You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hotel Priamos (Παγκράτι)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos21ath
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 217
- Εμφανίσεις 56K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
μπες με τη μια και στειλε μηνυμα στην αλλη το νουμερο και ολα κομπλεΓεια σε όλους!! Θέλω μια πληροφορία..
Μέσα στην εβδομάδα είναι να πάω με δύο κοπέλες στον Πρίαμο. Γνωρίζετε αν θα πρέπει να πάρουμε ιδικό δωμάτιο;
Τι αλλαγές έχει αυτό στην τιμή; Γενικά πληροφορίες
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
μπες με τη μια και στειλε μηνυμα στην αλλη το νουμερο και ολα κομπλε
Λαθος, θα την σταματησουν και θα σε παρουν τηλεφωνο στο δωματιο και μετα θα σε χρεωσουν. ;)
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Λαθος, θα την σταματησουν και θα σε παρουν τηλεφωνο στο δωματιο και μετα θα σε χρεωσουν.
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
οκ θενκς για τη διορθωσηΛαθος, θα την σταματησουν και θα σε παρουν τηλεφωνο στο δωματιο και μετα θα σε χρεωσουν. ;)
Τιμές δεν ξερω,ενα δωματιο για γαμησι θα ζητησεις!Ξέρουμε τίποτα απο τιμές; Και αν ζητάω απλό δωμάτιο...
gonumidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε τίποτα απο τιμές; Και αν ζητάω απλό δωμάτιο...
είναι δύσκολο να ψάξεις λίγο στο google
πολύ διακριτικό hotel
gonumidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
Τιμές ξέρω.. άντε! Απλά έλεγα αν γνώριζε κανένας πόσο επιπλέον πάει άλλη μια κοπέλα (επειδή δεν ένιωθα άνετα να πάρω τηλ.)
δηλαδη ?
καντο λιγο πιο λιανα
2 γκομενες?
gonumidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
Ναι! Μου είχε τύχει η ίδια ευκαιρία πριν κάποια χρόνια αλλά είχα σχέση και επειδή είμαι πιστός το αρνήθηκα.
Δεν κάνεις για εδώ τύπε!
Δεν κάνεις για εδώ τύπε!
Γιατί; Χρόνια μπαίνω.. διάβαζα μόνο
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.931
- Πόντοι
- 1.406
Κανει και παρακανει...βριθει οφεων το σαιτ,και τετοιο χοντρο ψεμα δεν εχω ξαναδιαβασει...ακου δεν πηγε για τριο επειδη ηταν πιστος ,ουτε επιστημονικη φαντασια να γραφαμε εδω μεσαΔεν κάνεις για εδώ τύπε!
Κανει και παρακανει...βριθει οφεων το σαιτ,και τετοιο χοντρο ψεμα δεν εχω ξαναδιαβασει...ακου δεν πηγε για τριο επειδη ηταν πιστος ,ουτε επιστημονικη φαντασια να γραφαμε εδω μεσα
Φίλε μου δεν υπάρχεις λόγος να σε πείσω. Απλά όντως ισχύει και γι’ αυτό με «έτρωγε» όπως είπα. Τώρα αν ο εγωισμός σου ικανοποιείται πιστεύοντας ότι εγώ λέω αρλούμπες τότε.. συνέχισε να το πιστεύεις!
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.931
- Πόντοι
- 1.406
Κανενας εγωισμος,απλα θεωρω ποιο πιθανο να λεει αρλουμπες καποιος(ολοι λεμε που και που δεν τρεχει τιποτα)απο το να κανει τετοιο εγκλημαΦίλε μου δεν υπάρχεις λόγος να σε πείσω. Απλά όντως ισχύει και γι’ αυτό με «έτρωγε» όπως είπα. Τώρα αν ο εγωισμός σου ικανοποιείται πιστεύοντας ότι εγώ λέω αρλούμπες τότε.. συνέχισε να το πιστεύεις!
Μα παραδέχομαι πως έκανα βλακεία. Απλά αγαπούσα πολύ την κοπέλα μου (φαντάσου η σχέση μας κράτησε 8,5 χρόνια) και δεν "ένιωθα" καλά. Συμβαίνει.. μην το βλέπεις τόσο απίστευτο. Και οι φίλοι μου, μου έλεγαν ότι έκανα χαζομάρα. Αφού χώρισα το κατάλαβα
Μεγακλής Μιλφιάδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πηγα χθες με γκομενακι...και αρσενικο στη ρεσεψιον δε μου ζητησε ουτε ταυτοτητα τιποτα απολυτως. Φυσικα ειμαι και γκριζομαλλης γοητευτικος και κυριος οποτε δε τολμησε
Πηρα απλο δωματιο στο 5ο το 504 με καρδουλες και μαλακιες μεσα...στην τιμη των 20 ευρω !!
Πηρα απλο δωματιο στο 5ο το 504 με καρδουλες και μαλακιες μεσα...στην τιμη των 20 ευρω !!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις