You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hotel Priamos (Παγκράτι)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos21ath
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 219
- Εμφανίσεις 56K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
τα ξερεις ολα βλεπωτο 407 ειναι νταριακι μου ! ;)
koutalianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ολα τα δοματια σε 7 ειναι σοθιτες
ε που να ξερω, δεν πηγαινω και συχνα ;)ολα τα δοματια σε 7 ειναι σοθιτες
παιδια δεν ειμαι Αθηναιος,θα ερθω Αθηνα να συναντησω μια κοπελα.Σκεφτομαι να παμε στο Πριαμο αλλα απο οτι ειδα στο χαρτη δεν εχει κοντα σταση μετρο η ηλεκτρικου.Οποτε δεν βολευει και πολυ ή κανω λαθος και υπαρχει μεσο μεταφορας να σε παει εκει κοντα?Η πιο κοντινη σταση μετρο που ειδα ειναι ο Ευαγγελισμος.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Η πιο κοντινη σταση μετρο που ειδα ειναι ο Ευαγγελισμος.
10 λεπτά με τα πόδια, max
παιδια δεν ειμαι Αθηναιος,θα ερθω Αθηνα να συναντησω μια κοπελα.Σκεφτομαι να παμε στο Πριαμο αλλα απο οτι ειδα στο χαρτη δεν εχει κοντα σταση μετρο η ηλεκτρικου.Οποτε δεν βολευει και πολυ ή κανω λαθος και υπαρχει μεσο μεταφορας να σε παει εκει κοντα?Η πιο κοντινη σταση μετρο που ειδα ειναι ο Ευαγγελισμος.
η αφηνεις για πλήσιμο το αμάξι στην διπλανή ΒΡ και έχεις με ένα 12αρι και παρκινγκ και καθαρό αυτοκίνητο
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Μετρημένο από Βασιλέως Κων/νου και την πρώτη παράλληλο της Ερατοσθένους 5' με τα πόδια μέχρι Β. Κων/νου και Ριζάρη. Σε άλλη μέτρηση για την ίδια απόσταση στο οδόμετρο έγραψε 500μ.
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ρε παιδες,ξερει κανεις κανα δωματιο με καθρευτεσ?
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Σουίτες με καθρέφτες δεν έχει, αλλά έχει 1 απλό δωμάτιο ή στον τρίτο ή στον πρώτο όροφο που είναι όλο καθρέφτες (τοίχοι και οροφή).Ρε παιδες,ξερει κανεις κανα δωματιο με καθρευτεσ?
σχεδον ολα τα δωματια εχουν καθρεφτη-ες.
Εμπειρια εκει εχω μονο απο το HOLLYWOOD δωματιο ειναι και οχι σουιτα.Συμπαθητικο,πρεπει ναχει καθρεφτη στο ταβανι και στον ενα τοιχο αν θυμαμαι καλα.
Εχει παρει κανεις ρε παιδια το ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ (δωματιο)??
Εμπειρια εκει εχω μονο απο το HOLLYWOOD δωματιο ειναι και οχι σουιτα.Συμπαθητικο,πρεπει ναχει καθρεφτη στο ταβανι και στον ενα τοιχο αν θυμαμαι καλα.
Εχει παρει κανεις ρε παιδια το ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ (δωματιο)??
street_spirit
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι εγω αρκετες φορες αναγκαστικα λογο φορτου εργασιας του ξενοδοχειου
κατ εμε ειν αι μια μαλακια και μιση με οποια γκομενα εμπαινα μεσα δεν ευχαριστιομουνα σεξ εχει μεσα μια πανοπλια κατι τσεκουρια και κατι μαλακιες τετοιες
κατ εμε ειν αι μια μαλακια και μιση με οποια γκομενα εμπαινα μεσα δεν ευχαριστιομουνα σεξ εχει μεσα μια πανοπλια κατι τσεκουρια και κατι μαλακιες τετοιες
εμενα αυτο το δωματιο μ'αρεσε πολυ... δυστιχως δεν θυμαμαι το νουμερακι του..
Πόσο περίπου πάει αυτό το δωμάτιο;Εγώ πήγα πριν λίγες μέρες στο ιαπωνικό (205 αν δεν κάνω λάθος)ήταν αξιοπρεπέστατο και το τζακούζι ήταν όλα τα λεφτά!(45 όβολα οι 3 ώρες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36125
Επισκέπτης
Δηλαδη σε τετοια ξενοδοχεια (ημιδιαμονης) οταν πας δεν κρατανε απο κανεναν στοιχεια ταυτοτητας? Δεν ετυχε να παω ποτεμπές πρώτα στο site του priamos επιλέγεις ποιο δωμάτιο γουστάρεις το κλείνεις με το μικρό σου όνομα για την συγκεκριμένη ώρα που θέλεις (πίσω απο το hotel εχει free parking) ανεβαίνεις στη reception (ν αφήσεις το μωρό σου στο σαλόνι υποδοχής μέχρι να πάρεις το κλειδί του δωματίου σου) λες το μικρό σου όνομα που είχες κάνει τη κράτηση πας με το μωρό σου και αυτό ήταν όλο. Καλή διασκέδαση!
Επισκέπτης
αν ζηταγαν δεν θα πηγαινε κανειςΔηλαδη σε τετοια ξενοδοχεια (ημιδιαμονης) οταν πας δεν κρατανε απο κανεναν στοιχεια ταυτοτητας?
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
τπτ.Πληρωνεις στην αρχη παιρνεις τα κλειδια και οταν φευγεις τα αφηνεις και γεια σας.αν ζηταγαν δεν θα πηγαινε κανεις
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Και δεν λεει κ πολλα το συγκεκριμενο δωματιο γιατι εχει χαλια χαμηλο φωτισμο και στην ουσια ειναι αχρηστοι.Σουίτες με καθρέφτες δεν έχει, αλλά έχει 1 απλό δωμάτιο ή στον τρίτο ή στον πρώτο όροφο που είναι όλο καθρέφτες (τοίχοι και οροφή).
δεν φορεσες την πανοπλια;ναι εγω αρκετες φορες αναγκαστικα λογο φορτου εργασιας του ξενοδοχειου
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις