Ωραια υπογραφη τυπε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Αμερικανική κυβέρνηση μας παρακολουθεί όλους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 130
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Εντυπωσιακό το ποσο ολοι μας πιστευουμε οτι ειμαστε τοσο αξιοπροσεκτοι, ωστε μας ενοχλει κιολας οτι μας παρακολουθει η....cia...
Για συνελθετε μερικοι...
Μακαρι καποιος να ειναι ΤΟΣΟ σημαντικος ωστε να τον παρακολουθουν...
Εγω θα το θεωρουσα τιτλο τιμης...
Για συνελθετε μερικοι...
Μακαρι καποιος να ειναι ΤΟΣΟ σημαντικος ωστε να τον παρακολουθουν...
Εγω θα το θεωρουσα τιτλο τιμης...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Και φυσικα πολυ καλα κανει η Αμερικη και παρακολουθεί όσους κρινει, για την ασφαλεια της.
Υπερδυναμη ειναι, και στοχος των παντων.
Σιγα μην κατσει να την γαμησουνε.
Ή μηπως ο κοσμος της ειναι αντιθετος στο να παρακολουθουνται καποιοι?
Ισα ισα σου λενε, παρακολουθηστε τους οσους κρινετε, ωστε να ειμαστε ασφαλεις.
Μηπως πιστευετε οτι ενοχλουνται και οι Ισραηλινοι επειδη κυκλοφορουν διαρκως ενοπλοι αστυνομικοι στο δρομο και ελεγχουν τα παντα?
Μπραβο τους λενε.
Μηπως πιστευετε οτι ενοχλουνται και οι Ισραηλινοι επειδη κυκλοφορουν διαρκως ενοπλοι αστυνομικοι στο δρομο και ελεγχουν τα παντα?
Μπραβο τους λενε.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ρεβιζιονιστής.Δεν ειναι κομμουνιστής ο πάπιας, συριζαίος είναι.
Οπορτουνιστής δλδ.
Έχει τεράστια διαφορά
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Φίλε εισαι βαθια νυχτωμενος.για ποια δημοκρατια μιλαμε στην αμερικη
ο "δημοκρατικος" ομπαμα
η τελικα δεν ειναι και τοσο δημοκρατικος και προοδευτικος
η ειναι παραδομενος στις (με ακροδεξιες πρακτικες)
μυστικες υπηρεσιες CIA, NSA και ενα σωρο αλλες
"Δημοκρατια" δεν ειναι η Σοβιετία που εχεις μαθει στην Ελλαδα.
Δημοκρατια ειναι να προφυλασσεις τους πολιτες σου. Ειδικα οταν υπαρχει ενα βεβαρημενο παρελθον με επιθεσεις ξένων στη χωρα σου.
Οι Δημοκρατίες προστατευουν τον εαυτο τους, και εχουν παντα και μυστικες υπηρεσιες.
Γυρνα τωρα πλευρο και ξανακοιμησου.
Αφήστε τα παιδιά να πάρουν μάτι. Μια ήπειρος γεμάτη ανώμαλους είναι έτσι κι αλλιώς. Δείτε την αλλιώς. Φαντάσου τί VIP είμαστε, για να κάθονται να παρακολουθούνε ΕΜΑΣ! Μια ζωή ηλίθιοι! Το "αμερικανιά", κατέντησε πλέον συνώνυμο της μαλακίας, βλακείας, ηλιθιότητας κ.ο.κ. Τυχαίο; ΔΕΝ νομίζω!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.231
- Πόντοι
- 17.085
Ναι, αλλά τί συνιστώσα;Δεν ειναι κομμουνιστής ο πάπιας, συριζαίος είναι.
Επισκέπτης
Και φυσικα πολυ καλα κανει η Αμερικη και παρακολουθεί όσους κρινει, για την ασφαλεια της.
Μπραβο τους λενε.
έχεις δίκιο σ αυτό, το οποίο ωστόσο δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι Αμερικανοί είναι πανηλίθιος λαός
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Εγω να το δεχτω οτι ειναι πανηλιθιοι, αλλά βρε παιδι μου πώς γινεται να κυβερνανε τον κοσμο οι ηλιθιοι, κι εμεις οι εξυπνοι να περιμενουμε να παρουμε τη δοση για να την βγαλουμε και φετος?έχεις δίκιο σ αυτό, το οποίο ωστόσο δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι Αμερικανοί είναι πανηλίθιος λαός
Επισκέπτης
Εγω να το δεχτω οτι ειναι πανηλιθιοι, αλλά βρε παιδι μου πώς γινεται να κυβερνανε τον κοσμο οι ηλιθιοι, κι εμεις οι εξυπνοι να περιμενουμε να παρουμε τη δοση για να την βγαλουμε και φετος?
Η Αμερική έχει ιδιαίτερα διαστρωματωμένη κοινωνική δομή και μεγάλους βαθμούς εξειδίκευσης
το εξειδικευμένο προσωπικό της είναι ιδιαίτερα καλό σε αυτό που κάνει, και το σύνολο των υψηλά ιστάμενων υπηρεσιών διαπρέπει
τα κάτω λαικά στρώματα, είναι από τους πιο ηλίθιους αντιπρόσωπους του homo sapiens που έχουν περάσει από τον πλανήτη τα τελευταία δεκάδες χιλιάδες χρόνια
θα πεθάνουν και δε θα χουν καταλάβει πόσο ηλίθιοι ήτανε...
Επισκέπτης
Εγω να το δεχτω οτι ειναι πανηλιθιοι, αλλά βρε παιδι μου πώς γινεται να κυβερνανε τον κοσμο οι ηλιθιοι, κι εμεις οι εξυπνοι να περιμενουμε να παρουμε τη δοση για να την βγαλουμε και φετος?
επίσης δεν είπα πουθενά ότι ο ελληνικός λαός θεωρείται έξυπνος
απλά αν κάποιος στην Ελλάδα αναδειχθεί έξυπνος, θα είναι 10 φορές εξυπνότερος από τους έξυπνους των άλλων κρατών, γιατί θα χει περάσει από μύρια κύματα για να επιβιώσει...
δεν είναι σαν την Αμερική που τις διάνοιες τους δίνουν ντοκτορά στα 20 και τους ρίχνουν στην έρευνα με 150.000$ το χρόνο...
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Ναι, αλλά τί συνιστώσα;
Δεν μας έχει κάνει την τιμή να μας απαντήσει ακόμη η μεγαλειότης του:
εγώ είμαι με το ΣΥΡΙΖΑ. δεν ξέρω τι θα ψηφίσω στο συνέδριο.
Μας κρατάει στην τσίτα.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
επίσης δεν είπα πουθενά ότι ο ελληνικός λαός θεωρείται έξυπνος
απλά αν κάποιος στην Ελλάδα αναδειχθεί έξυπνος, θα είναι 10 φορές εξυπνότερος από τους έξυπνους των άλλων κρατών, γιατί θα χει περάσει από μύρια κύματα για να επιβιώσει...
δεν είναι σαν την Αμερική που τις διάνοιες τους δίνουν ντοκτορά στα 20 και τους ρίχνουν στην έρευνα με 150.000$ το χρόνο...
Άρες μάρες κουκουνάρες.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ναι αλλά λαβαμε την πολυτιμη πληροφορια οτι θα ειναι παρων στο συνεδριο.Δεν μας έχει κάνει την τιμή να μας απαντήσει ακόμη η μεγαλειότης του:
Μας κρατάει στην τσίτα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Εγω παλι βλεπω στην Ελλαδα να θριαμβευουν οι μετριοτητες, οι δε ελαχιστοι ικανοι αναδεικνυονται χαλαρα.επίσης δεν είπα πουθενά ότι ο ελληνικός λαός θεωρείται έξυπνος
Το μονο κακο ειναι οτι δεν βελτιωνονται τοσο πολυ, επειδη δεν υπαρχει ανταγωνισμος και μενουν στασιμοι.
Επισκέπτης
Άρες μάρες κουκουνάρες.
...και στον κώλο σου δυο μπάρες
Επισκέπτης
Εγω παλι βλεπω στην Ελλαδα να θριαμβευουν οι μετριοτητες, οι δε ελαχιστοι ικανοι αναδεικνυονται χαλαρα.
Το μονο κακο ειναι οτι δεν βελτιωνονται τοσο πολυ, επειδη δεν υπαρχει ανταγωνισμος και μενουν στασιμοι.
δε μιλάμε για ντόπια διάκριση
εδώ είναι γνωστό ότι βασιλεύουν οι χούντες των μετρίων και οι καλοί θάβονται
Αλλά όσοι καλοί ξεχωρίσουν από αυτή τη μηχανή του κιμά, είναι έτοιμοι να καπακώσουν οποιονδήποτε "έξυπνο" στο εξωτερικό
γιατί ο δικός μας έχει περάσει μαραθώνιο μετ εμποδίων και ο δικός τους 3.000 μέτρα ευθεία σε ταρτάν
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
προσπαθειτε να διασπασετε το λαικο κινημα προβοκατορες.......Δεν μας έχει κάνει την τιμή να μας απαντήσει ακόμη η μεγαλειότης του:
Μας κρατάει στην τσίτα.