Νέα

Η ανεργία και η εκμετάλλευση θερίζουν τη νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια η επαγγελματικη σας κατασταση αυτη τη περιοδο ?

• Άνεργος ψάχνομαι

Ψήφοι: 6 50,0%
  • Δουλευω κανονικα (700-1200ευρω το μήνα)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Δουλευω φουλ (1200 ευρω και βαλε το μήνα)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ψευτοδουλευω (700 ευρω και κάτω το μήνα)

Ψήφοι: 2 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
βρε την ξέρω πολύ καλά την SAP AG... τα αρχικά σε ρώτησα τι σημαίνουν...  ;)

και για να σε βοηθήσω στον χώρο των ERP professionals  SAP=S(uffer)A(nd)P(ay)  :grin:

Δεν το είχα ακούσει ποτέ ... σοβαρά μιλάω ... Νόμιζα ότι "είμασταν" απλά διάσημοι για τους άσχετους business consultants και το άθλιο support (μιλώντας για Ελλάδα στο 99% των περιπτώσεων μέσω IBM) ...

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αφήστε ρε παιδιά και έχω τρελαθεί ρε γαμώτο!!Έχω πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από καλό αγγλικό πανεπιστήμιο,κάνω το ACCA, τον καλύτερο τίτλο πάνω στη Λογιστική και δεν μπορώ να βρώ τίποτα μα τίποτα ούτε έτσι ρε παιδί μου σε μια λογιστική εταιρία, ένα λογιστικό γραφείο..Κ΄νω αιτήσεις για θέσεις πάνω στο Management και μου κόβουν τα γόνατα που βλέπω για δουλειά που απευθύνεται σε άτομο με μηδέν εμπειρία ζητούν μεταπτυχιακό!Τέλειωσα στρατό το Μάη,έκανα 2 μήνες πρακτική σε ναυτιλιακή στο λογιστήριο αυτής αμισθοί έτσι να βοηθήσω λίγο την κατάσταση και πάλι νέκρα!!Έκανα αιτήσεις σε ελεγκτικές εταιρίες και η PWC με κάλεσε για τεστ στα οποία όπως με πληροφόρησαν πήγα καλά..Έλα όμως που λέει χάσαν σημαντικύς πελάτες εταιρίες και αποφασισαν αντί για 20 άτομα να πάρουν 10 και εγώ που πήγα καλά δεν με κάλεσαν έστω για τα ματια για συνέντευξη...Πλεόν έχω οικονομικό πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω...

Οι γονείς μου μου λένε να κάνω το Intrnational MBA της ΑΣΟΕΕ επειδή οι πιο πολλές εταιρίες θέλουν μεταπτυχιακό αλλά ξέρω ότι και πάλι θα με απορρίπτουν.Να δώσω δηλαδή 12000 ευρώ δίδακτρα χωρίς να ξέρω τι μου ξημερώνει.Γιατί Θεε μου με εγκατέλειψες..

Καλύτερα κάνε υπομονή Φάνη.Μην πας για αυτούς που θέλουν Master σε junior επίπεδο αλλά κυνήγα και άλλες εταιρίες.Δηλαδή όσοι είναι πτυχιούχοι και δεν έχουν λεφτά για μεταπτυχιακό σημαίνει ότι θα ναι εκτός παιχνιδιού;Μαλακίες.Μείνε προσhλωμένος στο ACCA το οποίο όλες οι καλές λογιστικές εταιρίες το ζητούν.Προσπάθησε όσο είσαι άνεργος να μην κάνεις περιττά έξοδα και να χεις τα μάτια σου ανοιχτά στο Skywalker,kariera και justjobs ώστε όταν δεις σχετική αγγελία να στείλεις άμεσα.Του πούστη όλο και κάτι θα βρεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν το είχα ακούσει ποτέ ... σοβαρά μιλάω ... Νόμιζα ότι "είμασταν" απλά διάσημοι για τους άσχετους business consultants και το άθλιο support (μιλώντας για Ελλάδα στο 99% των περιπτώσεων μέσω IBM) ...

μωρέ και στο εξωτερικό πολλές φορές ισχύει...

αλλά έχει επικρατήσει... κάποτε στην παλιά εποχή λέγαμε "Κανένας Διευθυντής Μηχανογράφησης δεν έχασε την δουλειά του επειδή διάλεξε IBM".. σήμερα ισχύει το ίδιο για την SAP...

στην Ελλάδα βέβαια η υποστήριξη της είναι για φάπες... ξεκίνησε άσχημα με τον Χατζησάββα και συνεχίζει...

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ως πού θα πάει αυτή η ανεργία?
Μέχρι να ανέβει απάνω μία βαρβάτη Χούντα ( όχι όπως αυτή του Παπαδόπουλου ) , να στείσει μερικούς στον τοίχο καί να μην αφήσει ούτε έναν " μετανάστη................." , νόμιμο καί μη νόμιμο μέσα στην Ελλάδα. SERAPIS.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μέχρι να ανέβει απάνω μία βαρβάτη Χούντα ( όχι όπως αυτή του Παπαδόπουλου ) , να στείσει μερικούς στον τοίχο καί να μην αφήσει ούτε έναν " μετανάστη................." , νόμιμο καί μη νόμιμο μέσα στην Ελλάδα. SERAPIS.

Τη χουντα δε την καθοριζεις εσυ πως θα ειναι. Η χουντα ειναι χουντα

eparxioti123

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
η ερωτηση του ενος εκατομμυριου.Εχοντας διαβασει καποια πραγμτα καποιες μελετες και αρθρα ειδικων κυριως και χωρις να εχω ειδικες γνωσεις νομιζω οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα πλεον με την ανεργια θα ειναι για πολλα χρονια υψηλη οι πιο ικανοι η μαλλον αυτοι που εχουν περισσοτερα πτυχια θα φυγουν στο εξωτερικο αυτοι που εχουν συγγενεις στο εξωτερικο σιγα-σιγα τους βλεπω για εξω και στην Ελλαδα θα μεινουμε οι υπολοιποι.Οταν δημιουργησουν τις ΕΟΖ καποιοι θα βρουν δουλεια αλλα με εξευτελιστκα μεροκαματα και χωρις εργασιακα δικαιωματα.Παλαιοτερα μπορει καποιος να ανοιγε ενα δικο του μαγαζι  π.χ. καφετερια και να εβγαζε ενα εισοδημα πλεον οτιδηποτε εχει να κανει με εσωτερικη καταναλωση δεν εχει μελλον αλλα οπως ειπα δεν εχω εχω ιδιατερες καιειδικες γνωσεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

αλλά έχει επικρατήσει... κάποτε στην παλιά εποχή λέγαμε "Κανένας Διευθυντής Μηχανογράφησης δεν έχασε την δουλειά του επειδή διάλεξε IBM".. σήμερα ισχύει το ίδιο για την SAP...

στην Ελλάδα βέβαια η υποστήριξη της είναι για φάπες... ξεκίνησε άσχημα με τον Χατζησάββα και συνεχίζει...

Ησουν διευθυντης μηχανογράφησης και εσυ?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
η ερωτηση του ενος εκατομμυριου.Εχοντας διαβασει καποια πραγμτα καποιες μελετες και αρθρα ειδικων κυριως και χωρις να εχω ειδικες γνωσεις νομιζω οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα πλεον με την ανεργια θα ειναι για πολλα χρονια υψηλη οι πιο ικανοι η μαλλον αυτοι που εχουν περισσοτερα πτυχια θα φυγουν στο εξωτερικο αυτοι που εχουν συγγενεις στο εξωτερικο σιγα-σιγα τους βλεπω για εξω και στην Ελλαδα θα μεινουμε οι υπολοιποι.Οταν δημιουργησουν τις ΕΟΖ καποιοι θα βρουν δουλεια αλλα με εξευτελιστκα μεροκαματα και χωρις εργασιακα δικαιωματα.Παλαιοτερα μπορει καποιος να ανοιγε ενα δικο του μαγαζι  π.χ. καφετερια και να εβγαζε ενα εισοδημα πλεον οτιδηποτε εχει να κανει με εσωτερικη καταναλωση δεν εχει μελλον αλλα οπως ειπα δεν εχω εχω ιδιατερες καιειδικες γνωσεις
ε δεν ειναι η πρωτη φορα στην ιστορια οι μεταναστευσης.Δεν θα με χαλαγε να ειχε εδω δουλεια αλλα αφου δεν γινεται παμε εξω

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τραμ αν εχω καταλαβει ταξιδευεις συχνα ?σε ποιες χωρες?φανταζομαι εισαι σε πολυεθνικη ετσι?

ταξιδεύω αρκετά... αυτήν την στιγμή συνεργάζομαι με μια γαλλική εταιρεία που έχει με την σειρά της εξαγοράσει μια δανέζικη που αναπτύσει λογισμικό για τηλεπικοινωνίες...

τον τελευταίο χρόνο Δανία, Σουηδία, Αγγλία, Γαλλία όπως επίσης και Μαρόκο... σε πελάτες της ...

παλιότερα πέρασα από Νότιο Αφρική (3 μήνες), Νιγηρία (20 μήνες), Ναμίμπια (3 μήνες)... και Ελβετία (16 μήνες)... όπως επίσης και ένα διάστημα Αγγλία (το είχα κάνει Πατήσια-Αμπελόκηποι) και Κύπρο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και σκεψου οτι αυτο το λογισμικο για τηλεπικοινωνιες το φτιαχνουν προγραμματιστες

και εχεις τον τραμουντανα να το παιζει φιρμα και διευθυντης  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε τι γινεται στο κοσμο......

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ταξιδεύω αρκετά... αυτήν την στιγμή συνεργάζομαι με μια γαλλική εταιρεία που έχει με την σειρά της εξαγοράσει μια δανέζικη που αναπτύσει λογισμικό για τηλεπικοινωνίες...

τον τελευταίο χρόνο Δανία, Σουηδία, Αγγλία, Γαλλία όπως επίσης και Μαρόκο... σε πελάτες της ...

παλιότερα πέρασα από Νότιο Αφρική (3 μήνες), Νιγηρία (20 μήνες), Ναμίμπια (3 μήνες)... και Ελβετία (16 μήνες)... όπως επίσης και ένα διάστημα Αγγλία (το είχα κάνει Πατήσια-Αμπελόκηποι) και Κύπρο...
σε τι ειδικευεσαι?εννοω απο το πανεπιστημιο τι πτυχιο εχεις?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Και σκεψου οτι αυτο το λογισμικο για τηλεπικοινωνιες το φτιαχνουν προγραμματιστες

και εχεις τον τραμουντανα να το παιζει φιρμα και διευθυντης  :2funny: :2funny:
τι σου φαινεται περιεργο?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Πάντως το maxattention δουλεύει (ακόμα) καλά - χωρίς ινδούς. Το έχουν κρατήσει στην Ευρώπη/Αμερική (follow the sun) κατά το μεγαλύτερο μέρος οπότε βγάζεις άκρη χωρίς δυσκολία. Από πελάτες πάντως που δεν έχουν Global Support Agreement με την μαμά λόγω "ειδικής σχέσης" (παραρτήματα πολυεθνικών κτλ) έχω ακούσει ΤΑ τέρατα ακόμα και για περιπτώσεις απλού localisation σε προϊόντα τους ... Ευτυχώς στο δικό μου κομμάτι - το οποίο είναι hit & run λόγω υπεργολαβιών με την μαμά - είναι εξαιρετικά συνεπής, παραδόξως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom