Νέα

Η αλήθεια για το δημόσιο χρέος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 447
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εισαι μαλακας..
αφου ειναι αγυριστα ας μεινω τουλαχιστον με την ικανοποιηση οτι ειχα υψηλο επιτοκιο..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
δεν με πιανς..
Ναι ρε..
Κι εγώ δεν πρόκειται να στα επιστρέψω αλλά να διαμαρτυρηθώ πρώτος για το επιτόκιο,για να βγω από πάνω..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μαλάκα τώρα που το λες,με πιάνει ένα πατριωτικό..
Όταν έρθει και ο ίσιος Λουτράκι για καζίνο και σωληνάδικο μπορεί και να με πείσει..

Πάρε ένα γρήγορα μη σε γαμήσω ή βγες έξω από το μαγαζί να σε χτυπήσει ο καθαρός αέρας

Επισκέπτης
Όταν έρθει και ο ίσιος Λουτράκι για καζίνο
Στόχος ληστών το καζίνο «Πόρτο – Καρράς»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010, 08:00

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα στο καζίνο «Πόρτο – Καρράς», στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής.

Παρά το γεγονός ότι είχε αρκετό κόσμο εκείνη την ώρα, οι δράστες εισήλθαν σαν… κύριοι, με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον ταμία και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Επισκέπτης
Ώρες ώρες γράφεις κάτι έξυπνα. Τώρα γιατί δεν βάζεις το μυαλό σου να σκεφτεί για ποιό λόγο το έβγαλαν στη φόρα....

Θείο, πάντα έτοιμος και έτοιμο  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

έχει σημασία ο λόγος? :think: σημασία έχει ότι πληρώνουμε την εμμονή του Σημιτάκου να μπούμε με κάθε κόστος στην ΟΝΕ έστω και με πλαστά στοιχεία!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
έχει σημασία ο λόγος? :think: σημασία έχει ότι πληρώνουμε την εμμονή του Σημιτάκου να μπούμε με κάθε κόστος στην ΟΝΕ έστω και με πλαστά στοιχεία!
Ρε μάστορι, το καράβι βούλιαξε.
Και δεν εννοώ μόνο την Ελλάδα, εμείς είμαστε ψαροκάϊκο.
Όσον αφορά όμως τις ευθύνες δες τι γίνεται σήμερα.
Την ώρα που καίγεται ο κώλος τους να βρούν δανεικά αυτοί, όλοι τους, κάθονται και κάνουν εξεταστικές. Όταν δηλαδή αποφασίσουν απο ποιά περίοδο θα ξεκινήσει η εξέταση  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Λές και αν βγεί το πόρισμα οτι φταίει ο Παπανδρέου θα τον αναστήσουν για να πάρουν πίσω τα λεφτά. Ή θα κλείσουν τον Μητσοτάκη μέσα τώρα που είναι 92.
Επίσης με την ίδια λογική θα βγεί ο κάθε ξεχασμένος ακροαριστερός και θα σου πεί οτι πληρώνουμε την εμμονή του θείου Καραμανλή να μπούμε στην ΕΕ εξαρχής.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε νεκροθάφτη, το franchise το ετοίμασες??
Άντε τελείωνε μα θα έχει αρκετή δουλειά  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

δε πειράζει.
το μπαγιόκο να πέφτει κι ας δουλεύουμε νυχθημερόν....
+1821 για το τελυταίο ποστ.

έχεις αρχίσει και έρχεσαι στα νερά μου.......αααχχααχχαχαχααχχααχαχαχα

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.520
Πόντοι
566
ΝΔ ρεεεεεεεεεεεεεε

Γιατί υπάρχει χειρότερη Ελλάδα και την αξίζουμε!!!!!!!!!

Ταλαίπωρεεεεεεεεεεεε........ 

Το ΠΑΣΟΚ θα σου περάσει τη θήλεια στο λαιμό με μια πέτρα και θα σε πετάξει στον Κορινθιακό.

Έτσιιιιιιιιι ...............Βεντούζααααααααααα................. :2funny: :2funny: :2funny: 

Επισκέπτης
Ταλαίπωρεεεεεεεεεεεε........ 

Το ΠΑΣΟΚ θα σου περάσει τη θήλεια στο λαιμό με μια πέτρα και θα σε πετάξει στον Κορινθιακό.

Έτσιιιιιιιιι ...............Βεντούζααααααααααα................. :2funny: :2funny: :2funny:   

Έρμεεεεεεεεεεεεεεε...........
Μου δίνει χαρτζηλίκι εμένα η Ιπποκράτους ρεεεεεεεεεεεεεε

Υ.Γ. Αλήθεια τι σκάλωμα έχεις φάει με τον Κορινθιακό??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

όλοι κάποιο σκάλωμα τρώνε στη ζωή.
Αυτός νομίζει ότι ο καπιταλισμός θα του λύσει τα προβλήματα της μιζέριας του.
βλέπει πολλές αμερικάνικες ταινίες γι αυτό.

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οικονομία χώρας που δεν εχει κρατική κεντρική τράπεζα με νομισματοκοπείο είναι πεθαμένη, και γίνεται θύμα των κερδοσκόπων, καιροσκόπων οικονομικών hit-men, οι οποίοι την δανείζουν και μετα στοιχηματίζουν οτι δεν θα μπορέσει να πληρώσει. 
Επιπλέον, καλά τα λέει ο κούλογλου.  Πολεμάνε όλοι για το έλλειμα 3% κλπ αλλά ο λαός ας ψοφήσει.
Και οι τραπεζες και οικονομικοί οίκοι που πριν ενα χρόνο διασώθηκαν/επιδοτηθηκαν από τους λαούς και τις κυβερνήσεις τωρα ζητάνε μειώσεις παροχων και εχουν απαιτήσεις.
Βρε δε γαμιούνται?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.520
Πόντοι
566

Καλά μην κάνεις έτσι, δεν είσαι ο μοναδικός πρασινοφρουρός που παίρνει χαρτζιλίκι για να προπαγανδίζει και να κολλάει αφίσες...

ΥΓ. Ο Κορινθιακός είναι πλέον μολυσμένος, γι' αυτό καλλίτερα να σε φουντάρουν εκεί για να μην μολυνθούν και άλλες θάλασσες....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όλοι κάποιο σκάλωμα τρώνε στη ζωή.
Αυτός νομίζει ότι ο καπιταλισμός θα του λύσει τα προβλήματα της μιζέριας του.
βλέπει πολλές αμερικάνικες ταινίες γι αυτό.

Υπάρχουν και χειρότερα, άλλοι περιμένουν να γίνει χούντα να επιστρέψουν και να γίνουν δήμαρχοι διορισμένοι σαν τον πατέρα τους..... "προστάτες του σωστού και του δικαίου".......    

Επισκέπτης
Καλά μην κάνεις έτσι, δεν είσαι ο μοναδικός πρασινοφρουρός που παίρνει χαρτζιλίκι για να προπαγανδίζει και να κολλάει αφίσες...

ΥΓ. Ο Κορινθιακός είναι πλέον μολυσμένος, γι' αυτό καλλίτερα να σε φουντάρουν εκεί για να μην μολυνθούν και άλλες θάλασσες....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έτσι είμαστε οι πρασινοφρουροί.

Υ.Γ. Θα έρθεις να με φουντάρεις εσύ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom