Νέα

Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας ξαναχτύπησε τραμπουκίζοντας γιατρό για φακελάκι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Για τους εργαζομενους του ΣΚΑΙ λεει, που εχουν το δικαιωμα να αποφασιζουν μονοι τους αν θα απεργησουν ή οχι και να μην τους υποδεικνυουν πως θα λειτουργουν οι καθε λογης βλαμμενοι.

το δευτεροβάθμιο σωματείο τους κήρυξε την απεργία πρέπει να σεβαστούν την απόφαση και να συμμετέχουν στην απεργία

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
οι ματατζήδες που δέρνουν αλύπητα δεν έχουν ευαισθησίες και δέρνουν χωρίς κουκούλα
οι άλλοι και καλά το παίζουν κουκουλοφόροι και καλά για ν κάνουν συλλήψεις?
Ναι. Τωρα τι συζηταμε? Αν βαζουν κουκουλες για να κανουν συλληψεις (εντελως θεμιτο και νομιμο) ή αν βαζουν κουκουλες για να κανουν μπαχαλα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
το δευτεροβάθμιο σωματείο τους κήρυξε την απεργία πρέπει να σεβαστούν την απόφαση και να συμμετέχουν στην απεργία
Απο πού κι ως που πρεπει για το τι θα κανω εγω στη ζωη μου, να αποφασιζει το σωματειο, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΚΕΕΡΦΑ και ο Ρουβικωνας?

Πας καλα ρε φασιστα?

Το σωματειο κηρυσσει μια απεργια, μπραβο του. Δεν θελω να συμμετασχω. Ποιος εισαι εσυ που θα μου το επιβαλλεις?

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Αντε να βγει ο Μητσοτακης να στρωσει λιγο η χωρα... ξεφυγαμε πολυ με τους ανθελληνες τους προδοτες τους κουμουνιστες!!!

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Απο πού κι ως που πρεπει για το τι θα κανω εγω στη ζωη μου, να αποφασιζει το σωματειο, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΚΕΕΡΦΑ και ο Ρουβικωνας?

Πας καλα ρε φασιστα?

Το σωματειο κηρυσσει μια απεργια, μπραβο του. Δεν θελω να συμμετασχω. Ποιος εισαι εσυ που θα μου το επιβαλλεις?

δηλαδή αν εσύ  θέλεις αύριο να μην πληρώνεις φόρους θα πείς ωραία δεν πληρώνω φόρους τους φόρους τους ορίζει ο συριζα δεν ψήφισα συριζα δεν με αφορά?
θα κάνω ότι θέλω με το εισόδημα μου και θα το κρατάω όλο για την πάρτυ μου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
Ρε δεν παμε καλα. Εδω η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ προκηρυσσουν απεργιες και συμμετεχει το 5%, και τα βαλανε με τον ΣΚΑΙ επειδη δεν πειθαρχει στις αποφασεις για απεργιες. Τσου ρε λακηδες.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Ναι. Τωρα τι συζηταμε? Αν βαζουν κουκουλες για να κανουν συλληψεις (εντελως θεμιτο και νομιμο) ή αν βαζουν κουκουλες για να κανουν μπαχαλα?

χωρίς ο αστυνομικός να σου δείξει ταυτότητα η να έχει διακριτικά έχει δικαίωμα να σε συλλάβει ? και αν ο πολίτης νομίζει ότι πάει να πέσει θύμα απαγωγής και κάνει τον μπάτσο σουβλάκι ?

άρα μας λες ότι αν μας την πέσουν στον δρόμο άγνωστοι μην αντιδράτε αστυνομία είναι στάνταρ  :2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.515
Πόντοι
5.506
Ετσι βεβαια, στην Ελλαδα οποιος δεν λειτουργει με αριστερίστικη νοοτροπια μάζας ειναι μουνοπανο
εγω αν ημουν ο μητσοτακης θα εβγαινα και θα ελεγα να σταματησουν....εναι φανερο οτι δεν στηριζουν την δεξια αλλα το τομαρι τους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
δηλαδή αν εσύ  θέλεις αύριο να μην πληρώνεις φόρους θα πείς ωραία δεν πληρώνω φόρους τους φόρους τους ορίζει ο συριζα δεν ψήφισα συριζα δεν με αφορά?
θα κάνω ότι θέλω με το εισόδημα μου και θα το κρατάω όλο για την πάρτυ μου?
Τι σχεση εχει η επιλογη μου ή μη να εργασθω, με την υποχρεωση μου να πληρωσω τον φορο μου? Το ενα ειναι ατομικο δικαιωμα, το αλλο ειναι νομιμη υποχρεωση. Αντιλαμβανεσαι τη διαφορα ή μπα?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Αντε να βγει ο Μητσοτακης να στρωσει λιγο η χωρα... ξεφυγαμε πολυ με τους ανθελληνες τους προδοτες τους κουμουνιστες!!!

ο συριζα δεν είναι κομμουνιστές μια μορφή φιλελεύθερου σοσιαλισμού είναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΆ

πραγματικά δεν έχετε γνωρίζει κομμουνισμό ΔΥΣΤΥΧΩΣ

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Τι σχεση εχει η επιλογη μου ή μη να εργασθω, με την υποχρεωση μου να πληρωσω τον φορο μου? Το ενα ειναι ατομικο δικαιωμα, το αλλο ειναι νομιμη υποχρεωση. Αντιλαμβανεσαι τη διαφορα ή μπα?

εσύ γνωρίζεις εργατικό δίκαιο η μπά?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
χωρίς ο αστυνομικός να σου δείξει ταυτότητα η να έχει διακριτικά έχει δικαίωμα να σε συλλάβει ? και αν ο πολίτης νομίζει ότι πάει να πέσει θύμα απαγωγής και κάνει τον μπάτσο σουβλάκι ?

άρα μας λες ότι αν μας την πέσουν στον δρόμο άγνωστοι μην αντιδράτε αστυνομία είναι στάνταρ  :2funny:
Ναι τύπε μου, για να γινουν οι συλληψεις θα σου δειχνουν ταυτοτητα, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, θα σου δινουν και δωρο μια ανθοδεσμη και θα σου μιλανε και στον πληθυντικο.
Ναι βεβαια, το πρωτο που θα σκεφθει ο μπαχαλακιας οταν σπαει την βιτρινα και του την πεφτει καποιος, ειναι οτι παει να τον απαγαγει. Οχι οτι επεσε σε ασφαλιτη. Σιγα τον Λεμπιδακη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
εσύ γνωρίζεις εργατικό δίκαιο η μπά?
Οχι μωρε, που να ξερω.
Θα ημουν πολυ περιεργος να μου πεις πού κολλαει εδω το εργατικο δικαιο αλλά τελος παντων, χανω το χρονο μου.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.515
Πόντοι
5.506
Ναι τύπε μου, για να γινουν οι συλληψεις θα σου δειχνουν ταυτοτητα, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, θα σου δινουν και δωρο μια ανθοδεσμη και θα σου μιλανε και στον πληθυντικο.
Ναι βεβαια, το πρωτο που θα σκεφθει ο μπαχαλακιας οταν σπαει την βιτρινα και του την πεφτει καποιος, ειναι οτι παει να τον απαγαγει. Οχι οτι επεσε σε ασφαλιτη. Σιγα τον Λεμπιδακη.
αλεξη οι χωροφυλακες ηταν παλια στο χωριο....
φυσικα θα σου μιλανε στον πληθυντικο και οπωσδηποτε θα δειχνουν ταυτοτητα...τι λες τωρα...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.647
Πόντοι
5.506
οι ματατζήδες που δέρνουν αλύπητα δεν έχουν ευαισθησίες και δέρνουν χωρίς κουκούλα
οι άλλοι και καλά το παίζουν κουκουλοφόροι και καλά για ν κάνουν συλλήψεις?

Πόσο τρολ είσαι ρε καριολόπουστα. Έχεις δει ματατζή να κάνει ντου χωρίς κράνος και στολή;ΒΛΑΚΑ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
πραγματικά δεν έχετε γνωρίζει κομμουνισμό ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Ευτυχως δεν εχουμε γνωρισει κομμουνισμο.
Εσυ νομιζεις οτι με κομμουνισμο θα ησουν τωρα εδω μεσα να τα ξυνεις και να γραφεις αυτα που γραφεις?

Στα ζαχαροκαλαμα θα σε ειχανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom