Νέα

Hostel

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νόμιζα ότι τα είχα δει όλα από ταινίες,αλλά βλέποντας χθες το HOSTEL,είπα ότι δεν έχω δει τίποτα.Απίστευτη ταινία,τόσο από σύλληψη σεναρίου όσο κ από το αίμα που δείχνει.Πάντως κ για να είμαστε μέσα στο πνεύμα του site, τα μουνιά που παίζουν στο έργο είναι κ αυτά απίστευτα κ τα δείχνουν ''σχεδόν'' όλα.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ,ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ,ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ,ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Φίλε έχω δει την ταινία κάμποσο καιρό πριν και μπορώ να πω ότι όντως ήταν extreme. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερη πιστεύω.............

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66

Συνημμένα

• Natalya-HOSTEL.jpg
    Natalya-HOSTEL.jpg
    15,7 KB · Εμφανίσεις: 56

Επισκέπτης
την εχω δει την ταινια και ενα εχω να πω!!σκετη μπουρδα!!!!μια μαλακια και μιση!!!μια ταινια σαν ολες τις αλλες του ειδους της!!ΥΓ.shannyn sossamon!!απιστευτο μωρακι!!!!!!!!ηθοποιος στην αμερικη!!!απλα καυλα!!!!εχω χασει τα λογια μου!!!τι προσωπο ειναι αυτο!!!τι σωματαρα!!!!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Θα τα έχεις δει όλα αν δεις το SAWI & II. Όποιος έχει δει και τα δύο ξέρει. Στο τέλος αισθάνεσαι και ΠΟΛΥ μαλάκας από την ροή του έργου.

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Αφου ξεκινάει με γύρισμα στην Ολλανδία είναι δυνατόν να μην είναι καλή ?? χαχαχαΧΑχαχαχαχα

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
για το SAW1 έξυπνο θριλεράκι, το SAW2 ήταν τελείως μαλακία

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
την εχω δει την ταινια και ενα εχω να πω!!σκετη μπουρδα!!!!μια μαλακια και μιση!!!μια ταινια σαν ολες τις αλλες του ειδους της!!ΥΓ.shannyn sossamon!!απιστευτο μωρακι!!!!!!!!ηθοποιος στην αμερικη!!!απλα καυλα!!!!εχω χασει τα λογια μου!!!τι προσωπο ειναι αυτο!!!τι σωματαρα!!!!!!!!

μια και έγινε λόγος για ηθοποιούς μουνάρες εμένα μου αρέσει τρελά η KATE BECKINSALE  :o :P ( underworld 1,2 και  τελευταία στο click) μιλάμε το απόλυτο μουνί κορμάρα

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
μια και έγινε λόγος για ηθοποιούς μουνάρες εμένα μου αρέσει τρελά η KATE BECKINSALE  :o :P ( underworld 1,2 και  τελευταία στο click) μιλάμε το απόλυτο μουνί κορμάρα

Δυστυχώς είναι παντρεμένη ??? ??? ???

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ,ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ,ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ,ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ![/color]

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66

Συνημμένα

• KateBeckinsale.jpg
    KateBeckinsale.jpg
    25,3 KB · Εμφανίσεις: 56

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
το hostel για μενα ηταν μουφα . Το μονο που αξιζε ηταν οι σκηνες με τα γκομενακια

Επισκέπτης
Εμένα μου άρεσε το Hostel (το είδα πριν καμιά βδομάδα). Πάντως, ακόμα και για αυτές τις μουνάρες δεν θα το ρίσκαρα να με τρυπάνε με black & decker!!!

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Μέτρια έως κακή ταινία. Για τα γκομενάκια ούτε λόγος να πέσει φωτιά να με κάψει...:)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Είδα την ταινία παρέα με κολλητούς, πριν βρεί στο σινεμά σε divx απο το internet.

Μέχρι την μέση μου θύμισε porkys, ρόδα τσάντα και κοπάνα, american pie και δεν συμμαζεύεται.

Μετά την μέση που υποτίθεται οτι άρχισε η δράση περίμενα να δώ περισσότερα πράγματα. Η καλύτερη σκηνή ήταν στο τέλος που ο butcher έκοβε σε κομματάκια τα πτώματα και τα έκαιγε.

Σε γενικές γραμμές ωραίο σενάριο, αλλά θα ήθελα να έχει περισσότερο splatter ...

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είδα την ταινία παρέα με κολλητούς, πριν βρεί στο σινεμά σε divx απο το internet.

Μέχρι την μέση μου θύμισε porkys, ρόδα τσάντα και κοπάνα, american pie και δεν συμμαζεύεται.

Μετά την μέση που υποτίθεται οτι άρχισε η δράση περίμενα να δώ περισσότερα πράγματα. Η καλύτερη σκηνή ήταν στο τέλος που ο butcher έκοβε σε κομματάκια τα πτώματα και τα έκαιγε.

Σε γενικές γραμμές ωραίο σενάριο, αλλά θα ήθελα να έχει περισσότερο splatter ...

Πολύ splatter έχει το Sin City που είδα χθες κ ας ήταν ασπρόμαυρο.Πολύ ατμοσφαιρική ταινία.Κ εδώ βέβαια έχει βάλει το χεράκι του ο μετρ Ταραντίνο(ο οποιως κάνει κ μια cameo εμφάνιση στο έργο)

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν είναι παπαριά ή όχι το hostel παντως εμένα με μπριζώσατε και θα το πάρω να το δω...Παντως μιας και μιλαμε για θριλεράκια αυτό που γούσταρα τρελά, αν και κάπως πιο παλιό (4-5 χρόνια πριν) ειναι το The Hole, δεν ξέρω αν συμφωνείται...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
2 ειναι οι κορυφαιες σκηνες του εργου:1) εκει που ο τρελαρας με τα γυαλια κοβει τους αχιλλειους τενοντες του ξανθομπαμπουρα και του λεει περπατα να φυγεις απο το κρεματωριο και 2) εκει που τον εχει ανοιξει απο τον λαιμο μεχρι τα εντερα και του κανει εγχειριση ανοικτης καρδιας,οισοφαγου,στομαχου,χολης,συκωτιου,παγκρεατος,εντερων και πνευμονων!καυλα!!!!!!!! παντως αυτη η σβετλανα ειναι για να στειλει αδιαβαστο!!!!!!!!! :o :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom