Νέα

Η Αλβανία διεκδικεί ΄Ηπειρο, Καστοριά και Φλώρινα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mixalis mixoy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Byzantium%401180.jpg

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    119,9 KB · Εμφανίσεις: 14

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κάτι ανάλογο σχεδιάζουν και στην ΄Ηπειρο οι Αλβανοί?
Μόνο στην Ήπειρο να ήτανε καλά θα ήτανε,φήμες κάνουνε λόγο ότι έχουνε σκοπό να κατακτήσουνε όλη την Ελλάδα(σε συνεργασία με Τουρκία,Β.Μακεδονία κ Βουλγαρία βεβαίως-βεβαίως)!!!

Έχω έγκυρες πληροφορίες σας λέω, ο μπατζανάκης της ξαδέρφης της κουνιάδας του θείου μου εργάζεται στην μυστική Αλβανική αστυνομία!!!

OP
OP
M

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Μόνο στην Ήπειρο να ήτανε καλά θα ήτανε,φήμες κάνουνε λόγο ότι έχουνε σκοπό να κατακτήσουνε όλη την Ελλάδα(σε συνεργασία με Τουρκία,Β.Μακεδονία κ Βουλγαρία βεβαίως-βεβαίως)!!!

Έχω έγκυρες πληροφορίες σας λέω, ο μπατζανάκης της ξαδέρφης της κουνιάδας του θείου μου εργάζεται στην μυστική Αλβανική αστυνομία!!!
          :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

τι μου λες?

Επισκέπτης
     Κάτι ανάλογο σχεδιάζουν και στην ΄Ηπειρο οι Αλβανοί?

Σε λιγο καιρο που θα μας παρουν τις περιουσιες μας οι τραπεζες και το κρατος το μονο που θα εχει απομεινει να κανουμε θα ειναι να παρουμε τα οπλα και να τα παρουμε ολα πισω εις τριπλουν !!! Μαζι με αυτα θα παρουμε φαλλαγκι και ολους τους μεταναστες και θα τσιμπισουμε και λιγο αλβανια ! Ας βγουν τοτε τα σκοπια να πουν οτι λεγονται μακεδονια... Χαχαχα

OP
OP
M

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Σε λιγο καιρο που θα μας παρουν τις περιουσιες μας οι τραπεζες και το κρατος το μονο που θα εχει απομεινει να κανουμε θα ειναι να παρουμε τα οπλα και να τα παρουμε ολα πισω εις τριπλουν !!! Μαζι με αυτα θα παρουμε φαλλαγκι και ολους τους μεταναστες και θα τσιμπισουμε και λιγο αλβανια ! Ας βγουν τοτε τα σκοπια να πουν οτι λεγονται μακεδονια... Χαχαχα
      Σοβαρά μεγάλε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πριν τον μεσημεριανό φραπέ ή μετά θα ξεκινήσει η επανάσταση;;; :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
M

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Πάντως αν ο σκοπός ήτανε να γελάσουμε οκ το πέτυχες. :grin:

Τώρα αν θες να μεταφέρεις είδηση κάνε το σοβαρά(δηλαδή που στον κόρακα είδες αυτούς τους χάρτες).
     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
M

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Για δείξε μερικές εφημερίδες τέτοιες(ουδέτερες όμως,όχι ακροδεξιές όπως ο στόκος)!!! :boobies:

Υ.γ.Πρέπει να θυμόμαστε κάπου-κάπου ότι έχουμε εχθρούς τις γείτονες χώρες δεν γίνεται!!! :jerking:
    Διαβάζεις και στοκ(χ)ο?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Διαβάζεις και στοκ(χ)ο?
Όχι,απλά ξέρω ότι γράφει εθνικιστικές μαλακίες.

Υ.Γ.Α καμιά φορά παίρνει το μάτι που κανένα πρωτοσέλιδο στα πρωινά που γυρνάνε όλες τις εφημερίδες!!! :2funny:

OP
OP
M

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Πάντως αν ο σκοπός ήτανε να γελάσουμε οκ το πέτυχες. :grin:

Τώρα αν θες να μεταφέρεις είδηση κάνε το σοβαρά(δηλαδή που στον κόρακα είδες αυτούς τους χάρτες).
   Ευχαρίστως θα έγραφα. ΑΛΛΑ πώς μπορεί να μιλήσει κανείς σοβαρά με άτομα που έχουν κλισέ τρόπο σκέψης και ορμή ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥ ΤΑΛΙΜΠΑΝ?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Stories

Νέο!