Rastopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το έχω επισκεφθεί μία φορά, παίρνοντας τη σουίτα "Καρδιά", άνετη κι ευρύχωρη, το μόνο που με χάλασε ήταν ότι η σαμπάνια ήταν ζεστή :S
Το έχω επισκεφθεί μία φορά, παίρνοντας τη σουίτα "Καρδιά", άνετη κι ευρύχωρη, το μόνο που με χάλασε ήταν ότι η σαμπάνια ήταν ζεστή :S
Πρεπει να εχω παει στο αφρικανικο. Εχει κατι μπαμπου αν θυμαμαι καλα. Α! εχει και 2 ντουζιερες η σουιτα. Σαλονακι κλπ. Χλιδα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Ναχαμε και ενα μουνακι στο πιατο για σημερα γμτ.
Wow!! Και γαμώ τους γαμηστρώνες είναι! Έχουμε και στη Θεσσαλονίκη ένα παρόμοιο!
εγω τελευταια φορα που περασα ηταν ανοιχτο.δεν ξερω τωρα αν εγινε κατι αλλα ολα οκ ηταν.δεν μπηκα,απλα περασα απ εξωγιατι νομίζω οτι εκλεισε στην θεσσαλονικη;
Οχι δεν έκλεισε στη Θεσσαλονίκη. Το τίμησα 4 φορές το καλοκαιρι
Ναι αλλα ουσιαστικα το ιδιο ειναι..Αν μιλαμε για αυτο της Θεσσαλονικης..Παρτε το Κοκκινο δωματιο με το Τζακουζι....Αξιζει πολυ..δεν το λενε ανδρομεδα τωρα;
Μαστιγια δεν εχει αλλα υπαρχουν φετιχ δωματια, κρεαβατια κλουβια , καθρεπτες κλπρε μάγκες πως γίνεται η δουλειά? πας εκεί και σου λέει τι υπάρχει διαθέσιμο? δωματιάκι με μαστιγιάκια κλπ παίζει?
μπές πρώτα στο site του priamos επιλέγεις ποιο δωμάτιο γουστάρεις το κλείνεις με το μικρό σου όνομα για την συγκεκριμένη ώρα που θέλεις (πίσω απο το hotel εχει free parking) ανεβαίνεις στη reception (ν αφήσεις το μωρό σου στο σαλόνι υποδοχής μέχρι να πάρεις το κλειδί του δωματίου σου) λες το μικρό σου όνομα που είχες κάνει τη κράτηση πας με το μωρό σου και αυτό ήταν όλο. Καλή διασκέδαση!ρε μάγκες πως γίνεται η δουλειά? πας εκεί και σου λέει τι υπάρχει διαθέσιμο? δωματιάκι με μαστιγιάκια κλπ παίζει?
Φαντάζομαι το κλείνεις μέσω τηλεφώνου, γιατί φόρμα για κρατήσεις μέσω internet δεν έχει.μπές πρώτα στο site του priamos επιλέγεις ποιο δωμάτιο γουστάρεις το κλείνεις με το μικρό σου όνομα για την συγκεκριμένη ώρα που θέλεις (πίσω απο το hotel εχει free parking) ανεβαίνεις στη reception (ν αφήσεις το μωρό σου στο σαλόνι υποδοχής μέχρι να πάρεις το κλειδί του δωματίου σου) λες το μικρό σου όνομα που είχες κάνει τη κράτηση πας με το μωρό σου και αυτό ήταν όλο. Καλή διασκέδαση!
Αν είναι δυνατόν!!! Τι γκαντεμιά ρε φίλε!! Εκείνη τη μέρα ελπίζω να μην έπαιξες λόττο!!!Ωραιο δωματιο ειναι το 504
το τιμησα προσφατα με ντοπιο μωρακι
σε κοκκινο φοντο και με ενα καθρευτη στο ταβανι
καθως και αλλον ενα σε κλιση στο κεφαλαρι του κρεβατιου
η μονη μαλακια ειναι οτι εχει συρωμενη πορτα με το διπλα η οποια ειναι κλειστη
αλλα απο ηχομονωση τιποτα.
Και οχι τιποτα αλλο αλλα ηταν νεκροθαυτης ο συγκατοικος διπλα και τον πηραν τηλ.
Του εφυγε μια κηδεια και αρχισε τις παναγιες της ζωης του.Με ξενερωσε ο μαλακας.
τιμη στα 30 ευρα για 3 ωρες