erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ξέρω και γελώ με τα βόδια που την θεωρούν σωτήρα.Δεν θες να μαθεις...
ξέρω και γελώ με τα βόδια που την θεωρούν σωτήρα.Δεν θες να μαθεις...
Η μιζερια συνεχιζεται?ξέρω και γελώ με τα βόδια που την θεωρούν σωτήρα.
μπα διναμε και σε κατι εταιρειες προστασιας του θαλασσιου ιππου που ζει στην θαλασσα των σαργασσωντο έγγραφο που ανέβασες πιο πάνω διάβασες τι έγραφε? ότι είναι "καλεσμένοι για την διαφήμιση της επιστροφής των μαρμάρων"
πρέπει να είναι τα πιο πεταμένα 11 χιλιάρικα που έχει ξοδέψει μέχρι τώρα η ελλάδα του μνημονίου
Μαλλον κατι αλλο. Πρωτη φορα βλεπω χαζο να το παραδέχεται. Για χαλαρωσεΤο 2ο.
Προφανως αστειεύομαι, δεν χρειαζεται να ρωτησω κανεναν.Ρωτάς εμένα να σου πω τι θα ρωτήσεις για μένα;
Χαμένα τα χεις
Για ΜΚΟ είναι αυτά που λες.μπα διναμε και σε κατι εταιρειες προστασιας του θαλασσιου ιππου που ζει στην θαλασσα των σαργασσων
Δίναμε? Δεν δίνουμε πλεον?μπα διναμε και σε κατι εταιρειες προστασιας του θαλασσιου ιππου που ζει στην θαλασσα των σαργασσων
Όχι. Κοπηκαν όλα.Δίναμε? Δεν δίνουμε πλεον?
πολυ λαρτζ σε βλεπω με τα λεφτα μου ως ελληνα φορολογουμενου που ειμαι ταυτοχρονα η παραγωγικη και επιχειρηματικη βαση της χωρας και οχι παρασιτο τροφοδοτουμενο απο το δημοσιοΗ μιζερια συνεχιζεται?
Μαλλον κατι αλλο. Πρωτη φορα βλεπω χαζο να το παραδέχεται. Για χαλαρωσε
Συνεχιζεται λοιπον.πολυ λαρτζ σε βλεπω με τα λεφτα μου ως ελληνα φορολογουμενου που ειμαι ταυτοχρονα η παραγωγικη και επιχειρηματικη βαση της χωρας και οχι παρασιτο τροφοδοτουμενο απο το δημοσιο
το έγγραφο που ανέβασες πιο πάνω διάβασες τι έγραφε? ότι είναι "καλεσμένοι για την διαφήμιση της επιστροφής των μαρμάρων"
πρέπει να είναι τα πιο πεταμένα 11 χιλιάρικα που έχει ξοδέψει μέχρι τώρα η ελλάδα του μνημονίου
για το δημοσιο χρημα και που θα ξοδευτει λογο εχουν οσοι το παραγουν......οχι αυτοι που θα το φανεΣυνεχιζεται λοιπον.
Μπραβο. Δεν νομιζω να το σκεφτηκες πριν με ειρωνευτής. ΤεσπαΧαλαρός είμαι. Απλά πρέπει να καταλάβεις ότι ο προφορικός λόγος είναι διαφορετικός απ' τον γραπτό. Στον γραπτό λόγο μερικές φορές δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί κάποιος.
Όταν το εκανε η Μερκουρη και ξοδευε λεφτα σε καμπανιες για το ιδιο θεμα, ειχες την ιδια αποψη?Εγώ λέω να μειώσουμε τις δαπάνες για παιδεία κ Υγεία κ να δίνουμε λεφτά σε δικηγορικά γραφεία για να Μας εκπροσωπούν σε δικες ώστε να φέρουμε τα μάρμαρα στην Ελλάδα.Σαν να λέμε πήρε φωτιά το σπίτι μας κ εμείς βγήκαμε για ψώνια
τον αλλον τον πηραν τα προβατα στην πτολεμαιδα και δεν μπορει να ζησει ο βοσκος γιατι χρωσταγε και του τα βγαλαν σε πλειστηριασμο και ο αλεξ μας λεει ολα κουλ ας πεταξουμε μερικες χιλιαδες σε φρου φρου και αρωματαΕγώ λέω να μειώσουμε τις δαπάνες για παιδεία κ Υγεία κ να δίνουμε λεφτά σε δικηγορικά γραφεία για να Μας εκπροσωπούν σε δικες ώστε να φέρουμε τα μάρμαρα στην Ελλάδα.Σαν να λέμε πήρε φωτιά το σπίτι μας κ εμείς βγήκαμε για ψώνια
Μαζι με ολα αυτα που αναφέρεις να βάλουν και ενα τελος στην ΔΕΗ κανα 10ευρω για το ειδικο ταμείο υπερ επιστροφής των μαρμάρων. Για τα μαυρα λεφτα που έφυγαν εξω ποτε θα κάνουν κατι?Εγώ λέω να μειώσουμε τις δαπάνες για παιδεία κ Υγεία κ να δίνουμε λεφτά σε δικηγορικά γραφεία για να Μας εκπροσωπούν σε δικες ώστε να φέρουμε τα μάρμαρα στην Ελλάδα.Σαν να λέμε πήρε φωτιά το σπίτι μας κ εμείς βγήκαμε για ψώνια
το πασοκ κυβερναει ρε βλακαΌταν το εκανε η Μερκουρη και ξοδευε λεφτα σε καμπανιες για το ιδιο θεμα, ειχες την ιδια αποψη?
Α ξεχασα, τωρα κυβερναει η δεξια...
Το ειδα πω κατάντια ρε οι αλήτεςτον αλλον τον πηραν τα προβατα στην πτολεμαιδα και δεν μπορει να ζησει ο βοσκος γιατι χρωσταγε και του τα βγαλαν σε πλειστηριασμο και ο αλεξ μας λεει ολα κουλ ας πεταξουμε μερικες χιλιαδες σε φρου φρου και αρωματα