Νέα

Η ανεργία και η εκμετάλλευση θερίζουν τη νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια η επαγγελματικη σας κατασταση αυτη τη περιοδο ?

• Άνεργος ψάχνομαι

Ψήφοι: 6 50,0%
  • Δουλευω κανονικα (700-1200ευρω το μήνα)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Δουλευω φουλ (1200 ευρω και βαλε το μήνα)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ψευτοδουλευω (700 ευρω και κάτω το μήνα)

Ψήφοι: 2 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτή η απόφαση ήταν του '95 ρε νούμερο.
Η αλλαγή έγινε 10 χρόνια αργότερα..

και τότε γιατί το 2005 η εταιρεία πρότεινε αντί την κατασκευή μαρίνας την κατασκευή θεματικού πάρκου ???

και για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά

1995 - απόφαση χωροθέτησης (290/5-2-1995 υπουργική απόφαση ΦΕΚ 290/5-2-1995, 219/1995 κατάθεσης στο Πρωτοδικείο Κορίνθου, ιδιωτικό συμφωνητικό κοινοπραξίας)
2002 - κατατίθενται οι εγκρίσεις ( 4/63/20-3-2002 απόφαση Νομαρχιακού Συμβουλίου, 150/8-4-2002 αποστολή ΜΠΕ κλπ)
2002 - το ΚΑΣ απορίπτει την χωροθέτηση
2005 - ζητείται αλλαγή της επένδυσης σε θεματικό πάρκο και μετά λόγω αδυναμίας εύρεησς χώρου σε spa

μάλλον τα συγχέεις νάτσε... ίσως από κακή πληροφόρηση ίσως από εμπάθεια σε κάθε τι το ιδιωτικό...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
-Παραλια 3 χιλιομετρων αμμος,ο δημος εχει ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΤΣΑΜΠΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ(οχι μονο για τους δημοτες-ακους καριολη κασιδωκωστα ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΗ ΓΝΗΣΙΕ ΔΕΞΙΕ)τις οποιες συντηρει και πληρωνει απο το νοικι που εισπραττει απο τα παρακειμενα καφε που σερβιρουν καφεδες στους λουομενους...αυτα για τον τραβου που βλεπει παντου βλαχοδημαρχους διεφθαρμενους....για τον βολδημορτη τωρα σκηνικο -Ο τιμωρος- να γουσταρει...χιλιαδες κοσμου φχαριστιουνται την αμμουδερη ρηχη παραλια (ταμαμ για παιδακια) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...Ε καποιοι ειναι βοδια ....ενας χοντρελας καπνιζει ,κανει τσιμπλα στριγκους και παραλληλα δινει συμβουλες στο "καμαρι" του που πιτσιλαει τη μαιρουλα....ΤΣΟΥΠ κατω η γοπα....ΜΑΖΕΨΕ ΤΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ,ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ.....ε! δε σαλεψε βλεμα...την εκανε γαργαρα...
ΑΛΛΟ ΒΟΥΡΤΣΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΓΚΕΣ...αλλο ιδιωτικες παραλιες με εκκαθαριστικο και αλλο μπιχλες που θελουν κραξιμο για μην τα κανουν πουτανα...
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΟΥ δεν ειναι απλο ,αλλα κανει το μαλακα και δεν το λεει ανοικτα...ΣΧΕΔΟΝ ολα τα λουξ ξενοδοχεια σημερα εχουν πριβε παραλιες...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΑΜΑΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ (πχ πορτο κατσικι,λαγανας,καβουροτρυπες) δεν ειναι ΠΡΙΒΕ ακομα*...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΠΡΙΒΕ....το γνωστο παλιο κολπο!

ο κασιδοκωστας ξηγηθηκε αριστα οσα χρονια ηταν.
οσον αφορα τα φιλετα φιλε, φιλετα δεν ειναι τα σημεια αλλα η καθαριοτητα. λασπη νερο ειναι και στη βουλιαγμενη και στη βουλα και στη γλυφαδα. ολες μια σειρα ειναι, οι ελευθερες και οι εκμεταλλευσιμες.
δες πως ειναι οι μεν και πως ειναι οι δε. δεν τον ενδιαφερει το σημειο τον ελληνα αποδεδειγμενα. τον ενδιαφερει που ειναι ΓΟΥΡΟΥΝΙ και θελει να το κανει γουρνα και εκει που δε τον αφηνουν.

Επισκέπτης
μάλλον τα συγχέεις νάτσε... ίσως από κακή πληροφόρηση ίσως από εμπάθεια σε κάθε τι το ιδιωτικό...

Καλά, τα συγχέω εγώ που ξέρω και τι χρώμα βρακί φοράει ο κάθε εμπλεκόμενος, ενώ εσύ που τα ψάχνεις στο γούγλη έχει ξεκάθαρη εικόνα  :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον μιας και μιλατε για καθαριοτητα.... ειχα δει μια τυπισσα τις προαλλες
η οποια ειχε βγαλει το σκυλο βολτα.... και ο σκυλος εχεσε στο πεζοδρομιο...απευθειας η τυπισσα εβγαλε χαρτι τα μαζεψε και πηγε και τα πεταξε.... εντυπωσιακοτατη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και προτεινω οποιος θελει ολες τις παραλιες δημοσιες να καθεται μετα το μπανακι του να καθαριζει αδιαμαρτυρητα την παραλια. να αναλαβει και την ευθυνη των γουρουνιων το δικαιωμα των οποιων προασπιζεται. για ναχει δικαιωμα της συγκεκριμενης γνωμης.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η οποια ειχε βγαλει το σκυλο βολτα.... και ο σκυλος εχεσε στο πεζοδρομιο...απευθειας η τυπισσα εβγαλε χαρτι τα μαζεψε και πηγε και τα πεταξε.... εντυπωσιακοτατη.

να απαγορευτουν οι βολτες με τα σκυλια να γουσταρω.

Επισκέπτης

Γαμώ τα σκηνικά αρχηγέ.
Πες μου πως το είδες παρέα με τα φιλαράκια, με μπύρες και φυστίκια να ψαρώσω..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΡΕ ΣΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΕΣ....Σημερα τους πηρε ο πονος για τα 5ψηφια που κλεινεις ραντεβου για τον εοππυ και καλα!....ΕΔΩ και ενα 6μηνο τουλαχιστον μας εχουνε ζαλισει τα παπαρια στο τραγουδιστο 5ψηφιο ποιηματακι ,η δε ηλικιωμενοι που εχουν αναγκη τα ραντεβου,γραφουν κατι λογαριασμους οτε 200αρες και 300αρες για μια υπηρεσια ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΒΑΡΝΑ και πουλανε παραμυθι οτι ΘΑ καταργησουνε τα καταπτυστα 5ψηφια ΑΝδεν αποσυρουν τη γελοια φικιωριοδιαφημιση!

ΑΝ και ΘΑ   :jerking: ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ...ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ, ΠΟΙΑΝΟΥ ΑΡΧΙΔΑ ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ 5ΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΚΟΝΟΜΑΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ??????

να γελάσω ή να αρχίσω τα γαμωσταυρίδια τώρα ??????????????????

ποιός ρε μαλάκα χρυσοπληρώνει?? ο ΔΥ με τις ελάχιστες κρατήσεις που του γίνονται?? ο οικοδόμος με τα 70 μεροκάματα που κολλάει τον χρόνο (ενθυλακώνοντας στις καλές εποχές το χρήμα δια ιδίαν χρήσιν)?? ο ελεύθερος επαγγελματίας με τα ψίχουλα ευρώ που πληρωνει το τρίμηνο για σύνταξη και περίθαλψη στο ΤΕΒΕ ?? ποιός ρε μαλάκα τα χρυσοπληρώνει εκτός από κάτι μαλάκες υψηλόμισθους ??

ναι ρε να κλείνουν ραντεβού με πενταψήφιο... για να σκέφτονται και να μην πηγαίνουν στον γιατρό για να περάσουν την ώρα τους... και ακόμη και να μην πηγαίνουν σε γιατρό με ειδικότητα χωρίς πρώτα να έχουν την έγκριση από παθολόγο..

εχω τον κουνιάδο μου καρδιολόγο στον ΕΟΠΥΥ και κάθε μερα έχει την συνηθισμένη πελατεία καμμιά δεκαριά γριές που πάνε για κους κους και για να περάσουν την ώρα τους και να ηρεμήσουν τα ψυχολογικά τους...

που παλιά στο ΙΚΑ πηγαίνανε οι παπούδες και οι γιαγιάδες σχεδόν καθημερινά και βουτούσανε από ένα χαρτάκι (ραντεβού) σε κάθε ειδικότητα και αν τους ρωτούσες γιατί έπαιρνες την απάντηση "εεεε ήρθα που ήρθα ας κάνω μια βόλτα να δώ και νευρολόγο και καρδιολόγο και ορθοπεδικό και παπαρολόγο και σεξολόγο και ουρολόγο"

ποιοί ρε μαλάκα χρυσοπληρώνουνε ????

και αν κλείσουν ραντεβού και δεν πάνε χωρίς να το ακυρώσουν έγκαιρα να πληρώσουν και ενα πενηντάρι για να μάθουν...

200αρες με 1.02 ευρώ χρέωση ανα τηλεφώνημα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πόση μαλακία υπάρχει στον κόσμο αυτόν .... πόση μαλακία ....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
ο κασιδοκωστας ξηγηθηκε αριστα οσα χρονια ηταν.
οσον αφορα τα φιλετα φιλε, φιλετα δεν ειναι τα σημεια αλλα η καθαριοτητα. λασπη νερο ειναι και στη βουλιαγμενη και στη βουλα και στη γλυφαδα. ολες μια σειρα ειναι, οι ελευθερες και οι εκμεταλλευσιμες.
δες πως ειναι οι μεν και πως ειναι οι δε. δεν τον ενδιαφερει το σημειο τον ελληνα αποδεδειγμενα. τον ενδιαφερει που ειναι ΓΟΥΡΟΥΝΙ και θελει να το κανει γουρνα και εκει που δε τον αφηνουν.
-Ο τυπος χωρισε τους κατοικους σε βουλιαγμενιωτες και μη....ΦΑΟΥΛ ΜΕΓΑ!
-Μαθε τι κανει ο του Π.φαληρου και μετα βαλτους στην ζυγαρια!
2ον...Φιλετα εγραψα 2-3 παραδειγματα για να μην παρεξηγηθω,τζαμπα τα γραψα!
3ον.ΤΣΟΥΒΑΛΙ πολυ χοντρο και δεν το δεχομαι με την καμια...θεμα παιδειας καθαρα....εσυ ας πουμε οπου πας πετας εστω και γοπα κατω? δεν νομιζω!
μπινελικι,ξυλο,προστιμα,γαμωμανες...ΜΕΣΑ...οχι και πριβε ομως...Στο ξαναγραφω ομως...το θεμα ειναι να γινουν "πουτανα" για να σου πουνε ενα ωραιο πρωι-λυπαμαι κυριε δεν ειναι τσαμπα,θα πληρωσεις...
ΥΓ.ασε που το αρχικο ποστ του τραβοτετοιου  ΗΤΑΝ καθαρα θεμα αισθητικης,του στυλ,"δεν μπορει ο φραγκατος που τα χωνει να βλεπει την κυρα μαρια με το ταπερ" ...θα παει αλλου ...
-ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ....ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!στην ταιλανδη πανε και γαμανε παιδακια, να τους βολεψουμε και αυτους ?μην πανε αλλου τα λεφτα τους....κριμα ειναι!ΡΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο γερος εφαγε 50 χρονια της ζωης του και εφτιαξε αυτη την κοινωνια και αυτο το κρατος. ας τα λουζεται τωρα. αντε μη τα χωσω και σε αυτο τωρα που ειμαι φτιαγμενος.
να απαγορευεται να οδηγουν και να ψηφιζουν μετα τα 50. φχαριστουμε για τη μεχρι τωρα βοηθεια δε θα παρουμε αλλο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
-Ο τυπος χωρισε τους κατοικους σε βουλιαγμενιωτες και μη....ΦΑΟΥΛ ΜΕΓΑ!
-Μαθε τι κανει ο του Π.φαληρου και μετα βαλτους στην ζυγαρια!
2ον...Φιλετα εγραψα 2-3 παραδειγματα για να μην παρεξηγηθω,τζαμπα τα γραψα!
3ον.ΤΣΟΥΒΑΛΙ πολυ χοντρο και δεν το δεχομαι με την καμια...θεμα παιδειας καθαρα....εσυ ας πουμε οπου πας πετας εστω και γοπα κατω? δεν νομιζω!
μπινελικι,ξυλο,προστιμα,γαμωμανες...ΜΕΣΑ...οχι και πριβε ομως...Στο ξαναγραφω ομως...το θεμα ειναι να γινουν "πουτανα" για να σου πουνε ενα ωραιο πρωι-λυπαμαι κυριε δεν ειναι τσαμπα,θα πληρωσεις...
ΥΓ.ασε που το αρχικο ποστ του τραβοτετοιου  ΗΤΑΝ καθαρα θεμα αισθητικης,του στυλ,"δεν μπορει ο φραγκατος που τα χωνει να βλεπει την κυρα μαρια με το ταπερ" ...θα παει αλλου ...
-ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ....ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!στην ταιλανδη πανε και γαμανε παιδακια, να τους βολεψουμε και αυτους ?μην πανε αλλου τα λεφτα τους....κριμα ειναι!ΡΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ!

διαφωνω σε ολα παιχτη μου και εξηγησα γιατι. παλι τα ιδια να ξαναπω δεν ειναι κουβεντα.

Επισκέπτης
ο γερος εφαγε 50 χρονια της ζωης του και εφτιαξε αυτη την κοινωνια και αυτο το κρατος. ας τα λουζεται τωρα. αντε μη τα χωσω και σε αυτο τωρα που ειμαι φτιαγμενος.
να απαγορευεται να οδηγουν και να ψηφιζουν μετα τα 50. φχαριστουμε για τη μεχρι τωρα βοηθεια δε θα παρουμε αλλο.

Έτσι κι αλλιώς θα τα λουστεί.
Και η γριά με το βελονάκι στον ΕΟΠΠΥ και ο "υψηλόμισθος" που και καλά είναι ο μόνος που πληρώνει..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
-Παραλια 3 χιλιομετρων αμμος,ο δημος εχει ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΤΣΑΜΠΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ(οχι μονο για τους δημοτες-ακους καριολη κασιδωκωστα ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΗ ΓΝΗΣΙΕ ΔΕΞΙΕ)τις οποιες συντηρει και πληρωνει απο το νοικι που εισπραττει απο τα παρακειμενα καφε που σερβιρουν καφεδες στους λουομενους...αυτα για τον τραβου που βλεπει παντου βλαχοδημαρχους διεφθαρμενους....για τον βολδημορτη τωρα σκηνικο -Ο τιμωρος- να γουσταρει...χιλιαδες κοσμου φχαριστιουνται την αμμουδερη ρηχη παραλια (ταμαμ για παιδακια) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...Ε καποιοι ειναι βοδια ....ενας χοντρελας καπνιζει ,κανει τσιμπλα στριγκους και παραλληλα δινει συμβουλες στο "καμαρι" του που πιτσιλαει τη μαιρουλα....ΤΣΟΥΠ κατω η γοπα....ΜΑΖΕΨΕ ΤΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ,ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ.....ε! δε σαλεψε βλεμα...την εκανε γαργαρα...
ΑΛΛΟ ΒΟΥΡΤΣΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΓΚΕΣ...αλλο ιδιωτικες παραλιες με εκκαθαριστικο και αλλο μπιχλες που θελουν κραξιμο για μην τα κανουν πουτανα...
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΟΥ δεν ειναι απλο ,αλλα κανει το μαλακα και δεν το λεει ανοικτα...ΣΧΕΔΟΝ ολα τα λουξ ξενοδοχεια σημερα εχουν πριβε παραλιες...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΑΜΑΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ (πχ πορτο κατσικι,λαγανας,καβουροτρυπες) δεν ειναι ΠΡΙΒΕ ακομα*...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΠΡΙΒΕ....το γνωστο παλιο κολπο!

κανενα ξενοδοχείο δεν έχει πριβέ παραλία... έχει μόνο το δικαίωμα να μην επιτρέπει την πρόσβαση στην παραλία ΜΕΣΩ των εγκαταστάσεων του και εφόσον ΥΠΑΡΧΕΙ άλλη πρόσβαση σε αυτήν...

και ναι ρε μαλάκα... αν κάποιος μου εγγυηθεί ότι θα ακουμπάει κάθε χρόνο στο δημόσιο 10.000.000 σε φόρους, θα κάνει τζίρο 300.000.000 και θα μου χώνει τον ανάλογο ΦΠΑ, θα απασχολεί μόνιμα 50 ατομα και εποχιακά 250 και θα μαζεύει και 3.000 τύπους που θα κάνουν και ένα τζίρο από πέντε χιλιάρικα έκαστος στην περιοχή και το Πόρτο Κατσίκι και τον Λαγανά και το Πόρτο Κουφό θα του παραχωρήσω...

γιατί έτσι θα έχω το χρήμα να καθαρίσω την διπλανή παραλία (και ας μην είναι υπέροχου φυσικού κάλλους) να φτιάξω δρόμο για να εχει πρόσβαση, να έχω το προσωπικό να την καθαρίζω και να την συντηρώ, να εχω ναυαγοσώστες και ότι χρειάζεται ώστε να πηγαίνει ο κόσμος να κάνει το μπάνιο του ανθρώπινα και όχι μέσα στα σκατά .... γιατί τώρα δεν έχω το χρήμα να το κάνω...

τόσο απλά μαλάκα... τόσο απλά...

ΥΓ μην σταθείς στα νούμερα.. μπορούν να είναι και μεγαλύτερα και μικρότερα...

και ναι αν γουστάρει να έρθει ο Κλούνει στην Ελλάδα να πάρει ένα χωράφι στην άκρη του πουθενά θα του δώσω κατ εξαίρεση άδεια να χτίσει ότι γουστάρει... και να έχει και ελικοδρόμιο...

γιατί ξέρω ότι θα έχει και 5 άτομα για να συντηρούν αυτήν την βίλλα, θα πληρώνει χωρίς να μιλάει δημοτικά τέλη και ότι του ζητήσεις, θα κουβαλάει και καμμιά 15αριά άλλους μαλάκες που τα έχουν για φιλοξενία...

αει γαμιθείτε λοιπόν ψοφήστε της πείνας...

Επισκέπτης
ο κασιδοκωστας ξηγηθηκε αριστα οσα χρονια ηταν

Τα προσόντα του κυρίου
ήταν για ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ.

Θα μπορούσε ενδεχομένως να πλένει και παρμπρίζ
στη συμβολή Ιεράς Οδού & Κωνσταντινουπόλεως ....

αλλά μέχρι εκεί ...

Απλά γάμησε την κόρη του Λάτση
και μεταξύ άλλων έγινε και δήμαρχος ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
να γελάσω ή να αρχίσω τα γαμωσταυρίδια τώρα ??????????????????

ποιός ρε μαλάκα χρυσοπληρώνει?? ο ΔΥ με τις ελάχιστες κρατήσεις που του γίνονται?? ο οικοδόμος με τα 70 μεροκάματα που κολλάει τον χρόνο (ενθυλακώνοντας στις καλές εποχές το χρήμα δια ιδίαν χρήσιν)?? ο ελεύθερος επαγγελματίας με τα ψίχουλα ευρώ που πληρωνει το τρίμηνο για σύνταξη και περίθαλψη στο ΤΕΒΕ ?? ποιός ρε μαλάκα τα χρυσοπληρώνει εκτός από κάτι μαλάκες υψηλόμισθους ??

ναι ρε να κλείνουν ραντεβού με πενταψήφιο... για να σκέφτονται και να μην πηγαίνουν στον γιατρό για να περάσουν την ώρα τους... και ακόμη και να μην πηγαίνουν σε γιατρό με ειδικότητα χωρίς πρώτα να έχουν την έγκριση από παθολόγο..

εχω τον κουνιάδο μου καρδιολόγο στον ΕΟΠΥΥ και κάθε μερα έχει την συνηθισμένη πελατεία καμμιά δεκαριά γριές που πάνε για κους κους και για να περάσουν την ώρα τους και να ηρεμήσουν τα ψυχολογικά τους...

που παλιά στο ΙΚΑ πηγαίνανε οι παπούδες και οι γιαγιάδες σχεδόν καθημερινά και βουτούσανε από ένα χαρτάκι (ραντεβού) σε κάθε ειδικότητα και αν τους ρωτούσες γιατί έπαιρνες την απάντηση "εεεε ήρθα που ήρθα ας κάνω μια βόλτα να δώ και νευρολόγο και καρδιολόγο και ορθοπεδικό και παπαρολόγο και σεξολόγο και ουρολόγο"

ποιοί ρε μαλάκα χρυσοπληρώνουνε ????

και αν κλείσουν ραντεβού και δεν πάνε χωρίς να το ακυρώσουν έγκαιρα να πληρώσουν και ενα πενηντάρι για να μάθουν...

200αρες με 1.02 ευρώ χρέωση ανα τηλεφώνημα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πόση μαλακία υπάρχει στον κόσμο αυτόν .... πόση μαλακία ....
-Να αρχισεις να κλανεις καλυτερα μπας και εξαερωσεις!
-Εγω ρε ο μαλακας ,950ε το ΔΙΜΗΝΟ!
-ΣΟΥ ερχεται δυσκολα λοιπον η 200ρου στο διμηνο?
-ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....ΟΛΟΥΣ!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έτσι κι αλλιώς θα τα λουστεί.
Και η γριά με το βελονάκι στον ΕΟΠΠΥ και ο "υψηλόμισθος" που και καλά είναι ο μόνος που πληρώνει..

δε πειραζει. ας το δουνε σα καθυστερημενο προστιμο για παραβασεις 50 ετων.

Επισκέπτης
Σκατά ήταν και πριν
ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
-Να αρχισεις να κλανεις καλυτερα μπας και εξαερωσεις!
-Εγω ρε ο μαλακας ,950ε το ΔΙΜΗΝΟ!
-ΣΟΥ ερχεται δυσκολα λοιπον η 200ρου στο διμηνο?
-ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....ΟΛΟΥΣ!

να πας να βρείς χρήμα να την πληρώσεις... εγώ ότι έδωσα έδωσα... από σήμερις τέρμα...

τα πάντα μεταφέρθηκαν εκτός...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τα προσόντα του κυρίου
ήταν για ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ.

Θα μπορούσε ενδεχομένως να πλένει και παρμπρίζ
στη συμβολή Ιεράς Οδού & Κωνσταντινουπόλεως ....

αλλά μέχρι εκεί ...

Απλά γάμησε την κόρη του Λάτση
και μεταξύ άλλων έγινε και δήμαρχος ...

αμα θελησουμε την αποψη των φτωχοσωγαμπρων που βρεθηκαν λογω γαμου τα τελευταια 5 χρονια στα Ν.Π. θα τη ζητησουμε. μεχρι τοτε μαθε μπαλιτσα ακουγοντας τους παλαιοτερους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom