Νέα

Η Αμερικανική κυβέρνηση μας παρακολουθεί όλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πολιτικοι οι λογοι. Απλα απορω γιατι μας ενημερωσαν, τι σοι παρακολουθηση ειναι αμα σε ενημερωνουν οτι σε παρακολουθουν.  :huh:
Εγω να δεις εναν φιλο που ειχα.
Μας εξηγουσε με λεπτομερειες πώς ειχε βαλει 13/13 τριποντα σε εναν αγωνα σχολικου πρωταθληματος μπασκετ, το τελευταιο σαν buzzer beater με διπλη αμυνα πανω του ενω επεφτε προς τα πισω, και μετα τον σηκωσαν στα χερια και οι γκομενες τον αγκαλιαζαν και του ζητουσαν ραντεβου.
Ειναι εκπληκτικο τι ανακαλυπτουν καποιοι για να γινουν ενδιαφεροντες σε μια συζητηση.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ως συνήθως ένα κάρο ανακρίβειες γιατί κανένας δεν έχει καν μπει στον κόπο να διαβάσει οτιδήποτε και αμολάει ότι κατέβει στην κούτρα του.

Για τα τηλέφωνα:

1) Δεν συλλέγονται τα περιεχόμενα των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. Συλλέγονται μεταδεδομένα όπως οι αριθμοί τηλεφώνου, η ημερομηνία που έγινε το τηλεφώνημα και η διάρκεια. Αυτό αφορά τις ΗΠΑ και σχεδόν όλα τα τηλεφωνήματα που γίνονται εκεί.
2) Για να γίνει ακόμη και ερώτημα στην βάση δεδομένων με τα μεταδεδομένα πρέπει ένα ειδικό δικαστήριο να δώσει πρώτα άδεια.
3) Τα μεταδεδομένα καταστρέφονται μετά από 5 χρόνια.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.265
Πόντοι
17.085
Γενικά πάντως καλό είναι να προσέχει κανείς και να λαμβάνει τα μέτρα του ειδικά αν έχει συχνά πάρε-δώσε με μεγάλες αμερικανικές εταιρείες (όπως εγώ) που μπορεί να καταγράφουν συνομιλίες ή να συλλέγουν άλλες προσωπικές πληροφορίες (όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση, ακόμα και τί γράφει το κουδούνι!). Όταν παραγγέλνω από Pizza Hut για παράδειγμα, ορθά-κοφτά τα λέω και κοιτάω να ξεμπερδεύω γρήγορα χωρίς να κινήσω υποψίες.

Επισκέπτης
Όταν παραγγέλνω από Pizza Hut για παράδειγμα, ορθά-κοφτά τα λέω και κοιτάω να ξεμπερδεύω γρήγορα χωρίς να κινήσω υποψίες.

:think: δλδ τι υποψίες θα μπορούσε να κινήσει μια παραγγελία πίτσας, ακόμη κι αν το επιδίωκε κάποιος;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγω να δεις εναν φιλο που ειχα.
Μας εξηγουσε με λεπτομερειες πώς ειχε βαλει 13/13 τριποντα σε εναν αγωνα σχολικου πρωταθληματος μπασκετ, το τελευταιο σαν buzzer beater με διπλη αμυνα πανω του ενω επεφτε προς τα πισω, και μετα τον σηκωσαν στα χερια και οι γκομενες τον αγκαλιαζαν και του ζητουσαν ραντεβου.
Ειναι εκπληκτικο τι ανακαλυπτουν καποιοι για να γινουν ενδιαφεροντες σε μια συζητηση.
Αμα σκεφτεις το παιχνιδι που παιζει εδω και χρονια η ασφαλεια για να μαθει τι γινεται δεν πρεπει να σου προξενει εντυπωση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ως συνήθως ένα κάρο ανακρίβειες γιατί κανένας δεν έχει καν μπει στον κόπο να διαβάσει οτιδήποτε και αμολάει ότι κατέβει στην κούτρα του.

Για τα τηλέφωνα:

1) Δεν συλλέγονται τα περιεχόμενα των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. Συλλέγονται μεταδεδομένα όπως οι αριθμοί τηλεφώνου, η ημερομηνία που έγινε το τηλεφώνημα και η διάρκεια. Αυτό αφορά τις ΗΠΑ και σχεδόν όλα τα τηλεφωνήματα που γίνονται εκεί.
2) Για να γίνει ακόμη και ερώτημα στην βάση δεδομένων με τα μεταδεδομένα πρέπει ένα ειδικό δικαστήριο να δώσει πρώτα άδεια.
3) Τα μεταδεδομένα καταστρέφονται μετά από 5 χρόνια.

Μπρααααβο ειναι αυτο που ειπα εγω το 3) οτι δηλαδη δεν συμφερει τον αλλον να διατηρει αρχειο με τοσα δεδομενα μιας και τα συστηματα δημιουργουνται με βάση καποια κριτηρια και συντηρουνται μετα... το 2) δεν το ξερω καν ειναι δικαιο πληροφορικης που δεν εχω ασχοληθει επειδη δεν μ αρεσει τοσο η θεωρια.

Εγω με τον τροπο που χειριζεται η Αμερικη αλλα και αλλα κρατη τις πληροφοριες ειμαι άσχετος δεν ξέρω δεν το εχω ψαξει αλλα στην αρχη διατυπωσα καποιες ερωτησεις που ειχαν σημασια πιστευω.

Επισκέπτης
Μπρααααβο ειναι αυτο που ειπα εγω το 3) οτι δηλαδη δεν συμφερει τον αλλον να διατηρει αρχειο με τοσα δεδομενα μιας και τα συστηματα δημιουργουνται με βάση καποια κριτηρια και συντηρουνται μετα... το 2) δεν το ξερω καν ειναι δικαιο πληροφορικης που δεν εχω ασχοληθει επειδη δεν μ αρεσει τοσο η θεωρια.

Εγω με τον τροπο που χειριζεται η Αμερικη αλλα και αλλα κρατη τις πληροφοριες ειμαι άσχετος δεν ξέρω δεν το εχω ψαξει αλλα στην αρχη διατυπωσα καποιες ερωτησεις που ειχαν σημασια πιστευω.

μπλα, μπλα, μπλα,

www.newsnow.gr/article/250451/tilefonikes-syndialexeis-kai-e-mail-apothikevontai-kai-parakratountai-apo-tis-etaireies-eos-24-mines.html]http://www.newsnow.gr/article/250451/tilefonikes-syndialexeis-kai-e-mail-apothikevontai-kai-parakratountai-apo-tis-etaireies-eos-24-mines.html[/url]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Γενικως τον Βολταιρο θα τον ακουτε, ξερει προσωπα και πραγματα.
Δεν λεει μαλακιες.
Αντι λοιπον να προσπαθειτε καποιοι να τον κοντραρετε και να εκτιθεστε ανεπανορθωτα, ποσταροντας ΑΣΧΕΤΑ πραγματα για να τον διαψευσετε, κοιταξτε μηπως επωφεληθειτε λίγο από την εμπειρια και τις γνωσεις του...
Αντε μπραβο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
άντε για να μην το πάμε μακριά:

Καταγράφουν οι εταιρίες κινητής ΟΛΕΣ τις τηλεφωνικές συνομιλίες για κάποιο διάστημα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Ξαναδιαβασε τι σου εγραψε και σταματα να εκτιθεσαι.

Επισκέπτης
Γενικως τον Βολταιρο θα τον ακουτε, ξερει προσωπα και πραγματα.
Δεν λεει μαλακιες.
Αντι λοιπον να προσπαθειτε καποιοι να τον κοντραρετε και να εκτιθεστε ανεπανορθωτα, ποσταροντας ΑΣΧΕΤΑ πραγματα για να τον διαψευσετε, κοιταξτε μηπως επωφεληθειτε λίγο από την εμπειρια και τις γνωσεις του...
Αντε μπραβο...

Αυτός πρώτα προσέβαλλε δικό μου ποστ, ούτε τον ξέρω ούτε με νοιάζει τι ξέρει

Επισκέπτης
Ξαναδιαβασε τι σου εγραψε και σταματα να εκτιθεσαι.
Να στραφούμε σε αυτό που είπε γιατί είναι και αυτό που έχει ενδιαφέρον;

"Ως συνήθως ένα κάρο ανακρίβειες γιατί κανένας δεν έχει καν μπει στον κόπο να διαβάσει οτιδήποτε και αμολάει ότι κατέβει στην κούτρα του.

Για τα τηλέφωνα:

1) Δεν συλλέγονται τα περιεχόμενα των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. Συλλέγονται μεταδεδομένα όπως οι αριθμοί τηλεφώνου, η ημερομηνία που έγινε το τηλεφώνημα και η διάρκεια. Αυτό αφορά τις ΗΠΑ και σχεδόν όλα τα τηλεφωνήματα που γίνονται εκεί."

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ναι δεν συλλεγονται τα περιεχομενα των τηλεφωνικων συνδιαλεξεων σου λεει αλλα τα μεταδεδομένα τους και εσυ παραθετεις ενα λινκ το οποιο λεει πως καταγραφονται οι κλήσεις... μηπως το λινκ που εβαλες εννοει οτι καταγραφονται τα μεταδεδομένα και εννοει αυτα που εγραψε και ο Βολταιρος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom