Νέα

Hostel

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Πέρασε καλά ο παραγωγός Tarantino στα γυρίσματα..... ;)

ronj

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Καλό σπλάτερ....μπόλικο αίμα  και σεξ....τη συνιστώ στους φίλους του είδους. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο γίγαντας Fulci.  :cheesy:
Βέβαια, πρέπει να πω πως με την βρωμοπαρέα λέγαμε κάποια στιγμή να ανέβουμε κατά Τσεχία μεριά να δούμε τα αξιοθέατα  ;)
Σε βάζει σε σκέψεις η ταινία  :o

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
οντως ωραιο σπλατερακι το hostel ειμαι φαν τετοιων ταινιων και δε σοκαρομαι ευκολα αλλα η σκηνη με την γιαπωνεζα ηταν απαιχτη,το χολυγουντ εχει ξεφυγει απο φαντασια στην βια,μια και μιλαμε για σοκαριστικη βια πριν λιγο ειδα την ταινια αιμα στους λοφους, hills have eyes, επισης αρκετα σοκαριστικο οπως και το devils rejects, σορυ αν ξεφυγα απο το τοπικ

α και τα μουνια,δηλαδη  το μελαχροινο κυριως ηταν απαιχτο οντως

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μέτριο θριλλεράκι που περνιέται για Α' κατηγορίας επειδή εχεί την "και καλά" παραγωγη του αρχιμαλάκα Ταραντίνο. Καλό αλλα όχι τίποτα ιδιαίτερο. 'Οσοι θέλετε αίμα ψάξτε για το "Υπερένταση" και το ριμέηκ του "Αίμα στους λόφους" και το "Wolf Creek".

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Συνολικά ήταν ωραίο θριλεράκι, με καλή και αρκετά αληθοφανή υπόθεση. Εμένα αυτό που με χάλασε ήταν τα εφέ στο τέλος. Δηλαδή, ο τύπος κόβει το μάτι της κινέζας και βγαίνει κίτρινος πολτός!!! Έλεος! Θα μου πείτε να μην το ψιρίζω...συμφωνώ αλλά αντί να ανατριχιάσω ή να αηδιάσω περισσότερο έβαλα τα γέλια!
Anyway, θα συμφωνίσω με τον φίλο Dawn για το Wolf Creek, μπορεί να μην έχει καλά μουνάκια άλλα σε επηρεάζει πολυ περισσότερο.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Μέτριο θριλλεράκι που περνιέται για Α' κατηγορίας επειδή εχεί την "και καλά" παραγωγη του αρχιμαλάκα Ταραντίνο. Καλό αλλα όχι τίποτα ιδιαίτερο. 'Οσοι θέλετε αίμα ψάξτε για το "Υπερένταση" και το ριμέηκ του "Αίμα στους λόφους" και το "Wolf Creek".

Φίλε έχω ξανακούσει τη συγκεκριμένη άποψη για τον Ταραντίνο, και αυτό που έχω να πω είναι ότι αν και υπερεκτιμημένος μάλλον, ο Ταραντίνο έφερε κάτι εντελώς καινούριο στο σινεμά. Ένα σινεμά όπως είναι στο μυαλό μας, και πάνω από όλα για μένα, είναι σκηνοθέτης που βάζει την πινελιά του στα έργα του, δημιουργεί κάτι στο οποίο είναι πιστός ή που είναι σύμπαν δικό του. Δηλαδή διάλογοι όπως αυτοί στο Pulp Fiction (all over) και π.χ. στην αρχή του Reservoir Dogs, είναι κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί, ειδικά στο παρεϊστικο στυλ που στο σέρβιρε ο μάγκας. Παράλληλα ας πούμε το Kill Bill , ίσως να ήταν όντως μια ταινία χωρίς νόημα και ουσία, όμως εντελώς πιστή σε κάποια πράγματα που είχε στο μυαλό του.. κάτι δικό του ρε παιδί μου, και αν σε εκφράζει καλώς, αν όχι απλά εκτιμάς τον δημιουργό κατ'εμέ.

Και βέβαια το κερασάκι στην τούρτα είναι η απίστευτη, και κινηματογραφικά αλλά και από μόνη της, μουσική των ταινιών του.

Υ.Γ. Ο Ραφαέλ γαμεί  8)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Βασικά ο Ταραντίνο είναι ένας ξιπασμένος αντιγραφέας που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να δημιουργεί στυλιζαρισμένες εικόνες σε σκηνές που έχει κλέψει απο άλλες ταινίες.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Για δώσε στο λαό παραδείγματα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Βασικά ο Ταραντίνο είναι ένας ξιπασμένος αντιγραφέας που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να δημιουργεί στυλιζαρισμένες εικόνες σε σκηνές που έχει κλέψει απο άλλες ταινίες.

ʼλλο πάλι και αυτό!!!!  :o Τι λέτε ρε παιδιά  ???

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
θα μας τρελανουν τελειως παλι....!!!!ο Ταραντινο αντιγραφεας????? αα καλαααααα..

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Μην ακυρώνετε κάποιον αν δεν δώσει παραδείγματα πρώτα.. Αν και είπαμε, κ εγώ διαφωνώ κάθετα. Υπάρχουν επίθετα που μπορείς να του προσάψεις, αλλά το αντιγραφέας είναι μάλλον το τελευταίο...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Αντιγραφέας σε καμία περίπτωση το ότι έχει δεχτεί κάποιες επιρροές κυρίως απο Στάνλευ Κιούμπρικ, Όλιβερ Στόουν,Τζόν Γού και Τζον Γουότερς  και φιλμ νουάρ δεκαετίας 70 δεν τον κάνει σε καμία περίπτωση αντιγραφέα. Τώρα αν δεν αρέσουν σε κάποιους οι δουλειές του αυτά είναι γούστα. Αν και το pulp fiction και το resvoir dogs τα θεωρώ εγώ προσωπικά απο τις κορυφαίες ταινίες στο είδος.

100% σωστό

όλοι επηρεάζονται από κάπου. Και ο τεράστιος Σέργιος Λεόνε επηρεάστηκε από τα κλασσικά γουέστερν και τον Κουροσάβα. Αν είχε απλά αντιγράψει δεν θα ήξερε το όνομά του ούτε η μάνα του

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Το Reservoir Dogs ήταν μια ξεπατικοσούρα (δηλαδή η αγγλική έκδοση) της ταινίας "City of Fire" του John Woo με πρωταγονιστή τον Chow Yun Fat.
To Jackie Brown ήταν "φόρος τιμής" (και καλά) στα blaxploitation έγρα που έβγαιναν συνεχώς στην δεκαετία του 70 και κυρίως στα Foxy Brown και Coffy (και στα δύο πρωταγονιστούσε η Pam Grier που παίζει την Jackie Brown). 'Οσο για το Kill Bill....ε μήν αρχήσω γιατι όλοι ξέρουμε τι έχει ξεπατικώσει εκει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom