Νέα

Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας ξαναχτύπησε τραμπουκίζοντας γιατρό για φακελάκι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
δεν μου λες προβοκάτορα πέρυσι η πρόπερσι στις 17 Νοεμβρίου τι ακριβώς έσπασαν?

και ο καπιταλισμός βασίζεται στην εκμετάλλευση του αδύνατου για να επιτύχει κέρδος

Περυσι και πρόπερσι τριμάλακα δεν τα έσπασαν γιατί είναι πλέον στην κυβέρνηση. [size=30pt]ΖΩΟΝ[/size].

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Την κουτούπωσες την συνάδερφο Νικολιό;

το παλεύω αν και δεν είναι του στυλ μου
τώρα δεν έχω χρόνο κάνω συνδικαλισμό μιας και οι μισοί εργαζόμενο στα διοικητικά του δημου πλέον είμαστε μ πρόγραμμα ΕΣΠΑ του οαεδ
θέλω α οργανώσω κινητοποιήσεις για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
οι δεξιοι τα τελευταια 50 χρονια εσπασαν τιποτα?
επρεπε να ανεβει η ακροδεξια για να εχουν ουτε τα μισα χτυπήματα σε σχεση με την αριστερα.
τα τελευταια χρονια εχεις δικιο τα καλοπαιδα της αριστερας δεν ξεδινουν του πολυτεχνείου , εχουν μεταθεσει την γιορτη τους του αγιου γρηγοροπουλου και προσφατα του φυσσα.

και ο καπιταλισμος παπαγαλε δεν βασιζεται στην εκμεταλλευση του αδυνατου, αλλα στην χρηση του συσσωρευμενου κεφαλαιου για περισσοτερα κερδη και για τους πλουσιους και αναπτυξη και καλυτερους μισθους για τους μετριους και φτωχούς. τωρα αν εσυ προτιμάς συστημα με μηδεν ανεργια, δωρεαν όλα από το κρατος και να είναι ολοι φτωχοι πεισε την πλειοψηφια να αναθεωρησει το συνταγμα. ζητω ο καπιταλισμος. ζητω η δικαιοσυνη. ζητω η ελευθερια. ζητω η πραγματικη, η πολυκομματικη δημακρατια. κατω οι ισοπεδωτες και η απολυταρχια του μονοκομματισμου. να μην ζει η κινα τον εφιαλτη των 50 εκατομυριων νεκρων λογω μαο και η ρωσια των 10 εκατομυρια νεκρων λογω σταλιν.

ναι ρε οι παρακρατικοί που σπάνε προβοκατόρικα για να διαλύσουν μεγάλες πορείες αριστεροί είναι?

και ο καπιταλισμός στηρίζεται στη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση μέσω της εκμετάλλευσης αλήθεια στην ινδία το πακιστάν το μπαγκλαντές και τη βραζιλία αυτές ο πολυπληθείς χώρες είχαν ποτέ κομμουνισμό? ΟΧΙ καπιταλισμό είχαν αυξήθηκε καθόλου το βιωτικό επίπεδο τω ανθρώπων εκεί? ΟΧΙ αντιθέτων το κεφάλαιο πολλαπλασιάστικε για τους λίγους πάντα

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
τώρα δεν έχω χρόνο κάνω συνδικαλισμό μιας και οι μισοί εργαζόμενο στα διοικητικά του δημου πλέον είμαστε μ πρόγραμμα ΕΣΠΑ του οαεδ

Δεν είναι του στυλ σου; Κοκαλιάρα είναι ρε Νικολιό;

Ισα-ίσα τώρα που είσαστε μαζεμένοι όλοι οι αναξιοπαθούντες του ΕΣΠΑ, τώρα είναι η ώρα για ζυμώσεις.
Μην χασομεράς με φωτοτυπίες και σκαναρίσματα, ρίχτο στο ψηστήρι.
Και στους συναδέλφους και στην γκόμενα.
Αν δεν μονιμοποιηθείς, τουλάχιστο να γαμήσεις.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Αυτό να κάνεις. Κάποια μέρα μπορείς να γίνεις σύμβουλος στραηγικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού κ να παρακαλάνε να φωτογραφίζονται μαζί σου διάφορες.
Γιατί ο νυν καλύτερος είναι από σένα άλλωστε?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506

Μάντεψε τι θα πάρετε.

hqdefault.jpg

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι ρε οι παρακρατικοί που σπάνε προβοκατόρικα για να διαλύσουν μεγάλες πορείες αριστεροί είναι?

και ο καπιταλισμός στηρίζεται στη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση μέσω της εκμετάλλευσης αλήθεια στην ινδία το πακιστάν το μπαγκλαντές και τη βραζιλία αυτές ο πολυπληθείς χώρες είχαν ποτέ κομμουνισμό? ΟΧΙ καπιταλισμό είχαν αυξήθηκε καθόλου το βιωτικό επίπεδο τω ανθρώπων εκεί? ΟΧΙ αντιθέτων το κεφάλαιο πολλαπλασιάστικε για τους λίγους πάντα
ποιοι παρακρατικοι ρε παπαγαλε.
αυτοι που πεταγαν μολοτωφ στην μαρφιν ανηλικα στην εφηβια ηταν, ποιοι παρακρατικοι?
τον ιδιο χειμωνα ειχανε συλλαβει 9 ανηλικους με τις μολοτωφ στο χερι ασφαλιτες ηταν?
ο ενας ηταν μαθητης μου μαλιστα και ηρθε ο πατερας του σχολειο, με ένα μουστακο-γενακι αλλα λενιν να κλαιγεται τι θα απογινει το παιδι μου αργοτερα. αν τον εβαζες να διαβαζει ριζοσπαστη και αυγη από μικρο και δεν σε ενοιαζε όταν γυρνουσε από βολτα στα εξαρχεια τι περιμενες να γινει το παιδι σου ρε θειο καντηλανάφτης?

οσο για βραζιλιες και ινδιες η απαντηση είναι ΝΑΙ αυξηθηκε το επιπεδο , υπαρχουν εξυπνοι και εργατικοι που εχουν το σπιτακι τους και το αυτοκινητακι τους, απλα αυτές οι χωρες εχουν πλειοψηφια γκαου γκαου για αυτό όταν εφυγαν οι λευκοι αποικιοκρατες γαμηθηκε και η κρατικη δομη. στην κουβα είναι χειροτερα ακομη και αν εισαι νοικοκυρης, εξυπνος, δουλευταράς παλι φτωχος χωρις αμαξι, χωρις ταξιδάκια εξωτερικο θα εισαι, γιατι η αριστερα θελει ολοι να είναι ισοι και ας είναι φτωχοι. χιλιες φορες βραζιλια παρα κουβα και βενεζουελα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
τι τραβάνε οι κακόμοιροι οι μεγαλογιατροί
συμπάσχεις?
Oι μεγαλογιατροι βγαλανε καντήλες στον κωλο για να παρουν πτυχιο ιατρικης, δεν κατσανε πανω σε ενα πτυχιο ΤΕΙ για να μασάνε επιδοματα και οκταμηνα. Δεν εισαι αξιος να τους πιανεις τους γιατρους στο στομα σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Κινητοποιησεις με αιτημα προσληψη στο Δημοσιο πρωτη φορα ακουσα. Μηπως να ξανασκεφθεις την προταση μου να επισκεφθεις καποια στιγμη εναν ψυχιατρο γιατι δεν εισαι καθολου καλα?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Oι μεγαλογιατροι βγαλανε καντήλες στον κωλο για να παρουν πτυχιο ιατρικης, δεν κατσανε πανω σε ενα πτυχιο ΤΕΙ για να μασάνε επιδοματα και οκταμηνα. Δεν εισαι αξιος να τους πιανεις τους γιατρους στο στομα σου.

ναι ομως και ο νικολιος καθε καλοκαιρι καθεται σε λινατσα

αυτο δεν ειναι κατορθωμα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
και ο καπιταλισμός βασίζεται στην εκμετάλλευση του αδύνατου για να επιτύχει κέρδος
Ο καπιταλισμος βασιζεται στην ελευθερια του ανθρωπου να μπορει να αναπτυχθει και να ανελιχθεί.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Επειδη τωρα μπηκα και βαριεμαι να ψαχνω, ο Νικολιός εξεφρασε αποψη για το μαυροπράσινο κινημα που θα κανει παρεμβασεις σε κρεοπωλεια, πετ σοπ, κυνηγους, σουβλατζιδικα και σφαγεία?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Το ουσιαστικό πρόβλημα δεν είναι οι Ρουβίκωνες , είναι η στάση των πολιτών στις περιοχές που αυτοί δραστηριοποιούνται.

Έτσι και στα Εξάρχεια γενικότερα. Εκεί το σύνολο των κατοίκων και επαγγελματιών αμέσως ή εμμέσως, δια της δράσης ή της αδράνειας τους, υποστηρίζουν την διατήρηση της γενικευμένης κατάστασης ανομίας στην περιοχή.
Αρα συμφωνεις μαζι μου οτι την δραση πρεπει να την αναλαβει ο ιδιος ο κοσμος και να δειξει εμπρακτα την αποδοκιμασια του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom