μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Λάκη εσύ????
κάνα ανιψούδι του, στην καλύτερη
Λάκη εσύ????
τρυκιμια εν κρανιω
η χουντα για την αμερικη δουλευε και κοτζαμ εθνοπατριωτες δεν ανοιξανε ρουθουνι οταν μας την πεφτανε στην κυπρο
ωραιο πραγμα ο απο μηχανης θεος, αλλα μονο στην μυθολογια
ετσιΗ χούντα για την Αμερική που έκανε την Ελλάδα εργοτάξιο με υποδομές και οι δημοκράτες που ξεπούλησαν τα πάντα στους ξένους και γέμισαν λάθρο μετανάστες για εμας. Καληνύχτες
Μισό λεπτό,μια παρενθεση για το προηγουμενο ποστ σου...Δηλαδη την ωρα που σε εκβιαζει ο γιατρός,δεν προλαβαινεις να πας να κανεις καταγγελία στην αστυνομια,αλλά προλαβαινεις να πας εξαρχια να βρεις "τα παιδια" και να πατε να μπουκαρετε στο νοσοκομείο???λαμογιο ειναι ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ, σε αυτον αναφερομουν και τονισα οτι πιστευω οτι ζητησε απο συγγενη τους και του ορμησανε, αν το κανανε απλα απο ΦΗΜΕΣ,μαζι σου, οπως επισης τονισα οτι τα υπολοιπα που κανουνε ειναι καραγκιοζιλικια
εκ των υστερων εγινε η συζητηση στα "παιδια" γενικως...Μισό λεπτό,μια παρενθεση για το προηγουμενο ποστ σου...Δηλαδη την ωρα που σε εκβιαζει ο γιατρός,δεν προλαβαινεις να πας να κανεις καταγγελία στην αστυνομια,αλλά προλαβαινεις να πας εξαρχια να βρεις "τα παιδια" και να πατε να μπουκαρετε στο νοσοκομείο???
Και εστω οτι ετσι το κρινεις και το κανεις,ποιο το αποτελεσμα???Ιδρωσε το αυτι κανενός;ο γιατρος ειναι ακομα στην θεση του;ο ασθενής κινδυνευει να χαιρετισει απο καμμια "παραληψη" στο χειρουργίο??εφτιαξε το συστημα;τι καλό βγηκε απο αυτην την περίπτωση?
Η χούντα για την Αμερική που έκανε την Ελλάδα εργοτάξιο με υποδομές και οι δημοκράτες που ξεπούλησαν τα πάντα στους ξένους και γέμισαν λάθρο μετανάστες για εμας. Καληνύχτες
Μισό λεπτό,μια παρενθεση για το προηγουμενο ποστ σου...Δηλαδη την ωρα που σε εκβιαζει ο γιατρός,δεν προλαβαινεις να πας να κανεις καταγγελία στην αστυνομια,αλλά προλαβαινεις να πας εξαρχια να βρεις "τα παιδια" και να πατε να μπουκαρετε στο νοσοκομείο???
Και εστω οτι ετσι το κρινεις και το κανεις,ποιο το αποτελεσμα???Ιδρωσε το αυτι κανενός;ο γιατρος ειναι ακομα στην θεση του;ο ασθενής κινδυνευει να χαιρετισει απο καμμια "παραληψη" στο χειρουργίο??εφτιαξε το συστημα;τι καλό βγηκε απο αυτην την περίπτωση?
Φιλε ετσι ενημερωτικα στο λεω,χωρις διαθεση προστριβής,απλα για να αρχισεις να το ψαχνεις λιγο παραπάνω.Πριν την Χουντα,καμμια κυβέρνηση δεν υπεγραφε,αδεια λειτουργιας,για να ξεκινησει το εργοστασιο της coca-cola,γιατι θα ξεκόλιαζε ολη την εγχωρια παραγωγη αναψυκτικών που ειχε η χωρα.Μαντεψε ποιος το εκανε!Η χούντα για την Αμερική που έκανε την Ελλάδα εργοτάξιο με υποδομές και οι δημοκράτες που ξεπούλησαν τα πάντα στους ξένους και γέμισαν λάθρο μετανάστες για εμας. Καληνύχτες
Φιλε ετσι ενημερωτικα στο λεω,χωρις διαθεση προστριβής,απλα για να αρχισεις να το ψαχνεις λιγο παραπάνω.Πριν την Χουντα,καμμια κυβέρνηση δεν υπεγραφε,αδεια λειτουργιας,για να ξεκινησει το εργοστασιο της coca-cola,γιατι θα ξεκόλιαζε ολη την εγχωρια παραγωγη αναψυκτικών που ειχε η χωρα.Μαντεψε ποιος το εκανε!
Καμια δημοκρατικη κυβερνηση,προ Χουντας δεν παραχωρισε εταιρειες που ειχαμε παρει ως αποζημιωση απο τον β' ΠΠ σε ιδιωτικες πολυεθνικες(βλεπε siemens-OTE).Μαντεψε ποιος το εκανε!
Κανένας πολιτικός αρχηγός δεν ειχε βίλλες με ιδιωτικές παραλίες,προ Χουντας,εκτος απο τον βασιλιά προφανώς.Μαντεψε ποιος ειχε!
Επίσης καμμία κυβερνηση προ Χουντας δεν εκτιναξε το δημοσιο χρεος δεκα φορες πανω σε μια επταετία.Και τελος καμμια κυβερνηση δεν παραχωρισε την μισή Κυπρο,συνεργαζομενη με τους Αμερικάνους.Αυτα απο μένα
Περασανε πολλοί καλύτεροι απο αυτην την χωρα αλλα τους φαγαν στο φτερό.Και ναι ηταν χρησιμοτατοι για ολο τον δοσιλογισμό,τις πολυεθνικές,τα καρτέλ,κατι ξαδερφια μεγαλεμπορους που ταΐζανε τον κοσμακη σαπια κρεατα,τους ταριφες που πηραν τζαμπα τις αδειες,τους μεγαλοτσιφλικάδες που τους χαριστηκανε τα δανεια,το παπαδαριό κ.λ.πσαφως πιο πατριωτες κ χρησιμοι στην χωρα οι χουντικοι απο τους κοπρους εθελοδουλους σημερινους κ χθεσινους αιρετους του κωλου....
Σιγουρα θα γινανε και τετοια που περιγραφεις, οπου εμπλεκεται ανθρωπινος παραγοντας και εξουσια, ειναι πειρασμος. Αλλα εγω δε τα προλαβα, γεννηθηκα αμεσως μετα. Τη γενικοτερη εικονα της χωρας; Τι παρελαβαν και τι παρεδωσαν στους επομενους. Ανθρωποι που εχουν ζησει το τοτε και το σημερα κανουν τις συγκρισεις. Και η πλαστιγγα βγαινει παντα στο τοτε. Σε πολλους τομεις.Περασανε πολλοί καλύτεροι απο αυτην την χωρα αλλα τους φαγαν στο φτερό.Και ναι ηταν χρησιμοτατοι για ολο τον δοσιλογισμό,τις πολυεθνικές,τα καρτέλ,κατι ξαδερφια μεγαλεμπορους που ταΐζανε τον κοσμακη σαπια κρεατα,τους ταριφες που πηραν τζαμπα τις αδειες,τους μεγαλοτσιφλικάδες που τους χαριστηκανε τα δανεια,το παπαδαριό κ.λ.π
Διαφωνώ τυπε...οταν εισαι μαγκας και θελεις να το παιξεις δικαστης Dredd δεν πας στο ραμολί γιατρο τσουρμο 10 ατομα,μπροστα στις καμερες,που πηρε 100 κ 200 ευρω φακελακι.Πας και την πεφτεις π.χ στον πρεζεμπορα που φερνει τονους ηρωίνη και σακατεύει την κοινωνια.Αυτον που δεν τον ακουμπαει ουτε μπατσος,ουτε δικαστης,ουτε πολιτικος γιατι ειναι τσιρακια του.Για μενα ετσι χτυπας το συστημα και σφιγγουν οι κώλοι ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟσε οτι με αφορα ειπα
1.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ αλλα δεν ειναι και η καρδια του προβληματος
2. ξανα η προταση: δυσκολα καταδικαζεις ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ βιντεο ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΗΜΕΣ, εαν εσυ/εγω εχουμε περασει απο γιατρο φακελακια ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
και ο σεχιδης στην φυλακη τρελος εμεινε τυπε, ποιο το αποτελεσμα; τον ηθελες εξω; καλως ή κακως οι ενεργειες δεν κρινονται απο το αμεσο αποτελεσμα τους μονο. το να μου βαρας τον αστυνομικο εξω απο την βουλη και να πετας μολοτοφ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, το να την πεσεις σε λαμογια (εστω και σε ενα απο τα χιλιαδες) μαζικα αφου ατομικα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, για μενα ειναι θεμιτο
δεν επικροτω το βιντεο για πολλους λογους παραμετρους ομως
προς τον χουντοφιλο βλακεντιο τωρα, τραβα διαβασε καμια ελευθερη ωρα κακομοιρη και θαυμαζε το αρχιδακη που εφτιαχνε νομους για να χωρισει την γυναικα του νομιμως και καθοταν και κοιτουσε την εισβολη στην κυπρο σαν μαλακας. Τα αγηματα, οι κορωνες και οι σημαιες ειναι τα ευκολα.
Σιγουρα θα γινανε και τετοια που περιγραφεις, οπου εμπλεκεται ανθρωπινος παραγοντας και εξουσια, ειναι πειρασμος. Αλλα εγω δε τα προλαβα, γεννηθηκα αμεσως μετα. Τη γενικοτερη εικονα της χωρας; Τι παρελαβαν και τι παρεδωσαν στους επομενους. Ανθρωποι που εχουν ζησει το τοτε και το σημερα κανουν τις συγκρισεις. Και η πλαστιγγα βγαινει παντα στο τοτε. Σε πολλους τομεις.
Διαφωνώ τυπε...οταν εισαι μαγκας και θελεις να το παιξεις δικαστης Dredd δεν πας στο ραμολί γιατρο τσουρμο 10 ατομα,μπροστα στις καμερες,που πηρε 100 κ 200 ευρω φακελακι.Πας και την πεφτεις π.χ στον πρεζεμπορα που φερνει τονους ηρωίνη και σακατεύει την κοινωνια.Αυτον που δεν τον ακουμπαει ουτε μπατσος,ουτε δικαστης,ουτε πολιτικος γιατι ειναι τσιρακια του.Για μενα ετσι χτυπας το συστημα και σφιγγουν οι κώλοι ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ
Τις συγκρισεις μπορουμε να τις δουμε μονο με τις επίσιμες στατιστικές,οχι με αυτα που βιωσαν οι γυρω μας μονο.Γιατι εσυ μπορει να εισαι απο μια οικογενεια "ευνοημένων" υποστηρικτων της χουντας και τα βιώματα της δικιας μου οικογενειας να ειναι μακρονήσια και ταγματα "εθελουσιας" εργασίας.Για καθε ενα δρόμο της ΜΟΜΑΣ που μπορει να μου αναφερεις εσύ,εγω εχω να σου παραθεσω τις συνθήκες κατω απο τις οποίες φτιαχτηκε ο δρόμος.Για καθε μονάδα αναπτυξης που θα μου αναφερεις στις Ναυπηγικες ζωνες,μπορώ να σου εκθεσω τους τραυματιες και νεκρους που υπηρχαν καθε χρονο γιατι οι μεγαλοεργολαβοι δεν τηρουσαν μετρα ασφαλειας για να μειωνετε το λειτουργικο κοστος.Για καθε καινουρια μοναδα πολυεθνικής,μπορω να ψαξω να σου βρω ποσες ελληνικες εκλεισαν ή αναγκαστηκαν να ξεπουληθουν.Σιγουρα θα γινανε και τετοια που περιγραφεις, οπου εμπλεκεται ανθρωπινος παραγοντας και εξουσια, ειναι πειρασμος. Αλλα εγω δε τα προλαβα, γεννηθηκα αμεσως μετα. Τη γενικοτερη εικονα της χωρας; Τι παρελαβαν και τι παρεδωσαν στους επομενους. Ανθρωποι που εχουν ζησει το τοτε και το σημερα κανουν τις συγκρισεις. Και η πλαστιγγα βγαινει παντα στο τοτε. Σε πολλους τομεις.
ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ συνοδευομενο απο αιτημα φιλιας
ειμαι στον δρομο και οδηγο και για καθε μαλακα που κανει σφηνες χωρις φλας, αποσταση ασφαλειας και οχι εξ αριστερων, ειτε κυρατσα που μιλαει στο κινητο, ειτε σαπιογερο με κοιλια ειτε χιπστερονεαρο με την γκομενα απο διπλα κορναρω,χειρονομω και του κοβω τον δρομο
στο αμαξι με 4 ελαφρως μαστουρωμενους τυπους με φουσκωμενα παντελονια ΣΤΟ ΠΛΑΙ αγνωστης εθνικοτητας και στο κομβόι απο φιμε μερσεντες που βγαινει απο βουλη με κατευθυνση βορεια προαστια, κορναρω επισης αλλα κρατω αποσταση ασφαλειας
ειμαι ασυνεπης προς τις ιδεες μου; εχω αδικο με τους πρωτους;
Δεν ειναι το ιδιο φιλε μου.Αυτοι ειναι ακριβοι στα πιτουρα και φτηνοι στο στάρι.Σώου για τις τηλεορασεις κανουνε,για να ξεχνιετε ο κοσμακης απο τα πραγματικα προβλήματα.Δεν το βλεπεις?ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ συνοδευομενο απο αιτημα φιλιας
ειμαι στον δρομο και οδηγο και για καθε μαλακα που κανει σφηνες χωρις φλας, αποσταση ασφαλειας και οχι εξ αριστερων, ειτε κυρατσα που μιλαει στο κινητο, ειτε σαπιογερο με κοιλια ειτε χιπστερονεαρο με την γκομενα απο διπλα κορναρω,χειρονομω και του κοβω τον δρομο
στο αμαξι με 4 ελαφρως μαστουρωμενους τυπους με φουσκωμενα παντελονια ΣΤΟ ΠΛΑΙ αγνωστης εθνικοτητας και στο κομβόι απο φιμε μερσεντες που βγαινει απο βουλη με κατευθυνση βορεια προαστια, κορναρω επισης αλλα κρατω αποσταση ασφαλειας
ειμαι ασυνεπης προς τις ιδεες μου; εχω αδικο με τους πρωτους;
Εμπορικο καταστημα στο κεντρο της Αθηνας ειχαν τοτε οι δικοι μου το οποιο ανοιξαν με τα χρηματα που εβγαλαν ως μεταναστες 13 χρονια πριν στην Αυστραλια. Πηγαν πολυ καλα.Τις συγκρισεις μπορουμε να τις δουμε μονο με τις επίσιμες στατιστικές,οχι με αυτα που βιωσαν οι γυρω μας μονο.Γιατι εσυ μπορει να εισαι απο μια οικογενεια "ευνοημένων" υποστηρικτων της χουντας και τα βιώματα της δικιας μου οικογενειας να ειναι μακρονήσια και ταγματα "εθελουσιας" εργασίας.Για καθε ενα δρόμο της ΜΟΜΑΣ που μπορει να μου αναφερεις εσύ,εγω εχω να σου παραθεσω τις συνθήκες κατω απο τις οποίες φτιαχτηκε ο δρόμος.Για καθε μονάδα αναπτυξης που θα μου αναφερεις στις Ναυπηγικες ζωνες,μπορώ να σου εκθεσω τους τραυματιες και νεκρους που υπηρχαν καθε χρονο γιατι οι μεγαλοεργολαβοι δεν τηρουσαν μετρα ασφαλειας για να μειωνετε το λειτουργικο κοστος.Για καθε καινουρια μοναδα πολυεθνικής,μπορω να ψαξω να σου βρω ποσες ελληνικες εκλεισαν ή αναγκαστηκαν να ξεπουληθουν.
Καλώς τον αρχηγό...οχι απλά μαλάκας είσαι και θρασύδειλος...