Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
τυπε σε απαξιωσε πληρως ο τυπος :S :S :Sτυπε μην το χαλας τωρα που ετοιμαζομαστε να φαμε δυναμωτικο σιταρι :S :S :S
τυπε σε απαξιωσε πληρως ο τυπος :S :S :Sτυπε μην το χαλας τωρα που ετοιμαζομαστε να φαμε δυναμωτικο σιταρι :S :S :S
τυπε τοσα σοβαρα ερωτηματα θετουν οι τυποι κι εμεις τα αντιμετωπιζουμε με ελλιπη σεβασμο :-( :S :S :S:'( :'( :'(
ποιος σου ειπε δεν ειμαστε?Tυπε σαφεστατα και υπαρχουν κινδυνοι για να αρπαξεις καποιο παρασημο απο ακα τσιμπουκι αλλα αν ηταν τοσο ευκολο παραπανω απο το μισο πλυθησμο του πλανητη θα ειμασταν αρρωστοι οποτε χαλαρωσε λιγο οι γιατροι ξες οτι εχουν και την ταση να υπερβαλουν σκεψου οτι δεν ειναι ευκολο με το ακα γαμησι να κολησεις κατι με το ακα τσιμπουκι θα ναι
ποιος σου ειπε δεν ειμαστε?
ηπατιτιδα Α ως και 3% του πληθυσμου
ηπατιτιδα Β ως και 6%
ηπατιτιδα C ως και 3%
ερπητοιοι (ανεμοβλογια-επιχειλιος ερπης- ερπης γενετικων οργανων) περι το 50% και η ανεμοβλογια δεν ειναι STD
HPV (κονδυλωματα και αλλα μπισμπικια) πανω απο 25%
Ευθανασία που μπορούμε να κάνουμε τύπε;
Είμαι περίπου στον ενάμιση μήνα μετά την επαφή, Test 4ης γενιάς που μπορώ να κάνω αλλά και να πάρω σχετικά γρήγορα τα αποτελέσματα;Είναι δωρεάν; Μόνο για Συγγρό ξέρω αλλά άκουσα ότι αργούν λίγο;10 μέρες +;
Παιδιά help!
Χθες το βράδυ πήγα σε γνωστό στριπτιζάδικο της Μιχαλοπούλου όπου με αυτά που συνέβησαν τραβάω τα μαλιά μου. Για να μην τα πολυλογώ, παίρνω prive χόρο, και κάποια στιγμή η κοπέλα χαιδεύει το αιδιο της απέξω (ήταν χωρίς εσώρουχο) και μετά πιάνει το πουλί μου!!!
Μου φαίνεται τρελά επικίνδυνο και ανεύθυνο αυτό που έκανε. Είμαι έτοιμος να φύγω για PEP. Πείτε μου απλά ότι δεν είμαι υπερβολικός....
θα πεθανειςΠαιδιά help!
Χθες το βράδυ πήγα σε γνωστό στριπτιζάδικο της Μιχαλοπούλου όπου με αυτά που συνέβησαν τραβάω τα μαλιά μου. Για να μην τα πολυλογώ, παίρνω prive χόρο, και κάποια στιγμή η κοπέλα χαιδεύει το αιδιο της απέξω (ήταν χωρίς εσώρουχο) και μετά πιάνει το πουλί μου!!!
Μου φαίνεται τρελά επικίνδυνο και ανεύθυνο αυτό που έκανε. Είμαι έτοιμος να φύγω για PEP. Πείτε μου απλά ότι δεν είμαι υπερβολικός....
Μετά βεβαιότητας δεν έχεις hiv διότι εάν είχες θα στο είχαν ανακοινώσει. Έχω περάσει κι εγώ από αυτόν τον ψυχακαταγκασμό και νιώθω πόσο άσχημα βιώνεις την αγωνία. Σου έκαναν εξέταση και βγήκε αρνητική. -ξερω πως μπορει να φανει τρελο αλλα μηπως δεν μου το λεει;;;; μηπως θελει να αποφυγει την ανακοινωση.
και αμα δε του το ανακοινωνουν για να μη παιρνει το επιδομα και τα κακαρωσει? :ΡΜετά βεβαιότητας δεν έχεις hiv διότι εάν είχες θα στο είχαν ανακοινώσει. Έχω περάσει κι εγώ από αυτόν τον ψυχακαταγκασμό και νιώθω πόσο άσχημα βιώνεις την αγωνία. Σου έκαναν εξέταση και βγήκε αρνητική. -
Είμαι περίπου στον ενάμιση μήνα μετά την επαφή, Test 4ης γενιάς που μπορώ να κάνω αλλά και να πάρω σχετικά γρήγορα τα αποτελέσματα;Είναι δωρεάν; Μόνο για Συγγρό ξέρω αλλά άκουσα ότι αργούν λίγο;10 μέρες +;