troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.518
- Πόντοι
- 5.506
εσενα σε γουσταρωΠςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
εσενα σε γουσταρωΠςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Λες να μην το ξερω?εσενα σε γουσταρω
να σου πω ...το νου σου λιγο δεν ειμαι νικολακης...
προσεχε
Ναι, φυσικα φοβουνται. Κατι 60χρονες θείες προφανως φοβουνται κατι μανιακούς τραμπουκους που τις σπρωχνουν και τις προπηλακιζουν.προς το παρόν οι συμβολαιογράφοι/κοράκια γιατί δεν πάνε στους πλειστηριασμούς?φοβούνται κάτι
και εγω...σαλτα και γαμησου τωρα να ξετσουτσουριασειςΤσουτσούριασα τώρα...
Κινητοποιησεις με αιτημα προσληψη στο Δημοσιο πρωτη φορα ακουσα. Μηπως να ξανασκεφθεις την προταση μου να επισκεφθεις καποια στιγμη εναν ψυχιατρο γιατι δεν εισαι καθολου καλα?
και εγω...σαλτα και γαμησου τωρα να ξετσουτσουριασεις
αλαργα μαλακα...
αλαργα μαλακα...
σε βαρεθηκε το αρχιδι μου
να σου πω ...το νου σου λιγο δεν ειμαι νικολακης...
προσεχε
θα σου γαμησω το παπιον εσεναΠςςςςςςςςςςςςςς
Κινητοποιησεις με αιτημα προσληψη στο Δημοσιο πρωτη φορα ακουσα. Μηπως να ξανασκεφθεις την προταση μου να επισκεφθεις καποια στιγμη εναν ψυχιατρο γιατι δεν εισαι καθολου καλα?
πες μου αληθεια τωρα.....δεν είμαι καλά επειδή ζητάω μόνιμη και σταθερή δουλειά???
Προτιμω τον αυνανισμο απο το σεξεσενα σε γουσταρω
Ναι, φυσικα φοβουνται. Κατι 60χρονες θείες προφανως φοβουνται κατι μανιακούς τραμπουκους που τις σπρωχνουν και τις προπηλακιζουν.
Ξερεις, δεν δεχονται ολοι οι ανθρωποι να τους προπηλακιζουν ενω κανουν τη δουλεια τους, ουτε ειναι ολοι διατεθειμενοι να πηγαινουν σε πολεμο.
Οι τραμπουκοι βεβαια αυτοι θα πρεπει να εξηγησουν γιατι ματαιωνουν πλειστηριασμους με βιλάρες μεγιστάνων. Εχουν ξεφτιλιστει πλεον εντελως.
Προτιμω τον αυνανισμο απο το σεξ