leopold_00
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
Στa παρακάτω λινκ φαίνεται καλύτερα:
Ευχαριστώ και πάλι
Ευχαριστώ και πάλι
Στa παρακάτω λινκ φαίνεται καλύτερα:
Η προσφορά των 20 Ε είναι με ή χωρίς το ξανθό μουνί που τις διαφημίζει ?????
που εισαι συ μικρε? χαθηκες. εχεις πμπαιδιά,επειδή δεν είμαι απο Αθήνα, στο χοτέλ έχει γκόμενες για να βρείς απο εκεί, ή πρέπει να έχω κανονίσει πιο μπροστά κανένα cg?
παιδιά,επειδή δεν είμαι απο Αθήνα, στο χοτέλ έχει γκόμενες για να βρείς απο εκεί, ή πρέπει να έχω κανονίσει πιο μπροστά κανένα cg?
παιδιά,επειδή δεν είμαι απο Αθήνα, στο χοτέλ έχει γκόμενες για να βρείς απο εκεί, ή πρέπει να έχω κανονίσει πιο μπροστά κανένα cg?
καποια εποχη στον πριαμο καθε πεμπτη εκανε ενα hapening στο ιπογειο σε ενα χωρο και ειχε κατι γκομενακια που μπορουσες να της ανεβασεις στο δωματιοτι γκόμενες ρε φίλε ,μήπως θες να σερβίρουν και μακαρονάδα....
πριν απο ποσα χρόνια??άξιζε η φάση η ήταν μάπα???καποια εποχη στον πριαμο καθε πεμπτη εκανε ενα hapening στο ιπογειο σε ενα χωρο και ειχε κατι γκομενακια που μπορουσες να της ανεβασεις στο δωματιο
πριν 2 χρονια το ειχα πετυχειπριν απο ποσα χρόνια??άξιζε η φάση η ήταν μάπα???
Καλησπέρα και απο εμένα. Απλά ήθελα να προσθέσω οτι πηγα με μια κοπελιά , παει να παρκάρει ,παω να κλείσω δωμάτιο. Στην υποδοχή μου λέει
αν φέρεις εκδιδώμενη δεν θα την αφήσω μέσα, ψιλοκολλάω λεω οκ,δεν με αφορά, πληρώνω το δωμάτιο,μου δίνει τηλεκοντρόλ κ κάρτα και μου ζητάει ταυτότητα
την οποία δεν είχα μαζί μου. Μου λέει δεν μπορώ να σου δώσω δωμάτιο. Μένω μαλάκας και σκέφτομαι αν έχει ταυτότητα η αλλη και αν θα θέλει να τη δώσει. Τελικά τη κάναμε.
Δεν ξέρω τι άλλαξε ,πρώτη φορά μμας ζητάνε ταυτότητα.
Και εμένα μου ζήτησαν ταυτότητα στο Cosmopolite (Ομόνοια) όταν ανέβασα μια κοπέλα της δουλειάς για να ξεφορτώσω.Καλησπέρα και απο εμένα. Απλά ήθελα να προσθέσω οτι πηγα με μια κοπελιά , παει να παρκάρει ,παω να κλείσω δωμάτιο. Στην υποδοχή μου λέει
αν φέρεις εκδιδώμενη δεν θα την αφήσω μέσα, ψιλοκολλάω λεω οκ,δεν με αφορά, πληρώνω το δωμάτιο,μου δίνει τηλεκοντρόλ κ κάρτα και μου ζητάει ταυτότητα
την οποία δεν είχα μαζί μου. Μου λέει δεν μπορώ να σου δώσω δωμάτιο. Μένω μαλάκας και σκέφτομαι αν έχει ταυτότητα η αλλη και αν θα θέλει να τη δώσει. Τελικά τη κάναμε.
Δεν ξέρω τι άλλαξε ,πρώτη φορά μμας ζητάνε ταυτότητα.