Το υφακι σου τυπε δεν μου αρέσει καθόλου. Λοιπόν μπήκα τζάμπα γιατί είμαι επαγγελματίας . Τον αν γάμησα ή γνώρισα ή δεν γνώρισα δεν θα το πω δημόσια γιατί υπάρχουν άτομα σαν εσένα.
Έκατσα και έγραψα που πήγα και έγραψες τη μαλακιά σου.
Εγώ μάγκες πήγα για την έκθεση και όχι για τα μουνια. Απλά έτυχε να έχει και μουνια και κατέθεσα τι είδα. Πήγε πάνω από 100.000 κόσμος... Περιμένει κανείς να βγάλει γκόμενα μοντέλο στη horeca ? Νομίζω πως όχι!
εμεις εδω μιλαμε για μουνια παντως.. το ιδιο και αυτος που ανοιξε το θεμα... αν και σε παρεθεσα το μνμ μου δεν απευθυνοταν σε εσενα οποτε μη το παρεις προσωπικα...
αλλα αμα παω εγω και σου κανω το κοινο στην εκθεση εσυ φαινεσαι ο σπουδαιος... οποτε εσενα θα προσεξουν τα γκομενακια... εμενα και να με προσεξουν στο γρηγορο περασμα που θα κανω δεν εχω ελπιδες... οποτε τι να παω να κανω?? να παω να τσιμπησω φαγητο κ να πιω 1 κοκακολα και 2 μπυρες? αυτα τα κανω και σπιτι μου...
το θεμα ειναι τα μουνια.. αν γινει το κλιμα φιλικο προς το φλερτ σε αυτα τα μερη - και γενικα οπου το κλιμα ειναι φιλικο προς το φλερτ και οι γυναικες δεκτικες στην πουτσα μας εκει (πρεπει να) παμε....
οπου μας θελουν μονο ως πελατες δεν παμε (η δεν παμε με σκοπο αλλο απο το να ειμαστε πελατες)..
επειδη εμας λοιπον δε μας ενδιαφερει το φαγοποτι εδω μεσα αλλα να γαμησουμε κατεληξα στο συμπερασμα οτι δεν αξιζει να παμε στις εκθεσεις αυτου του ειδους...