Νέα

Hostel

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
2 ειναι οι κορυφαιες σκηνες του εργου:1) εκει που ο τρελαρας με τα γυαλια κοβει τους αχιλλειους τενοντες του ξανθομπαμπουρα και του λεει περπατα να φυγεις απο το κρεματωριο και 2) εκει που τον εχει ανοιξει απο τον λαιμο μεχρι τα εντερα και του κανει εγχειριση ανοικτης καρδιας,οισοφαγου,στομαχου,χολης,συκωτιου,παγκρεατος,εντερων και πνευμονων!καυλα!!!!!!!! παντως αυτη η σβετλανα ειναι για να στειλει αδιαβαστο!!!!!!!!! :o :o

Γιατί εκεί που έβγαζε το μάτι της Γιαπωνέζας με την οξυγονοκόλληση πήγαινε πίσω;

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ρε βαλτοί είστε? Μην τα μαρτυράτε όλα, αφήστε και τίποτα για εκπληξη!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ρε βαλτοί είστε? Μην τα μαρτυράτε όλα, αφήστε και τίποτα για εκπληξη!!!

φυσικα μην ξεχναμε και το κοψιμο των δακτυλων και του γιατρου στην τουαλετα του σιδηροδρομικου σταθμου και του σωθεντα πρωταγωνιστη μεσα στο κρεματωριο όπως επισης και το τρυπημα του black n decker στο τετρακεφαλο του ξανθομπουμπουρα!ηθελε να γαμησει και αυτος τη σβετλανα!!!!!

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σωστά ρε .Αφήστε τον φίλο να το δει.Συγνώμη ρε που είπα κ εγώ για μια σκηνη.Οταν το δεις μας λες εντυπώσεις.

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Και φυσικά να μην ξεχνάμε ότι είστε μεγάλα αρχηδάκια και θα μου το πληρώσετε! :P

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Εξαιρείται βέβαια ο pink floydακιας φίλος!

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και φυσικά να μην ξεχνάμε ότι είστε μεγάλα αρχηδάκια και θα μου το πληρώσετε! :P

Δεν πιστεύω να θες να μας ''πληρώσεις'' επηρεασμένος από κάποια σκηνή που θα δεις στην ταινία.

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Θα σου απαντήσω αύριο, μόλις διαπιστώσω τι εστι "πληρώνω" στην ταινία!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

θα ηθελα ενα πριονι στους αχιλλειους τενοντες μου παρακαλω!!!!!!!!!!!και ξερεις γιατι?γιατι ηδη τα ποδια μου ειναι κατεστραμμενα απο εγχειρησεις γιατρων χειροτερων απο αυτον που θα δεις στην ταινια!!!!!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
DARKSIDEOFTHEMOON , ψάχνομαι εδώ και αρκετή ώρα να θυμηθώ την καμεό εμφάνιση του Ταραντίνο στο Sin City , και μάλλον καταλήγω στο αρχικό μου συμπέρασμα, ότι δεν έκανε εκεί εμφάνιση. Αλλά επειδή μπορεί να κάνω λάθος, σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις τη σκηνή?
Αν έχω πέσει έξω, θα πέσω πολύ στα μάτια μου κινηματογραφικά, και θα με κυνηγάνε και από το thread με τους σινεφίλ  :P

Ρε συ warhol, αυτή η σόσσαμον είναι πολύ αδύνατη ρε φίλε.. καθόλου βυζί.. Τη θυμάμαι από τα A Knight's Tale, Sineater, 40 Days 40 Nights κ.α. 'Ομορφη αλλά πολύ αδύνατη ρε συ..
Βέβαια τα τατοο της είναι ψιλοκαύλα, άρα σε δικαιολογώ..

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
DARKSIDEOFTHEMOON , ψάχνομαι εδώ και αρκετή ώρα να θυμηθώ την καμεό εμφάνιση του Ταραντίνο στο Sin City , και μάλλον καταλήγω στο αρχικό μου συμπέρασμα, ότι δεν έκανε εκεί εμφάνιση. Αλλά επειδή μπορεί να κάνω λάθος, σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις τη σκηνή?
Αν έχω πέσει έξω, θα πέσω πολύ στα μάτια μου κινηματογραφικά, και θα με κυνηγάνε και από το thread με τους σινεφίλ  :P

Ρε συ warhol, αυτή η σόσσαμον είναι πολύ αδύνατη ρε φίλε.. καθόλου βυζί.. Τη θυμάμαι από τα A Knight's Tale, Sineater, 40 Days 40 Nights κ.α. 'Ομορφη αλλά πολύ αδύνατη ρε συ..
Βέβαια τα τατοο της είναι ψιλοκαύλα, άρα σε δικαιολογώ..

Ναι.Στο τέλος όταν μπαίνει ο B.Willis στο στριπτιτζάδικο κ βλέπει την προστατευόμενη του - μουνάρα να χορεύει πάνω στην πίστα, ο Ταραντίνο ήταν από κάτω κ καλά θαμώνας κ την βλέπει που χορεύει.Τον δείχνει για έλάχιστα δευτερόλεπτα κ πρέπει να το ξέρεις για να το προσέξεις.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Δεν βλέπω τίποτα φίλε. Επιφυλάσσομαι, γιατί συνήθως οι καμεό εμφανίσεις γίνονται για να είναι προφανείς, όπως του Jackson στο Lord of the Rings 1 οι τις παλιές του Χίτσκοκ.

Απο αυτούς στο μπαρ ξεκάθαρα δείχνει μόνο αυτόν δίπλα στον Μίκυ Ρουρκ, ο οποίος όμως ούτε με μακιγιάζ δεν φέρνει στον Ταραντίνο. Τι να πω, επιφυλάσσομαι.

epicouros

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Σχετικά με την γκόμενα που παίζει στην ταινία (εγώ δεν την έχω δει) τη Τσέχα την είδε μια γνωστή μου να κάνει διακοπές στην περιοχή Αρκούδι στο νομό Ηλείας :o μάλιστα μου είπε ότι την έχει γκόμενα ένας πολιστας του Ολυμπιακού αν δεν κάνω λάθος και την οποία την γνώρισε  σε ένα ταξίδι μέσα στο αεροπλάνο 8)

Gabbana

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια για να ξερετε ...η γκομενα η ξανθια η ψηλη....ειναι  η Tina απο το empire-companions.com ....το ξερω  γιατι απλα την εχω παρει....παλιοτερα...γιαυτο για καποιο διαστημα  ειχε βγει απο το site....και τωρα  ειναι χωρις  φωτο.....παντως  ειναι  ΝΟ  1  !!!!!!

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν βλέπω τίποτα φίλε. Επιφυλάσσομαι, γιατί συνήθως οι καμεό εμφανίσεις γίνονται για να είναι προφανείς, όπως του Jackson στο Lord of the Rings 1 οι τις παλιές του Χίτσκοκ.

Απο αυτούς στο μπαρ ξεκάθαρα δείχνει μόνο αυτόν δίπλα στον Μίκυ Ρουρκ, ο οποίος όμως ούτε με μακιγιάζ δεν φέρνει στον Ταραντίνο. Τι να πω, επιφυλάσσομαι.

Κάθεται δίπλα στον Marv, καθώς βλέπουν την Nancy να χορεύει.Κάπου στη μέση της ταινίας υπάρχει αυτή η σκηνή,όταν αφηγείται ο Marv(Mickey Rourk)την ιστορία του.Έκανα λάθος σε ποια σκηνή στο μπαρ έκανε την cameo εμφάνιση του ο Ταραντίνο.Άλλη cameo εμφάνιση στο φιλμ είναι ότι τον ρόλο του παπά που εξομολογεί τον Mickey Rourke τον κάνει ο Frank Miller  σεναριογράφος - παραγωγός της ταινίας

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Παιδια για να ξερετε ...η γκομενα η ξανθια η ψηλη....ειναι  η Tina απο το empire-companions.com ....το ξερω  γιατι απλα την εχω παρει....παλιοτερα...γιαυτο για καποιο διαστημα  ειχε βγει απο το site....και τωρα  ειναι χωρις  φωτο.....παντως  ειναι  ΝΟ   1   !!!!!!

Αυτή?

Συνημμένα

• photodir2.jpg
    photodir2.jpg
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 40

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Παιδια η ταινιούλα ηταν μια χαρα,οχι και κατι συγκλονιστικό ομως...Τα καλύτερα ηταν στην Ολλανδία,εκει με τις βιτρίνες...Στα εξτρα του dvd εχει ωραίες φάσεις!Δειχνει τη γκομενα που φαινονται οι σκιες τους να την περνουν παρτουζα...τσεχα πορνοσταρ είναι και δειχει το "πως γυριστηκε η ταινία"! Σε καποια φαση δειχνει και το μελαχρινο μουνι,αυτο που παγιδευει τον τελευταιο,να σκαει ρέψιμο στην καμερα!
Το μονο κακο ειναι οτι αν σου την πεσει ωραία γκομενα 5 λεπτα αφου εχεις δει την ταινία,θα φυγεις τρεχοντας...

Gabbana

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ναι  Ropalofore....αυτη  ειναι......

Stories

Νέο!

Stories