Αφήστε ρε παιδιά και έχω τρελαθεί ρε γαμώτο!!Έχω πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από καλό αγγλικό πανεπιστήμιο,κάνω το ACCA, τον καλύτερο τίτλο πάνω στη Λογιστική και δεν μπορώ να βρώ τίποτα μα τίποτα ούτε έτσι ρε παιδί μου σε μια λογιστική εταιρία, ένα λογιστικό γραφείο..Κ΄νω αιτήσεις για θέσεις πάνω στο Management και μου κόβουν τα γόνατα που βλέπω για δουλειά που απευθύνεται σε άτομο με μηδέν εμπειρία ζητούν μεταπτυχιακό!Τέλειωσα στρατό το Μάη,έκανα 2 μήνες πρακτική σε ναυτιλιακή στο λογιστήριο αυτής αμισθοί έτσι να βοηθήσω λίγο την κατάσταση και πάλι νέκρα!!Έκανα αιτήσεις σε ελεγκτικές εταιρίες και η PWC με κάλεσε για τεστ στα οποία όπως με πληροφόρησαν πήγα καλά..Έλα όμως που λέει χάσαν σημαντικύς πελάτες εταιρίες και αποφασισαν αντί για 20 άτομα να πάρουν 10 και εγώ που πήγα καλά δεν με κάλεσαν έστω για τα ματια για συνέντευξη...Πλεόν έχω οικονομικό πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω...
Οι γονείς μου μου λένε να κάνω το Intrnational MBA της ΑΣΟΕΕ επειδή οι πιο πολλές εταιρίες θέλουν μεταπτυχιακό αλλά ξέρω ότι και πάλι θα με απορρίπτουν.Να δώσω δηλαδή 12000 ευρώ δίδακτρα χωρίς να ξέρω τι μου ξημερώνει.Γιατί Θεε μου με εγκατέλειψες..