Νέα

Η ανεργία και η εκμετάλλευση θερίζουν τη νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια η επαγγελματικη σας κατασταση αυτη τη περιοδο ?

• Άνεργος ψάχνομαι

Ψήφοι: 6 50,0%
  • Δουλευω κανονικα (700-1200ευρω το μήνα)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Δουλευω φουλ (1200 ευρω και βαλε το μήνα)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ψευτοδουλευω (700 ευρω και κάτω το μήνα)

Ψήφοι: 2 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
τύπε πέρα από όπλα, ναρκωτικά και λευκή σάρκα (ή και μαύρη) δεν αξίζει να ασχολείσαι με άλλος είδος εμπορίου  :sunglasses:
ε μην τα μηδενησεις ολα .. απλα αμα εχεις κονε το βασικοτερο και μυαλο θα πετυχεις . εγω πχ ασχολουμε με το ακριβο αντρικο κουστουμι και εχω επωνυμη πελατεια  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ε μην τα μηδενησεις ολα .. απλα αμα εχεις κονε το βασικοτερο και μυαλο θα πετυχεις . εγω πχ ασχολουμε με το ακριβο αντρικο κουστουμι και εχω επωνυμη πελατεια  ;)

μουφες κοστμουμια πουλας , απο ταιβα τα παιρνεις και τα κανεις φιρμες σαν τον γαβαλα  :birdman:

Επισκέπτης

καλή φάση τύπε  :thumbsup:

ωστόσο κάνε και κάνα ραφείο-επιδιορθωτήριο στο πίσω δωμάτιο, γιατί έρχονται δύσκολα χρόνια  :dunno:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Βρισκουν και τα κάνουν!!!
η νεολαία να  μην ζητάει δουλειά χωρίς ένσημα και με τα μισά λεφτά για να παρει μηχανάκι, να παει διακοπές κτλ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η νεολαία να  μην ζητάει δουλειά χωρίς ένσημα και με τα μισά λεφτά για να παρει μηχανάκι, να παει διακοπές κτλ.

Μπορει να θελει να βοηθησει την οικογενεια της ομως τυπε
εσυ εισαι σιγουρος οτι οσοι πανε για δουλεια κανουν αυτο που λες  :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
η νεολαία να  μην ζητάει δουλειά χωρίς ένσημα και με τα μισά λεφτά για να παρει μηχανάκι, να παει διακοπές κτλ.
Αν σου τυχουν δυσκολιες και δεν βρισκεις ευκολα δουλεια τοτε δεχεσαι τα παντα
Και ακριβως εκει πατανε τα τομαρια

Δεν ειναι απαραιτητο αυτο που λες φιλε μου....

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
η νεολαία που δεν έχει υποχρεώσεις πρέπει να αντιστέκεται.
Και οταν κανείς δεν πάει τότε αυτοί θα βάλουν νερό στο κρασί τους, αλλά πάντα υπάρχει ένας μαλάκας που γαμά την πιάτσα

Επισκέπτης
η νεολαία που δεν έχει υποχρεώσεις πρέπει να αντιστέκεται.
Και οταν κανείς δεν πάει τότε αυτοί θα βάλουν νερό στο κρασί τους, αλλά πάντα υπάρχει ένας μαλάκας που γαμά την πιάτσα

:jerking:

Λύκειο πήγες τύπε ή ακόμη;

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
μέχρι το δημοτικό και με το ζόρι

Επισκέπτης
Η νεολαία στην ελλάδα , έχει προοπτικές που δεν έχει πουθενά αλλού.
Ιδιαίτερα :

1)Οι γιοί πολιτικών , συνδικαλιστών και καθηγητάδων πανεπιστημίων.
2)Τα κομματόσκυλα, αφισσοκολλητές, σφουγκοκωλάριοι της κατηγορίας (1).
3)Καλλονές διατεθειμένες να γαμηθούν με άνδρες των κατηγοριών (1)+(2).

Ε τώρα κάτι μαλάκες που θέλουν να πάνε μπροστά με την αξία τους
και τη δουλειά τους, την έχουν ΠΟΥΤΣΗΜΕΝΗ ...

αλλά πόσοι πιά είναι αυτοί οι παλιομαλάκες ....

Επισκέπτης
Η νεολαία στην ελλάδα , έχει προοπτικές που δεν έχει πουθενά αλλού.
Ιδιαίτερα :

1)Οι γιοί πολιτικών ,
3)Καλλονές διατεθειμένες να γαμηθούν με άνδρες των κατηγοριών (1)

αλλά πόσοι πιά είναι αυτοί οι παλιομαλάκες ....

Κράτα μόνο αυτά.
Οι αφισοκολλητές και οι καθηγητάδες πέθαναν

στους γιούς πολιτικών βάλε ακόμα μπόλικους άλλους. Μπάσταρδους γιους εφοριακών, πολεοδόμων, επιχειρηματιών του αρ.99, γιατρών, κλπ

όταν καεί όμως το λίπος, που θα παν; θα ρθουν σε μας τα μοσχαναθρεμμένα...

Επισκέπτης
οι καθηγητάδες πέθαναν

Καθόλου δεν πέθαναν φίλε.
Όταν οι καθηγητάδες ιατροί ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 300€ ΛΟΓΩ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΨΩΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

και  όταν οι καθηγητάδες οδοντίατροι
παίρνουν σφράγισμα 250€ , απονεύρωση 500€ μονόριζο και 800€ πολύριζα,
θήκη 500€ και θήκη επί εμφυτεύματος με εμφύτευμα 3000€ - 3500€

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΜΕΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καθόλου δεν πέθαναν φίλε.
Όταν οι καθηγητάδες ιατροί ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 300€ ΛΟΓΩ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΨΩΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
δεν ειναι μονο αυτα μαν.....επισκεψη σε καθηγητη σου εξασφαλιζει και εισαγωγη,διερευνηση και ταχυτατη διεκπεραιωση του προβληματος σου σε τριτοβαθμιο νοσοκομειο με πληθωρα διαγνωστικων και επεμβατικων πραξεων,τζαμπε περα απο ουρες και συνωστισμους με την μεθοδο της εικονικης εισαγωγης και καλη παρακολουθηση αφου εισαι και πελατακι χαρακτηρισμενο.....μαλιστα ο καθηγητης θα εχει και τσιρακια που θα σε προσεξουν τα μαλα

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
δουλευα παλια.. πριν 2 χρονια σε εταιριες με ερευενες και με ερωτηματολογια..

ξερετε, αυτες που βγαζει το μεγκα μετα της δημοσκοπήσεις MRB,FOCUS,KAPA RESEARCH κλπ
προσωπικα ειχα δουλεψει στης πρωτες δυο.. οταν ειχα παει πρωτη φορα να κανω αιτησεις για προσληψη η υφισταμενοι ηταν ολοι ευγενικοι, ψαχνανε θυματακια ,εγω βεβαια ουτε καν 20 χρονων τοτε , μικρος ημουν και οπως καταλαβαινετε εψαχνα και εγω ενα χαρτζηλικη .
Την πρωτη φορα ειχα παει στην φοκους, εκει επρεπε να συμπληρωσεις ερευνες και ερωτηματολογια, δουλεια της πλάκας, ουτε ενσημα, ουτε ασφάλιση, ουτε τιποτα.. οσα ερωτηματολογια συμπληρωνες τοσα σου σκαγανε σε χρημα..
φερνανε κατι χαρτια, οτι η ταδε πολιτικη ερευνα  σε πληρωνει 1.5 ευρω το κομματι, δηλαδη το ερωτηματολογιο
εγω πηγαινα σαν μαλακας συνεχεια, καθομουν 4-5 ωρες και επρηζα τον κοσμο, με βριζανε καμια φορα επειδη περναμε και μασημερια  :2funny: :2funny:, αλλα εμενα στα τετοια μου, εγω να βαλω μεροκαματο ηθελα.
Αλλα ηταν απατεωνες, ειχα συμπληρωσει τον πρωτο μηνα 100 ερωτηματολογια, ηταν να παρω 150 ευρω διοτη τα αλλα ειχαν μεγαλυτερη τιμη, και μου δωσανε 70 ευρω  :jerking: :jerking: :jerking:  :headbang:

και σε επιταγη παρακαλω  :2funny: :2funny:

ξαναπηγα και ενα μηνα, και αυτην την φορα χειροτερα 40 ευρω, συμπληρωμενες 10 βαρδιες,

προισταμενοι να φερονται ασχημα, να σε διακοπτουν οταν εσυ μιλαγες με πολιτες στο τηλ,αλλα σαν κακομοιρης που ειχα παει χωρις φραγκο στην τσεπη δεν μπορουσα να αντιδρασω.. την εκανα , ειχα στεναχωρηθει γιατι ειχα καποια σχεδια, να βγαζω ενα 300αρι το μηνα να μαζευρω κανα φραγκο , και να κανω και γω κατι, παπαρια..

ετσι ειναι και στα διαφημιστικα, ετσι ειναι παντου, στα διαφημιστικα που ταζανε 20 ευρω το 5 ωρο, ειχα κανει το μηνα 8 βαρδιες

2 η 8 16 50 ευρω πηρα  :2funny: :2funny: :2funny:

εκ τοτε απελπιστηκα και σταματησα να ψαχνω  :birdman: διοτη δεν ειχε νοημα πλεον, να μην βγαζω ενα 300-400αρι το μηνα και δεν ζηταγα πολλα, διοτη οι περισσοτεροι νεοι που μιλαω μεχρι να μπει το πασοκ στην εξουσια ειχαν απαιτησεις ελεγες τωρα σε καποιον να παει να δουλεψει για 20-30 ευρω και σου λεγε < ποιος εγω? τι λες ρε, 50 ευρω και πανο>  ,βλεπετε υπηρχε περιφανεια στον λαο μεχρι μια περιοδο τωρα τιποτα..  δεν ξερω τι παιζει γενικά, μεγαλο μερος της νεολαιας δουλευει σε κλαμπ, δημοσιες σχεσεις, εαν μπει κανεις στο fb και τσεκαρει πολλα προφιλ νεων παιδιων στην ηλικια μου το 80 τς εκατο ασχολειτε με την νυχτα, διοτη εχει καποια λεφτα και ειναι και ευκολη δουλεια, αρα δεν θελουμε να κουραστουμε  ;)

τελοσπαντων, δεν απελπιστηκα , εψαχνα συνεχεια τροπους ,και ολο σε απατεωνες επεφτα, δουλειες με ΥΨΗΛΟ εισοδημα, ξερετε μωρε αυτες οι δουλεις πυραμιδα HERBALIFE,amway κλπ.. αλλα αποφασησα να σωσω το τομαρι μονος μου...

εκ τοτε ειμαι ελευθερος επαγγελματιας  :birdman: στο ιντερνετ ασχολουμαι και συγκεκριμενα με το χρηματιστιριο και το trading, ειμαι μανουλα σε αυτα  :rolleyes:  επεισης και με δυο τρεις αλλες ασχολιες που αποφερουν ζεστο χρημα εαν εισαι λιγο τυχερος..  :birdman:

μεχρι να τελειωσω την σχολη, αυτα θα κανω, μετα εχει ο θεος ποιος ξερει.. ισως μπορεσω να παω στο λας βεγκας και να παιξω διπλα στους θρυλους του ποκερ  :rockon: ισως βρω δουλεια με το αντικειμενο της σχολης , ισως ποιος ξερει..

αλλα η συμβουλη μου ειναι πως βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει και απευθυνομαι στους νεους , δεν ειναι η ζωη να εισαι υπαλληλος μεχρι  να βγεις στην συνταξη  ;) ψαξτε το  ;)

φιλε οταν λες χρηματιστιριο και trading εννοεις το στοιχημα  :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αξιοποιηστε τον χρονο σας..μαθετε καλα μια ξενη γλωσσα..παρτε παραπανω εξειδικευση...

και καντε την για εξωτερικο...

δεν χρειαζετε να εχετε 10 μαστερ ...φιλαρακι που δεν τελειωσε πανεπιστημιο, αλλα γνωριζε βεβαια γερμανικα, δουλευει πακετας σε ταχυδρομιο αυστρια και ζει ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ..

η χωρα αυτη εχει τελειωσει..πεθανε και σε λιγο θα βρωμαει το τομαρι της

απο την στιμγη που μ'αυτο το πολιτικο συστημα μπηκε στην μεγγενη του ΔΝΤ δεν υπαρχει κανενα μελλον

Επισκέπτης
αξιοποιηστε τον χρονο σας..μαθετε καλα μια ξενη γλωσσα..παρτε παραπανω εξειδικευση...

και καντε την για εξωτερικο...

η χωρα αυτη εχει τελειωσει..πεθανε και σε λιγο θα βρωμαει το τομαρι της

απο την στιμγη που μ'αυτο το πολιτικο συστημα μπηκε στην μεγγενη του ΔΝΤ δεν υπαρχει κανενα μελλον

σε ποιον το λες; το 55 % κατά πως φαίνεται πάλι τους ίδιους θέλει.
δλδ εμ τους θέλει εμ θα την κάνει για έξω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom