Νέα

Η Αμερικανική κυβέρνηση μας παρακολουθεί όλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
lolwvd.png

Ωραια υπογραφη τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Εντυπωσιακό το ποσο ολοι μας πιστευουμε οτι ειμαστε τοσο αξιοπροσεκτοι, ωστε μας ενοχλει κιολας οτι μας παρακολουθει η....cia...
Για συνελθετε μερικοι...
Μακαρι καποιος να ειναι ΤΟΣΟ σημαντικος ωστε να τον παρακολουθουν...
Εγω θα το θεωρουσα τιτλο τιμης...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Και φυσικα πολυ καλα κανει η Αμερικη και παρακολουθεί όσους κρινει, για την ασφαλεια της.
Υπερδυναμη ειναι, και στοχος των παντων.
Σιγα μην κατσει να την γαμησουνε.
Ή μηπως ο κοσμος της ειναι αντιθετος στο να παρακολουθουνται καποιοι?
Ισα ισα σου λενε, παρακολουθηστε τους οσους κρινετε, ωστε να ειμαστε ασφαλεις.
Μηπως πιστευετε οτι ενοχλουνται και οι Ισραηλινοι επειδη κυκλοφορουν διαρκως ενοπλοι αστυνομικοι στο δρομο και ελεγχουν τα παντα?
Μπραβο τους λενε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
για ποια δημοκρατια μιλαμε στην αμερικη  :uglystupid:
ο "δημοκρατικος"  :jerking:  ομπαμα
η τελικα δεν ειναι και τοσο δημοκρατικος και προοδευτικος
η ειναι παραδομενος στις (με ακροδεξιες πρακτικες)  :uglystupid:
μυστικες υπηρεσιες CIA, NSA  και ενα σωρο αλλες  :idiot:
Φίλε εισαι βαθια νυχτωμενος.
"Δημοκρατια" δεν ειναι η Σοβιετία που εχεις μαθει στην Ελλαδα.
Δημοκρατια ειναι να προφυλασσεις τους πολιτες σου. Ειδικα οταν υπαρχει ενα βεβαρημενο παρελθον με επιθεσεις ξένων στη χωρα σου.
Οι Δημοκρατίες προστατευουν τον εαυτο τους, και εχουν παντα και μυστικες υπηρεσιες.
Γυρνα τωρα πλευρο και ξανακοιμησου.

ΑΧΡΕΚΟΥΛΑ

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αφήστε τα παιδιά να πάρουν μάτι. Μια ήπειρος γεμάτη ανώμαλους είναι έτσι κι αλλιώς. Δείτε την αλλιώς. Φαντάσου τί VIP είμαστε, για να κάθονται να παρακολουθούνε ΕΜΑΣ! Μια ζωή ηλίθιοι! Το "αμερικανιά", κατέντησε πλέον συνώνυμο της μαλακίας, βλακείας, ηλιθιότητας κ.ο.κ. Τυχαίο; ΔΕΝ νομίζω! :zfuck: :headbang:

Επισκέπτης
Και φυσικα πολυ καλα κανει η Αμερικη και παρακολουθεί όσους κρινει, για την ασφαλεια της.
Υπερδυναμη ειναι, και στοχος των παντων.
Σιγα μην κατσει να την γαμησουνε.
Ή μηπως ο κοσμος της ειναι αντιθετος στο να παρακολουθουνται καποιοι?
Ισα ισα σου λενε, παρακολουθηστε τους οσους κρινετε, ωστε να ειμαστε ασφαλεις.
Μηπως πιστευετε οτι ενοχλουνται και οι Ισραηλινοι επειδη κυκλοφορουν διαρκως ενοπλοι αστυνομικοι στο δρομο και ελεγχουν τα παντα?
Μπραβο τους λενε.

έχεις δίκιο σ αυτό, το οποίο ωστόσο δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι Αμερικανοί είναι πανηλίθιος λαός

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
έχεις δίκιο σ αυτό, το οποίο ωστόσο δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι Αμερικανοί είναι πανηλίθιος λαός
Εγω να το δεχτω οτι ειναι πανηλιθιοι, αλλά βρε παιδι μου πώς γινεται να κυβερνανε τον κοσμο οι ηλιθιοι, κι εμεις οι εξυπνοι να περιμενουμε να παρουμε τη δοση για να την βγαλουμε και φετος?

Επισκέπτης
Εγω να το δεχτω οτι ειναι πανηλιθιοι, αλλά βρε παιδι μου πώς γινεται να κυβερνανε τον κοσμο οι ηλιθιοι, κι εμεις οι εξυπνοι να περιμενουμε να παρουμε τη δοση για να την βγαλουμε και φετος?

Η Αμερική έχει ιδιαίτερα διαστρωματωμένη κοινωνική δομή και μεγάλους βαθμούς εξειδίκευσης

το εξειδικευμένο προσωπικό της είναι ιδιαίτερα καλό σε αυτό που κάνει, και το σύνολο των υψηλά ιστάμενων υπηρεσιών διαπρέπει

τα κάτω λαικά στρώματα, είναι από τους πιο ηλίθιους αντιπρόσωπους του homo sapiens που έχουν περάσει από τον πλανήτη τα τελευταία δεκάδες χιλιάδες χρόνια

θα πεθάνουν και δε θα χουν καταλάβει πόσο ηλίθιοι ήτανε...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χρυσαυγουλο ειναι ο πορνοπαπος αλλα δεν το παραδεχεται

Επισκέπτης

επίσης δεν είπα πουθενά ότι ο ελληνικός λαός θεωρείται έξυπνος

απλά αν κάποιος στην Ελλάδα αναδειχθεί έξυπνος, θα είναι 10 φορές εξυπνότερος από τους έξυπνους των άλλων κρατών, γιατί θα χει περάσει από μύρια κύματα για να επιβιώσει...

δεν είναι σαν την Αμερική που τις διάνοιες τους δίνουν ντοκτορά στα 20 και τους ρίχνουν στην έρευνα με 150.000$ το χρόνο...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

απλά αν κάποιος στην Ελλάδα αναδειχθεί έξυπνος, θα είναι 10 φορές εξυπνότερος από τους έξυπνους των άλλων κρατών, γιατί θα χει περάσει από μύρια κύματα για να επιβιώσει...

δεν είναι σαν την Αμερική που τις διάνοιες τους δίνουν ντοκτορά στα 20 και τους ρίχνουν στην έρευνα με 150.000$ το χρόνο...

Άρες μάρες κουκουνάρες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Δεν μας έχει κάνει την τιμή να μας απαντήσει ακόμη η μεγαλειότης του:

Μας κρατάει στην τσίτα.
Ναι αλλά λαβαμε την πολυτιμη πληροφορια οτι θα ειναι παρων στο συνεδριο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

Εγω παλι βλεπω στην Ελλαδα να θριαμβευουν οι μετριοτητες, οι δε ελαχιστοι ικανοι αναδεικνυονται χαλαρα.
Το μονο κακο ειναι οτι δεν βελτιωνονται τοσο πολυ, επειδη δεν υπαρχει ανταγωνισμος και μενουν στασιμοι.

Επισκέπτης
Εγω παλι βλεπω στην Ελλαδα να θριαμβευουν οι μετριοτητες, οι δε ελαχιστοι ικανοι αναδεικνυονται χαλαρα.
Το μονο κακο ειναι οτι δεν βελτιωνονται τοσο πολυ, επειδη δεν υπαρχει ανταγωνισμος και μενουν στασιμοι.

δε μιλάμε για ντόπια διάκριση

εδώ είναι γνωστό ότι βασιλεύουν οι χούντες των μετρίων και οι καλοί θάβονται

Αλλά όσοι καλοί ξεχωρίσουν από αυτή τη μηχανή του κιμά, είναι έτοιμοι να καπακώσουν οποιονδήποτε "έξυπνο" στο εξωτερικό

γιατί ο δικός μας έχει περάσει μαραθώνιο μετ εμποδίων και ο δικός τους 3.000 μέτρα ευθεία σε ταρτάν

ΑΧΡΕΚΟΥΛΑ

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• aggelos_b.jpg
    aggelos_b.jpg
    15,4 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom