alithias
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ξέχασες την τουρκιαδεν λεει τυπε μου
ενταξει να διεκδικουν οι <<μακεδονες>> ειναι πιο cool
τωρα οι αλβανοι?ξενερα
χαθηκε να διεκδικει η αγγλια η αμερικη εστω η ρωσια
ξέχασες την τουρκιαδεν λεει τυπε μου
ενταξει να διεκδικουν οι <<μακεδονες>> ειναι πιο cool
τωρα οι αλβανοι?ξενερα
χαθηκε να διεκδικει η αγγλια η αμερικη εστω η ρωσια
Ναι αυτα ανοικουν στους (Μακεδονες) των Σκοπιων μαλον θα εχουμε πολεμο της Αλβανιας με τη (Μακεδονια) δυο Γα'ι'δαροι μαλωνανε σε ξενον αχυρωνακαστορια και φλωρινα δεν διεκδικουν και τα σκοπια?
και η τουρκια θελει την φλωρινα τυπε?ξέχασες την τουρκια
Θα γράψετε και θούριο δικό σας?
Οι φίλοι μας οι γείτονες(σκοπια-αλβανια-τουρκια) θέλουν το κάτι τι τους από εμάς, λίγο γη από δω, λίγο όνομα από κει, στο τέλος θα μας μείνει η Αθήνακαι η τουρκια θελει την φλωρινα τυπε?
αυτοι τι δικαιολογια εχουν?
ο αλη πασας φυτεψε καποτε πιπεριες εκει?
Ναι αυτα ανοικουν στους (Μακεδονες) των Σκοπιων μαλον θα εχουμε πολεμο της Αλβανιας με τη (Μακεδονια) δυο Γα'ι'δαροι μαλωνανε σε ξενον αχυρωνα
Ρεεεεεεεεεεεε δεν πανε στο διαολο οι κωλο αλβανοι εδω που τους μαζεψαν...............
Πεσ τα φιλε...Μπραβο σου !!!!!!!!!! Ηρθαν οι βρωμιαρηδες να παρουν Φλωρινα κ Καστορια οι πεινασμενοι νταβατζηδες.........οι αλβανοι θα παρουν τα αρχιδια μας !!!! επρεπε απο καιρο να τους ειχαμε διοξει απο εδω !!! ειναι γνωστο αλλωστε απο την ιστορια οτι ηταν τσιρακια των τουρκων επι τουρκοκρατιας !!! οι παλαιοτεροι θα ξερουν απο που βγηκε και η παροιμια το μυαλο και μια λυρα και του Μπογιατζη ο κοπανος !!!
Εγω ποθ εχω καταγωγη απο Καστοριά πως θα λέγομαι Έλληνας ή Μακεδόνας??
να υποθεσω πανιβλακα οτι οι ''μεκεδονες'' οπως τους εννοεις εσυ μιλουσαν ελληνικα εξου και το κοστουρ;;; τελικα μετα απο τοσες συζητησεις επι συζητησεων τελικα συμφωνησες μαζι μας!!!! και οι ''μακεδονες'' σου ηταν ελληνες!!!! παλι πιαστηκες μαλακαςελάτε ρε ελληνάρες τι σας κόφτει;
λέριν και κοστουρ είναι μακεδόνικα μέρη, όχι ελληνικά!
τωρα εσυ περιμενεις απαντηση απο το μογγολο;;;Δεν μπορω να δωσω συγκεκριμενη ερμηνια στον ορο μακεδόνας (πχ μιλάνε ελληνικά? κτλ) οπότε δεν ξέρω ...Μπορείς να με κατατοπίσεις σχετικά με το τι εστι Μακεδών?
δεν υπαρχει περιπτωση να απαντηση.....Ναι περιμένω αυτός επιμένει να διαχωρίζει το έλλην από το μακεδών όταν εγώ ζούσα εκεί τότε λέγαμε οτι είμαστε έλληνες
θέλω να με ενημερώσει λοιπόν και φυσικά με πηγές έκγυρες γιατί διαφορετικά οτι γράψει θεωρούνται αερολογίες (ο ίδιος το έχει πει)
Περιμένω λοιπόν
Δεν μπορω να δωσω συγκεκριμενη ερμηνια στον ορο μακεδόνας (πχ μιλάνε ελληνικά? κτλ) οπότε δεν ξέρω ...Μπορείς να με κατατοπίσεις σχετικά με το τι εστι Μακεδών?