Νέα

Η άλλη πλευρά του Μουντιάλ της Βραζιλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν μιλαώ για το 61 συγκεκριμένα. Αξιακό είναι το θέμα, όχι ιστορικό.
Εν πάσει περιπτώσει, μια κυβέρνηση που φτάνει να μαζεύει απέναντι της στους δρόμους τη μισή πρωτεύουσα πρέπει να πηγαίνει στο διάολο.

δηλαδή όλους και όλους καμμιά τριανταριά χιλιάδες κατοίκους έχει η πρωτεύουσα ??

γιατί δεν νομίζω να υπήρξε διαδήλωση μεγαλύτερη των 15.000

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδή όλους και όλους καμμιά τριανταριά χιλιάδες κατοίκους έχει η πρωτεύουσα ??

Oι Αριστεροι γενικα ειναι σαν τον Χριστο: Εκεινος πολλαπλασιασε τα ψωμια, ενω εκεινοι πολλαπλασιαζουν τους διαδηλωτες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Oι Αριστεροι γενικα ειναι σαν τον Χριστο: Εκεινος πολλαπλασιασε τα ψωμια, ενω εκεινοι πολλαπλασιαζουν τους διαδηλωτες...

η δήλωση "Είμαι Αριστερός" αυτόματα σου δίνει το χαρακτηριστικό του ηθικά ανώτερου μέχρι τελειότητος...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
η δήλωση "Είμαι Αριστερός" αυτόματα σου δίνει το χαρακτηριστικό του ηθικά ανώτερου μέχρι τελειότητος...
ασ τις εξυπναδες τρανι, ο κεθενας δηλωνει οτι θελει....μια δηλωση δεν ειναι παρα λέξεις...ολοι απ τις πραξεις τους κρινονται....και ο κουβελακος αριστερος λεει οτι ειναι, το ιδιο και ο ψαριανος...ειναι ομως???

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366

εστω και ετσι, τι σημαινει αυτο, οτι η χωρα δεν εχει κοινωνικα προβληματα, οτι δεν υπαρχουν μεγαλες αποκλισεις στο εσωτερικο της, οτι δεν υπαρχει τεραστια φτωχια???? οτι δεν υπαρχει κακης ποιοτητας υγεια και παιδεια??? το θεωρεις οτι ειναι υγειες οτι ο κοσμος δεν αντιδραει? πολυ περισσοτερο μαλιστα οταν δαπανωνται τεραστια ποσα για τετοιες διοργανωσεις σε μια χωρα που μαστιζεται εντονα απο κρατικη διαφθορα?
το θεμα ειναι δηλαδη αν ειναι 10 ή 100.000 διαδηλωτες??? το φαινεσθαι σε νοιαζει? ή πραγματικη ουσια??
αλλα τι καθομαι και λεω σε ενα νεοφιλελε 55-60 χρονων που παιρνει 5000 γιουρια και ζει τη ζωουλα του και το μονο που το νοιαζει ειναι η παρτι του...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εστω και ετσι, τι σημαινει αυτο, οτι η χωρα δεν εχει κοινωνικα προβληματα, οτι δεν υπαρχουν μεγαλες αποκλισεις στο εσωτερικο της, οτι δεν υπαρχει τεραστια φτωχια???? οτι δεν υπαρχει κακης ποιοτητας υγεια και παιδεια??? το θεωρεις οτι ειναι υγειες οτι ο κοσμος δεν αντιδραει? πολυ περισσοτερο μαλιστα οταν δαπανωνται τεραστια ποσα για τετοιες διοργανωσεις σε μια χωρα που μαστιζεται εντονα απο κρατικη διαφθορα?
το θεμα ειναι δηλαδη αν ειναι 10 ή 100.000 διαδηλωτες??? το φαινεσθαι σε νοιαζει? ή πραγματικη ουσια??
αλλα τι καθομαι και λεω σε ενα νεοφιλελε 55-60 χρονων που παιρνει 5000 γιουρια και ζει τη ζωουλα του και το μονο που το νοιαζει ειναι η παρτι του...

δεν μιλώ για την Βραζιλία παίκτη μου αλλά για την Ελλαδίτσα μας...

η Βραζιλία κείται μακράν

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
δεν μιλώ για την Βραζιλία παίκτη μου αλλά για την Ελλαδίτσα μας...

η Βραζιλία κείται μακράν
α καλα

τα ιδια βεβαια ισχυουν και για εδω...βεβαια σε μικροτερο βαθμο...κοινο σημειο και στους δυο η κρατικη διαφθορα!!!
ο κοσμος πρεπει να δειχνει την αντιδραση του εμπρακτα ειτε με τη ψηφο του καθε 4 χρονια, ή στο μεσοδιαστημα στους δρομους
ελπιζω ποτε να μην φτασει κομματι της κοινωνιας μας στα επιπεδα φτωχιας της βραζιλιας...και καποια στιγμη κι αυτοι οι ανθρωποι που ζουν σε τετοιες αθλιες συνθηκες να χουν μια καλυτερη ζωη

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
επειδη ειμαι και φιλοζωος...για δειτε και τι κανανε στα αδεσποτα σκυλια...
απλα τα σκοτωσαν...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Για μενα ναι.Να μην ξαναφτιαχτει ποτε γηποεδο.Ουτε να γινει προταθλημα.Προτηστο μελημα μιας κοινωνιας θα επρεπε να ειναι η υγεια και η παιδια και οχι τα γηπεδα.Το οτι τολμουν 200 ατομα να κανουν διαδηλωση δεν σημαινει οτι οι υποληποι ειναι ευχαρηστημενοι.Απλα για διαφορους λογους δεν βγενουν στους δρομους.Για παραδειγμα στην Ελλαδα το μεγαλυτερο μερος της κοινωνιας ειναι αγανακτισμενο.Δεν βλεπω ομως εκατομοιρια κοσμοσ τον δρομο να διαδηλωνει...και ναι..αν τα λευτα πηγαιναν στους φτωχους θα ηταν καλο...δεν νομιζω οτι πανε ομως δυστιχως...

Σε μια χωρα που τεραστιο ποσοστο (δεν γνωριζω νουμερα) ζει στον δρομο ναι...σαν κοινωνικη προνια.ΓΙα μενα σε καθε χωρα παντου και παντα η μορφωση και η ιατρικη περιθαλψη θα επρεπε να ειναι δωρεαν σε ολους.Και δεν εννοω τα βασικα.Εννοω τα παντα..απο μια απλη εξεταση μεχρι θεραπιες για τον καρκινο και εγχειρηση ανοιχτης καρδιας.

σε κοβω να ψηφιζεις οακκε τυπε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom