιπους..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
και είναι πολλά ρε μαλάκα 475 ευρώ τον μήνα για σύνταξη και περίθαλψη και για κοινωνική πολιτική ??????

ψίχουλα είναι... αει σύρε να κάνεις καμμιά πράξη να δείς τι θα έπαιρνες αν τα έβαζες στην τράπεζα με 2% ετήσιο τόκο να δείς τι βγαίνει και τι παίρνεις...
:S λιγα ειναι ρε?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
Ο τράνυ με το κουνιαδάκι έκαναν αυτοκάθαρση με το γνωστό τρόπο.
Έριξαν το ανάθεμα σε όλους τους υπόλοιπους..
-Βλεπεις ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ειναι παιχνιδια για "μεγαλα" παιδια,εμεις ειμαστε να τσονταρουμε μονο,γραναζια κοινως και μαλιστα αναλωσιμα!
ΤΖΑΜΠΟ ΡΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ

Επισκέπτης

ΤΕΒΕ κάθε δίμηνο, ΦΠΑ κάθε μήνα, φόρος εισοδήματος εταιρείας, φόρος εισοδήματος εταίρων, έκτακτες εισφορές, περαιώσεις σου κάνουν μαλάκα, ή ακόμα πιστεύεις πως εσύ πληρώνεις τα πολλά??

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
ΤΕΒΕ κάθε δίμηνο, ΦΠΑ κάθε μήνα, φόρος εισοδήματος εταιρείας, φόρος εισοδήματος εταίρων, έκτακτες εισφορές, περαιώσεις σου κάνουν μαλάκα, ή ακόμα πιστεύεις πως εσύ πληρώνεις τα πολλά??
ΔΕ φανταζομαι να πηγαινεις σε παραλιες που παει ο κλουνει, με ταπερακι και τα πιτσιρικια σου παλιομπινε?

Επισκέπτης
-Βλεπεις ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ειναι παιχνιδια για "μεγαλα" παιδια,εμεις ειμαστε να τσονταρουμε μονο,γραναζια κοινως και μαλιστα αναλωσιμα!
ΤΖΑΜΠΟ ΡΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ
Άσε τα μεγάλα παιδιά να γράφουν τις παπαριές τους εδώ τότε, γιατί παραέξω δεν παίζει.
Πέφτει φάπα..

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
To βασικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι ένα
Το δημογραφικό
Όσο δεν λύνεται αυτό μην περιμένετε να δείτε παροχές και υψηλές συντάξεις
Αυτό το ασφαλιστικό φτιάχτηκε για να υπάρχουν 8 εργαζόμενοι για 1 συνταξιούχο (κάπου τόσο, δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο)
Σε λίγο καιρό η κατάσταση θα φτάσει στο ακριβώς ανάποδο. Ε, τί σύνταξη θα πάρεις...
Γι'αυτό υπάρχουν τα τόσα ελλείμματα στα ταμεία και καλούνται συνέχεια οι ασφαλισμένοι να πληρώνουν όλο και περισσότερο
Απλά , έχει καλλιεργηθεί ένας μύθος ότι η σύνταξη που παίρνει κάποιος είναι οι εισφορές του όλα τα χρόνια της εργασίας
Λάθος. Οι εισφορές που δίνεις πάνε σε αυτούς που παίρνουν σύνταξη τώρα. Η δική σου σύνταξη θα είναι οι εισφορές των μελλοντικών εργαζόμενων
Το άλλο θα ίσχυε , αν οι εισφορές μου πήγαιναν σε έναν προσωπικό λογαριασμό και μετά την συνταξιοδότηση μου αποδίδοταν μήνα με το μήνα
Δεν λέω ότι δεν έχει πέσει μάσα και τζόγος στα αποθεματικά αλλά αυτά είναι ψιλοπράγματα μπροστά στο μεγάλο πρόβλημα  

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
AY CARAMBA!  :o :o θα καταντησουμε να μην τολμαμε να το κλεισουμε το ρημαδι ουτε για κατουρημα....Τετοια "αλανια" δεν γινετε να μην διαβαζονται φρεσκα!Κανας γκομπιουτερας (ας πουμε ο ανεργος αλλα ταλαντουχος βολδεμορτης )δεν μπορει να γραψει καμια εφαρμογη- "ΠΟΥΛΕΝ ΑΛΕΡΤ"- για το αι φον(εχω ενα κλεμμενο),να μας ειδοποιει με σμς οταν σκανε τετοια ποστ αμεσως?
Επιτέλους,τον πήρατε χαμπάρι όλοι................. :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σημερα βγαζω ωραιους νομους. αν εχεις τα παντα εξω να πας και συ κλοτσηδον εξω δια νομου χωρις συνταξη μουνακι  :dancing:
οποιος γερος μενει εδω να πλερωνει. και οχι κλαψα "εγω τοσα χρονια τα πληρωσα". σταρχιδια μας, στα φαγανε δεν ακουσες? και εφαγες και συ. τωρα πληρωνουμε εμεις και δε θα τρως απο τα δικα μας.

για ότι έχω εδώ και ότι βγ΄ζω εδώ πλερώ και με το παραπάνω... μακάρι να πληρώνουνε αρκετοί όσα εγώ... και μάλιστα στην ώρα τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom