Νέα

Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας ξαναχτύπησε τραμπουκίζοντας γιατρό για φακελάκι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Καλα κανω και τα περνω ντιλιβερι τα σουβλακια.....

:S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Επαγγελματιας παει για δουλεια σε σπιτι, ανωτατου, πολυ ανωτατου εφοριακου απο οικογενεια με υψηλοβαθμες κρατικες  θεσεις. Τοσα τα υλικα, τοσο η εργασια μου, 40 ευρω κοστιζει τη φορα η εφαρμογη, ειμαστε συμφωνοι; ξεκιναμε; Ξεκινηστε. Παει ο επαγγελματιας, κανει τη δουλεια του, και παει να πληρωθει. Μετα απο συνεχεις οχλησεις στον μεγαλοσχημονα πελατη και τηλεφωνηματα, τελικα αυτος ανταποκρινεται και πληρωνει. Οχι ομως 40 ευρω αλλα 30. Ετσι, επειδη του καπνισε. -Τι ειναι αυτα; 40 συμφωνησαμε. Ετσι δε με συμφερει, εγω θελω να βαζω καλα υλικα στην εργασια μου και με τα 30 ευρω που μου δινετε, δε θα βγαζω τιποτα. Σας ευχαριστω αλλα θα πρεπει να βρειτε αλλον να ερχεται να σας κανει τη δουλεια. -Δε καταλαβες καλα, οχι μονο θα σου δινω 30 αλλα θα εξακολουθεις και να ερχεσαι. Και προσεξε γιατι εχω πολλους γνωστους στην εφορια. Θελεις να περασουν απο την επιχειρηση σου; Καθαρος εκβιασμος. Σαπιλα απο τους καθως πρεπει ταγους της κοινωνιας που βρισκονται σε περιοπτη θεση.. Αν και πιστευω ειναι και θεμα ανθρωπου.
Οπως το λες. Θεμα ανθρωπου ειναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Βέβαια και οι αδελφές του ρουβίκωνα όπως και οι αδελφές της χα και των αναρχικων δεν καταφέρνουν εδω και χρόνια να βρουν το δρόμο και να πάνε να τραμπουκίσουν στην αναγνωστοπούλου στη ραφήνα στο καστρί και αλλού.
ΑΠΛΑ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ
Ε πώς? πηγαν και στο Α.Τ. Πεύκης τωρα. Αναβαθμιση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
σαφως πιο πατριωτες κ χρησιμοι στην χωρα οι χουντικοι απο τους κοπρους εθελοδουλους σημερινους κ χθεσινους αιρετους του κωλου....
Γεια σου ρε εθνομπολσεβικε. Υποστηρικτης και των χουντικων και του ρουβικωνα. Και σαμπουαν και μαλακτικο.

audi3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Κατσε να βγει ο κουλης κ θα τους δει σε υπόγεια κελιά του κορυδαλλου.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Τι δουλεια εχει η Χουντα Πανιβλακα με τους συμμοριτες στο ανατολικο μπλοκ?Αναρχοαπλυτε? :boobies:
Ακουσες για μαυρη τρυπα στην οικονομια και νομιζες οτι μιλαμε για τον πατο σου και εμφανίστηκες???

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μπραβο στο ρουβικωνα :rockon: :rockon: :rockon:

καθε δευτερα παιδια ελατε στο βοξ να γνωριστουμε
παω και εγω καποιες φορες ρωτηστε για μενα να τα πουμε απο κοντα
νεα μελη ερχονται συνεχως

στις εκλογες παιρνει 7% :heavymetalbig:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265

Kοιτα μην ερθουνε οπως στο συνεργειο και τα αλλα πρεζοστεκια...

υ.γ το βοξ ανηκει στο ικα

"αναρχικοι" με κτιριο του δημοσιου  :2funny: :2funny:

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
491
Πόντοι
306

Αν είσαι αριστερό σκουπίδι δεν το ξέρω πάντως να λες μπράβο στην τρομοκρατία αντιπροσωπεύει το είδος του πιθήκου που είσαι.
Ο ιατρός καλά έκανε και πήρε το φακελάκι από τον ηλίθιο συγγενή αφού το το εδωσε ήθελε να πάρει την προτεραιότητα από άλλους ανθρώπους στην λίστα τον χειρουργείων.Μας έχετε γεμίσει γύφτους και μετανάστες και οπότε πάμε σε δημόσιο νοσοκομείο περιμένουμε 3 ώρες για εξέτασή άσε για χειρουργείο σε κανένα 6μηνώ άμα αδειάσει η λίστα.
Δεν μπορεί ο καθένας βρωμερός τεμπέλης άπλυτος να παίρνει τον νομό στα χέρια του.Άλλα άμα είναι μάγκες ας πάνε στον Σύριζα που είπε του κόσμου τα ψέματα,αλλα εκει που να  κάνουν μάγκες.
ΥΓ ανέβα τώρα στο δεντρό σου.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
22552726_909444192539412_1902988687602841809_n.png

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Αν είσαι αριστερό σκουπίδι δεν το ξέρω πάντως να λες μπράβο στην τρομοκρατία αντιπροσωπεύει το είδος του πιθήκου που είσαι.
Ο ιατρός καλά έκανε και πήρε το φακελάκι από τον ηλίθιο συγγενή αφού το το εδωσε ήθελε να πάρει την προτεραιότητα από άλλους ανθρώπους στην λίστα τον χειρουργείων.Μας έχετε γεμίσει γύφτους και μετανάστες και οπότε πάμε σε δημόσιο νοσοκομείο περιμένουμε 3 ώρες για εξέτασή άσε για χειρουργείο σε κανένα 6μηνώ άμα αδειάσει η λίστα.
Δεν μπορεί ο καθένας βρωμερός τεμπέλης άπλυτος να παίρνει τον νομό στα χέρια του.Άλλα άμα είναι μάγκες ας πάνε στον Σύριζα που είπε του κόσμου τα ψέματα,αλλα εκει που να  κάνουν μάγκες.
ΥΓ ανέβα τώρα στο δεντρό σου.

κοθωνι επειδη εσυ ονειρευεσαι αγρια δυση εμεις θα γινουμε οι νταλτον το καταλαβες τρυφερο ποδι?

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
491
Πόντοι
306
κοθωνι επειδη εσυ ονειρευεσαι αγρια δυση εμεις θα γινουμε οι νταλτον το καταλαβες τρυφερο ποδι?
ΟΙ νταλτον ειναι ολοι στο χωμα και εσυ στο δεντρο σου ,σκουπιδια αναρχες απλυτοι σαλβαρογαμιαδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom