Νέα

Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας ξαναχτύπησε τραμπουκίζοντας γιατρό για φακελάκι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Εμπορικο καταστημα στο κεντρο της Αθηνας ειχαν τοτε οι δικοι μου το οποιο ανοιξαν  με τα χρηματα που εβγαλαν ως μεταναστες 13 χρονια πριν στην Αυστραλια. Πηγαν πολυ καλα.
Εμ ειδες,το χασμα που μας χωριζει ειναι τεραστιο τυπε.Ο ενας αδερφος της μανας μου,καταφερε μετα απο μια οκταετια στις φαμπρικες της γερμανιας να παρει 2-3 χωραφακια κι εγινε αγροτης.Ο αλλος ανοιξε εστιατοριο και νομιζε οτι εγινε καπιταλιστης.
Τσακωνοντουσαν παντα για τα πολιτικά,δεν χαρηκαν ποτε τα χρηματα που εβγαζαν και πεθαναν και οι δυο απο καρκινο.
Guess what...τα λεφτα τους τωρα τα χαιρονται κατι καλόπαιδα και κατι βουλγαρες.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εμ ειδες,το χασμα που μας χωριζει ειναι τεραστιο τυπε.Ο ενας αδερφος της μανας μου,καταφερε μετα απο μια οκταετια στις φαμπρικες της γερμανιας να παρει 2-3 χωραφακια κι εγινε αγροτης.Ο αλλος ανοιξε εστιατοριο και νομιζε οτι εγινε καπιταλιστης.
Τσακωνοντουσαν παντα για τα πολιτικά,δεν χαρηκαν ποτε τα χρηματα που εβγαζαν και πεθαναν και οι δυο απο καρκινο.
Guess what...τα λεφτα τους τωρα τα χαιρονται κατι καλόπαιδα και κατι βουλγαρες.
Δε το καταλαβα καλα αυτο. Και οι δικοι σου προκοψαν. Η ενσταση σου ειναι οτι δε χαρηκαν ξοδεψαν τα χρηματα που εβγαζαν και τα χαιρονται αλλοι; Και οι γονεις μου υπο αυτη την εννοια ηθελαν και πηραν με το κοπο τους απο ενα καλο διαμερισμα στα 3 τους παιδια. Θα μπορουσαν να τα ειχαν φαει αλλιως. Ευκολα ξοδευονται δυσκολα βγαινουν.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Δε το καταλαβα καλα αυτο. Και οι δικοι σου προκοψαν. Η ενσταση σου ειναι οτι δε χαρηκαν ξοδεψαν τα χρηματα που εβγαζαν και τα χαιρονται αλλοι; Και οι γονεις μου υπο αυτη την εννοια ηθελαν και πηραν με το κοπο τους απο ενα καλο διαμερισμα στα 3 τους παιδια. Θα μπορουσαν να τα ειχαν φαει αλλιως. Ευκολα ξοδευονται δυσκολα βγαινουν.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οσο κι αν δουλεψαν εκεινοι οι ανθρωποι ανεξαρτητα απο καταγωγη ή ιδεολογια,το συστημα απορρόφησε την υπεραξια της εργασιας τους και τα λεφτα πηγαν εκτος χωρας.Αυτο ηταν αποτελεσμα μια εσκεμμένης πολιτικής που εβαλε τα θεμελια της την περίοδο της χουντας και γιγαντώθηκε τις επομενες δεκαετιες της μεταπολίτευσης.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οσο κι αν δουλεψαν εκεινοι οι ανθρωποι ανεξαρτητα απο καταγωγη ή ιδεολογια,το συστημα απορρόφησε την υπεραξια της εργασιας τους και τα λεφτα πηγαν εκτος χωρας.Αυτο ηταν αποτελεσμα μια εσκεμμένης πολιτικής που εβαλε τα θεμελια της την περίοδο της χουντας και γιγαντώθηκε τις επομενες δεκαετιες της μεταπολίτευσης.
Εχω την εντυπωση μια και δε τα εζησα, οτι υπηρχαν και οι Ωνασηδες με τα υπερκερδη, υπηρχαν ομως και οι πολλοι υπαλληλοι του Ωναση που ειχαν να το λενε τι τυχεροι ηταν που ειχαν δουλεια. Κατι αντιστοιχο με τον Λεμπιδακη στη Κρητη τωρα, τον υπερπλουσιο, που ομως εδειχνε τους εργαζομενους του με το χαμογελο της αισιοδοξιας, της δουλειας, της σιγουριας, της αξιοπρεπειας. Αυτο που υπηρχε σε ευρεια κλιμακα τοτε και κατι που λειπει σε τραγικα μεγαλο βαθμο σημερα.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Εχω την εντυπωση μια και δε τα εζησα, οτι υπηρχαν και οι Ωνασηδες με τα υπερκερδη, υπηρχαν ομως και οι πολλοι υπαλληλοι του Ωναση που ειχαν να το λενε τι τυχεροι ηταν που ειχαν δουλεια. Κατι αντιστοιχο με τον Λεμπιδακη στη Κρητη τωρα, τον υπερπλουσιο, που ομως εδειχνε τους εργαζομενους του με το χαμογελο της αισιοδοξιας, της δουλειας, της σιγουριας, της αξιοπρεπειας. Αυτο που υπηρχε σε ευρεια κλιμακα τοτε και κατι που λειπει σε τραγικα μεγαλο βαθμο σημερα.
Ο Λεμπιδακης δεν νομιζω να εκαψε κανα εργοστασιο με ανθρωπους μεσα για να κανει περιουσια,ουτε παντρευτηκε την αδερφη του Λάτση.Τεσπα ειναι αδικο να κανουμε τετοιες συγκρισεις,και τωρα υπαρχει ο Παπαστρατος,ο Καρελιας,η Παπαδοπουλου με τα μπισκοτα,ο Σκλαβενιτης και πολλοι αλλοι πιο μικροι αλλα πρεπει να δουμε τι γινεται σε εθνικο επιπεδο.Εχουμε 1 μυριο ανεργους 200.000 ελληνες μεταναστες στο εξωτερικο και 4/10 σε κατασταση ενδοιας.
Μην ξεχνας οτι το "οικονομικο θαυμα" που παρουσιαζε η χουντα,εχει και μερικα εκατομμυρια εκτοπισμενους σε χωρες του ανατολικου μπλοκ,χιλιαδες μετανάστες και χιλιαδες εξοριστους σε ξερονησια που λεγανε οτι κανουν διακοπες με εξοδα του ελληνικου δημοσιου στις ξενες εφημεριδες.

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Ο Λεμπιδακης δεν νομιζω να εκαψε κανα εργοστασιο με ανθρωπους μεσα για να κανει περιουσια,ουτε παντρευτηκε την αδερφη του Λάτση.Τεσπα ειναι αδικο να κανουμε τετοιες συγκρισεις,και τωρα υπαρχει ο Παπαστρατος,ο Καρελιας,η Παπαδοπουλου με τα μπισκοτα,ο Σκλαβενιτης και πολλοι αλλοι πιο μικροι αλλα πρεπει να δουμε τι γινεται σε εθνικο επιπεδο.Εχουμε 1 μυριο ανεργους 200.000 ελληνες μεταναστες στο εξωτερικο και 4/10 σε κατασταση ενδοιας.
Μην ξεχνας οτι το "οικονομικο θαυμα" που παρουσιαζε η χουντα,εχει και μερικα εκατομμυρια εκτοπισμενους σε χωρες του ανατολικου μπλοκ,χιλιαδες μετανάστες και χιλιαδες εξοριστους σε ξερονησια που λεγανε οτι κανουν διακοπες με εξοδα του ελληνικου δημοσιου στις ξενες εφημεριδες.
Τι δουλεια εχει η Χουντα Πανιβλακα με τους συμμοριτες στο ανατολικο μπλοκ?Αναρχοαπλυτε? :boobies:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Φιλε ετσι ενημερωτικα στο λεω,χωρις διαθεση προστριβής,απλα για να αρχισεις να το ψαχνεις λιγο παραπάνω.Πριν την Χουντα,καμμια κυβέρνηση δεν υπεγραφε,αδεια λειτουργιας,για να ξεκινησει το εργοστασιο της coca-cola,γιατι θα ξεκόλιαζε ολη την εγχωρια παραγωγη αναψυκτικών που ειχε η χωρα.Μαντεψε ποιος το εκανε!
Καμια δημοκρατικη κυβερνηση,προ Χουντας δεν παραχωρισε εταιρειες που ειχαμε παρει ως αποζημιωση απο τον β' ΠΠ σε ιδιωτικες πολυεθνικες(βλεπε siemens-OTE).Μαντεψε ποιος το εκανε!
Κανένας πολιτικός αρχηγός δεν ειχε βίλλες με ιδιωτικές παραλίες,προ Χουντας,εκτος απο τον βασιλιά προφανώς.Μαντεψε ποιος ειχε!
Επίσης καμμία κυβερνηση προ Χουντας δεν εκτιναξε το δημοσιο χρεος δεκα φορες πανω σε μια επταετία.Και τελος καμμια κυβερνηση δεν παραχωρισε την μισή Κυπρο,συνεργαζομενη με τους Αμερικάνους.Αυτα απο μένα
Εχεις μπλεξει τα μπουτια σου κομμουνι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :effemine: :boobies:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Πριν είχαμε την Χρυσή Αυγή τώρα τον Ρουβίκωνα που αν κατέβει στις εκλογές με αυτά που κάνει θα μπει και στην Βουλή.... . Αλλά αν δεν υπάρχει υποτυπώδες κράτος αυτά είναι τα αποτελέσματα ..... .  Όσο για τον/τους γιατρούς αν θέλουν νομιμότητα να την τηρούν και αυτοί..... αλλά και πολλοί απο αυτούς  τα ίδια σκατά με τους ρουβίκονες είναι ......

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.323
Πόντοι
6.256
Βέβαια και οι αδελφές του ρουβίκωνα όπως και οι αδελφές της χα και των αναρχικων δεν καταφέρνουν εδω και χρόνια να βρουν το δρόμο και να πάνε να τραμπουκίσουν στην αναγνωστοπούλου στη ραφήνα στο καστρί και αλλού.
ΑΠΛΑ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Βέβαια και οι αδελφές του ρουβίκωνα όπως και οι αδελφές της χα και των αναρχικων δεν καταφέρνουν εδω και χρόνια να βρουν το δρόμο και να πάνε να τραμπουκίσουν στην αναγνωστοπούλου στη ραφήνα στο καστρί και αλλού.

Αντικειμενικά δειλοί δεν είναι. Τα όσα κάνουν ενέχουν ρίσκο. Είναι πράγματι "ενεργοί πολίτες" ... διεστραμμένα "ενεργοί", αλλά αναμφισβήτητα δραστήριοι - δεν κάθονται απλά στον καναπέ τους και αυτό σημαίνει πολλά για την ιδιοσυγκρασία και την ηθική τους ποιότητα. Σε αντίθεση με όλους εμάς που ασκούμε συνήθως κριτική και πουλάμε ανετιλίκι από το απυρόβλητο του πληκτρολογίου μας.

Το ότι η δράση τους είναι κατά βάση αυτιστική και εξαντλείται σε συμβολικές ενέργειες του κώλου είναι δεδομένο.

Από την άλλη μεριά όμως, σε γενικές γραμμές,, ουδεμία σχέση υπάρχει στο επίπεδο πολιτικής αντίληψης και πνευματικής καλλιέργειας μεταξύ των κόκκινων φασιστών και των, συνηθέστατα παντελώς ανεγκέφαλων, μαύρων ομολόγων τους.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Ο δραστήριος Κουτσιούμπας τι λέει για όλα αυτά ? :S

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6

Είναι ένα βασικό εργαλείο του συστήματος και για αυτο είναι στο απυρόβλητο όπως οι μπαχαλάκιδες στις πορείες και καλά αναρχικοί .......αυτά είναι για να τα τρώνε οι γιαγιάδες στις τηλεοράσεις - ότι είναι εκτός συστήματος απλά δεν υπάρχει στα συστημικά μμε

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Αντικειμενικά δειλοί δεν είναι. Τα όσα κάνουν ενέχουν ρίσκο. Είναι πράγματι "ενεργοί πολίτες" ... διεστραμμένα "ενεργοί", αλλά αναμφισβήτητα δραστήριοι - δεν κάθονται απλά στον καναπέ τους και αυτό σημαίνει πολλά για την ιδιοσυγκρασία και την ηθική τους ποιότητα. Σε αντίθεση με όλους εμάς που ασκούμε συνήθως κριτική και πουλάμε ανετιλίκι από το απυρόβλητο του πληκτρολογίου μας.

Το ότι η δράση τους είναι κατά βάση αυτιστική και εξαντλείται σε συμβολικές ενέργειες του κώλου είναι δεδομένο.

Από την άλλη μεριά όμως, σε γενικές γραμμές,, ουδεμία σχέση υπάρχει στο επίπεδο πολιτικής αντίληψης και πνευματικής καλλιέργειας μεταξύ των κόκκινων φασιστών και των, συνηθέστατα παντελώς ανεγκέφαλων, μαύρων ομολόγων τους.

Φίλτατε centrino, αν είμαι στο λάθος μέρος την λάθος ώρα, σε λαϊκή αγορά όταν κάνουν ντου τα χρυσαύγουλα ή στο συμβολαιογραφείο όταν κάνει ντου ο Ρουβίκωνας και φάω καμιά ξόφαλτση λίγο με ενδιαφέρει το επίπεδο πολιτικής αντίληψης και πνευματικής καλιέργειας του τραμπούκου.
Σκατά στους αυτόκλητους τιμωρούς, κόκκινους και μαύρους και στην αλήτικη νοοτροπία και συμπεριφορά τους.
Κράξιμο και στην οργανωμένη πολιτεία και στα όργανά της που δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους και να εξασφαλίσουν μια στοιχειωδώς ευνομούμενη κοινωνία.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Επαγγελματιας παει για δουλεια σε σπιτι, ανωτατου, πολυ ανωτατου εφοριακου απο οικογενεια με υψηλοβαθμες κρατικες  θεσεις. Τοσα τα υλικα, τοσο η εργασια μου, 40 ευρω κοστιζει τη φορα η εφαρμογη, ειμαστε συμφωνοι; ξεκιναμε; Ξεκινηστε. Παει ο επαγγελματιας, κανει τη δουλεια του, και παει να πληρωθει. Μετα απο συνεχεις οχλησεις στον μεγαλοσχημονα πελατη και τηλεφωνηματα, τελικα αυτος ανταποκρινεται και πληρωνει. Οχι ομως 40 ευρω αλλα 30. Ετσι, επειδη του καπνισε. -Τι ειναι αυτα; 40 συμφωνησαμε. Ετσι δε με συμφερει, εγω θελω να βαζω καλα υλικα στην εργασια μου και με τα 30 ευρω που μου δινετε, δε θα βγαζω τιποτα. Σας ευχαριστω αλλα θα πρεπει να βρειτε αλλον να ερχεται να σας κανει τη δουλεια. -Δε καταλαβες καλα, οχι μονο θα σου δινω 30 αλλα θα εξακολουθεις και να ερχεσαι. Και προσεξε γιατι εχω πολλους γνωστους στην εφορια. Θελεις να περασουν απο την επιχειρηση σου; Καθαρος εκβιασμος. Σαπιλα απο τους καθως πρεπει ταγους της κοινωνιας που βρισκονται σε περιοπτη θεση.. Αν και πιστευω ειναι και θεμα ανθρωπου.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Επαγγελματιας παει για δουλεια σε σπιτι, ανωτατου, πολυ ανωτατου εφοριακου απο οικογενεια με υψηλοβαθμες κρατικες  θεσεις. Τοσα τα υλικα, τοσο η εργασια μου, 40 ευρω κοστιζει τη φορα η εφαρμογη, ειμαστε συμφωνοι; ξεκιναμε; Ξεκινηστε. Παει ο επαγγελματιας, κανει τη δουλεια του, και παει να πληρωθει. Μετα απο συνεχεις οχλησεις στον μεγαλοσχημονα πελατη και τηλεφωνηματα, τελικα αυτος ανταποκρινεται και πληρωνει. Οχι ομως 40 ευρω αλλα 30. Ετσι, επειδη του καπνισε. -Τι ειναι αυτα; 40 συμφωνησαμε. Ετσι δε με συμφερει, εγω θελω να βαζω καλα υλικα στην εργασια μου και με τα 30 ευρω που μου δινετε, δε θα βγαζω τιποτα. Σας ευχαριστω αλλα θα πρεπει να βρειτε αλλον να ερχεται να σας κανει τη δουλεια. -Δε καταλαβες καλα, οχι μονο θα σου δινω 30 αλλα θα εξακολουθεις και να ερχεσαι. Και προσεξε γιατι εχω πολλους γνωστους στην εφορια. Θελεις να περασουν απο την επιχειρηση σου; Καθαρος εκβιασμος. Σαπιλα απο τους καθως πρεπει ταγους της κοινωνιας που βρισκονται σε περιοπτη θεση.. Αν και πιστευω ειναι και θεμα ανθρωπου.

εγώ αυτόν τον εφοριακό θα τον είχα κάνει η Ζαχόπουλο η καροτσάκι για όλες τις δουλειές μου..δες το λινκ από το e-shop και θα καταλάβεις τον τρόπο  :2funny:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Είναι ένα βασικό εργαλείο του συστήματος και για αυτο είναι στο απυρόβλητο όπως οι μπαχαλάκιδες στις πορείες και καλά αναρχικοί .......αυτά είναι για να τα τρώνε οι γιαγιάδες στις τηλεοράσεις - ότι είναι εκτός συστήματος απλά δεν υπάρχει στα συστημικά μμε

Γρανιτένιος συλλογισμός ... Εγώ πάλι λέω ότι οι δήθεν αντιεξουσιαστές μπαχαλακηδες είναι βαλτοί από την συντεχνία των τζαμαδων και των κατασκευαστών ρολών ασφαλείας ... αφού εκείνοι κυρίως οφελούνται από τα σπασίματα ...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Φίλτατε centrino, αν είμαι στο λάθος μέρος την λάθος ώρα, σε λαϊκή αγορά όταν κάνουν ντου τα χρυσαύγουλα ή στο συμβολαιογραφείο όταν κάνει ντου ο Ρουβίκωνας και φάω καμιά ξόφαλτση λίγο με ενδιαφέρει το επίπεδο πολιτικής αντίληψης και πνευματικής καλιέργειας του τραμπούκου.
Σκατά στους αυτόκλητους τιμωρούς, κόκκινους και μαύρους και στην αλήτικη νοοτροπία και συμπεριφορά τους.
Κράξιμο και στην οργανωμένη πολιτεία και στα όργανά της που δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους και να εξασφαλίσουν μια στοιχειωδώς ευνομούμενη κοινωνία.

Βεβαίως και συμφωνώ ως προς το δυνητικό αποτέλεσμα της πράξης τόσο των μαύρων όσο και των κόκκινων τραμπούκων . Παρόλα αυτά είναι λάθος να εξισώνει κανείς τους αριστερούς με τους δεξιούς μπαχαλακηδες . Δεν είναι τυχαίο πχ  ότι παρά τους άπειρους τσαμπουκάδες στους δρόμους μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων καταστολής ουδέποτε μπάτσος βρέθηκε μαχαιρωμένος σε επεισόδια ...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
Υπάρχει και το www.lifo.gr/now/greece/165862]Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων[/url]. Επιτέθηκαν σ' ένα κρεοπωλείο ως πράξη εκδίκησης για τη βία που ασκούν οι κρεοπώληδες στα ζώα. Ακολουθούν συμβολικές δράσεις σε ψησταριές και χασαποταβέρνες φαντάζομαι.

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
Υπάρχει και το www.lifo.gr/now/greece/165862]Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων[/url]. Επιτέθηκαν σ' ένα κρεοπωλείο ως πράξη εκδίκησης για τη βία που ασκούν οι κρεοπώληδες στα ζώα. Ακολουθούν συμβολικές δράσεις σε ψησταριές και χασαποταβέρνες φαντάζομαι.

Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων (ALF), Αντισπισιστικός Πυρήνας Σφυροφόρων Καταδρομέων.

Ο Αντισπισισμός ως ιδεολογία

«Απορρίπτοντας την έννοια της ανθρώπινης ανωτερότητας, οι αντισπισιστές υποστηρίζουν τα βασικά δικαιώματα για όλα τα αισθανόμενα πλάσματα που διαθέτουν την ικανότητα αίσθησης. Η ικανότητα αίσθησης θα είναι το μόνο κριτήριο για την εξασφάλιση και διασφάλιση των βασικών νόμιμων δικαιωμάτων, επειδή οποιοσδήποτε μπορεί να βιώσει και να νιώσει έχει ένα συμφέρον να παραμείνει στη ζωή και να ευημερήσει. Αν η νομοθεσία θέλει να είναι δίκαιη, ωφείλει να αναγνωρίσει αυτά τα βασικά δικαιώματα σε όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου.

Οι αντισπισιστές οραματίζονται όλα τα ζώα ως άτομα που είναι ελεύθερα και αυτόνομα να ζήσουν τη δική τους ζωή και να ορίζουν τη δική τους μοίρα. Σε μια τέτοια κατάσταση, τα άλογα και τα γαϊδούρια δεν θα είναι πλέον υποζύγια, οι τίγρεις δεν θα πηδούν μέσα από φλεγόμενα στεφάνια, οι ελέφαντες και οι καμήλες δεν θα κουβαλούν ανθρώπους, τα στρείδια θα είναι οι κάτοχοι των μαργαριταριών που δημιουργούν, οι κοκκινολαίμηδες των αυγών που γεννούν, και οι μέλισσες του μελιού που παράγουν. Τα ζώα φάρμας, τα πειραματόζωα, τα γουνοφόρα και τα ζώα του δάσους θα ζουν ελεύθερα στα φυσικά ενδιαιτήματά τους και σύμφωνα με τις ανάγκες που ορίζει το είδος τους. Ο άνθρωπος θα έχει το δικαίωμα να θηρεύσει για να φάει ένα ζώο μόνο αν βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μια παγωμένη χέρσα περιοχή ή σε έναν τόπο απειλούμενο από λιμό, χωρίς πρόσβαση σε φυτικές τροφές, καρπούς και φρούτα.»

Joan Dunayer: «Από το Σπισισμό στην Ισότητα»

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom