marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ειναι προσωπικος ο λογος που τα εχω παρει σβαρνα..............σοβαρος ειμαι. αφου εχεις παρει σβαρνα ολα τα ξενοδοχεια, παμε σε καποιο μαζι.
ειναι προσωπικος ο λογος που τα εχω παρει σβαρνα..............σοβαρος ειμαι. αφου εχεις παρει σβαρνα ολα τα ξενοδοχεια, παμε σε καποιο μαζι.
ειναι προσωπικος ο λογος που τα εχω παρει σβαρνα..............
και εδω πεταγεσαι;;;;;;;;;εχεις κατι να γραψεις για τα χοτελ η θα σπαμαρεις παλι΄;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Α ρε καρπαζες που θελεις... ;)
και εδω πεταγεσαι;;;;;;;;;εχεις κατι να γραψεις για τα χοτελ η θα σπαμαρεις παλι΄;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
σε ποια περιοχη;εχει και προς το σκαραμαγκα κατι πολυ καλα,αργω,ερση,αλλα κορυφαιο το royal νομιζω..................
αααααααα δε το ξερω,σου συστηνω αυτο που ειναι απεναντι απο το πριβε,σταθμο λαρισης........Στό σκαραμαγκά τά ξέρω είμαι πελάτης τακτικός περί τίς 2 φορές τήν έβδομάδα
βλέπης τό προσωπο άναζητα έχεμύθεια !!!!!
Τώρα λέω γιά το sentrotel ..... στήν Παιωννίου είναι καλό ??????
αααααααα δε το ξερω,σου συστηνω αυτο που ειναι απεναντι απο το πριβε,σταθμο λαρισης........
νομιζω θα μεινεις ευχαριστημενος,εχει διαμονη μεχρι 4 ωρες......merciiiiii
απέναντι από το πριβέ ποιο είναι?αααααααα δε το ξερω,σου συστηνω αυτο που ειναι απεναντι απο το πριβε,σταθμο λαρισης........
αααααααα δε το ξερω,σου συστηνω αυτο που ειναι απεναντι απο το πριβε,σταθμο λαρισης........
Καλησπέρα. Συναθλητές ξέρετε αν χρεώνει παραπάνω το ξενοδοχειο αν πάς με δυο cg? περιμένω τα φώτα σας...
πριν 3 χρονια δεν εδιναν ενα δωματιο για παραπανω απο ενα ζευγαρι αντρα-γυναικα...Καλησπέρα. Συναθλητές ξέρετε αν χρεώνει παραπάνω το ξενοδοχειο αν πάς με δυο cg? περιμένω τα φώτα σας...
Καλημερα!!!!! Μια ερωτηση προς τους Mod εχω ανεβασει κρητικη εδω και μερες για ΑΤΗENS PRIVE HOTEL και δεν εχει κοινοποιηθει! Θα το εκτιμουσα εαν ειναι δυνατον μια ενημερωση!
Γεια σου φιλε Ζ ;)
Γεια σου Zad αρχοντα του bou!!!!!!!!! Μακαρι γιατι ειναι η δευτερη φορα που την γραφω!!!!Γεια σου φιλε Ζ ;)
Θα ενεβει μωρε...καπου θα ξεχαστηκε...Θα το δουν απο εδω και θα το κανουν...
....................................???????????????Καλημερα!!!!! Μια ερωτηση προς τους Mod εχω ανεβασει κρητικη εδω και μερες για ΑΤΗENS PRIVE HOTEL και δεν εχει κοινοποιηθει! Θα το εκτιμουσα εαν ειναι δυνατον μια ενημερωση!