pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Για πες εσύ ποια/ες διάβασες;;;Αλβανικές εφημερίδες διαβασες και δεν το είδες?
Για πες εσύ ποια/ες διάβασες;;;Αλβανικές εφημερίδες διαβασες και δεν το είδες?
Κάτι ανάλογο σχεδιάζουν και στην ΄Ηπειρο οι Αλβανοί?
[/quoteΑυτά ονειρεύονται οι Αλβανοί και οι Αμερικανοί για μας?
Μόνο στην Ήπειρο να ήτανε καλά θα ήτανε,φήμες κάνουνε λόγο ότι έχουνε σκοπό να κατακτήσουνε όλη την Ελλάδα(σε συνεργασία με Τουρκία,Β.Μακεδονία κ Βουλγαρία βεβαίως-βεβαίως)!!!Κάτι ανάλογο σχεδιάζουν και στην ΄Ηπειρο οι Αλβανοί?
Μόνο στην Ήπειρο να ήτανε καλά θα ήτανε,φήμες κάνουνε λόγο ότι έχουνε σκοπό να κατακτήσουνε όλη την Ελλάδα(σε συνεργασία με Τουρκία,Β.Μακεδονία κ Βουλγαρία βεβαίως-βεβαίως)!!!
Έχω έγκυρες πληροφορίες σας λέω, ο μπατζανάκης της ξαδέρφης της κουνιάδας του θείου μου εργάζεται στην μυστική Αλβανική αστυνομία!!!
Μόνο στην Ήπειρο να ήτανε καλά θα ήτανε,φήμες κάνουνε λόγο ότι έχουνε σκοπό να κατακτήσουνε όλη την Ελλάδα(σε συνεργασία με Τουρκία,Β.Μακεδονία κ Βουλγαρία βεβαίως-βεβαίως)!!!
Έχω έγκυρες πληροφορίες σας λέω, ο μπατζανάκης της ξαδέρφης της κουνιάδας του θείου μου εργάζεται στην μυστική Αλβανική αστυνομία!!!
Κάτι ανάλογο σχεδιάζουν και στην ΄Ηπειρο οι Αλβανοί?
Πάντως αν ο σκοπός ήτανε να γελάσουμε οκ το πέτυχες.
Σοβαρά μεγάλε?Σε λιγο καιρο που θα μας παρουν τις περιουσιες μας οι τραπεζες και το κρατος το μονο που θα εχει απομεινει να κανουμε θα ειναι να παρουμε τα οπλα και να τα παρουμε ολα πισω εις τριπλουν !!! Μαζι με αυτα θα παρουμε φαλλαγκι και ολους τους μεταναστες και θα τσιμπισουμε και λιγο αλβανια ! Ας βγουν τοτε τα σκοπια να πουν οτι λεγονται μακεδονια... Χαχαχα
Πριν τον μεσημεριανό φραπέ ή μετά θα ξεκινήσει η επανάσταση;;;Σε λιγο καιρο που θα μας παρουν τις περιουσιες μας οι τραπεζες και το κρατος το μονο που θα εχει απομεινει να κανουμε θα ειναι να παρουμε τα οπλα και να τα παρουμε ολα πισω εις τριπλουν !!! Μαζι με αυτα θα παρουμε φαλλαγκι και ολους τους μεταναστες και θα τσιμπισουμε και λιγο αλβανια ! Ας βγουν τοτε τα σκοπια να πουν οτι λεγονται μακεδονια... Χαχαχα
Πάντως αν ο σκοπός ήτανε να γελάσουμε οκ το πέτυχες.
Τώρα αν θες να μεταφέρεις είδηση κάνε το σοβαρά(δηλαδή που στον κόρακα είδες αυτούς τους χάρτες).
Πριν τον μεσημεριανό φραπέ ή μετά θα ξεκινήσει η επανάσταση;;;
Θα γράψετε και θούριο δικό σας?Μετα ρε για να ειμαστε ντουροι!
Διαβάζεις και στοκ(χ)ο?Για δείξε μερικές εφημερίδες τέτοιες(ουδέτερες όμως,όχι ακροδεξιές όπως ο στόκος)!!!
Υ.γ.Πρέπει να θυμόμαστε κάπου-κάπου ότι έχουμε εχθρούς τις γείτονες χώρες δεν γίνεται!!!
Όχι,απλά ξέρω ότι γράφει εθνικιστικές μαλακίες.Διαβάζεις και στοκ(χ)ο?
Ευχαρίστως θα έγραφα. ΑΛΛΑ πώς μπορεί να μιλήσει κανείς σοβαρά με άτομα που έχουν κλισέ τρόπο σκέψης και ορμή ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥ ΤΑΛΙΜΠΑΝ?Πάντως αν ο σκοπός ήτανε να γελάσουμε οκ το πέτυχες.
Τώρα αν θες να μεταφέρεις είδηση κάνε το σοβαρά(δηλαδή που στον κόρακα είδες αυτούς τους χάρτες).
Υπεκφεύγεις έντεχνα!!!Ευχαρίστως θα έγραφα. ΑΛΛΑ πώς μπορεί να μιλήσει κανείς σοβαρά με άτομα που έχουν κλισέ τρόπο σκέψης και ορμή ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥ ΤΑΛΙΜΠΑΝ?