Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Καλα κανω και τα περνω ντιλιβερι τα σουβλακια.....
:S
:S
Οπως το λες. Θεμα ανθρωπου ειναι.Επαγγελματιας παει για δουλεια σε σπιτι, ανωτατου, πολυ ανωτατου εφοριακου απο οικογενεια με υψηλοβαθμες κρατικες θεσεις. Τοσα τα υλικα, τοσο η εργασια μου, 40 ευρω κοστιζει τη φορα η εφαρμογη, ειμαστε συμφωνοι; ξεκιναμε; Ξεκινηστε. Παει ο επαγγελματιας, κανει τη δουλεια του, και παει να πληρωθει. Μετα απο συνεχεις οχλησεις στον μεγαλοσχημονα πελατη και τηλεφωνηματα, τελικα αυτος ανταποκρινεται και πληρωνει. Οχι ομως 40 ευρω αλλα 30. Ετσι, επειδη του καπνισε. -Τι ειναι αυτα; 40 συμφωνησαμε. Ετσι δε με συμφερει, εγω θελω να βαζω καλα υλικα στην εργασια μου και με τα 30 ευρω που μου δινετε, δε θα βγαζω τιποτα. Σας ευχαριστω αλλα θα πρεπει να βρειτε αλλον να ερχεται να σας κανει τη δουλεια. -Δε καταλαβες καλα, οχι μονο θα σου δινω 30 αλλα θα εξακολουθεις και να ερχεσαι. Και προσεξε γιατι εχω πολλους γνωστους στην εφορια. Θελεις να περασουν απο την επιχειρηση σου; Καθαρος εκβιασμος. Σαπιλα απο τους καθως πρεπει ταγους της κοινωνιας που βρισκονται σε περιοπτη θεση.. Αν και πιστευω ειναι και θεμα ανθρωπου.
Ε πώς? πηγαν και στο Α.Τ. Πεύκης τωρα. Αναβαθμιση.Βέβαια και οι αδελφές του ρουβίκωνα όπως και οι αδελφές της χα και των αναρχικων δεν καταφέρνουν εδω και χρόνια να βρουν το δρόμο και να πάνε να τραμπουκίσουν στην αναγνωστοπούλου στη ραφήνα στο καστρί και αλλού.
ΑΠΛΑ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ
Γεια σου ρε εθνομπολσεβικε. Υποστηρικτης και των χουντικων και του ρουβικωνα. Και σαμπουαν και μαλακτικο.σαφως πιο πατριωτες κ χρησιμοι στην χωρα οι χουντικοι απο τους κοπρους εθελοδουλους σημερινους κ χθεσινους αιρετους του κωλου....
Ακουσες για μαυρη τρυπα στην οικονομια και νομιζες οτι μιλαμε για τον πατο σου και εμφανίστηκες???Τι δουλεια εχει η Χουντα Πανιβλακα με τους συμμοριτες στο ανατολικο μπλοκ?Αναρχοαπλυτε?
Τη μια ειμαι αναρχοαπλυτος την αλλη κομμουνι...αποφασισε πρωτα τι ειμαι μωρη πηγαδοκώλα και μετα τα ξαναλέμεΕχεις μπλεξει τα μπουτια σου κομμουνι.
Κερνάτε φοντάν?καθε δευτερα παιδια ελατε στο βοξ να γνωριστουμε
μπραβο στο ρουβικωνα
καθε δευτερα παιδια ελατε στο βοξ να γνωριστουμε
παω και εγω καποιες φορες ρωτηστε για μενα να τα πουμε απο κοντα
νεα μελη ερχονται συνεχως
στις εκλογες παιρνει 7%
Αν είσαι αριστερό σκουπίδι δεν το ξέρω πάντως να λες μπράβο στην τρομοκρατία αντιπροσωπεύει το είδος του πιθήκου που είσαι.μπραβο στο ρουβικωνα
καθε δευτερα παιδια ελατε στο βοξ να γνωριστουμε
παω και εγω καποιες φορες ρωτηστε για μενα να τα πουμε απο κοντα
νεα μελη ερχονται συνεχως
στις εκλογες παιρνει 7%
Αν είσαι αριστερό σκουπίδι δεν το ξέρω πάντως να λες μπράβο στην τρομοκρατία αντιπροσωπεύει το είδος του πιθήκου που είσαι.
Ο ιατρός καλά έκανε και πήρε το φακελάκι από τον ηλίθιο συγγενή αφού το το εδωσε ήθελε να πάρει την προτεραιότητα από άλλους ανθρώπους στην λίστα τον χειρουργείων.Μας έχετε γεμίσει γύφτους και μετανάστες και οπότε πάμε σε δημόσιο νοσοκομείο περιμένουμε 3 ώρες για εξέτασή άσε για χειρουργείο σε κανένα 6μηνώ άμα αδειάσει η λίστα.
Δεν μπορεί ο καθένας βρωμερός τεμπέλης άπλυτος να παίρνει τον νομό στα χέρια του.Άλλα άμα είναι μάγκες ας πάνε στον Σύριζα που είπε του κόσμου τα ψέματα,αλλα εκει που να κάνουν μάγκες.
ΥΓ ανέβα τώρα στο δεντρό σου.
ΟΙ νταλτον ειναι ολοι στο χωμα και εσυ στο δεντρο σου ,σκουπιδια αναρχες απλυτοι σαλβαρογαμιαδεςκοθωνι επειδη εσυ ονειρευεσαι αγρια δυση εμεις θα γινουμε οι νταλτον το καταλαβες τρυφερο ποδι?
ΟΙ νταλτον ειναι ολοι στο χωμα και εσυ στο δεντρο σου ,σκουπιδια αναρχες απλυτοι σαλβαρογαμιαδες
καναγια πρηξε μας λιγο το πουτσο το εχουμε αναγκη