Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Πουτανα πουτανα του ρουβικωνα η μανα
μακάρι να γίνουνε χιλιάδες
ποιος θα τους εμποδισει τωρα να πανε σε έναν αλλον μεγαλογιατρο που μπορει να μην παιρνει φακκελακι και να του πουνε δωσε μας τοσα αλλιως θα σου κανουμε το ιδιο σκηνικο? :S
τι λες ρε οι αριστεροι είναι τιμιοι ρομπεν των δασων. μελετανε σε ποιον θα πανε. στου μεροκοματιαρη πχ το μαγαζακι δεν θα το σπασουν θα του αφησουν και λεφτα, 17 νοεμβριου τα σπανε μονο σε βιτρινες μεγαλοκαρχαριών τι να λεμε τωρα.ποιος θα τους εμποδισει τωρα να πανε σε έναν αλλον μεγαλογιατρο που μπορει να μην παιρνει φακκελακι και να του πουνε δωσε μας τοσα αλλιως θα σου κανουμε το ιδιο σκηνικο? :S
τι λες ρε οι αριστεροι είναι τιμιοι ρομπεν των δασων. μελετανε σε ποιον θα πανε. στου μεροκοματιαρη πχ το μαγαζακι δεν θα το σπασουν θα του αφησουν και λεφτα, 17 νοεμβριου τα σπανε μονο σε βιτρινες μεγαλοκαρχαριών τι να λεμε τωρα.
τωρα αν στον λαϊκο και τιμιο αγωνα τους φυγει και κανενας αξαρλιαν ως παραπλευρη απωλεια, δεν είναι και λογος να σταματησουν την ριζοσπαστικη κινητοποιηση εναντιον του αδικου καπιταλισμου...
δεν μου λες προβοκάτορα πέρυσι η πρόπερσι στις 17 Νοεμβρίου τι ακριβώς έσπασαν?
και ο καπιταλισμός βασίζεται στην εκμετάλλευση του αδύνατου για να επιτύχει κέρδος
Ψόφα ρε μαλάκα επιτέλους.
περιμένω εσένα πρώτα
δεν μου λες προβοκάτορα πέρυσι η πρόπερσι στις 17 Νοεμβρίου τι ακριβώς έσπασαν?
και ο καπιταλισμός βασίζεται στην εκμετάλλευση του αδύνατου για να επιτύχει κέρδος
οι δεξιοι τα τελευταια 50 χρονια εσπασαν τιποτα?δεν μου λες προβοκάτορα πέρυσι η πρόπερσι στις 17 Νοεμβρίου τι ακριβώς έσπασαν?