Νέα

Η άλλη πλευρά του Μουντιάλ της Βραζιλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Συμφωνουμε σε αυτο ναι! Αλλα εγω πιστευω οτι πρεπει ολοι μας να σκευτουμε τα αιτια που δεν ξεσηκονοντε.Και σιγουρα νομιζω μας αφορα.Και εμας για μια τετεια κατασταση μας πηγαινουν.Και εμεις πειναμε (οχι σε τετειο βαθμο,αλλα και εμεις εχουμε προβλημα)...αλλα και εμεις δεν εξεγειρομαστε.Και μαλιστα παμε και ψηφιζουμε με τη θεληση μας αυτους που μας ''καταστρεφουν''.Αρα για μενα πρεπει να βρουμε τα αιτια που και αυτοι και εμεις καθομαστε και δεν επαναστατουμε.

μαν δεν κατάλαβες, σύμφωνα με την σαπακιασμένη λογική του συνομιλητή σου θα ευχόμασταν να ήμασταν εμείς οι διοργανωτές αυτού του μουντιάλ, γάζες δεν έχουμε στα νοσοκομεία και βιβλία για τα σχολεία όμως θα φτιάχναμε γηπεδάρες και θα επενδύαμε στον τουρισμό για να σωθούμε όπως και τότε με τους ολυμπιακούς

αλλά έχει δίκιο στο ότι ακόμα και πουτάνα να είναι μια χώρα η ζωή δεν σταματάει (για κάποιους)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Η πραγματικότητα σήμερα:
- 31% του πληθυσμού, περίπου 55 εκατομμύρια άνθρωποι, ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, δηλαδή με λιγότερο από 1 δολάριο την ημέρα.
- Το 12,8% του πληθυσμού, δηλαδή σχεδόν 18 εκατομμύρια άνθρωποι, είναι αναλφάβητοι.
- Στις φτωχές και υποβαθμισμένες ανατολικές περιοχές, 44,2 παιδιά στα 1000 πεθαίνουν πριν γίνουν ενός έτους.
- Η Βραζιλία έχει από τα υψηλότερα ποσοστά φόνων στον κόσμο. Η πρώτη αιτία θανάτου στις ηλικίες 15-24 στις υποβαθμισμένες αστικές περιοχές είναι ο φόνος.

όμως 100 άτομα είναι που εξεγέρθηκαν οπότε στ'αρχίδια μας ας τους φάνε τα λεφτά οι χορηγοί :uglystupid:
Αριστερη κυβερνηση εχει η Βραζιλια. Τι θελεις ρε τύπε? Να την αλλαξουν και να φερουν δεξιά ή καμια Χούντα παλι?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εχει κι η Βραζιλια συριζεους που διαμαρτυρονται για οτι μαλακια τους κατεβει?
Ποσο μαλακες μπορει να ειναι αυτοι οι αριστεροι που διαμαρτυρονται στη χωρα του ποδοσφαιρου εναντιον του ποδοσφαιρου?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχεις αναρωτηθει ποσο μαλακας εισαι εσυ?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εχει κι η Βραζιλια συριζεους που διαμαρτυρονται για οτι μαλακια τους κατεβει?
Ποσο μαλακες μπορει να ειναι αυτοι οι αριστεροι που διαμαρτυρονται στη χωρα του ποδοσφαιρου εναντιον του ποδοσφαιρου?
Ειμαι σιγουρος οτι αυτοι οι εξαθλιομενοι τυπαδες που πεθαινουν απο πεινα και αρρωστιες εχουν κατσει και εχουν σκευτει την ''αριστερα''.Γιατι ολο το θεμα τους ειναι πολιτικο οχι θεμα επιβηωσης...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Περαιτερω, αυτα τα περι "εξεγερσεων" σε χωρες με δημοκρατικα εκλεγμενες κυβερνησεις δεν τα αντιλαμβανομαι.
Αν θεωρουν οτι η κυβερνηση τους δεν τα κανει καλα, ας την αλλαξουν.
Τι ακριβως θελετε εσεις δηλαδη?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
μαν δεν κατάλαβες, σύμφωνα με την σαπακιασμένη λογική του συνομιλητή σου θα ευχόμασταν να ήμασταν εμείς οι διοργανωτές αυτού του μουντιάλ, γάζες δεν έχουμε στα νοσοκομεία και βιβλία για τα σχολεία όμως θα φτιάχναμε γηπεδάρες και θα επενδύαμε στον τουρισμό για να σωθούμε όπως και τότε με τους ολυμπιακούς

αλλά έχει δίκιο στο ότι ακόμα και πουτάνα να είναι μια χώρα η ζωή δεν σταματάει (για κάποιους)
Η λογικη οτι μια χωρα εχει εσοδα απο ενα μουντιαλ ειναι σωστη.Οντος εχει.Αλλα τα εσοδα δεν πανε εκει που πρεπει παραπανε στις τσεπες των χορηγων.Αυτο ειναι που πρεπει να κυνηγησουμε.Φυσικα ο απλος ταλαιπορος ανθρωπος και μονο που βλεπει να γινοντε αυτα ενω αυτος πειναει τρελαινεται με το δικιο του.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Περαιτερω, αυτα τα περι "εξεγερσεων" σε χωρες με δημοκρατικα εκλεγμενες κυβερνησεις δεν τα αντιλαμβανομαι.
Εγω θελω να μαθω γιατι ο Ελληνικος λαος και ακομα περισσοτερο..γιατι οι συνομιληκοι μου ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ακομα ψιφηζουν και υποστιριζουν ατομα σαν τον σαμαρα,τον τσιπρα,τον κασιδιαρη και τον βενιζελο.Εγω ειμαι ο πρωτος που λεω οτι μας αξιζει αυτο που γινεται σημερα..γιατι εμεις το ψηφησαμε.Ειμαστε υπευθυνοι 100% γιατι εμεις τους βγαλαμε.Εγω θελω να μαθω το ΓΙΑΤΙ ειδικα τα νεα παιδια σημερα ειναι τοσο ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ που πρωτιμανε τη βολη τους απο το μελλον τους...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Εγω θελω να μαθω γιατι ο Ελληνικος λαος και ακομα περισσοτερο..γιατι οι συνομιληκοι μου ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ακομα ψιφηζουν και υποστιριζουν ατομα σαν τον σαμαρα,τον τσιπρα,τον κασιδιαρη και τον βενιζελο.Εγω ειμαι ο πρωτος που λεω οτι μας αξιζει αυτο που γινεται σημερα..γιατι εμεις το ψηφησαμε.Ειμαστε υπευθυνοι 100% γιατι εμεις τους βγαλαμε.Εγω θελω να μαθω το ΓΙΑΤΙ ειδικα τα νεα παιδια σημερα ειναι τοσο ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ που πρωτιμανε τη βολη τους απο το μελλον τους...
Ούτε εσενα σε καταλαβαινω ρε φιλε. Ποιούς να βγαλουμε δηλαδη?
Ποιους να βγαλουν τα νεα παιδια? Ποιος ειναι ικανοτερος?
Ως πότε θα υποκυπτετε οι νεοι σε καθε λογης λαικισμο?
Ούτε η δεξια σας κανει, ουτε η αριστερα, ουτε η ακροδεξια, ουτε οι σοσιαλιστες, ουτε οι κομμουνιστες. Ολοι απατεωνες, κλεφτες και ψευτες. Ε οχι ρε φιλε, δεν ειναι ετσι.
Και στο κατω κατω η Ελλαδα δεν ειναι ούτε καμια ουγκαντα, ουτε εχουμε κατα κεφαλην εισοδημα 1 ευρω τη μερα σαν την Βραζιλια. Αρα ΚΑΠΟΙΟΙ, ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΩΣΤΑ. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Εσυ δηλαδη, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, νιωθεις οτι η Ελλαδα ειναι μια....ΚΟΛΑΣΗ?????

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ούτε εσενα σε καταλαβαινω ρε φιλε. Ποιούς να βγαλουμε δηλαδη?
Ποιους να βγαλουν τα νεα παιδια? Ποιος ειναι ικανοτερος?
Ως πότε θα υποκυπτετε οι νεοι σε καθε λογης λαικισμο?
Ούτε η δεξια σας κανει, ουτε η αριστερα, ουτε η ακροδεξια, ουτε οι σοσιαλιστες, ουτε οι κομμουνιστες. Ολοι απατεωνες, κλεφτες και ψευτες. Ε οχι ρε φιλε, δεν ειναι ετσι.
Και στο κατω κατω η Ελλαδα δεν ειναι ούτε καμια ουγκαντα, ουτε εχουμε κατα κεφαλην εισοδημα 1 ευρω τη μερα σαν την Βραζιλια. Αρα ΚΑΠΟΙΟΙ, ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΩΣΤΑ. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Εσυ δηλαδη, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, νιωθεις οτι η Ελλαδα ειναι μια....ΚΟΛΑΣΗ?????
Για αρχη να σου πω οτι θεωρω οτι με τα πρωτυπα και την παιδια που περνουν οι ανθρωποι  στην σημερινη κοινωνια,σε συνδιασμο με τις πιεσεις και το καθεστως που υπαρχει στην ευρωπη και τον κοσμο...οποιος και να βγει στην εξουσια η θα γινει διευθραρμενος Η απο φοβο θα υποταγει στα διεθνη συμφεροντα.Οποτε ναι θεωρω οτι με τα σημερατινα δεδωμενα οι πολιτικοι ειναι η ψευτες η φοβουντε.Το ιδιο αποτελεσμα μου κανει.Η Ελλαδα δεν ειναι ουγκαντα οχι.Αν ηταν δεν θα καναμε συζητηση μεσω ιντερνετ μαλλον.Παρολα αυτα δεν ειναι ουγκαντα οχι επειδη οργανωσαμε και εξελιξαμε σωστα τους πορους μας αλλα επειδη μας χρηματοδοτησανε απ'εξω.Πιστευω οτι αυτο εγινε λογο της γεοπολιτικης θεσης της Ελλαδας.Πιστευω επισης οτι σημερα η ΕΛλαδα βρισκεται σε κριση παλυ λογο της γεωπολιτικης της θεσης και επειδη βιρσκομαστε σε εναν τυπου οικονομικο πολεμο.Θεωρω οτι οταν τελειωσουν μαζι μας οι δυναμεις οι οποιες περνουν τις αποφασεις για εμας θα εχουμε γινει σαν-αν οχι χειροτερα-απο τη βουλγαρια.Θα δουλευουμε για 200 ευρω και θα λεμε και ευχαριστω.Θα εχουν παρει κοψοχρονιας ολα τα ατου που εχουμε σαν χωρα και σαν θεση και θα ειμαστε υπαληλοι τους στην ιδια μας την χωρα.Δεν μπορω να μιλησω προσωπικα για ΚΟΛΑΣΗ διοτι ειχα την τυχη να γεννιθω σε μια αρκετα καλη οικονομικη κατασταση και εγω θεωρουμε απο τους ευνοημενους της κοινωνιας.Επειδη ομως συναναστρεφομαι και με ατομα του μεγαλου πορτοφολιου και του αδειου..ξερω ατομα που ζουν σε μια κατασταση οχι κολαση...αλλα παρα πολυ ασχσημη.Αυτοι νιωθουν την κολαση να ερχεται.Για μενα το προβλημα ξεκινα απο την παιδια και την νοοτροπια.Κολογεροι κυβερνανε εχουν τα λευτα και τα συμφεροντα και  βασιζοντε σε παλια δοκιμασμενα για αυτους προτυπα.Γιαυτο ειναι ετσι ο κοσμος.Οι νεοι ανθρωποι του κοσμου πρεπει να πατησουν ποδι για να αλλαξει οχι μονο η χωρα τους αλλα ο τροπος που λειτουργει η κοινωνια παντου,γενικα.Για μενα αυτο θα ειναι το μεγαλο κολπο.Ελπιζω να καλυψα ολα οσα ρωτησες.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
το ποδοσφαιρο ειναι το οπιο των λαων  :uglystupid:
φαινετε ομως πως οι λαοι ξυπνησανε
δεν τους "πιανει" το οπιο  :idiot:
και ναι οι φτωχες χωρες
της ελλαδας συμπερυλαμβανομενης δεν μπορουν (δεν πρεπει) να κανουν μουντιαλ και ολυμπιαδες
μονο οι φραγκατες χωρες που εχουν πλεονασματα  :uglystupid:
καταρ, σιγκαπουρη, χονγκ κονγ, νορβηγια, ελβετια, αυστρια , γερμανια, ολλανδια, ιαπωνια, καναδας, αυστραλια, και μερικες αλλες  :uglystupid:
οποια χωρα περναει ενα μινιμουμ gdp per capita
ας πουμε 50 χιλιαδες $

ας βαζει υποψηφιοτητα για αυτες τις διοργανωσεις

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ενω ο αθλητισμος ειναι χρησιμος και απαραιτητος και για την υγεια
ο πρωταθλητισμος (σε ολα τα αθληματα)
ειναι κατασκευασμα των πολυεθνικων  :uglystupid:
μπορουμε να ζησουμε και χωρις πρωταθλητισμο
μια πολυτελεια ειναι

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Οταν βγει ο Συριζα επομενη κυβερνηση, θα το σεβαστειτε εσεις οι δεκσοι τυπε ή θα βγαινετε στους δρομους με τις χυτρες οπως εκανα στην Χιλη το 70;
Και οταν γραφω "εσεις" δεν εννοω εσενα προσωπικα, αλλά τους ομοιδεατες σου.
Πως την κοβεις την φαση;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Οταν βγει ο Συριζα επομενη κυβερνηση, θα το σεβαστειτε εσεις οι δεκσοι τυπε ή θα βγαινετε στους δρομους με τις χυτρες οπως εκανα στην Χιλη το 70;
Και οταν γραφω "εσεις" δεν εννοω εσενα προσωπικα, αλλά τους ομοιδεατες σου.
Πως την κοβεις την φαση;
Τυπε αν βγει ο συριζα κυβερνηση θα γελασει και το παρδαλο κατσικι με την αμηχανια του τσυπρα οταν καταλαβει οτι ουτε τον συμφερει ουτε μπορει να κανει αυτα που υποσχεται...παλυ απλος λαος θα την πληρωσει.Δεν υπαρχει μεγαλυτερος ψευτης και λαικιστης απο τον τσιπρα.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Παντως στις διαδηλωσεις δεν εχω δει κανεναν "εξαθλιωμενο" Βραζιλιανο...
Μονο κατι δασκαλους και καθηγηταδες συμμετεχουν... Οι κλασσικοι "συριζεοι" βολεμενοι δημοσιοι υπαλληλοι, δηλαδη

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Ο σύριζα ευθύνεται για τις διαδηλώσεις και στη Βραζιλία; :think:

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε αν βγει ο συριζα κυβερνηση θα γελασει και το παρδαλο κατσικι με την αμηχανια του τσυπρα οταν καταλαβει οτι ουτε τον συμφερει ουτε μπορει να κανει αυτα που υποσχεται...παλυ απλος λαος θα την πληρωσει.Δεν υπαρχει μεγαλυτερος ψευτης και λαικιστης απο τον τσιπρα.

Ε ναι ο μαλακας τι το ηθελε και ειπε οτι "λεφτα υπαρχουν", τι ηθελε τα Ζαππεια και το επαιζε αντιμνημονιακος και μολις εγινε πρωθυπουργος εκανε στροφη 180 μοιρων, ή το αλλο το διαβοητο οτι " εγω σκιζω καθημερινα τα μνημονια".
Που να μην κυβερνουσε και 40 χρονια τωρα.
Oh wait...

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
"συριζεοι" υπαρχουν παντου!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
πολυ θα γουσταρα να γενικευθουν τα επεισοδια, με αποκλεισμους γηπεδων (χωρις νεκρους φυσικα)
και να εμενε ολος ο πλανητης καγκελο
λεγοντας
κοιτα ρε πουστη μου 205 μυρια βραζιλιανων
που ολοι λεγαμε οτι ζουν για
το ποδοσφαιρο  :jerking: τελικα η συντριπτικη πλειοψηφια τους εχει προβληματα επιβιωσης  :uglystupid:
και χεστηκε για το ποδοσφαιρο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Παντως στις διαδηλωσεις δεν εχω δει κανεναν "εξαθλιωμενο" Βραζιλιανο...
Μονο κατι δασκαλους και καθηγηταδες συμμετεχουν... Οι κλασσικοι "συριζεοι" βολεμενοι δημοσιοι υπαλληλοι, δηλαδη
Τι κολημα εχετε φαει με τους ''συριζαιους'' και τους ''χρυσαυγιτες''? Και που ξερεις οτι στην βραζιλια υπαρχουν ''βολεμενοι'' δημοσιοι υπαληλοι?Η μηπως οι νεοδημοκρατες δημοσιοι υπαληλοι ειναι λιγοτερο βολεμενοι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom