Νέα

Η ανεργία και η εκμετάλλευση θερίζουν τη νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η επαγγελματικη σας κατασταση αυτη τη περιοδο ?

• Άνεργος ψάχνομαι

Ψήφοι: 6 50,0%
  • Δουλευω κανονικα (700-1200ευρω το μήνα)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Δουλευω φουλ (1200 ευρω και βαλε το μήνα)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ψευτοδουλευω (700 ευρω και κάτω το μήνα)

Ψήφοι: 2 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.497
Πόντοι
2.606
μία...

για λέγε εσύ
-ΝΑ μην πει κανεις για το ποσα και τι,αλλωστε αυτο λεω τοση ωρα,δεν εχω καμια κοντρα με τους μισθωτους στην τελικη....παπαρια σου που ειπες οτι τα 950ε ειναι λιγα-απο κει ξεκινησε η φαση!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ....ΜΑΣ ΤΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ....Τελος!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.497
Πόντοι
2.606
-Επισης  ολοι λενε σε πηγαδακια ,συζητησεις ,παρεες -εκτος απο το μακρυ και το κοντο τους-το εξης κοινο ερωτημα "μα καλα δεν βλεπουν οι πουστηδες πως τα μετρα εντεινουν αντι να επιλυουν το προβλημα?" ΟΤΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ?.....ΜΑ αυτο ακριβως θελουν....ΑΝΑΠΤΥΞΗ γι αυτους με ΑΝΕΡΓΙΑ για μας....ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ με ελαστικες μορφες εργασιας,λιγοτερες εισφορες,λιγοτερους μισθους.....ΑΝΕΡΓΙΑ για μας ωστε να μην εχουμε επιλογη και να παρουμε τα ψιχουλα που δινουν....ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΙΣΘΩΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ....για τα καλα!
ΥΓ οσοι νομιζετε οτι ειστε 'ανωτερου επιπεδου εργαζομενοι' αλλαξτε πλευρο θα κρυωσετε....ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΣΤΕ!

Επισκέπτης
1. Γιατί να μη γράφω; Τσαμπα είναι... Ό,τι γουστάρω θα κάνω....
2. Για ποιον λόγο να διδάξω;  Μου φτάνει που περασα ως φοιτητής.
3. Γουσταρω να γράφω αρλούμπες.... Κάποιοι με αυτά που γράφω βγάζουν και λεφτά.
4. Ηρθε και η ώρα της επαρχίας να πεινάσει. Στρωσε κώλο κι έρχομαι μαλακοπίτουρα. Τα δάνεια που έχετε πάρει θα σας τα πάρουν οι τράπεζες, που κάποιοι σαν κι εμένα τις ελέγχουν.
5. Προτιμώ το χαβιάρι. Ετοιμάσου να τα μασήσεις τα αρχιδάκια σου. Σε λίγο δεν θα έχεις ούτε να φας παπάρα.

Επισκέπτης
Ρε μαλάκα, ο Αρμενάκης (περίπου) κουρεύτηκε??

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα..συλλογιζόμουν σήμερα, στο δρόμο στο λεωφορείο για τη δουλειά, το πρόβλημα που απασχολεί πολλούς απο εμάς πια.. το θέμα της ανεργίας. Σκεφτόμουν πως σε άλλες εποχές που ο κόσμος και η κοινωνία ήταν αλλιώς διαμορφωμένη και πιο σκληραγωγημένοι οι άνθρωποι δε θα τολμούσαν να τα κάνουν αυτά γτ θα γινόταν νέο πολυτεχνείο....νεα 1μαγιά κ.λ.π. Το πρόβλημα είναι πως η γενιά απο το 80 και μετά είμαστε βουτυρόπαιδα και ότι μας κάνουν το δεχόμαστε. Θές απο φόβο..θες απο άγνοια για τον τρίτο...πολλά και διάφορα.

Ελπίζω να μην είναι αργά όταν καταλάβουμε όλοι μας πως το πρόβλημα είναι συλλογικό αφορά όλους μας και να ξεσηκωθούμε όλοι μαζί με απεργίες. :rockon: :pipa3:

μας κόβουν μισθούς και το δεχόμαστε..ανεβάζουυν τις τιμές στα προϊόντα και μείς αγοράζουμε απ το ίδιο μαγαζί. Παραμένει ο καφές στα 4 ευρώ και τα στούντιο π.χ. 50 ευρώ και μεις πάμε. :tickedoff:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Σκεφτόμουν πως σε άλλες εποχές που ο κόσμος και η κοινωνία ήταν αλλιώς διαμορφωμένη και πιο σκληραγωγημένοι οι άνθρωποι δε θα τολμούσαν να τα κάνουν αυτά γτ θα γινόταν νέο πολυτεχνείο....νεα 1μαγιά κ.λ.π. Το πρόβλημα είναι πως η γενιά απο το 80 και μετά είμαστε βουτυρόπαιδα και ότι μας κάνουν το δεχόμαστε. Θές απο φόβο..θες απο άγνοια για τον τρίτο...πολλά και διάφορα.

Ελπίζω να μην είναι αργά όταν καταλάβουμε όλοι μας πως το πρόβλημα είναι συλλογικό αφορά όλους μας και να ξεσηκωθούμε όλοι μαζί με απεργίες

όταν μετά από όλα αυτά είναι ακόμα η νδ δεύτερη  για ποίους ξεσηκωμούς μιλάς...

απλά οι "εξιπνονεροι" έχουν σιχαθεί την προβατίλα (30 χρονια πασοκ και νδ) και απαξιούν.....

σε γενικές η νέα γενιά έχει σιχαθεί την παλιά σε βάθmο που δεν φτάνει ο νους..

κάθε πρώην πασόκος και νεοδημοκράτης είναι άξιος τις μοίρας του.
αφού δεν κατάλαβε τότε δεν μπορεί να καταλάβει ούτε και τώρα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λάθος.. ο καπιταλισμός δεν στηρίζει την προκοπή του στην καταπάτηση της εμπιστοσύνης αλλά στην επικράτηση κοινωνικής ειρήνης και  ηρεμίας και για τον λόγο αυτό κάνει όποτε απαιτείται και οπου απαιτείται τις αναγκαίες διορθωτικές ενέργειες...

με κουφανες ρε παιχτη. βλεπω τον καπιταλισμο με αλλο ματι πλεον  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΜΕ αυτο το ποστ απαντηση προφανως δεν καταλαβες τι σου εγραψα!παει αυτο....
-Σε αυτο τωρα εδω....θεωρεις τις κρατησεις απο τον μισθο σου -δικα σου χρηματα-και θεωρητικα ετσι ειναι...ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ που τα χρηματα αυτα ειναι δικα σου στην σφαιρα της θεωριας και δεν τα ειδες ποτε στην τσεπη σου -πρακτικα-δεν ειναι δικα σου η για να στο κανω ποιο καλα ΔΕΝ ΣΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ,οπως τα 950ε ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΖΕΣΤΑ!ΣΤΗΝ πραξη ο εργοδοτης εχει συμφωνησει να σου δινει 3000ε τα αλλα ουσιαστικα ειναι δικα του κερατιατικα....τραβα παιξε αλλου μπαλιτσα τωρα!

σωστο αυτο που λες ψυχολογικα ετσι ειναι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μας κόβουν μισθούς και το δεχόμαστε..ανεβάζουυν τις τιμές στα προϊόντα και μείς αγοράζουμε απ το ίδιο μαγαζί. Παραμένει ο καφές στα 4 ευρώ και τα στούντιο π.χ. 50 ευρώ και μεις πάμε. :tickedoff:
εχεις δικιο...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.497
Πόντοι
2.606
-ΕΝΑ θα σας πω...την ωρα που ο τραβου μας πουλαει " καπιταληστρικους δργακους", στο νημα " πιστευετε οτι ο hoty kai o lamborgina ειναι υποστηρικτες καποιου τραβελιου???? κανονιζουν ραντεβου θανατου χωρις αυριο....θελω νεφρα απο τα γελια!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
-ΕΝΑ θα σας πω...την ωρα που ο τραβου μας πουλαει " καπιταληστρικους δργακους", στο νημα " πιστευετε οτι ο hoty kai o lamborgina ειναι υποστηρικτες καποιου τραβελιου???? κανονιζουν ραντεβου θανατου χωρις αυριο....θελω νεφρα απο τα γελια!

βαλε λινκ δε το βρισκω!

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Απεργούν στη Forthnet,απεργούν στα ΙΚΕΑ...σημερα μόλις.
Παιδιά η ανεργία αυξάνεται τρομακτικά.
Δεν ξέρω αν ποτέ θα καταφέρω να μείνω μόνος μου σε σπίτι. Να μην εξαρτώμαι δηλαδη απο τους γονείς...και δεν είναι το θέμα αν θα ειμαι μονος για να γαμάω στο σπιτι κλπ,ο προσωπικός χώρος είναι ζωτικής σημασίας,δεν συμφωνείτε?
Θα μου πείτε υπάρχουν άλλοι που δεν έχουν καν σπιτι να μεινουν... :-
γιατί και που δουλεύω,τι κατάλαβα?
Που πήρα πτυχίο,που μιλάω 2 ξενες γλώσσες,που πηρα ecdl κλπ??

Κοινωνικοοικονομικά είμαστε σε καθοδική πορεία διαρκώς...

Απλά με πορείες η 1-2 απεργίες φαίνεται οτι δεν αλλάζει κάτι.
ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ,ΦΟΡΩΝ ΚΛΠ για να καταρεύσει το σαπιο συστημα...ειδικα το να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ειναι αυτο που τους πονάει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γαμώ τα σκηνικά αρχηγέ.
Πες μου πως το είδες παρέα με τα φιλαράκια, με μπύρες και φυστίκια να ψαρώσω..

Δεν καταλαβα για ποιο λογο κοροιδευεις. Τετοιες κινησεις σπανιζουν στην ελληνικη καθημερινοτητα.
Και ακριβως επειδη σπανιζουν ειχατε σημερα και τις φωτογραφιες απο τις παραλιες που ειχατε... γαμησε μας τωρα με τον δηθεν πολιτισμο... τον εχουν ξεχασει ορισμενοι... μονο στο εξωτερικο αμα πεταξεις μπουκαλακι απεξω θα σου κοψουν τον κωλο επιτοπου.

Η χλευη δεν καταλαβαινω για ποιο λογο... μηπως διαφωνεις με τετοιες κινησεις?
ΗΜουν ετοιμος λιγο ακομη να την πλησιασω και να της δωσω συγχαρητηρια ... αλλα εχω αρχισει και φοβαμαι μετα απο αυτα που εχω διαβασει απο μαστερ21 μην φαμε και καμια μηνυση.... δεν λεει  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom