Νέα

Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας ξαναχτύπησε τραμπουκίζοντας γιατρό για φακελάκι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
προς το παρόν οι συμβολαιογράφοι/κοράκια γιατί δεν πάνε στους πλειστηριασμούς?φοβούνται κάτι
Ναι, φυσικα φοβουνται. Κατι 60χρονες θείες προφανως φοβουνται κατι μανιακούς τραμπουκους που τις σπρωχνουν και τις προπηλακιζουν.
Ξερεις, δεν δεχονται ολοι οι ανθρωποι να τους προπηλακιζουν ενω κανουν τη δουλεια τους, ουτε ειναι ολοι διατεθειμενοι να πηγαινουν σε πολεμο.

Οι τραμπουκοι βεβαια αυτοι θα πρεπει να εξηγησουν γιατι ματαιωνουν πλειστηριασμους με βιλάρες μεγιστάνων. Εχουν ξεφτιλιστει πλεον εντελως.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.647
Πόντοι
5.506
Κινητοποιησεις με αιτημα προσληψη στο Δημοσιο πρωτη φορα ακουσα. Μηπως να ξανασκεφθεις την προταση μου να επισκεφθεις καποια στιγμη εναν ψυχιατρο γιατι δεν εισαι καθολου καλα?

Δεν κατάλαβα, αυτούς δηλαδή που κάνουν κινητοποιήσεις "ενάντια στη λιτότητα" τους λες ψυχασθενείς;;

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Κινητοποιησεις με αιτημα προσληψη στο Δημοσιο πρωτη φορα ακουσα. Μηπως να ξανασκεφθεις την προταση μου να επισκεφθεις καποια στιγμη εναν ψυχιατρο γιατι δεν εισαι καθολου καλα?

δεν είμαι καλά επειδή ζητάω μόνιμη και σταθερή δουλειά???

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ναι, φυσικα φοβουνται. Κατι 60χρονες θείες προφανως φοβουνται κατι μανιακούς τραμπουκους που τις σπρωχνουν και τις προπηλακιζουν.
Ξερεις, δεν δεχονται ολοι οι ανθρωποι να τους προπηλακιζουν ενω κανουν τη δουλεια τους, ουτε ειναι ολοι διατεθειμενοι να πηγαινουν σε πολεμο.

Οι τραμπουκοι βεβαια αυτοι θα πρεπει να εξηγησουν γιατι ματαιωνουν πλειστηριασμους με βιλάρες μεγιστάνων. Εχουν ξεφτιλιστει πλεον εντελως.

δεν ειναι μονο οι βιλαρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom