kavlarxos78
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλα οχι 12.000 ευρω 10.800 και κατι ψιλά
το ευρωπαικο δε τμημα του εβριθε απο ιλλυριους και γοτθους καθοτι τους κακους ελληνες τους ειχαν φροντισει να τους εξαφανισουν με σφαγες κατι καλοι αυτοκρατορες των πρωτων ετων....γνησιοι ελληνες κι αυτοιMνημειο αγνοιας.
..και μετα ηρθαν οι μελισσες.το ευρωπαικο δε τμημα του εβριθε απο ιλλυριους και γοτθους καθοτι τους κακους ελληνες τους ειχαν φροντισει να τους εξαφανισουν με σφαγες κατι καλοι αυτοκρατορες των πρωτων ετων....γνησιοι ελληνες κι αυτοι
αργοτερα ηρθαν και οι σλαβοι
Καλα οχι 12.000 ευρω 10.000 και κατι ψιλά
σιγα μην ηρθε και ο μαραντινης ρε τυπε..και μετα ηρθαν οι μελισσες.
4000 Για 3-4 ώρες την ημέρα.εύγε της.τελικά άλλες παίρνουν τα ίδια με το μουνι κ άλλες με το μυαλό..
Μάταιον.
Θα σας γράψει τώρα και εσάς για ουσίες και συνουσίες.
τι να διαβάσω Τυπε ότι πληρώθηκε για να έρθει να ζητήσει την δουλειά;Δηλαδή άμα πάρει την δουλειά πόσα θα χρεώνει ;χαχαχΓια ξαναδιάβασε.
Εσυ να υποθεσω κατατάσσεσαι στις δεύτερες?4000 Για 3-4 ώρες την ημέρα.εύγε της.τελικά άλλες παίρνουν τα ίδια με το μουνι κ άλλες με το μυαλό..
τι να διαβάσω Τυπε ότι πληρώθηκε για να έρθει να ζητήσει την δουλειά;Δηλαδή άμα πάρει την δουλειά πόσα θα χρεώνει ;χαχαχ
Να τον ρωτησω πόσα βγαζεις και με ποιον τροπο?ρωτά τον μικρό μου σεβαλιε
ρωτά τον μικρό μου σεβαλιεΕσυ να υποθεσω κατατάσσεσαι στις δεύτερες?
Eγω ξερω ποσα θα δωσουμε. Τωρα που θα πανε δεν με αφορα. Ξεχασες ομως να πεις οτι ειπα θα δείξει το αποτελεσμα. Επίσης αυτα ειναι τα έξοδα. Αμοιβή πόσο?Περίπου 11.000€. Για αεροπορικά εισιτήρια, αυτοκίνητο και οδηγό. Για 3 ημέρες. Για 4 άτομα.
Είναι το ίδιο μ' αυτό που έγραψες ότι πήρε 12.000€ για 3 ημέρες;
Δεν θες να μαθεις...τι να διαβάσω Τυπε ότι πληρώθηκε για να έρθει να ζητήσει την δουλειά;Δηλαδή άμα πάρει την δουλειά πόσα θα χρεώνει ;χαχαχ
Eγω ξερω ποσα θα δωσουμε. Τωρα που θα πανε δεν με αφορα. Ξεχασες ομως να πεις οτι ειπα θα δείξει το αποτελεσμα.
Ρε φιλε εχεις κομπλεξ? Η εισαι χαζος? 10.800 δεν ειπαμε? Εσυ έβαλες το έγγραφοΠόσα, για πες να μάθουμε.
Ρωτάς εμένα να σου πω τι θα ρωτήσεις για μένα;Να τον ρωτησω πόσα βγαζεις και με ποιον τροπο?
Ρε φιλε εχεις κομπλεξ? Η εισαι χαζος? 10.800 δεν ειπαμε? Εσυ έβαλες το έγγραφο
Περίπου 11.000€. Για αεροπορικά εισιτήρια, αυτοκίνητο και οδηγό. Για 3 ημέρες. Για 4 άτομα.